Küçük Düşün Büyük Olsun!

Para konusuna alışmasını ben de istemiyorum. Sonra herkes para versin diye beklemesinden korkuyorum. Ve herkesten para istemesinden. Birşey verince beğenmemesinden vs.ve her defasında söylüyorum herkes para vermeyebilir parası olmayabilir diye. Özellikle anlatıyorum alışmssın diye. Ama malesef eşimin dayı teyze eline sıkıştırıyorlar. Geçen dayı 200 tl vermiş Ela da nerdeyse yırtıyormuş parayı katlamış kaç kat. Annem Ela için verdiği parayı bana verir kardeşlerim de öyle.

Namaz konusu bende de sorun. Eskiden kaçırmaz kılardım. Geri o günlere dönemiyorun bir türlü. Hep bir üşengeçlik var..İşte bazen tek tük kulıyorum o vaktin namazını. Keşke başlayıp sürdürebilsek. Nasıl o azmi yakaladım o zaman bilmiyorum, ama bırakma zamanım okul sonrası işe başlamıştım, bir yoğunluk falan öyle bir kopukluk oldu. O maneviyatı birdaha bulamıyorum. Keşke bulabilsem

Ahh evet rahatlık o biçim herşey elimizin altında, mesela bugün evi robota süpürtüp sildirttim. Rahatlığı gördükçe üşengeçlik artıyor malesef. Yine de zaman yetmiyor. Zaman hızlıca elimizden kayıp gidiyor.
Çalışmıyorum evdeyim zaman yetiştiremiyorum aslında ne kadar vaktimizi alacak işte bu kadar rahatlıkta bahaneler çok.

Triliçe ben kaç defa yaptım keki falan iyi oldu da o üzerind karamel sosu onlar gibi süper tutturamadım Sosun görüntü farklı oldu

Ben Ela küçükken de gitmiştim ama uzak diye kardeşim gelince gittik. Bebek arabası benim hep kurtarıcım oldu. Koydum bebek arabasına gittim. Geçen Elayla da gitmiştik. Çok da rahat gezdik.

yedirenk79 iyi etmişsin ben gitmeyeli seneler oldu
Oranın kalabalığına insanı ifrit ediyor
Kalabalığına alışkınım sirkecide çalışıyordum sürekli gidiyordum gezmelere, ama ip bölümüne gitmeyeli çok yıllar olmuştu. Çünkü yıllardır elişi yapmıyorum. Evlenmeden önce yapmıştım son elişimi.
Çeyiz değil bere örmüştüm. Şimdi Ela giyiyor.
Bugün kardeşime diyorum benim başıma bunu sardın hiç iyi etmedin. Şimdi bırakamam da dedim.

Ewt başlasak aslında

Kımden ne gelcegını resmen cozuyorlar.Babannesı tarafından genelde cıkolata ,meyve falan verırler elıne.Bızımkılerı gorunce anneanne benım cebım var dıyo ıfrıt oluyormAnnem alıstırdı ama bakayım kızım cebın var mı diye dıye

Gunaydınlar
Kız öksürüyor ve burnu akıyor Aksm arabada klıma carptı galiba babamın
Bugun yollamadık kocı zaten dunden razı.Gıtmesın kalsın evde,cocugmu goremedım bu hafta dıyo.
Alya desen aksam camasır mak.ıle uyudu:)Sabah kalktı makınamı babama gostercem dedı.SOnra bi tur ben makınamla oynıucm gıtmıcem okula dıye mızırdandı.
Buhara basladım bende bugunluk gıtme yarın gıdıyorz dedım tmm anne dedı:)
Sabah bana tramısu perileri geldı 6 da uyandım:)
Patates salatası yapayım dıe patates attım ocaga haslamaya.Sonra tramısuyu yaptm.kakao bıtmıs.Attm dolaba gıdınce kakao alıp serperim.
Kocıye patataes salatası yapttm kızla yerler,pilav makarna yemıyor salataya yuklenıyor.
Oglen 15.00 de yanıma getırcek burdan eve geccez Alyayla.
Öglen lahmacun soylerız bız dedı.Sen dedım cok yeme.
Adam, zaten lahmacun olmus kac para ıstesemde cok yıyemem artık dıyo haklı
25 tl ye soyledık en son avmde 2 tane valla kucucuktu.Fındık mı bu dedım hatta kıza.

Sabah cantamı duzenledım.Acıl canta almam lazım.Klasık pier cardınler var olmuyır klasık kacıyor.
1 lık kumbaramda 55 tl olmus onları tümletecegım.200 tl cuzdanda var 100 kusur g.dolaps 50 bozukluklar.500 e tamamlayıp su nabız ölcer saatı alayım kocıye cumaya kadar.
Kıza sandalet alcam ev sandalet ayakkabı dolu ama 28 nodan baslıyor ,oda tutturuyor gıycem dıye yok yanı olmuyor rahat yuruyemıyor.Lcw de ıgorun muadıllerını gordm 59 tl ama ıste magazadan gıdıp bakmam lazım sertse ısıme yaramaz.Yumusak mı acaba?
Bugun yarın cıkıp alayım

Bende İnt gördüm şunlardan alicam
Bakım sertse iade ederim

Selammm
Kızı aldım parka çıktık
Yoksa akşam 6 da uyuyo gecede anamızı ağlatıyor
Dün gece kim önce uyudu onu bile hatırlamıyorum eşime sorcam o uyuttu galiba (ana gibi ana)
Baya oynadi salladım kuş kovaladı.
Ordan bakkal diyo
Bakkamı kaldi evladım dedim annem yakin bir bakkal var oradan sigaralarıni aliyorlar hep bakkala gidip gelim diyor ordan öğrendi.
Bakkal diyince oleeyy diyor
Hakmara girdik sogan, bebe bisk, ouark yaban mersinli 2 tane, cekirdek, kızda kraker aldi.
1 tane aliyo başka almıyor hala şükür eline onu verince daha ellemiyor
Kendi seçiyor ama karışmıyorum
62tl oraya verdik
Uyudu az önce
Bulgur pilavı yaptım sebzeli , 4 tane falan dolma var dünden, kiyma çıkardım kofte patates yapicam.
Atarım fritoze
Bugün supurgede yapmadim
Tesbihlerimi cektim biraz, birazda simdi cekerim uzancam valla
Bugünde böyle olsun

Selam kızlar yazamıyorum okuyorum kaç gündür oglusu pazartesi doktora götürmustuk öksürüğü var birde nefes alırken burnundan sesli alıyor geniz eti varmis özele gittik bu kez ilgili bir doktordu ciğer filmi geniz eti için fafa kısmından film birde alerjik olabilir ddi sordu bir kaç şey kan verdik dün aldı sonuçları esim pikniğe gitmiştik biz velilerle alerjik demiş ama neyin alerji yaptığını bilmiyiruz evcil hayvan sormuş 3 tane kuş var evde yün yastık yorgan battaniye vs bunlardada olur demiş liste uzun ilaç vermiş alerji şurubu antibiyotik başladık vermeye bugün okulda bir veli sinemada çalışıyormuş AVM hemen karsimiz hediye etmiş sinemaya gittiler kuzular benimki istedi bu sefer resim atmış öğretmen mısır da almışlar sevindim dün piknigimiz çok güzel geçti kadınlarla bolca oynayıp enerji attık

Akşama kuru var kayınvalidemler geldi öğlen uğradılar malum ev yanıyor benim kalmak istemiyolar ekmek domates birde oglus sarma istemişti yapmış saolsun iki kerelik vardı bı pisirimlik ayırdım buzluğa başka gün yaparım yoğurt ta var yeter esim yarın babasını doktora goturcek oglusu yollamam belki eltime geçerim bisikletini sürsün orda zaten artık çok bişe yapılmıyor okuldada

Ahhh gecmis olsun kuuzu.Yun yastiklari yikadim kurumuyor 3 gundur bide kokuyo.Baza altinda duruyodu kvdem ceyizde verdi.senede bir yikayip geri kaldiriyorm.Kurumasi da zor kiz onlarin

Slm bacimlar
Ben 20 milyar maas alsam yetmez bu kizla
Hergun 200 den asagi girmiyorz eve
Lcw 110 sandalet+spiderman corabi
Alya 15.00 de yanima geldi.aciktimm dedi 53 tl kofte ekmek menu
50 tl market kakao ,sut,soda,yumurta
Kiz ofiste uyudu yavrim ya
Eve geldik sut istedi bayildi.
Yemege ssbsh patates salatasi yapmistim,semizotlu gozleme yaptim valla. hic halim yok.

Her gün markete girince illa bişey çıkıyor canım her gün markete girmemeye çalışıyorum ben yoksa gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…