- 27 Şubat 2013
- 14.788
- 42.253
- 798
Cok gecmis olsun cnmSelam kızlar okuyorum yazamıyorum kaç gündür eltime gittim Çarşamba öğlen sonra diğer eltime geçtik kaldık orda bir gece perşembe bana yakın eltime gittik öğle sonrası kayinvalidem burada onda kalıyor kayınpederin hastane işleri var diye akşam döndük orası esiyordu ben ceyranda kaldım büyük ihtimal ohlusta bı ara üşüdüm ddi baktım namaza çıkmıştım kavun yiyor soğukgeldik yattık bende halsizlik üşüme ondada uyurken ateş yaptı dün ikimizde fenaydik iki üç kere istifra etti bişey yemek istemedi benimde canım bise istemedi çok halsizlik vardı dün habire uyuduk bugün biraz daha iyiyim sanki kahvaltı sonrası soğuk algınlığı ilacı alırım
Ahh cok gecmıs olsun kuzu.Selamm
Hesapta olan değil nasipde olan işte
Günlerdir içim sıkılıyor sabah bizim ek gelir olan araç kaza yapmış bayada masrafı var.
Ahh vah demedim Allah için vardır bunda da bi hayır
Sadece bukadar borç varken üstüne gelmesi kötü oldu.
Eşim baya üzüldü çünkü 50bin kadar var masrafı resimlerden gördüğümüz fazlası olabilir
Eşime dedim bu da imtihan gözü kalıyor insanların diyor, ki eşimin ofisi hariç pek bilen yok.
Napalım ortada bir sağlık durumu yok kimseye bisi olmadı he şu zamanda olması bukadar borcun içindeyken zorlicak.
Ama zor olcakki imtihan olsun.
Rabbım imtihandandan ziyade bize güç versin bereket versin rızkimizi bol eylesinde odeyelim.
Önceden olsa herseyde bizi buluyo falan dovunurdum bu sefer ben eşimi teselli ettim.
Hep bunun için nefsim için savaşıyorum zaten son zamanlarda.
Dünyalık şeylerle beni mutlu etme, içime sabrı, ofkeme nefsime hakim olmayı eyle diye.
Hep bu zorlukların ardında güzel kapilar var biliyorum.
Az kaldı çok az..
Hiç Bi bilgim yok ama büyük araç kaskosu var mı bilmiyorum modeli eski.Ahh cok gecmıs olsun kuzu.
Olum yaralama yok en azından Allah korumus.Kasko yok muydu?
Allah acar bı kapı uzme kendını.Hiç Bi bilgim yok ama büyük araç kaskosu var mı bilmiyorum modeli eski.
Sabah gidecek gezecek yer bakarken haber geldi.
İşte hesapta ne varken nasipde ne var.
Hadi onun masrafı öderiz sıkıntı diil yeni arabanın oedemeside yüksek o sadece eşimi düşündürüyor.
Sanmıyorum ya para isteriz diye ödleri kopuyorAllah acar bı kapı uzme kendını.
Arabayı yavas yavas yaptırır en kötu.
Ordan gelenı bıyere baglamıyorsa?
Arabayı bılmıuyolar ama yenı arac ıcın belkı annenler yardımcı olur sıkısırsanız?
Adam dediğin karsı taraf mı sızın sofor mu?dam hızlıymış hayır nasıl hızla o yolda gidiyorsun yani
Şoför bizim, kimseye vurmamıs rampadan inerken savrulmuş bariyere vurmuş karşı seride atmis kendini araba hızdan sebep.Adam dediğin karsı taraf mı sızın sofor mu?
Allah korumus ,rampadan ınerken o hız ne alaka gercekten,Iyı bırıne carpmamıs.Şoför bizim, kimseye vurmamıs rampadan inerken savrulmuş bariyere vurmuş karşı seride atmis kendini araba hızdan sebep.
Nasıl bir hızla rampadan iniyorsa artık görenler hızı vardi demis.
Bariyerlere falanda zarar var tutanak tutulmuş
Sadece çekici 2.500tl istemiş
Bakalım ne kadar masraf çıkacak.
Eşimin morali çok bozulduğu için ben daha yapıcı olmaya çalışıyorum.
Evet o an araba falan yokmuş insan yokmuş şansaAllah korumus ,rampadan ınerken o hız ne alaka gercekten,Iyı bırıne carpmamıs.
Geçmiş olsun canım Allah tan bir insana carpmamis inşallah çok yüksek çıkmaz masrafı odeyebilirsinizSelamm
Günlerdir içim sıkılıyor sabah bizim ek gelir olan araç kaza yapmış bayada masrafı var.
Eşim baya üzüldü çünkü 50bin kadar var masrafı resimlerden gördüğümüz fazlası olabilir
Eşime dedim bu da imtihan gözü kalıyor insanların diyor, ki eşimin ofisi hariç pek bilen yok.
Napalım ortada bir sağlık durumu yok kimseye bisi olmadı he şu zamanda olması bukadar borcun içindeyken zorlicak.
Rabbım imtihandandan ziyade bize güç versin bereket versin rızkimizi bol eylesinde odeyelim.
Önceden olsa herseyde bizi buluyo falan dovunurdum bu sefer ben eşimi teselli ettim.
Dünyalık şeylerle beni mutlu etme, içime sabrı, ofkeme nefsime hakim olmayı eyle diye.
Az kaldı çok az..
Geçmiş olsun canım Allah tan bir insana carpmamis inşallah çok yüksek çıkmaz masrafı odeyebilirsiniz
Sagolun kızlar insallahtr_lelli gecmis olsun lellicim ya umarim sıkıntısız halledersiniz gecmis olsun cok
Geçmiş olsun canım.Selamm
Az kaldı çok az..
Sağol kuzumGeçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?