Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gunayss
Pazartesi oğlanın dershane seviye sınavıyla baslamisti
Bayada dokulmustu oğlan 9-10. Sınıf sormuşlar genel bilgi sanırım malum kapanmadan gidemediler ki çocuklar o dönemlerde
Bu hızlandırma 9 ve 10 için genel hızlandırma oldu çok iyi oldu nasıl kapatacak diye düşünüyorduk.
Ama 12.sniflar arasi 1.olmus dershanesine dershane geneli 4.olmus
Telef. Falanda topluyorlarmis eşime soyleniyordum kafadan ama iyiki buraya vermişiz.
Bir tık uzak falan ama alışacak seneye üniye gidecek Allah nasip ederse öğrensin insin binsin dolmuşlara.
Böyle zorlasinlar zora alışsın biraz.

Eşimle böyle çatışmalarımız oluyor sonra onun dediğine geliyorum yine adam nasıl bilip öngörüyor anlamıyorum.
Hep böyle catistigimizda zorlarsam benim istediğim olsun diye o haklı çıkıyor umarım denk geliyordur
Şimdilik güzel başladık bakalım
İnşallah çabuk yılmaz oğlan.
Bu sene sık kendini biraz seneye tekrar uğraşma bak diyorum.
Şimdi yine iyi hava soğuduktan kışın falan sukoyvermezse iyi
Çabuk hastalaniyor covitde malum.
Neyse cagirmim simdi.

Dün avm yaptik oglana 5tshrt 1 Şort 1 esofman aldik 470tl outlet diye iste bi tık uyguna geldi.
Yemek yedik 230tl yemek.
Peşine dondurma falan derken 800tl ekmeğine kan dogradik geldik valla
Elbiselerimde geldi ona kapıda ödeme yaptım
Beğendim 1 tane daha alicam böyle istediğim gibi ölçülü bulamıyorum.
Akşam kahvaltilik sipariş vericem esime
Bende süt bisiler sipariş vericem.
Valla boğaza çalışıyoruz he
Masallah yeniyor
Kek güzel gitti valla akşam sonunu yedik gelince cayla.
Dün mayalayamadigim pogacami mayalim kalkimde kiz uyuyorken
Bugün yemek telaşem yok dünün yemekleri bugüne kaldı. Mis oldu

Gunaydınlar
Dun annemı aradım dedım 6snda bızım cagırılmadıgımız,ama takı yapcagınız dediği dugun ıcın
Dedım 6 sıydı dımı?Takıyı hazırlıycz ona gore.
Onu kardesınle konusun madem,ikiniz 1 ceyrek yapın dedı.Bızım zaten 1 ceyrk borcumuz var onlara dedı.
Bak sormasam ııkımızde bırer ceyrek yollucaz.Iyı madem dedım
Sonra kardesımle konusurken annem boyle dedı sen napcn falan dedım.
Aa oyle mıyms tmm oyle yapalım ne gerek var fazladan takcz sımdı dedi.
Aksm annem yazıyo,kızlar babanız bana kızdı.Nıye cocuklar taksın dedı bızım borcumuz o bız takcaz demıs.Siz yapmayın babnız yapck dıyo.
Bak sormasak 3 ceyrek goturcek kadın:)
Gecende aynısı oldu,bana dugunde 50 tl takmıs ınsanlara,sen de altın yapcan dedi.
Cektım dugun videosundan o anı gonderdım
50 ye 1500 mu vereyım dedım gflkgfkgdklf

Günaydın
Annemdeydik, dün kardeşim dedi bende kalın. Geliriz dedim. Sonra da vazgeçtik. Eşimle küçük kardeşim Bursa’ya gitti gelinliğin kollarını ayarlatmaya.
Diğer kardeşime gelmeyelim deyince yeğenim ağlamış. Bize niye gelmiyorlar falan derkem. Neyse üzülmesin gidelim dedim.
Kardeşim de yemek hazırladım geleceksiniz diye diyordu.
Geldik akşam. Yemek yedik. Diğer yeğenimi de getirdik. İki kız ayrılmaz ikili :)
Çocuklar parkta oynadı. Bahçede top vs. Atv motora bindirdi yeğenim Elayı. Tabi diğer yeğenim beni bindirmiyor diye ağladı Ela gelince beni unuttu Ayaz diyor.tabi o da Ela gelince başkalarını unutuyor. Hepsi hevesle bekliyor Ela gelsin diye :)
Akşam balkonda oturduk. Sohbet muhabbet. Valla ilaç gibi geliyor ailem bana. Evime gidince bir burukluk hep oluyordu biliyorsunuz. Yalnız hissediyordum. Tabi Ela o boşluğumu doldurdu.
Dün uyutacağım zaman bana diyor ‘anne sen mutlu ol yeter seni mutlu görünce ben çok mutlu oluyorum’ yaaaaaa dedim. Sarıldım. Gözlerim doldu. Dua ettim sarılıp ne olur kızım için bana şifa ver diye.

Annen de canım o kadar ince hesap yapmasın. Baban haklı. Herkes durumuna göre takar. Hepinizin ayrı ayrı takma şartı da tuhaf geldi.
Aman zaten düğünde takı olayını hiç sevmiyorum da işte adet olmuş takı takmaj

Annem takı dagıtcak elınden gelse dugunlerde:)
Cok yakın akrabalarımız var köyde evıımız karsılıklı.
3 dogum oldu bızım aılede 3nde de lcw den takım getirdiler.
Annemler hep altın goturdu.
Gecen kızları 2.ye dogum yaptı.Annem x e hedıye alamadık,gelmıs para verelim dedı tmm dedık.
10 dk sonra x gelmıs o kıza para vercez
Anne tmm dedık
Yarım saat sonra ,X e para vercez bakın.Abartısız 15 kere soyledı aksma kadar.
Babam artk ehh yeter al sunu gotur ver sen de rahatla bızde dedı glkfgklgflk
Goturdu verdık rhatladı.O kadar sık bogaz edıyorkı bzı bu takı meselerınde ınanamazsın.

Burdan da bi selam vereyim
Hayırlı olsun oğlanın kursu
Bizim kız da başka semte gidiyor otobüsle
Hatta bu sene staja da gidecek o da yakın ama ters istikamet. Verdik eline aylık akbil basa basa gitsin. Azcık analık damarım tutsa da susturuyorum. Ver yesin ser yatsın oluyorlar öbür türlü de. Hayat kolay değil. Az yürü az otobüse bin incilerin dökülmez diyorum.
Geçen sene kursa giderken zorla çıktı evden gidesi yoktu duraktan geri dönmüş soğuk diye
Delimisin sen dedim hazır çıkmışsın otobüse bin git kursa insan dönmeye üşenir. Açmadım kapıyı. Okulda da devamsızlık çok yaptı ilk dönem gidip mazaret yazdım takdir alsın diye.
Yemin ettim bu sene gitmiycem.
İşimiz arka toplamak

O kadar iyi anlıyorumki
Aynı benim annem
Ben evleneli Ocak ta tam 20 yıl olacak
20, 2 3 5 değil hala o sana ne takmıştı bu sana ne takmıştı. Yıldım artık. Geçen sene dedim anne benim büyük çocuğun evlilik yaşı geldi daha sorma artık. 20 sene hesap tutacak değilim. 1 takana 2 götürüyoruz aynı sizin gibi. Ya şunu ya sen tak ya ben takayım. Karun muyuz biz. Çeyrek olmuş 1600. Ben evlendiğim de 10 lira 15 lira para takmak istemeyen adı altın taktı olsun diye çeyrek takıyordu. Çerez gibi götürüyorduk gittiğimiz yere. Şimdi aynı zaman değilki. Karşılık için yapıyo alta kalmayacak ama fazla fazla götürecek itşraz etmesek. Kızkardeşim geçen sene pandemi de evlendi takısı olmadı. Zamanında taktıları da geri gelmedi ama yok hala akıllanmadı. Ben artık çocuklarıma gelenlerinkini yapıyorum dedim. Gerisine karışmam. Naparsa yapsın. Ona onu ver buna bu ver hiç senin se var mı demez. Sinir ola ola ana kız ilişkimizi sürdürüyoruz napalım
Kanun çıksın kimse kimseye bişey takmasın diye valla. Hep stres hep stres

Aynı benımkıde boyle.
O size getırdı takı yapcagınız dıye gelıyr her dugunde.
Annem bıde nısanlara da gr falan goturuyor.
Bu son konustugumuz olayda 1 oglana goturmus,kucuk nısanlandı gr goturmus.sımdı evlenıyo eselemesek 3 ceyrek gotuırcez:)Nısanda gr nıye goturdun dıyorz?E ıs yapıyo baban ayıp diyo.

Babanın iş yapmasıyla ilgisi ne. O kişilerle ortaklık mı var yoksa babanın parası var anlamında mı diyor
Ben anneme hiç kenarda param var şu bu vs demiyorum. Bir yakını sıkışsa bizim kızda var der. Yada bana şuna yardım yap şunu al bunu ver. Ben zaten yapıyorum ama direktifi o vercek. Akrabasına eşine dostuna çok düşkün kayırdığını dibine kadar kayırıyor ama bizi asla. Çocuğunun cebini düşünen annelere çok imreniyorum.

Dün nasip kudurduysa gelince
Aleykumselam canım sagolasın
Yaa sorma
Bir yanım kıyamıyor hala bir yanımda ee öğrenmesi lazım artık diyor
İlk sınava girdiği gün gelince Anne Bi tuhaf orası dedi
(Çarşıya sapa bir yerde 2 semt arasi )
Dün baktım alışmış iyi yaa diyo
Dedim oğlum ilk gündu o hiç gitmedigin bir yer alışırsın zamanla.
Bi de böyle 12lerde 1. Olmuş ya Bi özgüven gelmis☺

Sizin içinde hayırlı olsun insAllah
Emeklerinin karşılığını alsınlar Allahın izniyle

Babamın tamır servısı var arac.:)Adam oraya arabasını getirior diye, dıyor.Konuyla aslında baglantısı hıc yok ama:)

Cidden takmasinlar ben okeyim
Yani bunu düşünmek sırf gelmedi takmadı diye küsenler, darlayanlar ya da 5 takmadida bak 3 takti diyenler vs olmasin ya takı falan.
Hem hakda geçmez herkes kendine taksın olsun bitsin

Amin sağol cnm
Geçen sene, sene başı yalvardık gitmedi dersaneye. Yarı dönemde gitcem diye tutturdu. Yazdırdık beğenmedi kaydı aldık başka yere yazdırdık. Bu yılda orda devam etcek inşallah. Kırk akıl kırk fikir bakalım hayr olsun sonumuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…