Bu aparatdan var evde almisti annem dursun diye iyi aklıma getirdiniz sagolun ya takip denim bugün.bız dırek klozetın uzerıne konulan aparattan aldık, iki iş olmasın dedik cok da kolay alıstı. sonra o aparatı da bıraktı, dırek oraya yaptı.
bazı arkadaslarım extra yere konan bır sey aldılar, cocukları sadece ona yaptı, sonra normal klozete zor gectıler, ıkı ıs gıbı oldu.
O taşınanda hoşuma gitti bir yerlere gidince mutlaka işime yarar.E bebekte bir tane var normal klozet gibi,müzikli (fisher price ın muadıili) biz de işe yaradı ilk ona yaptı normal klozetti istemiyordu ve bebeklerini falan getiriyordu önce.ben tuvalet alışkanlığı kazandırmaya hiç başlamadan 6 ay önce falan aldım koydum banyoya alışsın diye bebekleri oturttuk oynadık falan.ondan sonra ona teklif ettim. Lazımlığa alışınca da yumuşak olan klozet adaptörü ve basamak aldık. Şu katlanan olan dışarıda hala çok işime yarıyor çantada taşıması da kolay. Klozet olan yerde adaptör oluyor,klozet olmayan alaturka tuvalette ya da tuvalet bulamayınca da içine poşet koyuyorum küçük lazımlık oluyor
Bende eşimin kardeşleri yüzünden kardeşlik kavramına aman böyle olacaksa hiç olmasın diyorum şahsen.Günaydın,
Dün yazamadım. Anneme geçelim artık dedim. Geçtik..kardeşimin arkadaşları gelmiş.bekarlığa veda partisi yapacaklarmış.
Gece evde arkadaşları olacak diye kardeşimde kalırız dedim. ( annemin evin dibinde oturan kardeşimde) çok kardeş olunca anlatamıyorum. Aman kardeşe ne gerek var diyen ben böyle zamanda çok daha iyi anladım kardeş olmalıymış. Hastalığında elinden tutan destek olan bakan yine kardeşmiş.Anne de başka eksik olmasın, kardeş de başka..Sözümü geri alıyorum.. Yapın iki çocuk
Tabi koci iki kardeş ama bildim bileli bir uzlaşamıyorlar. Hep birbirlerine zıtlar.ve zor günde asla kardeşi yanında olmadı.
Akşam kardeşimin bahçede koci kardeşimin eşi ve kızlar takıldı..bacanaklar nargile ney faslındaydı, ikisi de seviyor..
Bizde annemin teras katta kardeşim ben annem oturduk canlı müzik dinledik, annemin evin karşısında kızılelma binicilik cafe restaurant var yaz günü akşamları canlı müzik oluyor. Çay keyfinde iyi gitti.
Bizim annesi yok teyzesi var hep istiyor bağları olsun. Uğraşıyor çok. Hatta bize gelince Elaya diyor amcanı arayalım. Ela istemiyorum diyor.kuzenlerinde bağı olsun istiyor.o da yok.Bende eşimin kardeşleri yüzünden kardeşlik kavramına aman böyle olacaksa hiç olmasın diyorum şahsen.
Hele anneleri ölsün birbirlerinin gözlerini oyacaklar eşimde biliyor bunları.
Yine anneleri için bir şekilde annem üzülmesin vs diye kavga etmiyorlar.
Ama bir arayada gelseler illa Bi tartışma kopuyor
Canım o bag karşılıklı olacakBizim annesi yok teyzesi var hep istiyor bağları olsun. Uğraşıyor çok. Hatta bize gelince Elaya diyor amcanı arayalım. Ela istemiyorum diyor.kuzenlerinde bağı olsun istiyor.o da yok.
Çünkü gidip gelmiyoruz..
Eşim gitmek istemiyor.
Buradayken de kaç defa görüntülü aradı kardeşi,eşim açmadı..niye açmıyırsun dedim. Serseri gibi konuşuyor ne açıcam dedi.zaten beni ne aradı ne mesaj yazdı hastalığım için.
Abisini aramış ama nice yedi kat yabancı daha çok ilgilendi dedi eşim..
Yani aralarını düzeltmeye çalışmama değecek insan olsa emek veririm.
Bir arayıp yenge geçmiş olsun demiyor..
Zaten hep zor dönemlerimizde ihtiyacınız varmı diye de sormadı hiç.
Anne olmanasından belki de
Bızım ılk bas wc ustune konulandan vardı.Ama ben usengecımdır 1 koyuyorsam 1 koymuyordum:)Alya ordan alıstı sanırım bı zman sonra bısey koymadan yaptı.Alya yalnız wcde yapmıyor elını tutuyorm ben dusmesın dıye.Aparatsız devam edıyorz.Fısher price verdı kardesim muzıklı falan ona oturmadı korktuLizlar lazimlik alicamda kıza şu klozet seklindekilerden mi alım ilgisini çeksin diye yoksa normal daha uygun bisimi alsam.
Gösterdim klozet olanları ona cisss diyo
Ondan istiyo sanki 169tl altında pek göremedim bilmiyorum okadar versem mi ne diyonuz
Masallah ıyı sabredıyorsun.Selamm
Bugün koca sikayet sırası bende
Dün kayaciftligi Bi de yerel bi marketden sipariş verdim ona.
Ikiside karşılıklı yani arabayı park ediyorsun karşıya geçip otekinide hallediyorsun
Bu adami markete sokma avm sokma naparsan yap.
Sen halletseydin ya dedi.
Farkindamisim zaten herseyi ben hallediyorum dedim.
Bu sabah oğlanın sivilce için kontrolü var
Onun yolunun uzerinde hastane eve sapa 2 vesait, dedim sabah erken gidin hemen halledin ordan çocuğu bırakır kursa geçersin ise
Sen niye gelmiyosun diyo bana
17 yasindaki çocuğa 2 velimi gidelim dedim.
Cocuk zaten kendi giriyo sende araba var 2dk halledin yani.
Hayır gittim ben diyelim ben napcam ki beni bir daha geri bırakacak eve.
Çocuğu beklicem bende onunla beraber gelicez geri.
Herseyi Bi bana kitleye durumları var sinir oluyorum.
Sabah dedim alışveriş bende (dün karpuz fln alınacaktı o sebeple ondaydi Bi de kasabı o taniyo o daha muhattap)
Ztn deterjanı bakliyat çocukların ihtiyacı ben hallediyorum.
Dus basligi kırılmış dün sipariş girdim haberi bile yok kırıldığından.
Onun kıyafet bile bende.
Bazen nefes alamıyorum Bi çekilin başımdan dedim ya
Tmm çocuklarınkini hallediyorum bari seninkiyle ugrasmim.
Hepsine ayrı yemek yapıyorum.
Alışverişi hallediyorum.
Geçen avm götürdü güya mağazalara asla girmedi parkda kızla oynadı yani kızı anneme bırakıp oglanla bende giderdim kız parkda oynasın diye geldi yani.
İstiyor ki kart elinde herseyi sen hallet benden isteme.
Bi faturaları takip etmiyorum çok şükür o da otomatikde yoksa onlarda düzenli asla ödemez onuda bana kitlerdi Bi de gidip fatura peşine koşardım.
Öyle bir düsturu yok asla adamın.
Sabah ben hazırlamasam ne giysem ben diye dolabın karşısında 2 saat bekler neyle neyi nasıl giysem, bana 50 defa sorar bununla bu gider mi ki diye.
Hazirliyorum sormasın diye
Hayır hazirlamazsam he he gider o onla desem onada ikna olmuyor sallıyon öyle diyo sormim diye
Alıştım bende bu hengameye ama bari şu sıcaklarda kızda varken idare et yani
Ben gidip karpuzmu tasicam, kızla market mi gezicem poşet poset
Ben duş başlığını ona söylesem onuda alamicakti
Ya bana resim atıp durcakti ya da gelip beni alirdi ben seçim diye.
Onuda seçemez yani
Bilmiyorum benimde suçum var ama ozaman oğlan vardi sadece şimdi kızla ben yetişemiyorum artık
Evi duzerkende halisindan perdesini kadar herseyi ben hallettim onun haberi bile olmadı gelince gördü hepsini
Bi eşya seçmeye gittik beraber o
Gercekden pazara giden, mutfağa giren, yardımcı olan eşler ne güzel yormuyordur
İndirim için market market gezen eşleri olan arkadaşlarım var.
Cocugunun veli toplasindan, eşinin doğumunda refakatçi kalanına kadar
Eşim onuda beceremez sen kal demiştim ben ne anlarım demisti.
Neyden anlican acaba sürekli birilerimi olacak bunları bir eşin yapması düşünmesi gerekiyor bence
İnsanın mayasında olmayınca demekMasallah ıyı sabredıyorsun.
Pazar,market,kasap isleri kocıde.
Ben gunluk ıvır zıvır marketi yapıyorm.Mesela wc kagıdını kocı takıp eder bızde fgdklfkl
Azalıyo yarın alayım falan der.Kendı kıyafetını ,evın tamırat ıslerını vs o takıp eder.
Gider alır kıyafetini camasırını da alır,annem kızıyo hatta adam donuna kadar kendı alıyo nasıl kadınsın diye
37 yasında adamın donunu da ben takıp etmıyım yanı.
Bızde ben kocıye sormadan eve bısey almam glşgflşl
Söylenen bı tıp oldugundan,gıdıp eve cesme alsam ılla yanlıs olur uymaz dırdrı onu dınle.
Hepsı farklı ıste.
Ama sen yaptıkca ustune kalıyor.
Dun aksam yemegım vardı,bugun asıya gıtcem.
Mangal yapalım yemek yarına kalsın asıdan gelcen dedi.
Kızla ılgılı de velısı o okulda falan.
Ben yedek kulubesınde:)Toplantılarına,gosterilerine kocı gıttı.
Tabı bızımkının ısı daha musait.
AMa kendı de sevıyor.
Aldıpın hasır sandalet iyi çıkarsa link atar mısınBugün burası bana kaldı galiba
Ya da tek aylak ben
Sabah işleri yapınca ciddi güzel oluyormuş
Evi sildim, toz aldım
Kapılar tmm
Kız uyudu
Oğlan her geldiğinde bu dolmuşlar niye bukadar kalabalık ya pestil çıktı diye söyleniyor inip bindigide 3dk falan 3 durak geliyor 4.durakda iniyor.
İst kartı verdim ona otobüse bin dedim hepsi geçiyor burdan.
Ögrenecek böyle böyle seneye metrolar metrobusler gider öğrensin.
Dolmuş kurdu olursun dedim gide gele öğrenirsin
Kanyonda yurucem diye terligim parçalandı gittiğimiz gün
Kendime terlik siparis verdim.
Hasır sandaletide alicam galiba battı balık yan gider.
Ordan kısıyorum başka bisi çıkıyor ne de olsa yine gidiyor para öylede böylede
Bari alıp giyimde içim rahat etsin.
159tela
Hep böyle oluyo ama onu almim masraf çıkmasın dediğim şeyde başka bisi bozuluyo illa masraf çıkıyor.
Bu ay da ek gelir yüzümüzü güldürsün Amin.
Ben istediklerimi alim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?