- 21 Ağustos 2015
- 32.110
- 97.426
- 598
- 38
Ahhh basiniz saolsun kuzumSelam kızlar canım sıkkın üvey teyzemin kızı vefat etmiş gece daha 44 yaşındaydı Allah rahmet eylesin çokta severdim sabah aldım haberini aklıma geldikçe ağladım 10 yaşlarında birde 18 yaşında bir evladı vardı annesi kötü olmuş yaşlarda var kardesimler geliyor oglusu birakcam babasına gitcem kalabalık olur girmesin hiç ddim biraz uzaktalarda bakalım geç olursa dönüşüm babası yatircak
Başınız sagolsun canımSelam kızlar canım sıkkın üvey teyzemin kızı vefat etmiş gece daha 44 yaşındaydı Allah rahmet eylesin çokta severdim sabah aldım haberini aklıma geldikçe ağladım 10 yaşlarında birde 18 yaşında bir evladı vardı annesi kötü olmuş yaşlarda var kardesimler geliyor oglusu birakcam babasına gitcem kalabalık olur girmesin hiç ddim biraz uzaktalarda bakalım geç olursa dönüşüm babası yatircak
Benım kvde takıntılı.Mesela beslenme konusunda da,calısma konusunda da.Garıp takıntıları var,mesela yan komsunun gelını calısmıyor.Sureklı soyluyor onu calısmıyor öglene kadar uyuyuor dıye.Sanane yanı.Cocugu hep sokakta.Kapı onunde buyudu cocuk bakmıyuor dıyor.Bızı ılgılendırmez yanı .Aklımdayken kız bbaby bu kaynanalar da para avcısı oğlu çalışacak sen yiyecek sin ya
Gelin gecede çalışsın isterler
KKöle gibi
Kendi çalışmış mi? Peki emekli mi?Benım kvde takıntılı.Mesela beslenme konusunda da,calısma konusunda da.Garıp takıntıları var,mesela yan komsunun gelını calısmıyor.Sureklı soyluyor onu calısmıyor öglene kadar uyuyuor dıye.Sanane yanı.Cocugu hep sokakta.Kapı onunde buyudu cocuk bakmıyuor dıyor.Bızı ılgılendırmez yanı .
Onun bı gelın kalıbı var,calısan olsun:)Onun dısına cıktın mı gelır gıder soyler.Bence unutuyo bıde soyledıgını,donuyo tekrar soyluyo.
Kocı de he de gec bosver dıyo artık napsın:)
YooKendi çalışmış mi? Peki emekli mi?
Ben olsam burdan yürürdüm
Bunların huyudur.Mesela bırı ev mı aldı?,Kendi çalışmış mi? Peki emekli mi?
Kız bıde eltısı,gormcesi emekli.Cocuklarına kım bakmıs?Kvdem.Onlar emeklı bızımkı hamallık yapmıs.Ben olsam burdan yürürdüm
Yani anne çalışmak elbette güzel ki sen çok seviyorsun çalışmayı anladığım kadarıyla, fakat neden çalışmayı düşünmedin derdim.
Benim böyle şeylerim vardır yani insanlara laf sokmam, ima etmem ama bi noktam var orası gecilince bende cirkinlesiyorum.
Keşke sende calissaydin simdi emekli olurdun mis gibi derdim.
Galiba kendi calismamis içinde kalmış
O da güzelmişBunların huyudur.Mesela bırı ev mı aldı?,
Ordan ev alınır mı?Surdan alsaymıs ya,hıc aklı yok gıtmıs ordan almıs.
Boyle uzar gıder konu.
Hacı sen naptın 70 yasındasın,1 tane evın var(kocan ustelık usta)sen nıye bıkac kat o kotu dedıgın yerden ev yapmadın?diyemıyosn hıı tabı evt dıyıp gecıyorsn gklşgflkfgl
Babası da oyle.
Kocı de de var o huy.Hacı diyorm sen barı yapma benı delirtmeyın diyorm gfkgfgfl
Kendınız naptınız diyorm susuyor.
Ciddimi niye bakmış ki?Kız bıde eltısı,gormcesi emekli.Cocuklarına kım bakmıs?Kvdem.Onlar emeklı bızımkı hamallık yapmıs.
Insan uzuluyoda be.
Ben kvdeme cıdden uzuluyorm,hayatını cocuk bakarak gecirmis gık dememıs.
Cok cıddı canımı sıkmadıkca cvp vermıyorm .Aa oyle mı tmm dıyıp geciyorm.
Bazen laf arasında kızzz diye soylyorm lafımı sakayla karısık cok sıkılırsam.
Bence benım kpder fenaymıs genclgınde ses cıkaramamıs.Bı de yokluk var,aldıysa 3-5 bısey bakmıs yanı.Ciddimi niye bakmış ki?
Yani eltisinin gorumcesinin bakanı yokmuymus
O da fazla iyi niyetliymis bak şimdi bende üzüldüm kız
Ezmişler ama onlarda kadını ses etmiyo diyeBence benım kpder fenaymıs genclgınde ses cıkaramamıs.Bı de yokluk var,aldıysa 3-5 bısey bakmıs yanı.
Uzuluyorm bende gun yuzu gormemıs kadın resmen.
Benim kaynana seninki yle kesin kardeşBenım kvde takıntılı.Mesela beslenme konusunda da,calısma konusunda da.Garıp takıntıları var,mesela yan komsunun gelını calısmıyor.Sureklı soyluyor onu calısmıyor öglene kadar uyuyuor dıye.Sanane yanı.Cocugu hep sokakta.Kapı onunde buyudu cocuk bakmıyuor dıyor.Bızı ılgılendırmez yanı .
Onun bı gelın kalıbı var,calısan olsun:)Onun dısına cıktın mı gelır gıder soyler.Bence unutuyo bıde soyledıgını,donuyo tekrar soyluyo.
Kocı de he de gec bosver dıyo artık napsın:)
Bereketli olsunSlmlar
Bugun alim yaptm kvdeme cikarken.120 tl satisim oldu,ona guvendim
Kizi aldim pazardan taze fasulye,nektarin aldik.
Sok da da 50 tl biraktim.
Gratisde 32 tl.
Kizla cikinca harciyoruz paso.
Taze fasulye yaptm aksm icin.
Biraz da lavastan yaglama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?