Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar sil süpür yaptım bugün orucluyum arefe günü çok sevapmis ama tek gün tutulması iyi değil diyolar yarında tutarım insallah banyo temizledim kuruyan çamaşırları topladım birde bulaşık açtım yıkıyor namaz kılıp bime giderim bir akşama fırında tavuk yapım diyorum bayadir yapmıyorum pilav yanına salata yeter oglusla çıkarız

Allah kabul etsın cnm

Allah kabul etsin sekreterim.
babyloading87 şimdi paylaşınca duydum kitabı trenyoldan favoriledim alıp okumak istiyorum merak ettim. Beynimizde neler var kimbilir. İyi ki paylaştın haberim oldu teşekkür ederim.
tr_lelli canım nasıl insanlar anlamıyorum ben çok afedersin yüzsüz bunlar diyeceğim, hep seninle gelip gitmek istiyorlar sonra da dedikodu yapıyorlar. Nacizane uzak dur canım.

Selam kızlar,
Bugün sakiniz annem babamla başbaşa
Yeğenim ve Ela.
Bahçe bahçe dediler çıktılar biraz.
Sonra annemin komşusu geldi kahve içtik.
Evi toparladık. Klasik işler.
Elanın da iştah iyi burada. Dün şok etti beni.
Yedi de yedi.
Gün boyu yoruldular, açık hava acıktılar tabi.

Limona benim elim gitmedi 25tl idi
Avrupa yakası çok kalabalık karşı taraf daha güzel geliyor bana sakın daha doğa temalı su eltinkizlarindan ne çektin yahu hiç gorusmemek en iyisi

Ben cidden anlamıyorum.
Emojilere fln karşılık atmıyorum asla.
Hiç aramam sormam tayinleri çıktı mesela buraya hiç hayırlı olsun demedim konuşmadım aramadım
Hatta eşimle konusuyorlardi benim sesimide duydular ben alyosla uğraşıyorum eşime yok dedirttim hareketlerle, (konusmak istemedim) eşim benim için balkonda dedi oysa sesimi duydular insan anlamaz mi istemiyorum yani.

Görüşmek isteyen ne bilim bi yol yapar illa yani.
Ben onun yollarını kesme derdndeyim yuzsuzlukde Nirvana bunlar.
Amacı şu benle bağını koparmayıp(onunla tartışma vs yaşamadım uzakdaydi zaten ) haber alacak ne öğreneceksin köprü vazifesi yapacak yani.
Sonrada annesine ablasina yetistirecek.
Hee deyin ki lelli neyin var neyini öğrenecek tefecimisin, bankermisin bisi ogrenmekle alakalida değil mevzu ben benim hakkımda iyi sayeleride bilsinler istemiyorum.
Mesela evime yeni bisi mi aldım, ya da gezmeye mi gittim, borcu mu var, ne bilim neredeyim naptim hic bisi bilsinler istemiyorum.
Onlarda öyle bir merak var malesef.

Selammm.
Arkadaşım uğradı Bi kahve icimlik etimek tatlım vardi ona nasipmiş tatliyida çok sever.
Kahveyle yedik bitti.

Sabah baya evi temizlemistim
Süpürdüm, koltukların arkasina kadar sildim
Toz aldım aynaları sildim
Klozet lavabo yıkadım
Balkonu sildim
(Sabah artık yormicam kendimi diyordum dimi ahhh bennnnn akillanmam)
Yeminle batıyor bana o tv deki parmak izleri, aynadaki izler
Evi silince sanki sırtımda çuval varda onu atıyorum okadar rahat ediyorum.
O temizlik hissi hazzi acayip bi terapi ama sağlığım gidecek korkuyorum.
Kollarım 2 gündür ağrımiyor diye anasini aglatıyorum sonra kendim ağlıyorum ağrıdan.

Kıza tarhana çorbası yaptim
Patatesli kofte ve tavuklu pilav var menude

Aşureyi bulaştım Allahim inşallah güzel olur alnimim akiyla pisireydim(birilerine ikram edeceğim seylerde aşırı panik oluyorum)
3-4 kasede etraftaki arkadaşlara vericem eşim gelince kapıdan bırakırız
Binaya dağıtırım.
Zaten 15-20 kase falan ancak çıkar.
İnşallah anneannemin babaannemin dedelerimin, teyzeninde ruhuna gider dualar..
Mübarek asure ayı yuzusuyu hürmetine sevaplarına nail olsunlar Amin

Allah kabul etsin cnm

Aslında hepimizin ailesinde şimdi bizim çocuklarımıza gösterdiğimiz sevgi, ilgi alaka hislerini belli etmek konuşmak vs vs saymakla bitmez. Çok şey yok.
Mesafe dediğimizde o bence.
Çünkü ailelerinden sevgi gösmemişler, Bunu bizlere de yansıtamamışlar.
Ben de baba sevgisi eksikliğini yaşadım. Ve hayatıma yaşantıma çok etkisi oldu. En basiti hiç bir erkeğe tamamen güvenemedim. Arkadaşım geçmiştekileri affet mutlu olmak için dedi. Bir türlü affedemiyordum. Ama şimdi hiç acıtmıyor, hastalığımdan sanırım affettim geçti gitti. Etkilemiyor artık beni.
Bana mesaj falan yazdı geçmiş olsun yapacağım bir şey varmı diye. Hatta beni görmek istiyormuş. Kardeşime geçince haber vermemi istedi.
Çok bir anlamı yok. Ben biraz daha kinciydim. Yıllardır hep kin tuttum.
Artık beni üzmüyor.
Ve daha huzurluyum. Neden beni arıyor diye içten içe öfkelenmiyorum.
Dediğin gibi ailede yaşananlar hayatımıza çok etki ediyor

Benim de ihtiyacım vardı, zamanla gerek varmı göreceğim. Şimdilik herşey iyiye gidiyor. İşte yine hastalık diyeceğim bana olumlu yanları oldu. İlerleyen süreçte şimdiki huzurumu kaybedersem, sana danışırım.
Gitmeyi isterim

Annem de salça yapacak eylül ayında yapıyor. Şimdiden fiyat ne olur diye düşünür oldu. Ben de dedim tüm kardeşler toplanıp alalım. Kavanoz kavanoz taşıyoruz evlerimize
Annem de dedi zaten katkınız oluyor hep. Domates almadık da. İşte elimizden geleni yapmaya çalıştık hep. Ben çalışmadığım için çok şey yapamadım bu ara.

Menemen yiyen bir çocuğum olmalıydı
Ağzına hiç sürmedi.
Bugün yeğenimle Elaya yumurta haşladım.
Bir de doğal yumurta. Sarısını bana verdi ikisi de.
Hele Ela ekmek gördümü sadece onu yiyor. Annem de diyor ver yesin bıkacak. Ekmek görmemişi oldu kızım

Selam kızlar tekrar oglusu yıkadım biraz dinlenip çıktık dışarı AVM ye gidip para çektim taksit ödeyeceğim o yüzden esim odeme alip atmıştı çektim fazla o yyuzden çadırlar kurulmuş kadınlar el emeği gözleme sarma fln satıyor gittik oglus acıktım dfim gözleme 25 TL idi bı tane aldım şoka girdik süt iki dondurma ekmek aldık 25 bime gittik tavuk 6 li Avşar soda ayran 70 ödedik bitmiyor bir sürü eksik var yarın para atarım al ddi wc kağıdı kaşar peyniri bulaşık tableti lazım direk

Bizim kedi giderken üzülmüştüm. Ama gerçekten çok zordu Ela küçükken. Evi dağıttıklarına ve pisliğine tamammülüm kalmıyordu. papağanı eşim işyerine götürdü.
Tabi evde tüylerini yola yola tüy kalmadı. Birşey de çare olmadı.
Geçen siteden arkadaşın eve papağan girmiş. O da hayvan bakmak istemiyor evde. İlan verdi sitenin facebook sayfasına sahibi çıkmamış.Bana sordu olur eşim alır dedim. Aldı işyerine götürdü ama tüyler duruş çok güzel. Bizimki yanında yoluk tavuk gibi
İkisi de konuşuyormuş.

Aşure bende çok severim eminim seninki de çok güzel olmuştur. Allah kabul etsin lellim.
Bereketli olsun sekreterim, annemde aşure ayında alış-veriş yapılırsa evde ki bereket artar derdi ben çıkıp birşeyler alamadım çok sıcak belki bir ara gidip alayım eksikleri.

Tesekurler ederim.Evimizin çocuğu gibiydi.Çok degerliydi bizim için.Sevgisi bambaşka idi.Yerine başka kuşu koyamam ihanet gibi geliyor.INSALLAH RABBIM sabrını verir.cok üzülüyorum

Evet aslinda merak ettigim bu yansitabiliyor muyum kizima onu ne kadar sevdigimi,yapmam gereken baska seyler var mi?Cidden biz sevilen ama gosterilmeyen cocukluklar yasadik.Anlatiyorm ya hep annemle hatirladigim cocukken temizlik yapmasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…