Bana 260 fln geliyor hep dusuremiyorum esim gece oturuyor ışık yanıyor onunda etkisi var öyle aşırı fırında açan biri değilim yaniGunaydınlar
Sabah bebesıne kahvaltıda confleks vermıs ana gıbı ana geldı acılın lşgflşgflş
Confleksımız bıttı hunnapın alıyorm guzel onun kı bu sabah onu verdım sonunu kahvaltıda.
Kac yere baktım bulamadım netten bakcam bıde.Bıme gelmıstı Mayısta,2 paket almıstık bıttı.Keske fazla alsaymısım.
2 kalem piırzola kaldı dunden onla patlıcanlı yemek yapcam.ALya yemez patlıcan ona da kofte cıkarırım bıraz ızgarada.
256 tl elektrık geldı bu ay,fırın yanıyor hep.Elma dılım patates falan cok yaptık.
Bızde de mutfak gece acık hep,kızın odaya ısık gıtsın dıye.Ama tasarruflu lamba var o yakmaz dıyor kocı.Bana 260 fln geliyor hep dusuremiyorum esim gece oturuyor ışık yanıyor onunda etkisi var öyle aşırı fırında açan biri değilim yani
Bu da öyle yapma diyorum ya rahatsız oluyo arka bahçeleri var biz on bahçedeyiz elinden tutup biz bahçeye gidiyoruz diyo oraya götürmek istiyor izin vermiyorum.Benim arkadaşımın çocuğunda öyle benimkinden 10 ay küçük bir araya gelince sürekli yapma vurma diyoruz odada oynuyolar iki kez geçen kapıyı kapatıyor kapı kapanmiycak ddim artık içerde yanımızda oynayın ddim birde yapılı benim oğlan kavga vurma bilmiyor ağlıyor yada kaçıyor yanıma uzağız eski komşum her zaman gorusmuyoriz Allah'tan bende arkadaşını severim ama çocuk yüzünden geriliyorum oda kimseye gidemiyorum diyor zarar vercek diye
Cnm ben soyup küçük küçük doğradımtr_lelli domatesi nasıl yapıyorsun canım bende yapmayı düşünüyorum
Canımmmm❤ah lellim senin bu yazıların varya alıp beni uzakalra götüryor
nasıl güzel derin içten yazıyorsun
Yaaa kocamannn Amin kocaman.tr_lelli bereketli olsun kış hazırlıkların. Arsayıda aldığın haberini buradan okuruz inşallah en kısa zamanda.
Elektrik ve su faturaları bize de çok yüksek geliyor ben şikayetim vara bile yazıyorum ama hiç kimse kaile alıp dönüş yapmıyor.
Kazancımızın bir kısmı faturalara gidiyor şimdi kışta geliyor doğalgazda eklenir buna ama hakkını yemeyeyim en fazla gelen faturamız doğalgaz.
Akşam başka sitede oturan bir aile dostumuz var yıllardır görüşürüz, biz onları buraya ilk geldiğimizde yemeğe davet etmiştik, akşamda onlar bizi davet etti çok güzel vakit geçirdik hep sahibi de hazırlığını yapmış Allah razı olsun çok güzel ağırladı bizi keselerine bereket.
Bu gün sabah 6 da kalktık eşimle ben, tarlaya gittik zeytinlere atılması gereken ilaç ve gübre varmış tam zamanıymış birde onlara dünyanın masrafını yapıyoruz o ayrı tabi birde biz gidiyoruz emek harcıyoruz. Zeytinleri eşim ilaçladı bende meyva agacı ekmiştik bu sene sıcaktan bir kendine gelemedi agaçlar onları suladım eşim geçen hafta sulama işi yaptırmıştı bir ağbiye bütün hortumları birlikte topladık valla kollarım nasıl agrıdı eve gelmemiz 1 geçti duş al yemek ye bu saat oldu. Eşim işe başlıcak haftaya iyi oldu zeytinleri de aradan çıkardık yoksa başkasına yaptırıyoruz o da bütçeye sarsıntı oluyor.
Cnm ben soyup küçük küçük doğradım
Biraz suyunu çekene kadar pisirdim (yarım saat kadar)içine tursuluk tuzdan attım biraz
Biberleri ayrı bir tavada az yağla kavurup içine ekledim en son bi karıştırıp domatesle kaynar kaynar kavanozladim kapatip ters çevirdim.
3 tanesini bibersiz yaptım mercimek çorbası falan için kışın.
Daha önceki yaptığımdada domatesleri 4 e bulmuştum direk soyup pişirip blendirdan geçirmiştim öyle kavanozlamistim(daha püre gibi sos gibi oluyor böyle) şimdimi yaptığım daha menemenlik oldu
Eki Görüntüle 3110817
Ellerine sağlık hepsi çok güzel görünüyor. Oğluna da, kızına da afiyet şifa olsun lellim.
Ellerine sağlık hepsi çok güzel görünüyor. Oğluna da, kızına da afiyet şifa olsun lellim.
Neden olmasın olur tabi ki, lellim biz üç yıllık evliydik kirada oturuyorduk düşün kendimize ait evimiz yok. Şok markete o yıllarda hep tabak getiriyorlardı tek tek satılıyordu ben iş yerimden izin aldım tabak almaya gittim. İşyerinde ki arkadaşlarım tabakları görmek istedi çıkardım gösterdim ve içlerinden biri ihtiyacın varmıydı dedi. Asla ihtiyacım için almadım dedim birgün yazlığım olursa orada kullanmak için aldım dedim. İnan öyle sessizlik oldu ki kimse söylecek söz bulamadı hayale bak demişlerdir dedim içimden dedim. O tabakları kaldırdım ne zaman buraya taşındık o zaman getirdim ve hala onları kullanıyorum tabi eksilen de oldu ama onlar benim ilk göz agrım burayı istemekteki en büyük niyetim Rabbim de esirgemedi nasip etti. Seninde olucak bize yazıcaksın inşallah en kısa zamanda gerçekleşir.Yaaa kocamannn Amin kocaman.
Darısı benim başıma inşallah
Meyve ağaçlarımin altında yazarım bende size kimbilir
Yaaa gözlerim doldu okurken hep daha guzelleri olsun insAllah.Neden olmasın olur tabi ki, lellim biz üç yıllık evliydik kirada oturuyorduk düşün kendimize ait evimiz yok. Şok markete o yıllarda hep tabak getiriyorlardı tek tek satılıyordu ben iş yerimden izin aldım tabak almaya gittim. İşyerinde ki arkadaşlarım tabakları görmek istedi çıkardım gösterdim ve içlerinden biri ihtiyacın varmıydı dedi. Asla ihtiyacım için almadım dedim birgün yazlığım olursa orada kullanmak için aldım dedim. İnan öyle sessizlik oldu ki kimse söylecek söz bulamadı hayale bak demişlerdir dedim içimden dedim. O tabakları kaldırdım ne zaman buraya taşındık o zaman getirdim ve hala onları kullanıyorum tabi eksilen de oldu ama onlar benim ilk göz agrım burayı istemekteki en büyük niyetim Rabbim de esirgemedi nasip etti. Seninde olucak bize yazıcaksın inşallah en kısa zamanda gerçekleşir.
Canımsın, Allah razı olsun.Yaaa gözlerim doldu okurken hep daha guzelleri olsun insAllah.
Niyet kadere aşıkmış
Allah olmayacak şeyin hayalini kurdurmaz diyorum.
Dusurmez içime onu
Çok az kaldı hissediyorum.
İnşallah diğer olanlar gibi buraya yazdığım gibi onuda yazacağım ve senin gibi ilmek ilmek isleyecegim her köşesini ❤
Eline saglik kuzzu,afiyetle yiyin insallahCnm ben soyup küçük küçük doğradım
Biraz suyunu çekene kadar pisirdim (yarım saat kadar)içine tursuluk tuzdan attım biraz
Biberleri ayrı bir tavada az yağla kavurup içine ekledim en son bi karıştırıp domatesle kaynar kaynar kavanozladim kapatip ters çevirdim.
Daha önceki yaptığımdada domatesleri 4 e bulmuştum direk soyup pişirip blendirdan geçirmiştim öyle kavanozlamistim(daha püre gibi sos gibi oluyor böyle) şimdimi yaptığım daha menemenlik oldu
Eki Görüntüle 3110817
İnşallah nasip olur kuzu burdan okuruzOğlan haftalardır ev yemeği yiyor
Siparisde vermedim direndim sabahtan yaptım hep yemeklerimi.
Bugün pide yapicam onun en sevdiginden kasarlı sucuklu.
Kızlar 500bine arsa bulduk zerre paramız yok o ayrı
Ama gidip görmek istiyoruz.
Aşırı heves ettim konumuna falan baktık akşam.
Denize 10dk arabayla.
Ormana yakın tam istediğim İstanbula 1saat 40dakika falan.
Evide yaptırsam 1milyon diyo arkadaşın eşi ama o geçer 1milyonu
Onun babası orda şuan o bakacak bize bakalım
Hayırlısı
Baya resimler falan gösterdi o köyden kafama yattı
Sen seversin diyo arkadas ormanlık falan diyo.
Valla ben artık hiç bisi olmaz demiyorum.
Bizim imar sorunu olsun, araba olayı olsun Rabbım hep Bi kapı açtı elhamdülillah.
Olacak diyorum çok yaklaştım
Çünkü hiç bilmediğim köylerden arsalar çıkıyor böyle tanıdıklar vasıtasıyla önüme
Babasıda bakicam ben onlara demis kişa doğru şuan yaz çok yüksek fiyatlar demiş.
Nasıl aliriz şuan alamayız bir ihtimal ev, ama arsa olursa alabiliriz.
Orada tanıdık olması iyi olur biz bilmeyiz etmeyiz adam çevresine almış hep arsa bulmuş
Allahim hayırlısı neyse onu nasip eyle
Afiyetle yiyin canım ben önce biberi kavuruyorum sonra soyup dogradigim domatesleri atıyorum suyu biraz azalınca kaynar kaynar şişelere koyuyorumCnm ben soyup küçük küçük doğradım
Eki Görüntüle 3110817
Ooo afiyet olsun afiyetle tüketin benSelamm
Resmen kabusla uyandım hemen teheccud kıldım.
Akşam arkadaş bahçeye cagirdi dedim domates yapıyorum gelemem.
İlla gelin gelin gelin (kızı yaramaz olan) eşim dedi ayıp olur tmm gidelim ama tüm akşam kızını uyarmaktan asla oturamadım.
Normal asla oynamıyor kucağına almaya çalışıyor
Kolunu tutup arkaya kırıyor çocuğun
3 defa kafasını vurdu Alya artık gerildim bisi olcak diye
Elini tutup cekiyo sürekli diyorum elinden tutma istemiyor kolu cikacak diye içim içimi yedi hızlı cekiyor.
Kocası kendisi diyor bunlar 6 kadin sahile gittiler geçen gelenlerin 5ide pertti diyor kız yüzünden nasıl bakıyorsun sen buna diyorlarmis arkadaşa
Uykumda da bisi oluyordu yine oynarlarken sicradim kan ter uyandım.
Akşam sürekli yapma yapma dedim ya sanırım onun etkisiyle.
Kızı ikaz etmekte hoşuma gitmiyor ama asla anlamıyor.
Ben yapma dedikçe inadına yapıyor.
Cidden böylesini ne gördüm ne duydum
Yok yani arkadaşımı seviyorum anlaştığım biri ama kızı yüzünden cidden görüşesim gelmiyor artık.
Alya tabi anlamiyor daha oyun zannediyor ama canı yanıyor ağlıyor geliyo yanımıza
Hiç gözümün önünden ayiramadim surekli kontrol edicem diye oturamadimda
Bi de hep gelin diyor arkadas, eşim bile kaç defa uyardı kızı yok
Ben mi abartıyorum dicem ama asla hayır çünkü parka falan gittiğimizde o yaşlarda kızlar alyayla oynuyorlar gayet güzel oyun kuruyorlar ona ablalık yapiyorlar, top oynatıyorlar, kaydırağı çıkarırken tutuyorlar hiç yapma etme demiyorum.
Gerek duymuyorum demeye.
Bu degisik bi model
Bi de dün domatese bulastim
4 kavanoz koydum
4 kavanozluk daha var gündüz halledicem
10 kilo falan almıştım.
Bi 5-6kilo daha alsam yeter bize 12 kavanoz eder.
Bu sefer blendra vurmadım biraz daha iri biraktim bakim nasıl olcak.
Balkonda oturdum soydum akşam kolay yaptım yani kolay geldi gözümde büyüyordu.
Birazda köz biber koyarım.
Bizde bezelye, bamya yenmediginden koymuyorum
Kendime dondurulmus bamya alıp 2 seferde pisiriyorum hevesim geciyor.
Bende hepsi var melemen yok bölüşürüz ortalSelamm
Ben 6.30da uyandım geri dalamadim hiç tam anlamıyla
Domatesleri hallettim çok şükür.
Bi bitki cayin ictim balkonda sessiz sakin.
Sonra pes pese erbaslari yolladım.
Şimdi kızı doyurcam.
Haklardan domates var mı ya?
Oraya Bi bakicam.
Dün ki aldığımız market uzak eve tasiyamam ya eşimi beklicem
Bu gazla yapım 5kilo daha
Annem pazardanda alirim dedi biraz Bi 5kiloda öyle derken 20kilo olur
Allah bereket versin
Kolay gitti bu domatesler saskinim
Hep oflar poflardım yaparken bi de kızla falan.
Ama rast gitti bitti hemencik
Dün ki arkadaşımda kasayla almış.
Yapmayida bilmiyor (annesi yapiyordu köyde suan) onada anlattım söyle söyle yap diye bugün yapacak.
Valla yardımda etmek istiyorum aslında ona ama kızla yok yani gitmem gidemem.
Asure yapalım bana, dedi benimkini cok begendi
Dedim hazırla malz. Yaparız.
Bari recel bisi yapmadım kışlık koyma kategorisinden domatesimle katılırım aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?