- 21 Ağustos 2015
- 32.104
- 97.416
- 598
- 38
Aminn cnm cumlemizinkiniAllah kabul etsin kurbanınızı şimdiden canım. Alyamın nasibiymiş cnm. Ohh ne güzel. Allah dahaçok versim
Aminn cnm cumlemizinkinibabyloading87 hayırlı olsun kurbaniniz canım
Allah kabul etsin kuzuya kısmetmiş demekİyi pazarlar bacimlar
Dun kvdem 12 gibi aradi uyudu Alya ama biraz atesi cikti 37.2 dedi
Duramadim ciktim kvdeme gittim.Alya koci birakinca sabah anne diye aglamis
Beni goordu hemen cantasini getirdi kuzum ya.Dedim babayi beklicez.
Dedesiyle firina gitmisler simit flaan almaya.Kpderim hamur almis .Bende cok severim.Yollucaktim iyi oldu geldin ustune dedi.
Yedik ictik.Ben eli bos gittim tabi o telasla
Koci geldi onu bile aramamisim ,adam geldi aa sen napiyon burda diyo
Eve geldik.
Kpderim ben ordayken yoktu.Gorumceme kurban bakmaya gitmisler.
Eve geldik aradi.Alyaya kurban almis
Biz sok
Neden aldin alcz biz dedi koci.Allah kabul etsin
Simdi kaldik oyle.2 kurban mi kescez nolck bilmiyorm.
Kvdem malum kucuk gorumcemcidir.Onun cocuklar hep ilk sirada onun icin.
Kpderde Alyaci
Buyugununkine babanneleri tarafi cok tutar tek torun orda.
Bizimki dilli duduk yani dememistir herhalde Alya bana kuzu al diye diyorm kociye
Yok artik nerden akil etsin onu cocuk diyo.Senin genler gurul gurul demistir diyorm,
Çok geçmiş olsun, güzel sonuçlar alacağına inanıyorum, sende hep güzel düşün. Dualarımız seninleGünaydın
Güzel bir gün olsun.
Dualarınız için çok sağolun. Allah razı olsun.
Sizleri de sağlığınızdan etmesin.
Ben de hiç bir belirti yokCanım biliyosun geçen sene bende bas ağrıları uyusmalari yalancı tumor demisti.
Okadar telase etmistim ki.
Çok arastirmistim bazı bebeklerde bile oluyomus iyi huylu zararsız.
Sakin ağlayıp üzülme.
Herseyin başı stres biliyosun stresle bir sürü kötü hücre bile tetikleniyor.
Sadece iyi bir dr. İle Devam et.
Ne derse kullan sürekli takibini yaptır.
Dualarımız seninle
Bu ara moda oldu sahilde koruda çok denk geliyoruz.Gunaydın.
Kızı okula bıraktık.
Ben alcam.
Okul kaydı ıcın cmrtsı aradılar,bu cumrtesıye randevu aldık hayırlısı bakalım.
Aksama yemegımız var.
Dun parka gıttık,geldık dus aldık.
Bız hala havuzda alıyoruz dusu.
Havuzu balkona cıkarcam bugun,gırsın ıcıne .Bayrama bıyerlere kacarız dıyoruz,barı bu sefer gırsın denıze.
Dun parkta dogum gunu vardı,kocı senınde burda kutlayalım dedı.
Ay basıma ıs cıkarmayın gıderız bıyere dedım bı cmrtsı pazar.
Ay ne güzel yapmissiniz iyi olmuş canımiyi geceler,
Sabah erken uyandık. Ela dün 20:30 da uyumuştu, sabah da 8:30 gibi uyandı. Yatakta yat yuvarlan. Ela dedesine ses kaydı bırakmak istedi. Dedeler günün kutlu olsun seni çok seviyorum dedebugünü dedeler günü ilan etti. :)
Havuza mı insek denize mi gitsek derken. Çatalca tarafıa gittik denize. Kahvaltı çay vs hazırladık. Gittik kahvaltımızı sahilde yaptık. Ela kum oynadı. Denize girdik. Bir iyi geldi bir iyi anlatamam. Güzel bir gün diledim. Güzel bir gün geçirdikSahilde Ela ile elini tuttum gezdik.bana diyor anne seninle vakit geçirmek çok hoşuma gidiyor. Allahım dedim, yerim senin söyleyen dillerini.
eşim baştan, orada hava yağışlı gösteriyor dedi. Oo hava günlük güneşlik buradan güzel. Dönüşte de orada yemek yediğimiz bir yer var bayağıdır gitmiyorduk oraya gittik. Yemek yedik.fiyatlar maşallah kol gibi olmuş400 tl ödedik.
Birdaha gidermiyim bilmiyorum. Yani değecek şey olsa ver 400 ama köfte sucuk ve tavuk hepsi adetli. Salata ve içecekler.
Ciğerciye versem acımam. Sonuçta şiş et ciğer yiyoruz. Ve yanında getirdikleri şeyler oldukça çok.
Neyse eve döndük. Duş al toparla. Ela uyudu.
Ablam aradı. Yarın geleyimmi gerek varmı gerek varsa söyle dedi. Yok dedim. Yani hasta yatmıyorum çok şükür bence gerek yok. Kardeşim de aradı. Sağolsunlar.
Bir de bugün Elanın wc macerasını anlatayım. Kakam geldi dedi. Gittik. Tuvaletler alaturka, hiç alışkın değil çocuk bilmiyorki nasıl yapılır neyse öyle ettim böyle tuttum oturdu gibi yapamıyorsıkıştı kaldı orada yapamadı. Bir ter içinde kaldım.
Yemek yiyeceğimiz yere girdik.elimizi yıkamaya gittik. Oturdu tuvalete, çıkınca milletin içinde demezmi ohh be nihayet bu tuvalete yaptım kakamı. Suuuus yaptık. Koptuk ama.
Bizim burdada yapıyorlar büyük bir park var aklımdan geçmiyor değil ama çocuğum şubat li hava soğukGunaydın.
Kızı okula bıraktık.
Ben alcam.
Okul kaydı ıcın cmrtsı aradılar,bu cumrtesıye randevu aldık hayırlısı bakalım.
Aksama yemegımız var.
Dun parka gıttık,geldık dus aldık.
Bız hala havuzda alıyoruz dusu.
Havuzu balkona cıkarcam bugun,gırsın ıcıne .Bayrama bıyerlere kacarız dıyoruz,barı bu sefer gırsın denıze.
Dun parkta dogum gunu vardı,kocı senınde burda kutlayalım dedı.
Ay basıma ıs cıkarmayın gıderız bıyere dedım bı cmrtsı pazar.
Çok sağol canım, işin hayırlı olsun. Özledik seni de.Selam kizlar
yedirenk79 canım çok geçmiş olsun, kötü düşünme inşallah iyi huyludur Allah yardımcın olsun. Benim de 4 tane var çok şükür şu anlık sorun yok. Oluyor yani illa kötü olacak diye bişey yok çok iyi anlıyorum endişelerini. İyi haberlerini bekliyoruz
Canım okurken biraz güldüm. Çünkü bizde simit yedik iki simit iki limonata 75 tlSelam kızlar sabah randevu vardı oglusu hastaneye götürdük erken gitmişiz bekledik baktık sıra var kahvaltı ettik iki gözleme iki çay birer parça ıspanaklı kıymalı börek ve su böreği oglusa süt 130 vermiş esim ne pahalı cam sakurada ki bir kafe doktor randevusunu yanlış almış esim bende dikkat etmedim ortapedinin farklı bir bölümü imiş saolsun doktor yinede baktı konuştuk röntgen istedi iki doktor ismi verdi onlara bakacağız talep açtım randevu için hastane çok büyük acaip hasta var her ilden nerdeyse
Çok teşekkür ederim. Günlük kosusturmalardan yazamiyodum ara ara okuyorum ama. Sonucun ne zaman çıkacak?Çok sağol canım, işin hayırlı olsun. Özledik seni de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?