Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bana 260 fln geliyor hep dusuremiyorum esim gece oturuyor ışık yanıyor onunda etkisi var öyle aşırı fırında açan biri değilim yani

Bana 260 fln geliyor hep dusuremiyorum esim gece oturuyor ışık yanıyor onunda etkisi var öyle aşırı fırında açan biri değilim yani
Bızde de mutfak gece acık hep,kızın odaya ısık gıtsın dıye.Ama tasarruflu lamba var o yakmaz dıyor kocı.

Bu da öyle yapma diyorum ya rahatsız oluyo arka bahçeleri var biz on bahçedeyiz elinden tutup biz bahçeye gidiyoruz diyo oraya götürmek istiyor izin vermiyorum.
Yani yalnızken vurim diye.
Dün fark etmedim mesela çünkü kızın elini yüzünü yikadik uyudu yorulmuştu şimdi uyandı dudağında baya kızarıklık var dün 3 defa düşürdü kızı
Dudağını carpmis demek birinde baya kırmızı

Oğlan haftalardır ev yemeği yiyor
Siparisde vermedim direndim sabahtan yaptım hep yemeklerimi.
Bugün pide yapicam onun en sevdiginden kasarlı sucuklu.

Kızlar 500bine arsa bulduk zerre paramız yok o ayrı
Ama gidip görmek istiyoruz.
Aşırı heves ettim konumuna falan baktık akşam.
Denize 10dk arabayla.
Ormana yakın tam istediğim İstanbula 1saat 40dakika falan.
Evide yaptırsam 1milyon diyo arkadaşın eşi ama o geçer 1milyonu
Onun babası orda şuan o bakacak bize bakalım
Hayırlısı
Baya resimler falan gösterdi o köyden kafama yattı
Sen seversin diyo arkadas ormanlık falan diyo.
Valla ben artık hiç bisi olmaz demiyorum.
Bizim imar sorunu olsun, araba olayı olsun Rabbım hep Bi kapı açtı elhamdülillah.
Olacak diyorum çok yaklaştım
Çünkü hiç bilmediğim köylerden arsalar çıkıyor böyle tanıdıklar vasıtasıyla önüme
Babasıda bakicam ben onlara demis kişa doğru şuan yaz çok yüksek fiyatlar demiş.
Nasıl aliriz şuan alamayız bir ihtimal ev, ama arsa olursa alabiliriz.
Orada tanıdık olması iyi olur biz bilmeyiz etmeyiz adam çevresine almış hep arsa bulmuş
Allahim hayırlısı neyse onu nasip eyle

tr_lelli domatesi nasıl yapıyorsun canım bende yapmayı düşünüyorum
Cnm ben soyup küçük küçük doğradım
Biraz suyunu çekene kadar pisirdim (yarım saat kadar)içine tursuluk tuzdan attım biraz
Biberleri ayrı bir tavada az yağla kavurup içine ekledim en son bi karıştırıp domatesle kaynar kaynar kavanozladim kapatip ters çevirdim.
3 tanesini bibersiz yaptım mercimek çorbası falan için kışın.

Daha önceki yaptığımdada domatesleri 4 e bulmuştum direk soyup pişirip blendirdan geçirmiştim öyle kavanozlamistim(daha püre gibi sos gibi oluyor böyle) şimdimi yaptığım daha menemenlik oldu

tr_lelli bereketli olsun kış hazırlıkların. Arsayıda aldığın haberini buradan okuruz inşallah en kısa zamanda.
Elektrik ve su faturaları bize de çok yüksek geliyor ben şikayetim vara bile yazıyorum ama hiç kimse kaile alıp dönüş yapmıyor.
Kazancımızın bir kısmı faturalara gidiyor şimdi kışta geliyor doğalgazda eklenir buna ama hakkını yemeyeyim en fazla gelen faturamız doğalgaz.
Akşam başka sitede oturan bir aile dostumuz var yıllardır görüşürüz, biz onları buraya ilk geldiğimizde yemeğe davet etmiştik, akşamda onlar bizi davet etti çok güzel vakit geçirdik hep sahibi de hazırlığını yapmış Allah razı olsun çok güzel ağırladı bizi keselerine bereket.
Bu gün sabah 6 da kalktık eşimle ben, tarlaya gittik zeytinlere atılması gereken ilaç ve gübre varmış tam zamanıymış birde onlara dünyanın masrafını yapıyoruz o ayrı tabi birde biz gidiyoruz emek harcıyoruz. Zeytinleri eşim ilaçladı bende meyva agacı ekmiştik bu sene sıcaktan bir kendine gelemedi agaçlar onları suladım eşim geçen hafta sulama işi yaptırmıştı bir ağbiye bütün hortumları birlikte topladık valla kollarım nasıl agrıdı eve gelmemiz 1 geçti duş al yemek ye bu saat oldu. Eşim işe başlıcak haftaya iyi oldu zeytinleri de aradan çıkardık yoksa başkasına yaptırıyoruz o da bütçeye sarsıntı oluyor.

ah lellim senin bu yazıların varya alıp beni uzakalra götüryor
nasıl güzel derin içten yazıyorsun
Canımmmm❤
Hayallerimde yaşıyorum
Ben dün resmen oralara gittim geldim gezdim aksam cırcır böceklerinin sesini bile duydum yani okadar hissettim olacak sanki.
Çok istiyorum ya nasip..

Yaaa kocamannn Amin kocaman.
Darısı benim başıma inşallah
Meyve ağaçlarımin altında yazarım bende size kimbilir

Benim pideler gözlemeye evrildi
Gelsenize ☺
Oğlan 4 tane yedi bile
Eki Görüntüle 3110842
Ellerine sağlık hepsi çok güzel görünüyor. Oğluna da, kızına da afiyet şifa olsun lellim.

Yaaa kocamannn Amin kocaman.
Darısı benim başıma inşallah
Meyve ağaçlarımin altında yazarım bende size kimbilir
Neden olmasın olur tabi ki, lellim biz üç yıllık evliydik kirada oturuyorduk düşün kendimize ait evimiz yok. Şok markete o yıllarda hep tabak getiriyorlardı tek tek satılıyordu ben iş yerimden izin aldım tabak almaya gittim. İşyerinde ki arkadaşlarım tabakları görmek istedi çıkardım gösterdim ve içlerinden biri ihtiyacın varmıydı dedi. Asla ihtiyacım için almadım dedim birgün yazlığım olursa orada kullanmak için aldım dedim. İnan öyle sessizlik oldu ki kimse söylecek söz bulamadı hayale bak demişlerdir dedim içimden dedim. O tabakları kaldırdım ne zaman buraya taşındık o zaman getirdim ve hala onları kullanıyorum tabi eksilen de oldu ama onlar benim ilk göz agrım burayı istemekteki en büyük niyetim Rabbim de esirgemedi nasip etti. Seninde olucak bize yazıcaksın inşallah en kısa zamanda gerçekleşir.

Yaaa gözlerim doldu okurken hep daha guzelleri olsun insAllah.
Niyet kadere aşıkmış
Allah olmayacak şeyin hayalini kurdurmaz diyorum.
Dusurmez içime onu
Çok az kaldı hissediyorum.
İnşallah diğer olanlar gibi buraya yazdığım gibi onuda yazacağım ve senin gibi ilmek ilmek isleyecegim her köşesini ❤

Canımsın, Allah razı olsun.

Eline saglik kuzzu,afiyetle yiyin insallah

Kiz 13.30 da uyumus 16.00 gibi kaldirdim.
Yemeklerimi yaptm
Erken yedik.
Koci 4-12 ci
Araba 5 binlik olmus onu almis bugun.
Alya kalkinca havuz dedi,havuzu doldurduk su evde parasini tepe tepe kullandigimiz tek sey su havuz
Yikadim o arada onu.
Dolaplarin toplanmasi lazim.
Alyninki karismisti toparladim
Kuculenler ayiklanmasi lazim falan.

İnşallah nasip olur kuzu burdan okuruz
Afiyetle yiyin canım ben önce biberi kavuruyorum sonra soyup dogradigim domatesleri atıyorum suyu biraz azalınca kaynar kaynar şişelere koyuyorum

Ooo afiyet olsun afiyetle tüketin ben
Gidip yapamadım ya
İşe gidiyorum
Felaket yoğun içeri hamam gibi
Orada buhran geçiriyorum

Bende hepsi var melemen yok bölüşürüz ortal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…