- 27 Şubat 2013
- 14.784
- 42.249
- 798
Filmler çıktı aslında ama rapor yazılmasını bekliyorum. Bugün yazılır diye düşünüyorum. Heyecanla bekliyorumÇok teşekkür ederim. Günlük kosusturmalardan yazamiyodum ara ara okuyorum ama. Sonucun ne zaman çıkacak?
Aslında bazen böylesi de iyi, Çünkü Ela ben uyuturken babasına sen git diyor. Ve birşey yapılacaksa sürekli annem yapsın diyor.İyigeceler
Sanirim gece teroru yasiyoruz
Aglayarak uyaniyor gecenin bi yarisi buara ,susturamiyoruz.Aglamada sadece bagirma
Ve beni hem cok seviyor hem nefret ediyor buara
Babaya hep duskundu tmm ama bu ara bana ekstra gicik.
Sen gelme,sen git hep boyle
Sakinlestrdim uyudu bakalim.
Bizim de sitede, masalar var İki bölümde oralarda çok yapıyorlar. Cafe var açık çevresi süs havuzu dolu çocuklara zor. Zaten Kasım doğumluBizim burdada yapıyorlar büyük bir park var aklımdan geçmiyor değil ama çocuğum şubat li hava soğuk
BEREKETLI olsun.Günaydınlar
Pazar günü karnıyarık yapmıştım sabah da Pirinc ıslattım eve gecince pilav yapicam bugünün yemeği tamam.
İki makina çamaşır katlanicak ama yapabilen var mı derseniz yokk, daha düzenimi kurmaya çalışıyorum hala.
Uzun zamandır maaş almadigim için açıkçası heyecanlıyım hoş kartlara gider çoğu ama olsun
babyloading87 seni örnek alıyorum az çok demeden aliyosun ya EUR ya da Gr ben de öyle yapicam inşallah az diyip harcarim yoksa
Turla kesinlikle daha uygun hersey hemde araba sür et yorumluyorsun artısıBozacada bayram fıyatlarını vereyım gelmısken
Canakkale 600-750 tl odalar gecelık oda kahvaltı kısı bası.
Sıkıntı,bayramda en az 3 gece veriyorlar. 4500 e gelıyor 3 gece 2 kısı ,fıyatlı cok.
Feribot otomobille 300 tl olmus,bozcaadaya gecis.
Kısı bası aracsız 30 tl anladım yanlıs anlamadıysam.
Bozcada 1250 tlden diyo odaların fıyatlarına gecelık.Ama en az 3 gece onlarda.
Kamp alanlarına baktık 100 tl kendı cadırınla ama hepsi dolmus rez.
Turla gıtmelere bakıyorm en azından benzın parası vermeyız.
Fİyatlar boyle canımlar.
Bayramda kavurmaya devam bu gııdısle
Senin teyze çok biliyorİyi geceler,
Bugün kahvaltı sonrası arkadaş geldi oturduk çay kahve muhabbet. Sağolsun. Çocuklar oynadı. Onlar gidince işe giriştim.
Yarın da kahvaltıya çağırdı ama ablam geldi gideneyeceğim. Ablam gün içinde gidecek, giderim Arkadaşa.
Diğer bir arkadaş site dışından arkadaş aradı sağolsun ne yaptınız ne oldu sonuç vs. Yarın o da kahvaltıya çağırdı kafan dağılır dedi. Ama ablam burada ona da gidemem.
Yoğun telefon görüşmem de vardı malum. Kaç kişi aradı.Herkes merak ediyor.,
Ne çok sevenim varmış :) bu topikte de çok sevenim varmış sağolun sordunuz hep dua ettiniz. Allah bin kez razı olsun.
Akşama doğru ablam geldi. Oturduk muhabbet falan.
Eşimi arkadaşın eşi aradı cafede kahve içelim biraz konuşuruz kafan dağılır demiş.
Bizde ablamla vakit geçirdik. Elayı uyuttum. Yarın havuz düşünüyordum. Büyük havuz bugün temizlendi. Yağmur yağacak. Teyze gelecekmiş öğleden sonra.
Ablam gider arkadaşa geçerim sonra teyze gelince eve geçerim. Şimdilik planım bu
Teyze güneşte durma tehlikeli diyor. Doğruluk payı varmı
Evet hastane personel çok güler yüzlü içerde Gratis gördümCanım okurken biraz güldüm. Çünkü bizde simit yedik iki simit iki limonata 75 tl
Yemek yiyecek yerlerde var ama fiyatlar fena.
Hastane oldukça kapsamlı. Sayılı cihazlardan birkaç hastanede var o hastanelerden birisi orası. Büyük ve tertemiz. Çok da memnun kaldık biz. İlgi alaka da çok iyi
Hayırlı olsun canım bol bereketli maaşların olsun borcunda kısa zamanda biter inşallahGünaydınlar
Pazar günü karnıyarık yapmıştım sabah da Pirinc ıslattım eve gecince pilav yapicam bugünün yemeği tamam.
İki makina çamaşır katlanicak ama yapabilen var mı derseniz yokk, daha düzenimi kurmaya çalışıyorum hala.
Uzun zamandır maaş almadigim için açıkçası heyecanlıyım hoş kartlara gider çoğu ama olsun
babyloading87 seni örnek alıyorum az çok demeden aliyosun ya EUR ya da Gr ben de öyle yapicam inşallah az diyip harcarim yoksa
Çok sağol canım inşallahSenin teyze çok biliyor
Evet hastane personel çok güler yüzlü içerde Gratis gördümama pahalı yiyecek yerleri sanırım
Hayırlı olsun canım bol bereketli maaşların olsun borcunda kısa zamanda biter inşallah
Çok şükür temiz çıkmış çok sevindim hadi bakalım doktorla da konuş da güzel haberleri duyalım inşallahİyi geceler,
Bugün sabah ablamla kahvaltı yaptık. Ablam gidince evi topladım.arkadaş çağırmıştı, ona geçtim. Biraz vakit geçirdik. O arada benim mr sonuçları çıktı. Tıbbi terimler hiç anlamam. Eşime söyledim rapor çıkmış diye.
Arkadaştan parka geçtik.
Biraz vakit geçirdi eve geçtik. Teyze geldi.
Dondurma yedik. Kahve içtik.
Yemek yapmaya giriştim. Buğday nohutlu yoğurtlu çorba, pirinç pilavı, musakka yoğurt Elayada çorba pilav tavuk..
Dün ablam geldi bugün teyze Ela daha çok tv izledisanki yalnızken daha mı iyi :)
Çocuklularmı gelse benim eve
Yemek yaparken eşim aramış patronuyla tanıdığı doktorun yanına gitmişler. Doktor demiş o neki basit korkma öldürmezönceden olmuş birşey ameliyatla alırız.kendi halinde birşey demiş. O arada benim koci ve patronu anlatıyorlar bana. Koci ağlamış arkadaşın eşi aramış doktorun yanındayken. Tabi ağlamaklı sesle sonra arayacağım demiş eşim. Arkadaşın eşi sanmış kötü birşey. Sonra konuşmuşlar. arkadaş aradı beni nasıl ağlıyor Elayla senin resimlerine baktım baktım ağladım diyor. Kötü sandım diyor. Böyle atraksiyonlu akşamüstü geçirdim. Laaaa dedim ben sizin gibi etkilenmedim.sizin gibi ağlamadım.
Herkese söylemiş. Arayan arayana.
Daha doktora gidemedik.dur bi gidelim öyle dedim. Yarın sabah gideceğiz bakalım o ne yorumlayacak. Ona göre karar veririm, zararı yoksa ameliyat olmam.
Sabah gideyim gelişmeleri yazarım size.
Hadi gozunuz aydinİyi geceler,
Bugün sabah ablamla kahvaltı yaptık. Ablam gidince evi topladım.arkadaş çağırmıştı, ona geçtim. Biraz vakit geçirdik. O arada benim mr sonuçları çıktı. Tıbbi terimler hiç anlamam. Eşime söyledim rapor çıkmış diye.
Arkadaştan parka geçtik.
Biraz vakit geçirdi eve geçtik. Teyze geldi.
Dondurma yedik. Kahve içtik.
Yemek yapmaya giriştim. Buğday nohutlu yoğurtlu çorba, pirinç pilavı, musakka yoğurt Elayada çorba pilav tavuk..
Dün ablam geldi bugün teyze Ela daha çok tv izledisanki yalnızken daha mı iyi :)
Çocuklularmı gelse benim eve
Yemek yaparken eşim aramış patronuyla tanıdığı doktorun yanına gitmişler. Doktor demiş o neki basit korkma öldürmezönceden olmuş birşey ameliyatla alırız.kendi halinde birşey demiş. O arada benim koci ve patronu anlatıyorlar bana. Koci ağlamış arkadaşın eşi aramış doktorun yanındayken. Tabi ağlamaklı sesle sonra arayacağım demiş eşim. Arkadaşın eşi sanmış kötü birşey. Sonra konuşmuşlar. arkadaş aradı beni nasıl ağlıyor Elayla senin resimlerine baktım baktım ağladım diyor. Kötü sandım diyor. Böyle atraksiyonlu akşamüstü geçirdim. Laaaa dedim ben sizin gibi etkilenmedim.sizin gibi ağlamadım.
Herkese söylemiş. Arayan arayana.
Daha doktora gidemedik.dur bi gidelim öyle dedim. Yarın sabah gideceğiz bakalım o ne yorumlayacak. Ona göre karar veririm, zararı yoksa ameliyat olmam.
Sabah gideyim gelişmeleri yazarım size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?