Küçük Düşün Büyük Olsun!

Allah kabul etsin kuzuya kısmetmiş demek

Ben de hiç bir belirti yok baş ağrısı uyuşma his kaybı yok yok..
Ağlamadım da sayılır. Sadece dün mr dan eve yürüyerek geldim. O ara iki üç damla yaş aktı. Aklıma geçtiğim yolda Ela ile kuşlara yem ve simit attığımız geldi. Ela konusunda her daim hassasım. Ona kavuştuğum ilk günler gözyaşlarım şıp şıptı sürekli. Ve aramızdaki güçlü bağı biliyorum.
Ve inanıyorumki Allah bizim yollarımızı birleştirdi, eminim yollarımızı ayırmayacak buna tüm gönlümle inanıyorum.

iyi geceler,
Sabah erken uyandık. Ela dün 20:30 da uyumuştu, sabah da 8:30 gibi uyandı. Yatakta yat yuvarlan. Ela dedesine ses kaydı bırakmak istedi. Dedeler günün kutlu olsun seni çok seviyorum dede bugünü dedeler günü ilan etti. :)
Havuza mı insek denize mi gitsek derken. Çatalca tarafıa gittik denize. Kahvaltı çay vs hazırladık. Gittik kahvaltımızı sahilde yaptık. Ela kum oynadı. Denize girdik. Bir iyi geldi bir iyi anlatamam. Güzel bir gün diledim. Güzel bir gün geçirdik Sahilde Ela ile elini tuttum gezdik.bana diyor anne seninle vakit geçirmek çok hoşuma gidiyor. Allahım dedim, yerim senin söyleyen dillerini.
eşim baştan, orada hava yağışlı gösteriyor dedi. Oo hava günlük güneşlik buradan güzel. Dönüşte de orada yemek yediğimiz bir yer var bayağıdır gitmiyorduk oraya gittik. Yemek yedik.fiyatlar maşallah kol gibi olmuş 400 tl ödedik.
Birdaha gidermiyim bilmiyorum. Yani değecek şey olsa ver 400 ama köfte sucuk ve tavuk hepsi adetli. Salata ve içecekler.
Ciğerciye versem acımam. Sonuçta şiş et ciğer yiyoruz. Ve yanında getirdikleri şeyler oldukça çok.
Neyse eve döndük. Duş al toparla. Ela uyudu.
Ablam aradı. Yarın geleyimmi gerek varmı gerek varsa söyle dedi. Yok dedim. Yani hasta yatmıyorum çok şükür bence gerek yok. Kardeşim de aradı. Sağolsunlar.
Bir de bugün Elanın wc macerasını anlatayım. Kakam geldi dedi. Gittik. Tuvaletler alaturka, hiç alışkın değil çocuk bilmiyorki nasıl yapılır neyse öyle ettim böyle tuttum oturdu gibi yapamıyor sıkıştı kaldı orada yapamadı. Bir ter içinde kaldım.
Yemek yiyeceğimiz yere girdik.elimizi yıkamaya gittik. Oturdu tuvalete, çıkınca milletin içinde demezmi ohh be nihayet bu tuvalete yaptım kakamı. Suuuus yaptık. Koptuk ama.

İyigeceler
Sanirim gece teroru yasiyoruz
Aglayarak uyaniyor gecenin bi yarisi buara ,susturamiyoruz.Aglamada sadece bagirma
Ve beni hem cok seviyor hem nefret ediyor buara
Babaya hep duskundu tmm ama bu ara bana ekstra gicik.
Sen gelme,sen git hep boyle
Sakinlestrdim uyudu bakalim.

Gunaydın.
Kızı okula bıraktık.
Ben alcam.
Okul kaydı ıcın cmrtsı aradılar,bu cumrtesıye randevu aldık hayırlısı bakalım.
Aksama yemegımız var.
Dun parka gıttık,geldık dus aldık.
Bız hala havuzda alıyoruz dusu.
Havuzu balkona cıkarcam bugun,gırsın ıcıne .Bayrama bıyerlere kacarız dıyoruz,barı bu sefer gırsın denıze.
Dun parkta dogum gunu vardı,kocı senınde burda kutlayalım dedı.
Ay basıma ıs cıkarmayın gıderız bıyere dedım bı cmrtsı pazar.

Bu ara moda oldu sahilde koruda çok denk geliyoruz.
Alyada üf ufff diye dolanıyor pasta uflicek güya

Selamm
Dün sahile inelim dedik başka semte geçtik dedim eşime eve dönelim allasen bu neğ
Araba park edecek yer yok
Sonra villaların olduğu bir sahil var hiç gitmedik ama duymustuk orayı bulduk ohh be dedim.
Sakin güzeldi
Yeni mekan artık
2 tanede parki var
Öncesinde helva yedik helvaci Ali de

Valla artık disarda cay içmeye bile acıyorum 10tl 1 cay.
Termosu her yere tasicam galiba.

Sabah iade vardi arasa çıktım
Dönüşte lcw girdim bisi bulamadim.
Haftaya gidersek ince pant. İstiyorum bol
Butiklere bakarim artik
Hakmarda 91tl biraktim geldim.
Tatbaka uğradım sormaya kiz dediki o yapım tarihi skt diil dedi.
Gercekden skt diilmis o kalanı boşuna attım yaw.

Yemek yapicam kiz darlıyor beni hosgeldin pazartesi

Ay ne güzel yapmissiniz iyi olmuş canım benimkide geçen düğüne gittik wc Lee alayirka yapamadı donusde benzinciye girdik artık oh dünya varmış diyor

Bizim burdada yapıyorlar büyük bir park var aklımdan geçmiyor değil ama çocuğum şubat li hava soğuk

Selam kızlar sabah randevu vardı oglusu hastaneye götürdük erken gitmişiz bekledik baktık sıra var kahvaltı ettik iki gözleme iki çay birer parça ıspanaklı kıymalı börek ve su böreği oglusa süt 130 vermiş esim ne pahalı cam sakurada ki bir kafe doktor randevusunu yanlış almış esim bende dikkat etmedim ortapedinin farklı bir bölümü imiş saolsun doktor yinede baktı konuştuk röntgen istedi iki doktor ismi verdi onlara bakacağız talep açtım randevu için hastane çok büyük acaip hasta var her ilden nerdeyse

Uzun zamandır yazamadım kizlar, okuyordum tam yedirenk in yazısını görünce daldım öyle. 1 aydır çalışmaya başladım yoğun bir şekilde çalışıyorum ev ve ısı aynı anda götürmeye calisiyorum tam oturtabilmis değilim
Bu zamana kadar maalesef hep birikimden yedik ama artık inşallah önce kart borçlarını kapatıp sonra da kenara biseyler koyucam

Selamm
Yemekler tmm
Minnoş uykuda
Sure okudum
Tesbihlerimi cektim
Kaldi supurge akşam oldu

Kendime terlik almam lazım
Birinin içi döküldü diğerinin üstü çatladı derisi
Iksiide çöp anlicaniz.
Çok aman aman kullanmam ama tatilde, koruda parkda falan iyi oluyor
Haftaya lazım olacak
Almam lazım.
Eşime yazın terlik ver dünyayı gezsin adam Acun gibi.
Yazın terlikci
Alisinca rahatlik aslında

3 mak camasir yıkandı çarşaf degistirdim
Evi toparladım
Bana dua edin şu namazımı tekrar düzene koyım
Okadar beni sıkıyor ki bu durum
Yani sürekli içimde sıkıntı ruhende rahat değilim.
Rabbım huzurundan alıkoymasın

İyi geceler,
Bugün kahvaltı sonrası arkadaş geldi oturduk çay kahve muhabbet. Sağolsun. Çocuklar oynadı. Onlar gidince işe giriştim.
Yarın da kahvaltıya çağırdı ama ablam geldi gideneyeceğim. Ablam gün içinde gidecek, giderim Arkadaşa.
Diğer bir arkadaş site dışından arkadaş aradı sağolsun ne yaptınız ne oldu sonuç vs. Yarın o da kahvaltıya çağırdı kafan dağılır dedi. Ama ablam burada ona da gidemem.
Yoğun telefon görüşmem de vardı malum. Kaç kişi aradı.Herkes merak ediyor.,
Ne çok sevenim varmış :) bu topikte de çok sevenim varmış sağolun sordunuz hep dua ettiniz. Allah bin kez razı olsun.
Akşama doğru ablam geldi. Oturduk muhabbet falan.
Eşimi arkadaşın eşi aradı cafede kahve içelim biraz konuşuruz kafan dağılır demiş.
Bizde ablamla vakit geçirdik. Elayı uyuttum. Yarın havuz düşünüyordum. Büyük havuz bugün temizlendi. Yağmur yağacak. Teyze gelecekmiş öğleden sonra.
Ablam gider arkadaşa geçerim sonra teyze gelince eve geçerim. Şimdilik planım bu
Teyze güneşte durma tehlikeli diyor. Doğruluk payı varmı

Çok sağol canım, işin hayırlı olsun. Özledik seni de.

Canım okurken biraz güldüm. Çünkü bizde simit yedik iki simit iki limonata 75 tl
Yemek yiyecek yerlerde var ama fiyatlar fena.
Hastane oldukça kapsamlı. Sayılı cihazlardan birkaç hastanede var o hastanelerden birisi orası. Büyük ve tertemiz. Çok da memnun kaldık biz. İlgi alaka da çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…