- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
Ben çocuklarım evlenirken düğünümüz takısızdır yazdırcam davetiyeye. Birinci derece yakınımız takarsa takar takmayanın canı sağolsun hiç önemli değil. Ona rağmen hediye anlamında içinden gelip takan olursa kendi bilir. 20 sene çıcuk darlayamam.Cidden takmasinlar ben okeyim
Yani bunu düşünmek sırf gelmedi takmadı diye küsenler, darlayanlar ya da 5 takmadida bak 3 takti diyenler vs olmasin ya takı falan.
Hem hakda geçmez herkes kendine taksın olsun bitsin
Maşallah canım, inşallah iyi mesleği olur inşallah kapılar hep açılır. Başarılarının devamını diliyorumGunayss
Pazartesi oğlanın dershane seviye sınavıyla baslamisti
Bayada dokulmustu oğlan 9-10. Sınıf sormuşlar genel bilgi sanırım malum kapanmadan gidemediler ki çocuklar o dönemlerde
Bu hızlandırma 9 ve 10 için genel hızlandırma oldu çok iyi oldu nasıl kapatacak diye düşünüyorduk.
Ama 12.sniflar arasi 1.olmus dershanesine dershane geneli 4.olmus
Telef. Falanda topluyorlarmis eşime soyleniyordum kafadan ama iyiki buraya vermişiz.
Bir tık uzak falan ama alışacak seneye üniye gidecek Allah nasip ederse öğrensin insin binsin dolmuşlara.
Böyle zorlasinlar zora alışsın biraz.
Eşimle böyle çatışmalarımız oluyor sonra onun dediğine geliyorum yine adam nasıl bilip öngörüyor anlamıyorum.
Hep böyle catistigimizda zorlarsam benim istediğim olsun diye o haklı çıkıyor umarım denk geliyordur
Şimdilik güzel başladık bakalım
İnşallah çabuk yılmaz oğlan.
Bu sene sık kendini biraz seneye tekrar uğraşma bak diyorum.
Şimdi yine iyi hava soğuduktan kışın falan sukoyvermezse iyi
Çabuk hastalaniyor covitde malum.
Neyse cagirmim simdi.
Dün avm yaptik oglana 5tshrt 1 Şort 1 esofman aldik 470tl outlet diye iste bi tık uyguna geldi.
Yemek yedik 230tl yemek.
Peşine dondurma falan derken 800tl ekmeğine kan dogradik geldik valla
Elbiselerimde geldi ona kapıda ödeme yaptım
Beğendim 1 tane daha alicam böyle istediğim gibi ölçülü bulamıyorum.
Akşam kahvaltilik sipariş vericem esime
Bende süt bisiler sipariş vericem.
Valla boğaza çalışıyoruz he
Masallah yeniyor
Kek güzel gitti valla akşam sonunu yedik gelince cayla.
Dün mayalayamadigim pogacami mayalim kalkimde kiz uyuyorken
Bugün yemek telaşem yok dünün yemekleri bugüne kaldı. Mis oldu
Geçen sene bizimki kendi istedi ama yakın yerdi pek verim alamadık 2.dönem özellikle sürekli saat degistirip durdularAmin sağol cnm
Geçen sene, sene başı yalvardık gitmedi dersaneye. Yarı dönemde gitcem diye tutturdu. Yazdırdık beğenmedi kaydı aldık başka yere yazdırdık. Bu yılda orda devam etcek inşallah. Kırk akıl kırk fikir bakalım hayr olsun sonumuz.
Amin canim inşallah çabamız o bakalımMaşallah canım, inşallah iyi mesleği olur inşallah kapılar hep açılır. Başarılarının devamını diliyorum
Ben sadece baby annesinde var sanıyordum sizdede varmışAnnem bize milletin altının üstüne yatıyoruz gibi imaj çiziyor. En çok ona bozuluyorum. Ben bekarken gidip takmışsın onlar da getirip bana takmış bitmiş. Artık ne isterse herkes onu takar. Yok, bi daha düğünleri olduğunda onlar taktı sen de tak ben eliboş gidemem bende takayım yapıyor. Yada anne babası bana takmış sende git onların çocuğuna tak. Ayrıca bize de taktırıyor yada bana aldırıyor. İyi ki arttı çeyrek kimse takmaz artık kolay kolay. Ev alana bebeği olana söze sünnete nişana götürdüğü gramları saymıyorum. Külçe olurdu onlardan
Beğenmeyip değiştirdiği yerde böyle saatleri değiştiriyordu. Öğretmen değişiyordu. Kitapları da sevmeyince ayrıldı ordan. Geçen yıl burayla anlaşırken bu yılı da kattık ödeme planına. Hayırlısı olsun haklarında.Geçen sene bizimki kendi istedi ama yakın yerdi pek verim alamadık 2.dönem özellikle sürekli saat degistirip durdular
Burası bize başlamadan önce bizim sorular kitaplar zordur baştan biraz bocalarlar zamanla alısacaklar dediler
Bakalım nasipte ne varsa
Bizde alası varBen sadece baby annesinde var sanıyordum sizdede varmış
Bizde yok
Misal bana takmışlar annemde gidip onların çocuğuna takıyor.
Allah nasip ederse oğlumu evrirsem oğluma takanları çocuğuna gider bende takarim.
Ama oğluma tak demem bizde yok yani hiç görmedim kimsede böyle
Bu içten hissine maneviyatına uzun zamandır, hayranım biliyorsun..Bu ara manen çok boşluktayım ve hiç bisi onu doldurmuyor
Kildigim namazda, okuduklarım, aglamakda çok başka bir boşluk
Biraz geciyo karşıma başka bisi çıkıyor yine ağlıyorum.
Kenzulars benim karşıma çıkmıştı yıllar önce rüzgardan sayfalar uçuştu balkonda ve orda durmuştu öyle görmüştüm böyle bir dua varmış.
Oysa hep elimdeki kitap incelememisim ki bildiğim bir kaç sureyi okuyup geçmişim.
Sonra bugün insta sayfasında yine karşıma çıktı
Onun mucizesini yasamis biri ona yer vermişti sanki bana oku der gibi yine çıktı karşıma.
Ve su sözde yine karsima çıktı ayakkabi baginiz kopsa bile Allahdan isteyin, istemekden korkmayın diye.
Bu da karşıma çıkıp duruyor.
Ben bazen yüzüm bile yok diyorum istemeye oysa
Hiç bisi tam yerine getiremiyorken bukadar eksikken ne yüzle diyorum kendime derken bunlar cikiyor karşıma .
Hep sabretmekten, hep daha zorlu hayatlar çıkıyor karşıma.
Hz Ömer'in yükü ağır geldikçe yükümü hafiflet demezmis hic Rabbime sırtımı kuvvetlendir dermiş nasıl bir teslimiyet
Allah var Allah yar..
Annene parası fazla geliyorAynı benımkıde boyle.
O size getırdı takı yapcagınız dıye gelıyr her dugunde.
Annem bıde nısanlara da gr falan goturuyor.
Bu son konustugumuz olayda 1 oglana goturmus,kucuk nısanlandı gr goturmus.sımdı evlenıyo eselemesek 3 ceyrek gotuırcez:)Nısanda gr nıye goturdun dıyorz?E ıs yapıyo baban ayıp diyo.
E bebekte bir tane var normal klozet gibi,müzikli (fisher price ın muadıili) biz de işe yaradı ilk ona yaptı normal klozetti istemiyordu ve bebeklerini falan getiriyordu önce.ben tuvalet alışkanlığı kazandırmaya hiç başlamadan 6 ay önce falan aldım koydum banyoya alışsın diye bebekleri oturttuk oynadık falan.ondan sonra ona teklif ettim. Lazımlığa alışınca da yumuşak olan klozet adaptörü ve basamak aldık. Şu katlanan olan dışarıda hala çok işime yarıyor çantada taşıması da kolay. Klozet olan yerde adaptör oluyor,klozet olmayan alaturka tuvalette ya da tuvalet bulamayınca da içine poşet koyuyorum küçük lazımlık oluyorLizlar lazimlik alicamda kıza şu klozet seklindekilerden mi alım ilgisini çeksin diye yoksa normal daha uygun bisimi alsam.
Gösterdim klozet olanları ona cisss diyo
Ondan istiyo sanki 169tl altında pek göremedim bilmiyorum okadar versem mi ne diyonuz
bız dırek klozetın uzerıne konulan aparattan aldık, iki iş olmasın dedik cok da kolay alıstı. sonra o aparatı da bıraktı, dırek oraya yaptı.Lizlar lazimlik alicamda kıza şu klozet seklindekilerden mi alım ilgisini çeksin diye yoksa normal daha uygun bisimi alsam.
Gösterdim klozet olanları ona cisss diyo
Ondan istiyo sanki 169tl altında pek göremedim bilmiyorum okadar versem mi ne diyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?