- 27 Şubat 2013
- 14.784
- 42.249
- 798
Para konusuna alışmasını ben de istemiyorum. Sonra herkes para versin diye beklemesinden korkuyorum. Ve herkesten para istemesinden. Birşey verince beğenmemesinden vs.ve her defasında söylüyorum herkes para vermeyebilir parası olmayabilir diye. Özellikle anlatıyorum alışmssın diye. Ama malesef eşimin dayı teyze eline sıkıştırıyorlar. Geçen dayı 200 tl vermiş Ela da nerdeyse yırtıyormuş parayı katlamış kaç kat. Annem Ela için verdiği parayı bana verir kardeşlerim de öyle.İyi aksmlar bacimlar
Kizi aldim okuldan bana kargo oyuncak getirdi mi anne dedi
Avmye gittik oyuncak camasir mak.aldi 79 tl.
Market yaptik 65 tl,krema,kedi dili,yufka,kucuk lavas
Tramisu yapcm bu hafta.
Eve girdik 19.30 tam yemege giriscem annem aradi.Kardesime caya gidiyolsrmjs sizi de alalim dediler.
Lavasa kofte durum yaptk yedik ciktik.
Cay kahve ictik.
Valla dunden beri yagiyor masallah.Kardesim kiza 200 tl verdi annem torunlara 50 ser tl.Kardesim onlarinkileri de almis vermis alyaya baktim elinde paralar.Usulca masaya biraktim.Arkamizdan aradi bu paralari niye biraktin cocuga verdim ben diye.Tmm bende cocuklara verdm dedim.
Alya benim tarafta uyandi hep para hediye verilcek saniyor.Yapmayin diyorm tutamiyorm.
Bide tablet verdi kardesim.Onlarda varmis ekrani kirikmis.Dedim ben iistemem tablet falan daha.Babam yaptircak ekranini .Sen dedim dukkanda kullan yaptirda.Bide tablet krizi cekemicem.
22.30 da eve geldik alya bayuldi arabada tabi.
Namaz konusu bende de sorun. Eskiden kaçırmaz kılardım. Geri o günlere dönemiyorun bir türlü. Hep bir üşengeçlik var..İşte bazen tek tük kulıyorum o vaktin namazını. Keşke başlayıp sürdürebilsek. Nasıl o azmi yakaladım o zaman bilmiyorum, ama bırakma zamanım okul sonrası işe başlamıştım, bir yoğunluk falan öyle bir kopukluk oldu. O maneviyatı birdaha bulamıyorum. Keşke bulabilsemBen dualarimi aksatmiyorum elimden geldigince ama namaz benimde sikintiliBi yanim hep eksik o yuzden.
En son arkadaslar geldiginde cok utandim hatta,hamile arkadas yatak odasinda kildi namazini kiz bana soruyir,kible boyle mi bu tarafta diye?Ben bi durdum valla onu kociye bi sorayim dedimkiz demistr evinde kibleyi kocasina soruyo kadin diye Allahtan kiz babaya cekmis,kucuk bi seccadesi var babasiyla duruyir namazlarda Anasina da ornek olacak ins
Ahh evet rahatlık o biçim herşey elimizin altında, mesela bugün evi robota süpürtüp sildirttim. Rahatlığı gördükçe üşengeçlik artıyor malesef. Yine de zaman yetmiyor. Zaman hızlıca elimizden kayıp gidiyor.Kesinlikle haklısın
Ben de eşime sürekli söylüyorum ama kendime gelince hep bahane uyduruyorum yok bulaşıkları toplıyım yok onu yapayım bunu yapayım yok kız durmuyor filan. Eskiye nazaran herşey elimizin altında evler yazın soğuk klima var çoğumuzda kışın sıcak yine klima doğalgaz var sıcak su musluktan akıyor gerçekten bahane bulması çok kolay insanoğlu için.
Benim içimde ezelden beri vardı aslında hep isterdim namaz kılmak ama bizim evde kılınmazdı mesela bana öncülük etcek örnek olcak insan yoktu ben kızım benim gibi olmasın iyi örnek olayım istiyorum.
Bekarken çok kalktım kendim sahura annemler tutmazken ama okul iş derken hep önceliklerim başka şeyler oldu zamanla
Ama zararın neresinden dönülürse kârdır
Dün YouTube da bir videoya denk geldim ondan beridir aklım hep burda. Vlog çeken bir kadına denk geldim eşi vefat etmiş daha 30 yaşında kim tahmin ederdi ki aslında hep bildiğimiz aklımızda olan şeyler bunlar ama bazen işaretler çıkıyor karşımıza anlayabilirsek ne mutlu bize işte...
Triliçe ben kaç defa yaptım keki falan iyi oldu da o üzerind karamel sosu onlar gibi süper tutturamadım Sosun görüntü farklı olduTrilice hic gzl olmadı
Bir daha yapmam
Keki tuhaf oldu kalıp gibi çıkmadı dilimler dağılıyor sosu yanık gibi bir tat oldu.
Tarife birebir uydum oysa
Kutuya devamke
Kremaya acidim sadece dünya para olmuş
Ziyan olduğuna üzüldüm al 16tl kutulardan geç heyecan arama yani
Elmali kurabiye gitti ama yine çok az kalmış.
Dün kasar fln sipariş verdim
Güya karta kadar idare edecektik ama yok anacım
Kasar, süt, peynir,yumurta falan bizde çok gidiyor
Sucuk sosis falan yok oğlan seviyor malum.
Bu ara tosta sardı
Tost ekmeğine almak lazım
Ben Ela küçükken de gitmiştim ama uzak diye kardeşim gelince gittik. Bebek arabası benim hep kurtarıcım oldu. Koydum bebek arabasına gittim. Geçen Elayla da gitmiştik. Çok da rahat gezdik.3 yıl oldu Eminönü'ne gitmeyeli çok istiyorum ama fırsat yok hiç
Zaten 1.5 ay önceye kadar meme veriyordum çocuğu bırakıp gidemezdim
Simdi de bıraksam acaba dururmu die düşünüyorum uzak yer ha deyince dönemem
Kalabalığına alışkınım
Ewt başlasak aslındaSey yapsak keşke birbirimize destek olsak.
Misal hadi namaza desek kalkın vakit geldi kılıp gelin desek.
Ben eşime diyorum ki nolur birlikte kılalım
Ben her ezan okunduğunda vicdan azabı çekiyorum.
Ama o vesvese işte
Aslında namazlarımı düzenli kaldığımda işlerim daha kolay gidiyordu biliyormusun.
Çok da içim huzurluydu
Kızdan sonra bir düzen tutturamadim.
Oysa surda şunları yazana kadar 1 rekat kılmistim.
Benim arkadaşlarımın hepsi kılıyor tabi herkesin namazı kendine ama cevremde böyleyken niye diyorum kendime
Alıkoyan ne?
Sıcak sular akıyor, toplasan günde 40dkmizi almaz hepsi
Rabbım ıslah etsin beni
Kımden ne gelcegını resmen cozuyorlar.Babannesı tarafından genelde cıkolata ,meyve falan verırler elıne.Bızımkılerı gorunce anneanne benım cebım var dıyo ıfrıt oluyormPara konusuna alışmasını ben de istemiyorum. Sonra herkes para versin diye beklemesinden korkuyorum. Ve herkesten para istemesinden. Birşey verince beğenmemesinden vs.ve her defasında söylüyorum herkes para vermeyebilir parası olmayabilir diye. Özellikle anlatıyorum alışmssın diye. Ama malesef eşimin dayı teyze eline sıkıştırıyorlar. Geçen dayı 200 tl vermiş Ela da nerdeyse yırtıyormuş parayı katlamış kaç kat. Annem Ela için verdiği parayı bana verir kardeşlerim de öyle.
Bende İnt gördüm şunlardan alicamSabah cantamı duzenledım.Acıl canta almam lazım.Klasık pier cardınler var olmuyır klasık kacıyor.
1 lık kumbaramda 55 tl olmus onları tümletecegım.200 tl cuzdanda var 100 kusur g.dolaps 50 bozukluklar.500 e tamamlayıp su nabız ölcer saatı alayım kocıye cumaya kadar.
Kıza sandalet alcam ev sandalet ayakkabı dolu ama 28 nodan baslıyor ,oda tutturuyor gıycem dıye yok yanı olmuyor rahat yuruyemıyor.Lcw de ıgorun muadıllerını gordm 59 tl ama ıste magazadan gıdıp bakmam lazım sertse ısıme yaramaz.Yumusak mı acaba?
Bugun yarın cıkıp alayım
Eki Görüntüle 3084222
Sunlardan aldik 69 magazsdan.Yumusakti.
Ahhh gecmis olsun kuuzu.Yun yastiklari yikadim kurumuyor 3 gundur bide kokuyo.Baza altinda duruyodu kvdem ceyizde verdi.senede bir yikayip geri kaldiriyorm.Kurumasi da zor kiz onlarinSelam kızlar yazamıyorum okuyorum kaç gündür oglusu pazartesi doktora götürmustuk öksürüğü var birde nefes alırken burnundan sesli alıyor geniz eti varmis özele gittik bu kez ilgili bir doktordu ciğer filmi geniz eti için fafa kısmından film birde alerjik olabilir ddi sordu bir kaç şey kan verdik dün aldı sonuçları esim pikniğe gitmiştik biz velilerle alerjik demiş ama neyin alerji yaptığını bilmiyiruz evcil hayvan sormuş 3 tane kuş var evde yün yastık yorgan battaniye vs bunlardada olur demiş liste uzun ilaç vermiş alerji şurubu antibiyotik başladık vermeye bugün okulda bir veli sinemada çalışıyormuş AVM hemen karsimiz hediye etmiş sinemaya gittiler kuzularbenimki istedi bu sefer resim atmış öğretmen mısır da almışlar sevindim dün piknigimiz çok güzel geçti kadınlarla bolca oynayıp enerji attık
Her gün markete girince illa bişey çıkıyor canım her gün markete girmemeye çalışıyorum ben yoksa gidiyorSlm bacimlar
Ben 20 milyar maas alsam yetmez bu kizla
Hergun 200 den asagi girmiyorz eve
Lcw 110 sandalet+spiderman corabi
Alya 15.00 de yanima geldi.aciktimm dedi 53 tl kofte ekmek menu
50 tl market kakao ,sut,soda,yumurta
Kiz ofiste uyudu yavrim ya
Eve geldik sut istedi bayildi.
Yemege ssbsh patates salatasi yapmistim,semizotlu gozleme yaptim valla. hic halim yok.
Kiz valla benim bu 4-12 mesaileri batik haftamHer gün markete girince illa bişey çıkıyor canım her gün markete girmemeye çalışıyorum ben yoksa gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?