Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydınnn
Yine sabahım köründe uyandım :) gece saat 2 yi geçti yattığıım.
Biraz horoz sesi olabilirmi
Yeniden 1 saat daha uyuyorum. Gündüz de saat 17:00 sonrası bir saat uyuyorum. Kafamı dinlendiriyorum. Çabuk yoruluyorum. Kafamda ağırlık oluyor. Ablam ilacın etkisi dedi. Sinirlenmemen de ilaçtan dedi.
Koci de diyor ; sinirlendiren kimse yoktur ondandır evet dedim mesela sen gibi
Şaka bir yana, tek dediği nasıl mutluysan öyle yapalım. Sürekli bunu diyor. Bir de ilk defa evimi özlemedim güzel vakit geçirdim dedi. Aslında anı güzel yaşamak için illa kötü şeylermi yaşadıktan sonra, anın kıymetini bilmek lazım.
Nasıl da insan pozitif bakınca birşeylerden tat alabiliyormuş. Tamamen bakış açından bence dedim.
Dün sabah şehir dışından akrabalarımız geldi ev kalabalıktı, kardeşimde çok durmadılar rahatsız etmemek için.sadece beni ziyaret ettiler.
Eşim ben Ela akşamüstü çarşıya gittik. Evde ayakkabım çok ama valizi nasıl hazırladım son dakikaydı ne bulduysam attım düğünü düşünmedim bile.
Kardeşlerim kıyafet ayarladı içlerinden beğendiğimi seçtim..
çarşıya gidip ayakkabı iki küpe vs aldık.
Gittik kuzenimin eşinin yerinde kıza hamburger biz pizza yedik. Eşimle önceki gün kuzenimin eşi beraberdi..pizzasını yemiş çok bayılmış. Anlata anlata bitiemedi. Pizza yiyelim dedim.
Ela da zaten onların ilk hamburgerini yediğinde ‘ bu hamburger çok güzel ve de tadı harika, herzaman bu hamburgeri yemeye gelin’ diye diye iyi reklam yapmıştı.
Nerden buluyor bilmem bu sözleri
Biz yemek yerken Annem de aramış yemek yiyoruz gelin diye :) Dedim biz dışarda yiyoruz.
Dönüşte de dondurma yedik saat 21:00 gibi eve geçtik.
Biraz uzanıp dinlendim iyi geldi.
Çocuklar bahçede oynadı.
Ela gelmiş diyor ben dedemin yanına çıkmak istiyorum izin verirmisin anne. İzin vermiyorum dedim. Teras kat tehlikeli. Kalabalık kadının işi var peşindemi dolanacak. Sonra birlikte çıkarız geç oldu uyuyalım dedim. Uykudan mızır mızır.
Kitap okuyalım dedim. Kardeşim yeğenimi banyo yaptırdı. Elayı da yaptıracaktı istemiyorum diye ağladı uykudan.
Sonra yeğenim almış tableti eline gelmiş yanımıza Ela izleyeceğim diye ona ağladı.
Kardeşime dedim uyku öncesi vermiyorum. Bu nerden çıktı şimdi.telefonla tabletle uyuyor çocuk. En kızdığım şey.
Geçtik çocuk odasına kitap okudum uyudu. Yeğenimde izlerken uyuya kalmış

Saçımı kardeşimin evinde, kuzenime yaptırmaya karar verdim. Kuaföre gitmeyeceğim.
Şimdi tüm malzemeleri makyaj malzemesi de dahil herkese kullanılıyor. Enfeksiyon hastalık covit olmamak için sanki böylesi daha iyi olacak..
Sağolsun kuzenim yaparım ama sadece senle Elaya dedi.
O da kuaför şehir dışında. Para almaz eminim. Olmazsa çocuklarına hediye alırım.
Bugün kına gecesi, yarın düğün..

Selam kızlar okuyorum yazamıyorum kaç gündür eltime gittim Çarşamba öğlen sonra diğer eltime geçtik kaldık orda bir gece perşembe bana yakın eltime gittik öğle sonrası kayinvalidem burada onda kalıyor kayınpederin hastane işleri var diye akşam döndük orası esiyordu ben ceyranda kaldım büyük ihtimal ohlusta bı ara üşüdüm ddi baktım namaza çıkmıştım kavun yiyor soğuk geldik yattık bende halsizlik üşüme ondada uyurken ateş yaptı dün ikimizde fenaydik iki üç kere istifra etti bişey yemek istemedi benimde canım bise istemedi çok halsizlik vardı dün habire uyuduk bugün biraz daha iyiyim sanki kahvaltı sonrası soğuk algınlığı ilacı alırım

Cok gecmis olsun cnm

Selamm
Hesapta olan değil nasipde olan işte
Günlerdir içim sıkılıyor sabah bizim ek gelir olan araç kaza yapmış bayada masrafı var.
Ahh vah demedim Allah için vardır bunda da bi hayır
Sadece bukadar borç varken üstüne gelmesi kötü oldu.
Eşim baya üzüldü çünkü 50bin kadar var masrafı resimlerden gördüğümüz fazlası olabilir
Eşime dedim bu da imtihan gözü kalıyor insanların diyor, ki eşimin ofisi hariç pek bilen yok.
Napalım ortada bir sağlık durumu yok kimseye bisi olmadı he şu zamanda olması bukadar borcun içindeyken zorlicak.
Ama zor olcakki imtihan olsun.
Rabbım imtihandandan ziyade bize güç versin bereket versin rızkimizi bol eylesinde odeyelim.
Önceden olsa herseyde bizi buluyo falan dovunurdum bu sefer ben eşimi teselli ettim.
Hep bunun için nefsim için savaşıyorum zaten son zamanlarda.
Dünyalık şeylerle beni mutlu etme, içime sabrı, ofkeme nefsime hakim olmayı eyle diye.
Hep bu zorlukların ardında güzel kapilar var biliyorum.
Az kaldı çok az..

Ahh cok gecmıs olsun kuzu.
Olum yaralama yok en azından Allah korumus.Kasko yok muydu?

Ahh cok gecmıs olsun kuzu.
Olum yaralama yok en azından Allah korumus.Kasko yok muydu?
Hiç Bi bilgim yok ama büyük araç kaskosu var mı bilmiyorum modeli eski.
Sabah gidecek gezecek yer bakarken haber geldi.
İşte hesapta ne varken nasipde ne var.
Hadi onun masrafı öderiz sıkıntı diil yeni arabanın oedemeside yüksek o sadece eşimi düşündürüyor.

Allah acar bı kapı uzme kendını.
Arabayı yavas yavas yaptırır en kötu.
Ordan gelenı bıyere baglamıyorsa?
Arabayı bılmıuyolar ama yenı arac ıcın belkı annenler yardımcı olur sıkısırsanız?

Sanmıyorum ya para isteriz diye ödleri kopuyor
Kimseye minnet etmek istemiyorum ama oğlanın kurs ödemesi var, araba taksitleri, evin giderleri
Nakit avans çekmişti eşim kartdan o var, patronada ayrica borcumuz var.
Baya Bi açılmıştık ama gelenle bir şekilde toparlıyoruk.
O aracın geliri arabanın taksidini oduyordu ona güvenerek aldık yeni arabayı acikcasi
Bizde eşimin maaşıyla geciniyorduk
Şimdi aracdan para gelmicek üzerine masrafını odicez.
Nasıl olacak hic Bi fikrim yok
Sıkışacagimiz kesin.
Adam hızlıymış hayır nasıl hızla o yolda gidiyorsun yani
Araba baya kötü halde.
Nasipden öte köy yok

Adam dediğin karsı taraf mı sızın sofor mu?
Şoför bizim, kimseye vurmamıs rampadan inerken savrulmuş bariyere vurmuş karşı seride atmis kendini araba hızdan sebep.
Nasıl bir hızla rampadan iniyorsa artık görenler hızı vardi demis.
Bariyerlere falanda zarar var tutanak tutulmuş
Sadece çekici 2.500tl istemiş
Bakalım ne kadar masraf çıkacak.
Eşimin morali çok bozulduğu için ben daha yapıcı olmaya çalışıyorum.

Allah korumus ,rampadan ınerken o hız ne alaka gercekten,Iyı bırıne carpmamıs.

Allah korumus ,rampadan ınerken o hız ne alaka gercekten,Iyı bırıne carpmamıs.
Evet o an araba falan yokmuş insan yokmuş şansa
Bakalım biz 50 diyoruz ama fazla cikacak bence ben üstünü kapamak için bak şuralarda bisi yok fln dedim eşime.
Ama cikacak yani kimseden isteme lüxumsuz yok
Eşim biraz yorup kendini daha fazla çalışacak muhtemel gerekirse haftasonuda iş alacak bir süre
Allah büyük kolaylığını verir elbet

Geçmiş olsun canım Allah tan bir insana carpmamis inşallah çok yüksek çıkmaz masrafı odeyebilirsiniz

Geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…