- 27 Şubat 2013
- 14.784
- 42.249
- 798
Çok işe yarıyor, geçen Elanın nabzını onunla takip ettik. Süper işimize yaradı.Kocı nabız olcer ıstıyor saat olanlardan.Bende babalar gunu hedıyesı alcam xıamomı 500 tl garantılı en azından .
Alcaz bızde bayagı bakındı .Hatta faturaya ek alacaktı ama 500 tl ıcın dedım alma ordan takstle .Çok işe yarıyor, geçen Elanın nabzını onunla takip ettik. Süper işimize yaradı.
Ben de oje sürmeyenlerden, iki iş yapıyorım çıkıyor ne yapayım. Üşeniyırum. Zaten sol elimle sürmek zor oluyorBen yıllar oldu oje sürmuyorum özellikle abdestte çok zorluyor üşeniyorum şimdideekşi yoğurdun ayranı güzel olur
Ben tanırım hatta dün bizdelerdiBabasının dayısının gelinini kim tanır ?benim yasdiklarima bakın ya
Ben niye bunları tanıyorum allasen
Ben: Ne alaka?
Allahim nicün
mesaji okurken babamin dayisi var mi acaba diye dusundum .akraba iliskilerinde benim gibi olunBabasının dayısının gelinini kim tanır ?benim yasdiklarima bakın ya
Ben niye bunları tanıyorum allasen
Ben: Ne alaka?
Allahim nicün
Bende görmüyorum ki halam hariç bunlarla babaannem sağken görüşülüyordu yani daha küçüktük tabi ama yıllardır sonra düğünüme gelmişlerdi sonra kaza zamanı gelmislerdi 2017den beri gördüğüm görüştüğüm yok yanimesaji okurken babamin dayisi var mi acaba diye dusundum .akraba iliskilerinde benim gibi olun
cevrendeki insanlar cidden bana farkli geldi lellim inan boyle insanlar bana hic denk gelmedi sen her yazdiginda ben bi tur daha sasiriyorumBende görmüyorum ki halam hariç bunlarla babaannem sağken görüşülüyordu yani daha küçüktük tabi ama yıllardır sonra düğünüme gelmişlerdi sonra kaza zamanı gelmislerdi 2017den beri gördüğüm görüştüğüm yok yani
5. Sene kadin ısrarla aramaya devam ediyor.
Düşün bak fesatliga ben ölümden dönmüşüm bana kaynanan geldimi diye sormuştu(görüşmüyorum ya) ztn o gibi konuşmaları yüzünden görüşmüyorum.
ay cok tesekkur ederim huzurla saglikla yasayalim insallah hep beraberMerhabalar kızlar
Bir gittim pir gittim ne zamandır yazılanları okuyayım da en son yazayım dedim bi türlü yetişemedim
tr_lelli hayırlı uğurlu olsun arabnız güle güle kullanın tekerinize taş üzerinize kem göz değmesin
babyloading87 çok geçmiş olsun eşine insallah sağlıklı beslenme düzenine uyar hepimiz için en güzeli. Benim de eşimin kalbinde ufak bi sıkıntı var biküspit kapak bizde üçer taneyken onda iki tane kapak var ilerde aort genişlemesi riski normal insana göre bi tık fazla olabiliyormuş Allahtan benim gibi pisboğaz değil o dikkat ediyor
K kardespayi güle güle oturun yeni evinizde keyifle sağlıkla güzel huzurlu günlerde
Başka unuttuğum hastası olanlara geçmiş olsjn mal mülk edinmiş olanlar topluca hayırlı olsun
Benim günlerim çok yoğun geçer oldu belediyenin spor merkezine yazıldım haftada iki gün zumba-pilates- bazen yüzme Allah ne verdiyse abandım artık çok iyi geliyor yorgunluktan ölüyorum ama değdi baya bi fark etti vücudum bi de boğazımı tutabilsem
Birikim adına kızımın 1250 tl bayram harçlığı birikti kendi ihtiyaçlarına harcıyoruz biz de ekleme yaparak ayakkabı kılık kıyafet bitmiyor eksiklerBabam 100 dolar bayram harçlığı verdi bana annem ayakkabı istiyodun kızım bozdur al dedi ama kıyamadım daha bakalım sporda giymek için bi kaç parça bişi aldım. Gelen gidiyor birikime ayırmak çok zor.
Annemler taşınıyor bu arada bu hafta sonu evlerini toparladık. akşam da Ankarada baya sel oldu malum annemlerin bahçeli evi vardı su bastı diye aradı komsular eşimle babam gitti. Sadece bodrumu basmış Allahtan evin içinde bişi yok itfaiye geldi çekildi su neyse artık Allah beterinden saklasın bi gün de gidip orası temizlenir.
Bir aylık yazdım nerdeyse hakkınızı helal edinçok biriktirmişim
Sanslilardansın malesef ama isin ilginci dayim teyzem halam 1.dereceden yakınlarım böyle diilcevrendeki insanlar cidden bana farkli geldi lellim inan boyle insanlar bana hic denk gelmedi sen her yazdiginda ben bi tur daha sasiriyorum
Çok teşekkür ederim bakım bendeMerhabalar
Bu sabah eşimle kızım çıktıktan sonra kahvaltımı yaptım tv izledim biraz kahvaltımı yaptım iki gündür eşya topluyoduk çok yorulmuşum spora akşam seansına giderim dedim. sonra bir uyumuşum üçe kadarbünye de alışık değil sersem gibi oldum neyse kalkıp çorba yemek yaptım spora gittim geldim ölçüm de yaptırdım bugün düşündüğüm kadar kötü değilmiş durum sevindim. 6 kilom varmış ideal kiloma ama tabi vücut hareketsizlikten saldı kendini o da toparlar insallah.
tr_lelli en güzelini yapmışsın uzmana basvurmakla.Hayır diyememek, herşeyimin şeffaf olması, insanların hayatımla ilgili kendi kafalarına göre yorum yapma hatta kararlarımı bulandırmalarına izin vermek de benim yumuşak karnım. Üzerinde çalışıyorum ben de. Ben Tülay Kök’ün videolarını izliyorum, sınırlar eğitimi diye serisi de var. Kendi adıma faydalanıyorum. Kitapları da var ama henüz okumadım. Belki ilgini çeker diye söyleyim dedim.
Onu ben de dusundum gklfklgkgklkmesaji okurken babamin dayisi var mi acaba diye dusundum .akraba iliskilerinde benim gibi olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?