- 21 Ağustos 2015
- 32.105
- 97.417
- 598
- 38
Kafalarına göremi kapatıp gidiyorlar istedikleri saatdeGunaydın
Ay sabah sabah guluyorm artık sınırden.
Dun 1-2 kısı benı aradı 16.30 da ofıs kapalı.
Yazdım wpdan musterı odeme getircek dıye,x beye neden yazdın bana deseydın dıyo.
Kapatıp gıtme ozman 16.00 de banane.
Hayır cıddı kuruluyorm artık.O erken kapatınca herkes benı arıyor,wpdan ıs goruyorm.
Bıde acmıs dun benım calıstıgım fiyatlarla bana onaylandı dıye hava atıyo
Ay zaten cok uygundu havada kapması lazımdı musterinin dedım tıkadım agzına gklklfklf
Boyle de fenayımdır
Sabah sabah topige ıs tasıdıgım ıcın Allah da benı nasıl bılıyorsa oyle yapsın glşkklşfghklşfgh
Kafasına göre niye kaatıyo ekmek beklemesin yani biz gece gec saatlere kadar çalışıyoruz aslında ortagıxGunaydın
Ay sabah sabah guluyorm artık sınırden.
Dun 1-2 kısı benı aradı 16.30 da ofıs kapalı.
Yazdım wpdan musterı odeme getircek dıye,x beye neden yazdın bana deseydın dıyo.
Kapatıp gıtme ozman 16.00 de banane.
Hayır cıddı kuruluyorm artık.O erken kapatınca herkes benı arıyor,wpdan ıs goruyorm.
Bıde acmıs dun benım calıstıgım fiyatlarla bana onaylandı dıye hava atıyo
Ay zaten cok uygundu havada kapması lazımdı musterinin dedım tıkadım agzına gklklfklf
Boyle de fenayımdır
Sabah sabah topige ıs tasıdıgım ıcın Allah da benı nasıl bılıyorsa oyle yapsın glşkklşfghklşfgh
Bazende salmak iyi geliyo be lelli kafam dumanlı oluyorAldım scooter hemende kargoya verildi sanki ürün ellerinde kargoya gitmeye bekliyorlarmış gibi
Trendyol aştı artık ışık hızıyla calisiyo
Eşimin kesesine bereket
Sabah bir havuz faciası yasadik tuttu banyoya götürdü su kooy diyo bana
Havuz baba gelince dedim
Valla heryer şu oluyo akşam mislemisim hiç o toplara giremicem cocuum
Bu seferde babamı yakaladi bakka diye
Adam goturdugune pisman kesin
Bi kahve içtim.
2 mak camasir astım(bitmiyor yaw)
Nerden baslasam dusunuyorum
Hazir yemekte varken az evi temizlim resmen ev aldi başını gidiyor.
Be ki her hafta cam silen hatun 2 haftadır el sürmedim neredeyse
Bu kesisel gelisim kitapları videolari vana yaramadı kızlar ven bildiginiz pasaklı oldum.
Beyhan budak videolarına sardım adam ne guzel anlatiyo
Dün yemek yaparken actim dinledim.
Baya faydası oldu ama evide saldım
Ben malum evhamlı panik bir tipim.
Biraz ucunu birakmak istiyorum aslında sürekli plan yaparak, herseyi kontrolün altında tutmak isteyerekde çok yoruyor insanı
Birazda kirlensin, birazda yetismesin, birazda yavaş yapım diye diye bunların stresini atmaya çalışıyorum.
Eski ben olsam simdiden valiz hazirlardim.
Sadece unutmamam gerekenleri not aldım (kızın surubu, derece, biberon vs gibi) okadar
Haftaya hazırlar çıkarım.
Bazı notlar aliyorum videolardan da
Bir ajanda oluşturucam
Kendimde neleri aştım, aşmaliyim gibi yavaş yavaş ilerliyorum acelem yok
Kesinlikle cnmBazende salmak iyi geliyo be lelli kafam dumanlı oluyor
Çalışırken salıyorum yoksa enror veriyor vücütta
Canım çok geçmiş olsun. Çok şükür bunu da atlattık dediğini buradan yazarsın. İnşallah. Seni de Ela'yıda öpüyorum.Selam kızlar,
Bugün hastaneye gittik. Doktorumun yorumu; ameliyat dedi. Ödem olduğu için ilaç verdi. Ameliyatla alıp patalojiye gönderelim ona göre ilerleyelim dedi.
Ama biryere bulaşmamış kendi halinde bu önemli tabi.
Çok şükür bin şükür buna da. Dualarınızdan dolayı.
Tabi bir iki doktora daha yorumlattırmayı düşünüyorım. Ona göre karar vereceğim. Belki de vücuttan atılması daha iyidir.
Doktorla konuşurken eşim panik oldu dedim. Siz de çok rahatsınız dedi
Olumlu düşündüm ondan. İnşallah dahası da olumlu çıkar. Kardeşimin düğününden sonra bakarım. Hayırlısıyla atlatalım da.
Hayirli haberlerle gel insSelam kızlar,
Bugün hastaneye gittik. Doktorumun yorumu; ameliyat dedi. Ödem olduğu için ilaç verdi. Ameliyatla alıp patalojiye gönderelim ona göre ilerleyelim dedi.
Tabi bir iki doktora daha yorumlattırmayı düşünüyorım. Ona göre karar vereceğim. Belki de vücuttan atılması daha iyidir.
Olumlu düşündüm ondan. İnşallah dahası da olumlu çıkar. Kardeşimin düğününden sonra bakarım. Hayırlısıyla atlatalım da.
Kimi bizim gibi caliscam diye kendini yirtar,kimi de calismicm diye isteKafalarına göremi kapatıp gidiyorlar istedikleri saatde
Yani eşinin evde olduğu haftaya yapsaymisya zatenecbur değilde sana ben bakarim demesinler son anda kimi bulacaksın sürekli inşallah bir yer bulursun rahat edersinSlm kizlar
Asaplarim bozuk
Kvdem son dk golu atti.
Ben zaten bu ara fazla iyi nerde patlicak diyodm.
Annem bakmiyo malum yazin.
Koci de haftaya gunduzcu.Kvdem durmus durmus haftaya fizik tedavi randevusu almis.
Bu hafta almamis haftaya ozellikle.
Kapistik tabi kociyle.Ben artik yoruldum,son dk mi soylenir bu dedim!
Bakmak zorunda degil tmm ama basinda soyle bakayim basimin caresine.Anneme soylemedim bile.Hic cekemicem kardesim saolsn ben bakarim 5 gun dedi.sonra zaten bayram tatili falan.Konu yine cik isdene geldi.
Ben evde oturmicak alya dedim okula gidecek ben ciksam bile.Artik ruhum cekiliyo bu kavgadan.Ben cikinca nolcksa ,herkes rahatilick herhlde!
Bilmiyorm artik yildim.Eylule kdar beklemeyebilirim.Bekliyck yerim yok zaten.
Bu haftayi cozcez bi sekilde ama butun yaz napacagim bilmiyorm.
Asaplarim asiri bozukk.Wc ye kacip agliyorm sinirden
Valla fiyatlar uçuk biz günü birlik oglus kumla oynasın diye gideiz ancak bu fiyatlara mazot bile ne pahalıBozacada bayram fıyatlarını vereyım gelmısken
Canakkale 600-750 tl odalar gecelık oda kahvaltı kısı bası.
Sıkıntı,bayramda en az 3 gece veriyorlar. 4500 e gelıyor 3 gece 2 kısı ,fıyatlı cok.
Feribot otomobille 300 tl olmus,bozcaadaya gecis.
Kısı bası aracsız 30 tl anladım yanlıs anlamadıysam.
Bozcada 1250 tlden diyo odaların fıyatlarına gecelık.Ama en az 3 gece onlarda.
Kamp alanlarına baktık 100 tl kendı cadırınla ama hepsi dolmus rez.
Turla gıtmelere bakıyorm en azından benzın parası vermeyız.
Fİyatlar boyle canımlar.
Bayramda kavurmaya devam bu gııdısle
Güzelce dinlen canım iyi eğlenceleryedirenk79 canım çok şükür bin şükür topikçek gözümüz aydın çok sevindim.Allah sağlık-sıhhat versin gerisi hallolur.
Kızlar biz yarın marmarise gidiyoruz tatile kızlarla valizi hazırladık. İnanın canım hiç istemiyor, zor geliyor artık bana ama sabah yarın hiç tatile gitmeyecek gibi eşimi yolcu ettim, mutfak toparladım, naneleri toplamıştım kurutmalık hazırlamıştım kullanmadığımız odada kurumuşlar onları ovaladım bir kavanoz çıktı bahçede büyüyen salatalıkları topladım. Yemeklerimi yapmaya başladım yumurtalı-domatesli şehriye çorbası, tavuklu kabak sandal, birde yanına pirinç pilavı yapıcam akşama doğru. Kızlar uyanınca biberli yumurta istediler hazırladım bahçede güzel bir kahvaltı yaptık. Şimdi tv izliyorum dinleniyorum çamaşır makinası da çalıştı iki makina birazdan onları toplar katlar yerleştiririm gün içinde ben evi topluyorum nasıl dağılıyor anlamıyorum. Dün iki çeyrek ve 30 dolar aldım bozmazsam iyidir bayram öncesi harcamamak için aldım kızlarla paralar su gibi gidiyor.
Güzel haberler al inşallah canımSelam kızlar,
Kardesim bakck saolsn.Annemde mirin kirin yapar ama bakar soylesem de.Konu o degil.Konunun hemen benim isi birakmama gelmesinden yildim ben.Yani eşinin evde olduğu haftaya yapsaymisya zatenecbur değilde sana ben bakarim demesinler son anda kimi bulacaksın sürekli inşallah bir yer bulursun rahat edersin
Geçmiş olsun tekrar, inşallah böyle sıkıntısız bu süreç geçip gidecek. Yeditepe üniversitesinde Gazi YSelam kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?