Allah kabul etsın cnmSelam kızlar sil süpür yaptım bugün orucluyum arefe günü çok sevapmis ama tek gün tutulması iyi değil diyolar yarında tutarım insallah banyo temizledim kuruyan çamaşırları topladım birde bulaşık açtım yıkıyor namaz kılıp bime giderim bir akşama fırında tavuk yapım diyorum bayadir yapmıyorum pilav yanına salata yeter oglusla çıkarız
Allah kabul etsin sekreterim.Selam kızlar sil süpür yaptım bugün orucluyum arefe günü çok sevapmis ama tek gün tutulması iyi değil diyolar yarında tutarım insallah banyo temizledim kuruyan çamaşırları topladım birde bulaşık açtım yıkıyor namaz kılıp bime giderim bir akşama fırında tavuk yapım diyorum bayadir yapmıyorum pilav yanına salata yeter oglusla çıkarız
Limona benim elim gitmedi 25tl idiGünaydın güzel bir pazar günü olsun hepimize, Akşam sahile gittik eşimle yürüyüş yapıyorduk siteden komşumuzda eşiyle yanımıza geldi birlikte oturalım dediler kırmadık oturduk deniz kenarında sohbet-muhabbet-yedik-içtik çok iyi geldi onlar yaz-kış oturuyorlar gitmeden yine birlikte olalım dediler tamam dedim sevdiğim insanlar sadece bu hafta bir misafir ağırlamam var dedim ondan sonra bir gün belirleyelim diye sözleştik. Sohbet yine kış hazırlıklarına geldi bende hazırlık yapamadım dedi yapamıyorum dedi pazardan sadece haftalık yiyeceğimizi alabiliyorum dedi marketten sadece 3 kavanoz salça alabildiğini söyledi gerçekten de öyle dedim pazardan sadece haftayı kurtaracak kadar alıyoruz. Ne konuşmaya başlasak sonuç ev ekonomisine geliyor arabayı değiştireceğiz ama krediler çok yüksek dediler ben bizde değişterecektik ama erteledik dedim hayırlısı diyerek cümleyi bitirdik. Sabah kalktım bu pazar kahvaltıya güzel bir tepsi pizza yaptım pişiyor şimdi kahvaltı sonrası kızlar denize gidelim dediler akşam belki sahile gideriz bu gün hava çok sıcak burda tatilimiz tam bir hafta kaldı 15 agustosta eşim iş başı yapıcak bizde gideriz onunla hafta sonu geliriz yine böyle iyiydi diyorum kendi kendime ama şartlar neyi gerektiriyorsa onu yapıcaz. Akşam eşimle markete gittik bime limonun kilosu 25 tl 4 limon 2 paket türk kahvesi 2 tane dondurma birer paket tatlı-tuzlu bisküvilerden birkaç tanede çikolata aldık 87 tl dedi kasiyer şok oldum aldıklarımızı şöyle bir kontrol ettim nasılda bu kadar tutar demekten kendimi alamadım.
Avrupa yakası çok kalabalık karşı taraf daha güzel geliyor bana sakın daha doğa temalısu eltinkizlarindan ne çektin yahu hiç gorusmemek en iyisi
Ben cidden anlamıyorum.Allah kabul etsin sekreterim.
babyloading87 şimdi paylaşınca duydum kitabı trenyoldan favoriledim alıp okumak istiyorum merak ettim. Beynimizde neler var kimbilir. İyi ki paylaştın haberim oldu teşekkür ederim.
tr_lelli canım nasıl insanlar anlamıyorum ben çok afedersin yüzsüz bunlar diyeceğim, hep seninle gelip gitmek istiyorlar sonra da dedikodu yapıyorlar. Nacizane uzak dur canım.
Allah kabul etsin cnmSelam kızlar sil süpür yaptım bugün orucluyum arefe günü çok sevapmis ama tek gün tutulması iyi değil diyolar yarında tutarım insallah banyo temizledim kuruyan çamaşırları topladım birde bulaşık açtım yıkıyor namaz kılıp bime giderim bir akşama fırında tavuk yapım diyorum bayadir yapmıyorum pilav yanına salata yeter oglusla çıkarız
Evet başlıyor cnm. 4 yaş grubuna kayıt yaptırdım. Seneye anasınıfı olur. Bakalım o zaman belki özele gönderirim.Valla bende kalabalık seviyorum sevdiğim insanlarda varsa ela bu sene basliyirmu anaokuluna
Aslında hepimizin ailesinde şimdi bizim çocuklarımıza gösterdiğimiz sevgi, ilgi alaka hislerini belli etmek konuşmak vs vs saymakla bitmez. Çok şey yok.Arkadasımın Yoga egıtmenı ablası var.Bız onla konusmustuk bu konuyu,kendısı Yunanıstanda yasıyor.Aıle dızılımı konusunu.Aılemle aramda duvar olmasını falan.Yakınız,her basım sıkıstıgında kosuyorlar ama bı duvar var demıstım.O soylemıstı 2 sene once bana aıle dızımı seansı al dıye.Hatta aılenın aılesıyle arası nasılmıs demıst.
Benım annde de babada da uveylık var.Annemın baba dıye buyudugu uvey baba,babam dırek evlatlık verılmıs kuccukken.Onla ılgılı gıtmek ıstıyorm.Benım ebeveynlıgımı etkılıyor mu?Yada onlalrla aramız neden hep dalgalı denız gıbı.Bı cosuyorz bı duruluyorz dıye.Kesın alakalıdır gıt demıstı .
Benim de ihtiyacım vardı, zamanla gerek varmı göreceğim. Şimdilik herşey iyiye gidiyor. İşte yine hastalık diyeceğim bana olumlu yanları oldu. İlerleyen süreçte şimdiki huzurumu kaybedersem, sana danışırım.Slm bacımlar
Ban yemısım yıne mapus damlarına dustum:)
Butun h.sonu zeytın agacını ızledım son 1 bolumum kaldı aksma saklıyorum:)
Aıle dızımı ıcın arastrıdım bıraz.
Istıyorum boyle bı seansa katılmak.
Arkadasım var o gıdıyor,boyle spestifik seylere meraklı.
Evlılık oncesı gıttı gecmıs sılme falan yaptırdı Istanbulda.
Temız bı sayfayla baslayayım evliliğime dıye.
O hemen onerdi bırını ıgdan ama Istanbulda:)
Oyle gectı h.sonu ıste.
Cmrtsı anneme cıktık zaten koye.
kokorec yaptılar.
Annemle bız yemıyorz
Dıgerlerı yedı,benım kız dahıl:)
Pazar kahvaltıdan sonra ındık.
Araabamız 5 bın masraf cıkarmıs gozumuz aydınBakımda.
Bugun bıraktı kocı bakalım daha cıkarabılırmıs
Annem de salça yapacak eylül ayında yapıyor. Şimdiden fiyat ne olur diye düşünür oldu. Ben de dedim tüm kardeşler toplanıp alalım. Kavanoz kavanoz taşıyoruz evlerimizeGunaydınlar
Testım negatıf cok sukıur.
Ozman bana haftaya hastane yolları gozukytu.
Kan degerlerıme bktırcm.Cok halsızım 1-2 aydır cunku.
Aksm yemege tas kebabı ıstedı beyım:S
Dedım bu sıcakta valıye yapmıyprlar tas kebabı fgkklfgkljf
Patates kızarttım ıste.Et sorun degılde o kızartması benı bıtırdı.
Valla dedım karısmam masayı toplayın.
Bulasık mak.bosaltın.
Yerlı yersız bosalttmıslar sabah yerlestırdm:)
Yesıl mercımek yaptım bıze
Kocıye de az et kaldı dunden onu hunkar begendıye cevırcem :)
Utuuyu mu kıtlesem bu aksmda sana hunkar begendı yaptm dıye
Dun bı satısım oldu onu kargoladım sabah.
120 tl gelck ordan uzerine ekler haftalık 10 eur mu alırım bu hfta.
Yanlız kısa bom bos bır buzluk var.
Sadece et var o zaten 2 ay anca yeter bıze.
2 paket engınar dısında hıc bısey yapamadık.
Asırı pahalı ya dusmuyo da
Napcaz bılmıyorm.
Kvdeme sordm dun sız yaptınız mı bezelye falan diye?
Yok valla yapamadık,kuru nohut yıcez bu kıs herhalde diyor
Allah kabul etsın cnm
Saolun kızlarAllah kabul etsin cnm
Menemen yiyen bir çocuğum olmalıydıGüzel hafta sonları olsun kızlar
Oğlusum sabah menemen istedi evde bir tane domates kalmamış buzlukta çiğden atmışım doğranmış biberle domates tadı eh isteydi valla çocuk bayılarak yedi canı çok istemiş demekbugün çıkayım domates fln alayım kahvaltiyada yok toz aldım akşam kahvaltı sonrası doldur boşalt yaptım bulaşığı kuruyan çamaşır topladım ortalığı topla çay keyfi yapıyorum az sonra kafesi temizliycem kuşların duşa girerim peşine namazdan sonra kuzumu alıp Onur'a giderim bı biseler alıyım dün bime gittik atölyeden çıkıp peynir küçük tereyağ dondurma Nescafe bı kaç şey daha 115 verdim
Aşure bende çok severim eminim seninki de çok güzel olmuştur. Allah kabul etsin lellim.Selammm.
Arkadaşım uğradı Bi kahve icimlik etimek tatlım vardi ona nasipmiş tatliyida çok sever.
Kahveyle yedik bitti.
Sabah baya evi temizlemistim
Süpürdüm, koltukların arkasina kadar sildim
Toz aldım aynaları sildim
Klozet lavabo yıkadım
Balkonu sildim
(Sabah artık yormicam kendimi diyordum dimi ahhh bennnnn akillanmam)
Yeminle batıyor bana o tv deki parmak izleri, aynadaki izler
Evi silince sanki sırtımda çuval varda onu atıyorum okadar rahat ediyorum.
O temizlik hissi hazzi acayip bi terapi ama sağlığım gidecek korkuyorum.
Kollarım 2 gündür ağrımiyor diye anasini aglatıyorum sonra kendim ağlıyorum ağrıdan.
Kıza tarhana çorbası yaptim
Patatesli kofte ve tavuklu pilav var menude
Aşureyi bulaştım Allahim inşallah güzel olur alnimim akiyla pisireydim(birilerine ikram edeceğim seylerde aşırı panik oluyorum)
3-4 kasede etraftaki arkadaşlara vericem eşim gelince kapıdan bırakırız
Binaya dağıtırım.
Zaten 15-20 kase falan ancak çıkar.
İnşallah anneannemin babaannemin dedelerimin, teyzeninde ruhuna gider dualar..
Mübarek asure ayı yuzusuyu hürmetine sevaplarına nail olsunlar Amin
Bereketli olsun sekreterim, annemde aşure ayında alış-veriş yapılırsa evde ki bereket artar derdi ben çıkıp birşeyler alamadım çok sıcak belki bir ara gidip alayım eksikleri.Selam kızlar tekrar oglusu yıkadım biraz dinlenip çıktık dışarı AVM ye gidip para çektim taksit ödeyeceğim o yüzden esim odeme alip atmıştı çektim fazla o yyuzden çadırlar kurulmuş kadınlar el emeği gözleme sarma fln satıyor gittik oglus acıktım dfim gözleme 25 TL idi bı tane aldım şoka girdik süt iki dondurma ekmek aldık 25 bime gittik tavuk 6 li Avşar soda ayran 70 ödedik bitmiyor bir sürü eksik var yarın para atarım al ddi wc kağıdı kaşar peyniri bulaşık tableti lazım direk
Tesekurler ederim.Evimizin çocuğu gibiydi.Çok degerliydi bizim için.Sevgisi bambaşka idi.Yerine başka kuşu koyamam ihanet gibi geliyor.INSALLAH RABBIM sabrını verir.cok üzülüyorumGünaydın güzel bir hafta olsun hepimize, güne kahvemizi içerek başladık ben önce yukarıdaki tuvalet banyo-balkon yıkama ile başladım eşimde dışarısına paspas çekti bu arada bir makina da çamaşır yıkandı bir makina de hazır akşam üstü yıkıcam çünkü çamaşır astığım balkona sabah güneşi bir vuruyor sabah sabah ter attım sauna gibiydi akşam üstü yıkansın öyle ayarlıcam makinayı elektrikliye tuttum paspas yapıldı, toz almayı da kahvaltı sonrası yaptım bir duş alıp oturdum sizi okuyorum şimdi.
beren_naz canım ne kadar çok sevmişsin bağlanmışsın yokluğu sana illaki koyar, ama Allah sabrını da verecektir. Benim hiç öyle evde bir canlıya bakma gibi imkanım olmadı ama asla da zarar vermem sokaktaki sevimlilere bakan arkadaşlarım var onlara soruyorum ne maması veriyorsunuz diye sonra onlara ben alıyorum sadece yardım edebiliyorum elimden geldiğince ama senin sevgin çok farklı bu da bir sınav diyorum.
yedirenk79 canım çok güzel kızın ve sen güzel vakit geçiriyorsunuz daim olsun. Ne güzel anlatıyorsun en önemlisi hepsini doya doya yaşıyorsunuz etrafınız seven ve sevilen insanlarla dolu.
Evet aslinda merak ettigim bu yansitabiliyor muyum kizima onu ne kadar sevdigimi,yapmam gereken baska seyler var mi?Cidden biz sevilen ama gosterilmeyen cocukluklar yasadik.Anlatiyorm ya hep annemle hatirladigim cocukken temizlik yapmasi.Aslında hepimizin ailesinde şimdi bizim çocuklarımıza gösterdiğimiz sevgi, ilgi alaka hislerini belli etmek konuşmak vs vs saymakla bitmez. Çok şey yok.
Mesafe dediğimizde o bence.
Çünkü ailelerinden sevgi gösmemişler, Bunu bizlere de yansıtamamışlar.
Ben de baba sevgisi eksikliğini yaşadım. Ve hayatıma yaşantıma çok etkisi oldu. En basiti hiç bir erkeğe tamamen güvenemedim. Arkadaşım geçmiştekileri affet mutlu olmak için dedi. Bir türlü affedemiyordum. Ama şimdi hiç acıtmıyor, hastalığımdan sanırım affettim geçti gitti. Etkilemiyor artık beni.
Bana mesaj falan yazdı geçmiş olsun yapacağım bir şey varmı diye. Hatta beni görmek istiyormuş. Kardeşime geçince haber vermemi istedi.
Çok bir anlamı yok. Ben biraz daha kinciydim. Yıllardır hep kin tuttum.
Artık beni üzmüyor.
Ve daha huzurluyum. Neden beni arıyor diye içten içe öfkelenmiyorum.
Dediğin gibi ailede yaşananlar hayatımıza çok etki ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?