Küçük Düşün Büyük Olsun!

Alıexpressden 2 ay once cıtcıt almıstım 75 tl ye,daha yenı geldı bıde 16.90 olan gümrük vergisi 45 tl olmusBıkac bısey daha almıstım daha gelmedı.Buay gumruk vergısıne calıscaz anlassılan
Ben ordan bişe almadim o kadar pahalı mı esim aldı bı kez küçücuk şeye 20 TL vergi çıkmış diyor du

Selam kızlar
İftar bekliyorum oğlumla çıktık AVM de para cektik biraz dolaşıp bime girdik wc kağıdı bulaşık tableti ovma teli aspirin gofret iki tane 3 bir arada 3 tane kek sosis dondurma 140 verdik herşey en az iki katı ya kadife tatlısını 4 TL yoktu alıyordum geçen 7.5 olmuş ddim bugün 8.5 tü akşama dünden biraz fırında tavuk var biraz bulgur pilavı vardı yanına yayla çorbası biberli domates kavurdum birazda salata yaparım yeter

Sağol canım.
Benim pişmanlığım, farkettim gecen pazar neden veterinere götürmedim diye kendime kızıyorum.
Biraz gözlem yapayim dedim sonra baktım iyi ihmal ettim salak kafam.Cuma gece gördüm geri yarin götüreyim dedim
Ama sabah ölmüştü geç kaldım Benim yüzümden

Ay yok artik Beren .Vakti gelmis kendini bitirme yiiyip lutfen

İyigeceler bacimlar
Eve geldim kizi giydirip ciktik avmye.
Bize yakin buyuk bi oyun salonu acilmisti.Gittik 4 yasmis almadilar
Aynisi carreour avmnin icinde var orda yas siniri yok anlamdim.Kucuk olana gittik eski yere.Kiz oynadi tek musterisi Alyaydi zaten
Ordan Migrosa gittik 55 tl;sut,seftaloi,buzdolabi poseti,cikolata,kefir.
Eve geldik kizi yikadim.Pirzola cikarmistim onu fiirina attim patatesle.
Patates baski yaptik kizla.
Yemek yedik,21,3o gibi uyudu sukur.

İyi geceler beybişler,
Bugün nasılmı geçti :) sabah kahvaltıya başladık. Kardeşler geldi. Teyze yola çıkacakmış. Onu almaya gitmiş.
Sonra kardeşim gitti.
Neyse onu uzun anlatmayayım.
Kardeşimin bahçeye gittik. Armut topladılar.
Semiz otu topladılar.
Döndük eve yemek yedik.
Yolcu etmeye gittiler. Çocuklara haşlanmış mısır verdim.,
Kardeşim akşam beni aldı kardeşime geldik.
Annemle babam kaldımı tek başına
İnşallah üzülmemişlerdir.
Kardeşimin yokluğunu henüz farkedemediler.
Yarın belki Kaplıcaya günü birlik giderler. Annem de yoruldu kadın.
Bizde sabah armut bahçesine kahvaltıya gideceğiz.,
Akşam da arkadaşla yazıştık, Ameliyat olmuş bir hafta önce. Troit olduğu için arayamamış. Tam konuşamıyordum dedi.
Bayağı dertleştik. Kanser çıkmış.
Çocuk için tüp bebek tedavilerinden bence dedi. Ben de öyle düşünmüştüm hastalık çıkınca.
Bana dedi çocukla uğraşmayı bıraktık. Eşimde kanser çıktı yıllar önce, bende de çıkınca kanserli anne babayla ne kadar iyi olabilirdi diye düşündük dedi.
Ben de Hastalığı aşmamda kızımın etkisini hayata iyi bakmamı sağladığını iyi sonucuma olan etkisini hastalığı erken öğrenmemin sebebinin kızım olduğunu vs paylaştım onunla.
Onlar bizim gibi çocuk sahibi olmayı istemediler. Özellikle eşi bu konuya karşıydı.
Herkesin fikri farklı ama ; şimdi bu hastalığı kızım olmadan yaşasaydım. Daha çok yıpranır daha çok üzülür ve atlatamazdım belki de.,
Bugün bana diyor; anne hepimiz annemize benziyoruz farkındamısın
Kendini bana benzetiyormuş. Kuzenlerini de annelerine

Selamm
Resmen kabusla uyandım hemen teheccud kıldım.
Akşam arkadaş bahçeye cagirdi dedim domates yapıyorum gelemem.
İlla gelin gelin gelin (kızı yaramaz olan) eşim dedi ayıp olur tmm gidelim ama tüm akşam kızını uyarmaktan asla oturamadım.
Normal asla oynamıyor kucağına almaya çalışıyor
Kolunu tutup arkaya kırıyor çocuğun
3 defa kafasını vurdu Alya artık gerildim bisi olcak diye
Elini tutup cekiyo sürekli diyorum elinden tutma istemiyor kolu cikacak diye içim içimi yedi hızlı cekiyor.
Kocası kendisi diyor bunlar 6 kadin sahile gittiler geçen gelenlerin 5ide pertti diyor kız yüzünden nasıl bakıyorsun sen buna diyorlarmis arkadaşa
Uykumda da bisi oluyordu yine oynarlarken sicradim kan ter uyandım.
Akşam sürekli yapma yapma dedim ya sanırım onun etkisiyle.
Kızı ikaz etmekte hoşuma gitmiyor ama asla anlamıyor.
Ben yapma dedikçe inadına yapıyor.
Cidden böylesini ne gördüm ne duydum
Yok yani arkadaşımı seviyorum anlaştığım biri ama kızı yüzünden cidden görüşesim gelmiyor artık.
Alya tabi anlamiyor daha oyun zannediyor ama canı yanıyor ağlıyor geliyo yanımıza
Hiç gözümün önünden ayiramadim surekli kontrol edicem diye oturamadimda
Bi de hep gelin diyor arkadas, eşim bile kaç defa uyardı kızı yok

Ben mi abartıyorum dicem ama asla hayır çünkü parka falan gittiğimizde o yaşlarda kızlar alyayla oynuyorlar gayet güzel oyun kuruyorlar ona ablalık yapiyorlar, top oynatıyorlar, kaydırağı çıkarırken tutuyorlar hiç yapma etme demiyorum.
Gerek duymuyorum demeye.
Bu degisik bi model

Bi de dün domatese bulastim
4 kavanoz koydum
4 kavanozluk daha var gündüz halledicem
10 kilo falan almıştım.
Bi 5-6kilo daha alsam yeter bize 12 kavanoz eder.
Bu sefer blendra vurmadım biraz daha iri biraktim bakim nasıl olcak.
Balkonda oturdum soydum akşam kolay yaptım yani kolay geldi gözümde büyüyordu.
Birazda köz biber koyarım.
Bizde bezelye, bamya yenmediginden koymuyorum
Kendime dondurulmus bamya alıp 2 seferde pisiriyorum hevesim geciyor.

Son düzenleme:
Günaydın
Gece hepimizde uyku terörümü varmış ne :)
Akşam ilacımı 2 saat geç içtim. Ondanmı bilmiyorum. Saatinde içmek gereken bir ilaç.
Belki de dün gündüz uyumadım biraz da dinlenemedim ondan da olabilir.
Yatağa yattım sağa dönüyorum sola dönüyorum dalamıyorum. Çarpıntı başladı. Damarlarımdan kan sanki hızlı hızlı akıp gidiyor. Elim ayağım tuhaf.
Kalktım yüzümü yıkadım. Yattım. Baktım geçmek bilmedi. Kardeşimi uyandırdım. Kızı da uykusundan ettim üzüldüm. Sabah yeğenimi kursa götürecekti.
Kardeşimin yanına yattım. Eşi idmanda şehir dışında.
Her ihtimale karşı yanına yattım. Titreme girdi.elimi ayağımı ovaladı. En son suyun altına girdim yattım uyumuşum. Çok şükür.
Bu ara yorgunluğa uykusuzluğa gelemiyorum sanırım.
Bir kez daha dedim. İyiki annemin kardeşlerimin yanındaymışım. Allah korusun gündüz olsa çok zorlanırım. Evde çocukla yalnız.
Bugün gece erken uyumayı deneyeceğim.

Benım kardesımın oglan cok hasın.Kendı 4 yasını doldurdu,8 yasında ablasına pata kute vuruyor.Kız sureklı aglıyor.Sureklı dur yapma halınde kardesımdeAlyaya da hasın davranıyor buara,sureklı tetıkteyız.
Oyle bı model buda dıyoruz yapcak bısey yok.
Ben oglanı uyarmıyorm Alyayı alıyorm dırek ,kocı dayanamıyor,yapma o kucuk bak falan dıyor napsın.
Pazar gunu kafasına tablet attı AlyanınCok agladı ıyıkı dedım kocı yoktu,sıyırdı gectı kafasını kosesı alnına geldı.
Anlatıyor bıde babasına abım bana tabletı attı dıye:S
Ay cok zor bı durum.Allahtan senınkı arkadas,yakın olunca daha zor.
Hep arada kalıyorsun.

Eşimde gerildi
Bir daha gitmem dedi zaten ilk defa geldi o da
Kolunu arkaya burkuyor çocuğun hayır nerden öğreniyorsun sen öyle şeyleri
Sanırım YouTube den falan ogreniyor
Bacaklariyla sıkıştırıyor çocuğu
Yani yaptığı şeyler hep birinin canını yakma odaklı.
Allah biliyo kızı seviyorum ama çocuklar yüzünden gorusmek istemiyorum.
Bu sene okula baslicak bi de napcak bilmem.
Tmm ben Alya kendini korusun istiyorum tabiki.
Ama birininde canını yakmasın durup dururken
Sanırım Alya küçük ya gücü ona yettiğinden ona zarar veriyor.
Mahallede oynadığı çocuklar hep büyük

Bi de çok sokakta arkadaş sandalyesini atıyor bahçeye kapının önüne öğlen Bi cikiyorlarmis aksam 9a kadar
Benide çağırıyor gitmiyorum pek binde bir

Gunaydınlar
Sabah bebesıne kahvaltıda confleks vermıs ana gıbı ana geldı acılın lşgflşgflş
Confleksımız bıttı hunnapın alıyorm guzel onun kı bu sabah onu verdım sonunu kahvaltıda.
Kac yere baktım bulamadım netten bakcam bıde.Bıme gelmıstı Mayısta,2 paket almıstık bıttı.Keske fazla alsaymısım.
2 kalem piırzola kaldı dunden onla patlıcanlı yemek yapcam.ALya yemez patlıcan ona da kofte cıkarırım bıraz ızgarada.
256 tl elektrık geldı bu ay,fırın yanıyor hep.Elma dılım patates falan cok yaptık.

Evet kesın vıdeolardan.
Bızım oglan vıdeoyla yemek yıyor.
Gelmıs pazar gunu annesıne bana korkunclu vıdeo ac dıyor.Acamam dedı kızda ay bı saat agladı.
Ona da hak verıyorm 2 cocukla bunalıyor
Ben tekıyle aksm 21.00 olsun da uyusun diye bakıyorm valla.
Hep pacamda:)

Selamm
Ben 6.30da uyandım geri dalamadim hiç tam anlamıyla
Domatesleri hallettim çok şükür.
Bi bitki cayin ictim balkonda sessiz sakin.
Sonra pes pese erbaslari yolladım.
Şimdi kızı doyurcam.
Haklardan domates var mı ya?
Oraya Bi bakicam.
Dün ki aldığımız market uzak eve tasiyamam ya eşimi beklicem
Bu gazla yapım 5kilo daha
Annem pazardanda alirim dedi biraz Bi 5kiloda öyle derken 20kilo olur
Allah bereket versin
Kolay gitti bu domatesler saskinim
Hep oflar poflardım yaparken bi de kızla falan.
Ama rast gitti bitti hemencik

Dün ki arkadaşımda kasayla almış.
Yapmayida bilmiyor (annesi yapiyordu köyde suan) onada anlattım söyle söyle yap diye bugün yapacak.
Valla yardımda etmek istiyorum aslında ona ama kızla yok yani gitmem gidemem.
Asure yapalım bana, dedi benimkini cok begendi
Dedim hazırla malz. Yaparız.

Bari recel bisi yapmadım kışlık koyma kategorisinden domatesimle katılırım aranıza

Kıza o hareketi yaparken helikopter helikopter diye bisi var ya onu söylüyordu çünkü ordan öyle düşündüm.
O videolarda öyle şeyler mi yapıyorlar ki bakicam

Benim arkadaşımın çocuğunda öyle benimkinden 10 ay küçük bir araya gelince sürekli yapma vurma diyoruz odada oynuyolar iki kez geçen kapıyı kapatıyor kapı kapanmiycak ddim artık içerde yanımızda oynayın ddim birde yapılı benim oğlan kavga vurma bilmiyor ağlıyor yada kaçıyor yanıma uzağız eski komşum her zaman gorusmuyoriz Allah'tan bende arkadaşını severim ama çocuk yüzünden geriliyorum oda kimseye gidemiyorum diyor zarar vercek diye

3 gündür tv YouTube duaları acıyorum
Bereket duası, huzur için, kötüluklerden korunmak için hep açık kulağımda
Bana çok iyi geliyor.
Onuda Bi ablam var o dedi.
Lelli aç bunları dinle dedi link atmıştı
Acıyorum evde hep bir dua valla işlerimde rast gidiyor hemencik bitiyor.
Sabah ayetel kursi ve salavat dinledim hemde okudum içimden dinlerken.
Kızı doyurım 19 adet dua olan Bi video vardı onu acicam uzun uzun dinlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…