Küçük Düşün Büyük Olsun!

Evrile devrile akşamı ettim.
Pazara cikamadim yumurta alamadım güya düzenli alacaktım.
Peynircibabadan sipariş verdim 1 pkt cay 1kg, 15li köy tipi yumurta 90tl
Yogurt, islak mendil, margarin falanda ayrı bi siparis oluşturdum 100tl oraya
Siviyag bakıyorum indirimli.
Valla 5lt alamadım epeydir hep az az ama böylede bereketsiz oluyo ya.
Canım mahlepli dereotu mini pogaca istiyor kac gündür malzemeleri denk getiremedim biri varsa öteki yok
Akşam yapicam bakım çayla yeriz.
Dün ki yaptıklarım akşama bitti kalanı yediler aksam
Benimkilere pasta börek mi dayanır
Erinmezsem az da un kurabiyesi yaparim

Bı yastıkta kocasinlar canım
Benim oğlumda uykusu gelince sesleri tinlamiyor düğünde vs
Bu hafta kıslık ısını sıkıya alcam.Bugun gıderken 2-3kılo bulursam alcam.T.fazulye,vısne artık ne bulursam.
Valla acız kısa:S
Bende bişey koymadım bu sene eltim Çanakkale den domates getirdi 3 5 tane atacağım ondan taze fasulye atarım uyguna dusermi ki birde dolma biber atarım en çok kullandiklarim vişne atmadim bı poşet var oda

Yedirenk Allah mesut etsin düğün hastalık bak çıkardın bitti gitti daha iyisin değilmi düzeldin

Baby kız bende bugün fasulye aldım onu yaptım
Vişne
Çilek vişne reçeli
Yeşil fasulye
Bezelye de tamam
Patlıcan közldme biber ve karnı yarık melemen yapılcak

Kız lelli bi kolide bana yolla
Bugün fasulye kavurcam dolaba atmaya büyük tencerem yok söyle alüminyum olanlardan varya annemden alıyorum akşama arıyo yaptın ı yarın alcam diye kaynanam dan istedim hala verecek kardeşindeymiş 4 senedir
Ulan dedim alırım kimseye minnet eylemden daha iyi komsularada Allah affetsin annemden aldım dedim aldıklarını içine S. Geri geliyo
Gecen sene leğen aldım büyük çatlatmısslar geri vermiycek dedim kimseye bidaha sıkıntı oluyor

Yemek yaparsak mangal sadece.Gnelde oralarda yerız aksam yemeklerını.Kızın muslın pancoları,havluları falan cok hepsini goturmem .Bungalovlarda masa sandalye var aksmları ıcın de,ben sezlong bulruz bulamayız dıye,datca ve cıvarlarnı gezerız dıyorz sahılleri.Kıza almam herkes alma sandalye kullanıslı değil diyo aynen:)

İyigeceler bacimlar
Eve geldim kizla koci uyuyo.
KoCiye yemek isittim yedi ise gitti.Kendimize.muhtesem ksiirimdan yaptim Kiz da yedi kalkinca.Allahim saklambac oynamaktan fenalik geldi Allah affetsin.
Hadi dedim banyoya,havuzu falan doldurdk 1 saat oyalandi.Yikadim ciktik.Koci parka goturmus .
Bende yatana kadar oynadim.21,30 gibi bayildi.
Kargom vardi onu hazirladim.

Kızlar bisi sorucam size
Biriyle konuşmuyorsunuz ama ortak arkadaşınız var ya da görüştükleriniz var onlarla konuşmaya devam edermisiniz?
Bana böyle şeyler çok mantıklı gelmiyor.
Elbette kimseye karışamam ama bana normal gelmiyor.
Hem sevmediğim biriyle görüşüp hem benimle görüşecek.
Var mı böyle arkadaşlarınız?
Ama şöyle yani konuşursun merhaba merhaba gitme gelme anlamında baya gidip gelmeli falan görüşmeden bahsediyorum size o arkadaşlık güven verirmi?

Burada iki kişinin konuşmama sebebine göre fark edebilir ama genel olarak bence bir mahsuru yok.mesela benim birbirine küs iki arkadaşım var ikisiyle de samimi görüşürüm ama aralarında ne laf taşırım ne de birbirileri hakkında yanımda konuşabilirler. Her ilişki kendine özeldir bence laf taşınmadığı sürece olması gereken o,birine küstün diye diğeri ile konuşmamak bana manasız geliyor.

Kızlar iyi geceler,
Bugün sabah kardeşimde kahvaltı yaptık. Ablamı Bursa terminale bıraktık biz medicanaya geçtik.
Doktor kancaları aldı kafamdan. Az bişi sızlama oldu. Sonra geçti..32 kanca vardı kafamda. Daha rahatladı hafifledi kafam. Doktor bir kısmın sert olan yerin biraz daha geciktiğini belirtti. Takip et kanama vs dedi. Takip ederim bir kaç gün.
Gerekli soruları sordum.
Güneşe çıkayımmı dedim. Bir süre geçsin dedi. Şapka ile olabilir diye belirti.
Havuz deniz sıkıntı yok. Kafein çay kahve sordum ilacın etkisini azaltıyormu dedim. Alkol olsa neyse ama bir sıkıntı olmaz dedi.
Saç boyasını sordum. Yani çıkacak sonuca bağlı o. Işın tedavisi gerekirse boyamaman gerekir dedi. Ama bu beni üzer beyaz saçla gezicem mecbur kalınca ne yapalım. Sağlık olsun. Ben böyle de güzelim
Genç görünüyordum hani nazara geldim nazara.
Çıktık. Doktor zaten fıtık konusunda yoğun çalışıyormuş. Her doktorun yoğunlaştığı alan farklı dedi.
Sordu süreci. Keşke gitmeseydin doktora dedi. Eee dedim ne yapayım. İlerlese daha kötü. Aksine iyiki gittim diyorum.
Döndük inegöl köfte yedik.
Anneme geldik. Teyzelerim kuzenler hepsi toplaşmış aşiret gibiyiz
Eşim kızı annemin karşıdındaki at binme yerine götürdü. Evlenen kardeşim de geldi. Eşini karşıya gönderdik. Oturup sohbet etmişler. Birara uğradım. Bişeyler içtik. Kız zıpzıpta oynadı. Tavşan güvercin kuzulara baktı. Döndük eve.
Teyzeler gitti. Akşam terasta oturduk.
Kardeşim kızları banyo yaptırdı.,
Ben de eşimin eşyaları hazırladım. Yarın istanbula dönüyor.
Üzüldü tabi gidecek diye. Kızına kitabı o okumak istedi. Aynı odada yattılar. Kardeşimde kaldık. Güya annede kalalım dedi eşim. Kardeşimin eşi onu bırakacak sabah. Arabayı burada bırakacak. Geldiğinde bir de bakmışız araba kullanıyormuşum tabi ilaçla kullanılmaması öneriliyor. Bellimi olur belki de paniğimi yok eder bu ilaç. Sanki şuan daha cesaretim var gibi.İçimde eski kabus gibi araba korkum azaldı gibi hissediyorum.
Olumlu yanını görmek lazım.

Ela sabah uyanır uyanmaz ; çiğdem teyzem evlendi birdaha onu göremeyeceğim diye ağlıyor
Koptum ya.
Kızım dedim evi var onun. Onun evine gideriz. O bizim evimize anneannene gelir :)
Ben evlendiğimde de bu kardeşim daha 11 yaşındaydı. Annem babam kardeşim geldiler bize.
Kardeşim ; yaaa keşke ablam evlenmeseydi şimdi onunla birlikte yatamayacağım demişti. :)
Hepsiyle ayrı bağım var. Kardeşimle annemden kan bağım, kızımla ise hiç kan bağım yok. Ama önemli olan kalpten bağlılık. İkisi de benim canparçam.

Ben bebekken alıştırdım. Süpürge yapıyordum uyurken. Birara eşim aman ses yapmayalım diyordu. Baktım zil sesine uyanır oldu. Ben de alışsın istedim

Düzeliyorum şükür canım. Bu hastalığım için hiç isyan etnedim. Aksine iyiki vesile olmuş birşeyler dedim. Hep kapılarım açıldı. Ve daha da açılacak inşallah.
Eskiden daha çok dua ediyorum mesela. Ve inanıyorum dua ettikçe vereceğine.
Geçecek güzel günler göreceğiz.
Ben mutluyum şuan. İçim çok ferah anlatılamaz bu his

Selamm
Hiç bisi yetişemeyen lelli geldi vallahide yetişemiyorum dün anneme diyorum herkes yetisiyormu acaba?
oğlanın kan sonuçları çıktı değerleri normal baktığım kadarıyla ama onun sonuçlar için dr gidilecek.
okullar açılmadan diş doktoruna gitmesi lazım

Kızı doktora goturucem kilo almıyor ya çok canımı sıkıyor bu durum.
Kafama takıyorum bisimi var diye
Özele götürüp detayli baktirtcam
Eşim bugün arabanın oraya geçecek bakalım ne alemde görüşecek.

Makarna suyu attım ocağa yanina orman kebabı yapacağım

Ya maşallah oğlan nekadar istahliysa kız okadar iştahsız
Oğlanın önüne sevdiği ne koyarsan koy pes pese koy hepsini yer hiç yemen demez.
Bazen miden iyi kaldırıyor diyorum çok karıştırıyor
Ama kızcağzım üzüyor beni

Bızım lıse grubunda 5 kısıyız.Ortaokuldan berı hıc ayrılmadık.1 ark.vrdı lıseden sonra bızle kopan.Onla 4 kısı gorusmuyorz aramızdan bırı devam edıyor.Gorusebılır bence.Ben boyle konularda rahatım,o arkadas erken evlendı,sonra duyduk bosanmıs.Allah yardımcısı olsun dedık gectık.
1 tane tanıdıgım var arkadasım kus oldugu ıcın ılıskımı kestıgım kız.Eskı ısyerınden .Arkadasımın kocasına msjlar attıgını ogrendıgım an engelledım.Kendı de evlı.Oyle bırını tutmam cevremde ahlakı acıdan.Onun dısında dumduz bı hayatım var en fazla ne tasıyabılr derrim.Babynın kocası da pintiymıs der en fazla:)Onu da ben bı bılbordlara bastırmadım zaten gfkfgklfg

Günaydınnn
Sabahın 7 sinde uyandım. Sonra kociş uyandı. Onun gitmesini bekledim. O arada kızı uyandırdı vedalaşayım diye.Kardeşimin eşiyle çıktılar.Ela da yeniden uyumadımı. Uykum var dalamadım.
Yeğenim uyandı.bıraktım ikisini odaya. Geçtim diğer odaya. Uyku tutmadı tabi.
Bu gece daha rahat yattım. Kafamda ağırlık yoktu onu farkettim.
Saate baktım ilaç saatim yaklaşıyor. Kızım boşver uyuma dedim.
Koci giderken pek duygusaldı. Sanki pek ayrı kalmadımı. :)
Sen hissetmezsin kalabalıkta diyor. Evet burası bana iyi geliyor o gerçek.
Sen de teyzene git arada, arkadaşlarınla görüş dedim.
Evde de gündüz hep arkadaşlarlayız sitede, aksine akşam yalnızız evde dedim
Öyle ama gerçekten.
İki sohbet muhabbet severim, sürekli tv izlemem. Kızımla vakit geçirmeyi severim.
İki muhabbetimin biri insanları yargılamak değildir. Aksine faydalı şeylerle vakit geçirmek prensipim
Neyse öyle güzel vakit geçireceğim, bana iyi gelecek burada kalmak.
Küçük kardeşim de balayına gittiler, gece yola çıktılar.

Gunaydınn
Sabah kargom vardı onu verdım,o an bı aydınlanma geldı yarın kardesimin dogum gunuOnla bunla ugrasrken unutuyodum az kaldı.Cıcek sıparısı verecegım bırazdan masallah duzgun bı arajman 200 den asagı yok c.sepetinde.
Yapacak bısey yok.
Sabh kargom var cıkmam lazım dıyorm bıze kahvaltı hazırla barı dıyorlar :S
Cay koyduım,omlet yaptm falan masayı dedım toplarsınız.Bazı urunlerı kaldırcm g.dolapsdan.Cok gereksız sorularla ugrastım tum gun.Kadın zorlyorda zorluyor bı ust vardı ya olmaz ıste sana 36 beden ama 34 e daha uygun demısm.Yok ustten kac cm yok esneme yapar mı?Sonuc ;o olmaz bana.
Boyle carpasım gelıyor.
Bıde yenı baslayanlara kurs veriyorm o ayrı bı sacmalık.Kızın bı elbısesıne sordu sordu kadın dondu markası ne?Fıyatı yazmıssınız ama kargo ucretı bıze mı aıt dıyor?Yok onu da ben vereyım oldu!

Ben de öyle yaparım. Biriyle sorunum varsa sorunum olanla görüşmem. Diğeriyle ayrı görüşürüm.
Bir de uZun zaman konuşmayıp görüşmeyip,konuşunca ayy sen benim için farklısın en önemlisin diyenlerde bir tuhaf geliyor bana.
Mesela bir örnek; daha önce anlatmıştım. Onun çocuğunun doğum gününe gitmek için eşimle kapışmıştık bile çooook yıllar önce. Ve benim kızın doğum gününe gelmedi bahane üretti. Şimdi de hastalıkla uğraşırken bana mesaj yazmış. Çoook oldu yüzyüze görüşmüyoruz. Hastalığım ve ameliyattan bahsettim. Sormadı bile ne oldu diye. Kış uykusuna yattı galiba öyle oluyor çünkü aylar boyunca ses yok sonra bir bakıyorum mesaj yazıyor.
Sizler bile ne kadar çok sordunuz dualar ettiniz.
İşte arkadaş diyemiyorum artık.,

Benım arkadas cevrem cıdden dar.Toplasan 10 kısı anca.Eltı yok,gorumcelerle merhaba merhba,komsu olayım yok:)
Kocının arkadas grupları var bıde eslı gorustugumuz.
Ahiretlıklerim var ıste onlar yetıyor

Benım arkadas cevrem cıdden dar.Toplasan 10 kısı anca.Eltı yok,gorumcelerle merhaba merhba,komsu olayım yok:)
Kocının arkadas grupları var bıde eslı gorustugumuz.
Ahiretlıklerim var ıste onlar yetıyor
Benim de dost sayılı. Komşu olayı da yoktu çalışırkem. Zaten vaktim yoktu. Komşuluğu sevmezdim :) şimdi evde durunca bir de çocuk olunca sitede kaynaşıveriyoruz
Komşularımın hepsi de iyi şükür

Lellim benim can dostum dediğim bir mesai arkadaşım vardı ama öyle böyle değil sırlarımızı paylaştığımız, hafta sonu geldiğinde ayrı kalacagımız o iki güne üzüldüğümüz ama sonra ne oldu biliyormusun, apartmanda ki komşusu bizim iş yerine tayin oldu ve beni bir kalemde ikinci plana attı çok üzüldüm. İhanete uğradım dedim kimselere söylemedim ve artık seninle görüşemem dedim o da bana ne dedi biliyormusun beni suçlu olarak ilan etti sana değmezmiş dedi ben yıkıldım depresyona girdim ama o komşusu ve yeni mesai arkadaşı ile çok mutlu Allah var benimle yapamayan dostum dediğim insanın yeni arkadaşı benimle nerde olursa olsun hep konuştu selam verdi, bana çok yaklaşmaya çalıştı çay alıp masama geldi günlük sohbetlerden ettik ama bir zamanlar dostum dediğim kişiden hiç bahsetmedi ben de hiç sözü ona getirmedim ama asla sosyal medyamda ikisi de yoktur. Ben insanlarla saatlerce konuşabilen biri değilim onun içindir benimde dostum da arkadaşım da iki elimin parmakları kadardır. Bence görüşebilirsin tabi ki her insanın sınırları farklıdır, yine de sen bilirsin lellim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…