Bı yastıkta kocasinlar canımGünaydınnn herkesee,
Kaç gündür ne okuyabildim ne selam yazabildim. Düğün telaşı olunca vakit olmadı.yaralarımı bile unuttum
Bir de insanın kızı olunca uğraş bir kat daha artıyormuş. Yok ben de makyaj istiyorum. Yok oje istiyorım
İlk gün kuaföre götürdüler kardeşlerim. İkinci gün göndermedim. Kuzenime maşa yaptırdım Elanın saçlarına.
Zaten saçı dümdüz ve ince maşa uzun süre tutmadı. İşin enteresan tarafı kıvırcık saç genetik olarak baskın olmazmı, benim kızın saçları aksine dümdüzama hoşuma gidiyor dümdüz olması. ve saç rengi.Çok istemiştim öyle saçım olsun.
Bir de annemin evinde çocuklarla boğuşmaktan dağıttı biraz saçını :) kıpır kıpırlıkta 1 numara..
Gelin almada babamın gözler şıpır şıpır. İlk ağladığı diğer kardeşimin üniversiteye gitnesiydi.
Son gözağrımız evimizin en küçük minnoşu, yıllar sonra iki ailenin birleşmesiyle doğan kardeşim.Ablalığı daha hissederek yaşadığım. Aramızda 20 yaş var. Kimbilir kaç insan 20 yaşında anne olmuştur. Aramızdaki bağ her zaman başkaydı.
Bugün Bursaya medicanaya gideceğiz. Dikişlerim alınacak. Patoloji sonuçlarını hala göremiyorum acıbademin sayfasında.
Benim oğlumda uykusu gelince sesleri tinlamiyor düğünde vsAminn canım benim.
Dün düğünde saat 22.00 gibi Ela tutturdu. Uykum var anne uyuyamıyorum sesten.
Diğer çocuklar hiç uyku bilmez.
En sonunda kucağımda sızdı. Sandalyeleri birleştirip yatırdık. Kuzenim de yastık varmış verdi.
Ne yapayım son kardeşim eve gitsem olmazdı.
Sesten kafam rahatsız olmadı. Biraz oynadım bile.
Hepinizden bir maşallah alayım
Müzik oynamak stres attırıyor onu bir kez daha anladım.
Bende bişey koymadım bu sene eltim Çanakkale den domates getirdi 3 5 tane atacağım ondan taze fasulye atarım uyguna dusermi ki birde dolma biber atarım en çok kullandiklarim vişne atmadim bı poşet var odaBu hafta kıslık ısını sıkıya alcam.Bugun gıderken 2-3kılo bulursam alcam.T.fazulye,vısne artık ne bulursam.
Valla acız kısa:S
Yemek yaparsak mangal sadece.Gnelde oralarda yerız aksam yemeklerını.Kızın muslın pancoları,havluları falan cok hepsini goturmem .Bungalovlarda masa sandalye var aksmları ıcın de,ben sezlong bulruz bulamayız dıye,datca ve cıvarlarnı gezerız dıyorz sahılleri.Kıza almam herkes alma sandalye kullanıslı değil diyo aynen:)Biz daha yeni kamp yaptıkkeyifli ama eşyası çok orada akşam yemeğini siz mi yapacaksınız o zaman biraz fazLa eşya gerekebilir. Bir de kıza eğer yoksa lcw de önden düğmeli elbise şeklinde havlu almıştım kullanışlı oldu. Sandalye alacağınıza göre masa da yoktur sanırım bir de masa lazım koza d abiz geçen yıl küçük sandalye almıştık ama bu yıl rahat edemedi o da büyük sandalyeye geçti aklında olsun.
Burada iki kişinin konuşmama sebebine göre fark edebilir ama genel olarak bence bir mahsuru yok.mesela benim birbirine küs iki arkadaşım var ikisiyle de samimi görüşürüm ama aralarında ne laf taşırım ne de birbirileri hakkında yanımda konuşabilirler. Her ilişki kendine özeldir bence laf taşınmadığı sürece olması gereken o,birine küstün diye diğeri ile konuşmamak bana manasız geliyor.Kızlar bisi sorucam size
Biriyle konuşmuyorsunuz ama ortak arkadaşınız var ya da görüştükleriniz var onlarla konuşmaya devam edermisiniz?
Bana böyle şeyler çok mantıklı gelmiyor.
Elbette kimseye karışamam ama bana normal gelmiyor.
Hem sevmediğim biriyle görüşüp hem benimle görüşecek.
Var mı böyle arkadaşlarınız?
Ama şöyle yani konuşursun merhaba merhaba gitme gelme anlamında baya gidip gelmeli falan görüşmeden bahsediyorum size o arkadaşlık güven verirmi?
Ben bebekken alıştırdım. Süpürge yapıyordum uyurken. Birara eşim aman ses yapmayalım diyordu. Baktım zil sesine uyanır oldu. Ben de alışsın istedimBı yastıkta kocasinlar canım
Benim oğlumda uykusu gelince sesleri tinlamiyor düğünde vs
Bende bişey koymadım bu sene eltim Çanakkale den domates getirdi 3 5 tane atacağım ondan taze fasulye atarım uyguna dusermi ki birde dolma biber atarım en çok kullandiklarim vişne atmadim bı poşet var oda
Düzeliyorum şükür canım. Bu hastalığım için hiç isyan etnedim. Aksine iyiki vesile olmuş birşeyler dedim. Hep kapılarım açıldı. Ve daha da açılacak inşallah.Yedirenk Allah mesut etsin düğün hastalık bak çıkardın bitti gitti daha iyisin değilmi düzeldin
Baby kız bende bugün fasulye aldım onu yaptım
Vişne
Çilek vişne reçeli
Yeşil fasulye
Bezelye de tamam
Patlıcan közldme biber ve karnı yarık melemen yapılcak
Bızım lıse grubunda 5 kısıyız.Ortaokuldan berı hıc ayrılmadık.1 ark.vrdı lıseden sonra bızle kopan.Onla 4 kısı gorusmuyorz aramızdan bırı devam edıyor.Gorusebılır bence.Ben boyle konularda rahatım,o arkadas erken evlendı,sonra duyduk bosanmıs.Allah yardımcısı olsun dedık gectık.Kızlar bisi sorucam size
Biriyle konuşmuyorsunuz ama ortak arkadaşınız var ya da görüştükleriniz var onlarla konuşmaya devam edermisiniz?
Ama şöyle yani konuşursun merhaba merhaba gitme gelme anlamında baya gidip gelmeli falan görüşmeden bahsediyorum size o arkadaşlık güven verirmi?
Ben de öyle yaparım. Biriyle sorunum varsa sorunum olanla görüşmem. Diğeriyle ayrı görüşürüm.Bızım lıse grubunda 5 kısıyız.Ortaokuldan berı hıc ayrılmadık.1 ark.vrdı lıseden sonra bızle kopan.Onla 4 kısı gorusmuyorz aramızdan bırı devam edıyor.Gorusebılır bence.Ben boyle konularda rahatım,o arkadas erken evlendı,sonra duyduk bosanmıs.Allah yardımcısı olsun dedık gectık.
1 tane tanıdıgım var arkadasım kus oldugu ıcın ılıskımı kestıgım kız.Eskı ısyerınden .Arkadasımın kocasına msjlar attıgını ogrendıgım an engelledım.Kendı de evlı.Oyle bırını tutmam cevremde ahlakı acıdan.Onun dısında dumduz bı hayatım var en fazla ne tasıyabılr derrim.Babynın kocası da pintiymıs der en fazla:)Onu da ben bı bılbordlara bastırmadım zaten gfkfgklfg
Benım arkadas cevrem cıdden dar.Toplasan 10 kısı anca.Eltı yok,gorumcelerle merhaba merhba,komsu olayım yok:)Ben de öyle yaparım. Biriyle sorunum varsa sorunum olanla görüşmem. Diğeriyle ayrı görüşürüm.
Bir de uZun zaman konuşmayıp görüşmeyip,konuşunca ayy sen benim için farklısın en önemlisin diyenlerde bir tuhaf geliyor bana.
Mesela bir örnek; daha önce anlatmıştım. Onun çocuğunun doğum gününe gitmek için eşimle kapışmıştık bile çooook yıllar önce. Ve benim kızın doğum gününe gelmedi bahane üretti. Şimdi de hastalıkla uğraşırken bana mesaj yazmış. Çoook oldu yüzyüze görüşmüyoruz. Hastalığım ve ameliyattan bahsettim. Sormadı bile ne oldu diye. Kış uykusuna yattı galibaöyle oluyor çünkü aylar boyunca ses yok sonra bir bakıyorum mesaj yazıyor.
Sizler bile ne kadar çok sordunuz dualar ettiniz.
İşte arkadaş diyemiyorum artık.,
Benim de dost sayılı. Komşu olayı da yoktu çalışırkem. Zaten vaktim yoktu. Komşuluğu sevmezdim :) şimdi evde durunca bir de çocuk olunca sitede kaynaşıveriyoruzBenım arkadas cevrem cıdden dar.Toplasan 10 kısı anca.Eltı yok,gorumcelerle merhaba merhba,komsu olayım yok:)
Kocının arkadas grupları var bıde eslı gorustugumuz.
Ahiretlıklerim var ıste onlar yetıyor
Lellim benim can dostum dediğim bir mesai arkadaşım vardı ama öyle böyle değil sırlarımızı paylaştığımız, hafta sonu geldiğinde ayrı kalacagımız o iki güne üzüldüğümüz ama sonra ne oldu biliyormusun, apartmanda ki komşusu bizim iş yerine tayin oldu ve beni bir kalemde ikinci plana attı çok üzüldüm. İhanete uğradım dedim kimselere söylemedim ve artık seninle görüşemem dedim o da bana ne dedi biliyormusun beni suçlu olarak ilan etti sana değmezmiş dedi ben yıkıldım depresyona girdim ama o komşusu ve yeni mesai arkadaşı ile çok mutlu Allah var benimle yapamayan dostum dediğim insanın yeni arkadaşı benimle nerde olursa olsun hep konuştu selam verdi, bana çok yaklaşmaya çalıştı çay alıp masama geldi günlük sohbetlerden ettik ama bir zamanlar dostum dediğim kişiden hiç bahsetmedi ben de hiç sözü ona getirmedim ama asla sosyal medyamda ikisi de yoktur. Ben insanlarla saatlerce konuşabilen biri değilim onun içindir benimde dostum da arkadaşım da iki elimin parmakları kadardır. Bence görüşebilirsin tabi ki her insanın sınırları farklıdır, yine de sen bilirsin lellim.Kızlar bisi sorucam size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?