- 21 Ağustos 2015
- 32.119
- 97.474
- 598
- 38
Rica ederim ablaAllah kabul etsin sekreterim.
babyloading87 şimdi paylaşınca duydum kitabı trenyoldan favoriledim alıp okumak istiyorum merak ettim. Beynimizde neler var kimbilir. İyi ki paylaştın haberim oldu teşekkür ederim.
tr_lelli canım nasıl insanlar anlamıyorum ben çok afedersin yüzsüz bunlar diyeceğim, hep seninle gelip gitmek istiyorlar sonra da dedikodu yapıyorlar. Nacizane uzak dur canım.
Ben affedemiyorumAslında hepimizin ailesinde şimdi bizim çocuklarımıza gösterdiğimiz sevgi, ilgi alaka hislerini belli etmek konuşmak vs vs saymakla bitmez. Çok şey yok.
Mesafe dediğimizde o bence.
Çünkü ailelerinden sevgi gösmemişler, Bunu bizlere de yansıtamamışlar.
Ben de baba sevgisi eksikliğini yaşadım. Ve hayatıma yaşantıma çok etkisi oldu. En basiti hiç bir erkeğe tamamen güvenemedim. Arkadaşım geçmiştekileri affet mutlu olmak için dedi. Bir türlü affedemiyordum. Ama şimdi hiç acıtmıyor, hastalığımdan sanırım affettim geçti gitti. Etkilemiyor artık beni.
Bana mesaj falan yazdı geçmiş olsun yapacağım bir şey varmı diye. Hatta beni görmek istiyormuş. Kardeşime geçince haber vermemi istedi.
Çok bir anlamı yok. Ben biraz daha kinciydim. Yıllardır hep kin tuttum.
Artık beni üzmüyor.
Ve daha huzurluyum. Neden beni arıyor diye içten içe öfkelenmiyorum.
Dediğin gibi ailede yaşananlar hayatımıza çok etki ediyor
AminAşure bende çok severim eminim seninki de çok güzel olmuştur. Allah kabul etsin lellim.
Bereketli olsun sekreterim, annemde aşure ayında alış-veriş yapılırsa evde ki bereket artar derdi ben çıkıp birşeyler alamadım çok sıcak belki bir ara gidip alayım eksikleri.
Canımm alışırsın aslında zamanla yeni kusada ama onada bağlancan işte buseferde.Tesekurler ederim.Evimizin çocuğu gibiydi.Çok degerliydi bizim için.Sevgisi bambaşka idi.Yerine başka kuşu koyamam ihanet gibi geliyor.INSALLAH RABBIM sabrını verir.cok üzülüyorum
Allah kabul etsin cnmSelamm
Ben binadakileri pek tanımıyorum
Yani merhaba merhaba 2 dairedekilerde denk gelmedik bile böyle bisi dağıtırsam falan 10sn görüyorum ancak kapıdan
Bi 1. Kat bi ben dağıtıyoruz her kandil falan
İnşallah hep nasip olur.
2. Kattaki kadin arkamdan seslendi bakarmisiniz diye isimlerimizide bilmiyoruz 1 tane daha alabilirmiyim dedi tabii dedim al 2 tane al.
3 arkadasimada arabayla biraktik.
Pişirmek isteyen sırf bu pahalilikdan bile pisiremiyordur eminim.
Fıstığı, uzumu, kayisisi falan derken 100tl verdim bende.
Ki ben az yaptım hani daha fazla yapsan daha çok para
Yarinin yemeklerini akşam yaptım çıktı aradan
Gündüz yetişemiyorum helede biri gelince gün iptal.
Oğlan eve girdiği an yemek diyo yemeğim olmazsa sıkıntı.
Kahve faslinida kapadım üzüm kavun var yerlerse veririm yaticam.
Tüm gün hiç oturmadım desem yeri
Bende çok bişe tasiyamafim valla sıcak oruç susuzluk bı yandan bulgur fln aldım inşallah bereketli olsunAşure bende çok severim eminim seninki de çok güzel olmuştur. Allah kabul etsin lellim.
Bereketli olsun sekreterim, annemde aşure ayında alış-veriş yapılırsa evde ki bereket artar derdi ben çıkıp birşeyler alamadım çok sıcak belki bir ara gidip alayım eksikleri.
Allah kabul etsin kuzu bugün bende baktım rahat 100 TL gider ddim bakınca fiyatlara sekerbolmus 25 kg su sadece birde kuruyemiş ciddi pahalı kayinvalidem geliyor Çarşamba eltim çağırmış yapacakmış orada persbe günü yapma dfi banada fazla yapcam evede goturursun ddi bende yapmak istiyorum ddigin gibi yarım ölçü en azındanSelamm
Ben binadakileri pek tanımıyorum
Yani merhaba merhaba 2 dairedekilerde denk gelmedik bile böyle bisi dağıtırsam falan 10sn görüyorum ancak kapıdan
Bi 1. Kat bi ben dağıtıyoruz her kandil falan
İnşallah hep nasip olur.
2. Kattaki kadin arkamdan seslendi bakarmisiniz diye isimlerimizide bilmiyoruz 1 tane daha alabilirmiyim dedi tabii dedim al 2 tane al.
3 arkadasimada arabayla biraktik.
Pişirmek isteyen sırf bu pahalilikdan bile pisiremiyordur eminim.
Fıstığı, uzumu, kayisisi falan derken 100tl verdim bende.
Ki ben az yaptım hani daha fazla yapsan daha çok para
Yarinin yemeklerini akşam yaptım çıktı aradan
Gündüz yetişemiyorum helede biri gelince gün iptal.
Oğlan eve girdiği an yemek diyo yemeğim olmazsa sıkıntı.
Kahve faslinida kapadım üzüm kavun var yerlerse veririm yaticam.
Tüm gün hiç oturmadım desem yeri
Benim annemde bir kaç kez hatırlıyor oda güzel olmuyor mübarek yapıyor ama kardeşlerim bende yer gelipİyi aksmlar bacimlar
Benim en kiz uyumus oglen 14.00 de bugun.16.00 de ben kaldirdim.
Yemegimiz yoktu bugun arpa sehriye pilavi yaptm ilikli bide salata onu yedik valal
3 mak.camasir yikadim.
Babama ugramislar Alyaya harclik vermis babam,lahmacun yemege gittik biz dediler
Gommusler harcligi hemen.
Dogumgunu bu ay kizin.Allahim.bitmiyor istekleri.Hergun biseyle geliyo dogumgunu hediyesi diye
Asure benim de aklimda.Haftaya ins yaparim kvdeme gorumceme falan da dedim yollariz.
Anam yine rahatindan odun vermiyor du
Yapamam ben halim yok diyo.
Allahim ins anamdan gen aktarimi almamisimdir.60 mda huzur evine yatarim eger oyleyseOyle bi useniyo kadin
Bir çocuk daha yap boşverGunaydinn
6 da uyandim.Son bolumu izledim Zeytin agacinin bitti
Firina elma dilim patatesle,yumurtali ekmek attim.Alya yumurtayi sadece yumurtali ekmek seklinde yada biseylerin icinde yiyorOmleti falan 2-3 catal sonra yemiccem diyor.
7,30 gibi Alya kalkti.Kahvaltisini ettirdm.Tabi gozunu acar acmaz oyun oynayalimlarla
Dedim ben kahvaltisini ettirdm,Behlul kacar.
Kahve bile icemeden evden cikis yaptm bu sabah
Ofiste icerim artik
Aslında affetmek onunla görüşmek değil. İçin içini yememesi kendine psikolojik olarak zarar vermemek.Ben affedemiyorum
Barış muslu kitabında flnda var okudumda ama yok ben affedemiyorum
Amin
Canımm alışırsın aslında zamanla yeni kusada ama onada bağlancan işte buseferde.
İnsan yokluğu nasıl dolar diye dusunuyor.
Allah sabrını bol versin
Hunıye takam gezem buralarda gfmkfggkjgfBir çocuk daha yap boşverkaç günlerdir öyle rahatımki. Yeğenimle akşama kadar birlikteler. Oyun oyun diye tutturmuyor. Artık kendileri oyun kuruyorlar. Aralarında 1,5 yaş var. Geç kalma
Tabiki en güzel şekilde yansıtıyorsun bence.Evet aslinda merak ettigim bu yansitabiliyor muyum kizima onu ne kadar sevdigimi,yapmam gereken baska seyler var mi?Cidden biz sevilen ama gosterilmeyen cocukluklar yasadik.Anlatiyorm ya hep annemle hatirladigim cocukken temizlik yapmasi.
Annem sureklı pasaklısınız dıyo bıze glşkfglkgflTabiki en güzel şekilde yansıtıyorsun bence.
Temizliğe öncelik verme konusu bana göre değil. Bu yaşlarını birdaha hiç yaşayamayacağız, kaliteli zaman geçirmek gibisi yok.
Benim annem öyle değildi.ama kadının çalışıp çabalamaktan çok vakti olmadı.
Mecburdu.
Hep de söyler, sizde çok anlayamadım,ilgilenemedim vakit ayıramadım diye. ama küçük kardeşimde tam anlamıyla annelik yapabildiğini anlatır.
Şimdi bile yemek yapılıyor toplu, hemen çağırıyor kardeşimi
Ne kadar yapamadım dese de hem annelik hem babalık yaptı. Daha ne diyebilirimki.
Fazla iş yapmaktan başka şeyleri yapamıyor farkındamısın. Mesela sen arasıra anlatıyorsun Alyaya bakması gibi konuları.Annem sureklı pasaklısınız dıyo bıze glşkfglkgfl
Cocuklar dagıtıyor gun sonunda topluyorz,aksma kadar heryer heryerde oluyor valla cogu zman.
Senın oncelgın temız tıtız olmakmıs bızımkı degil diyince bozuluyor.
Ben de topluyorm gun ıcınde,oynamadıklarımızı topluyorz diyorum kıza ama bıyere kadar.Mum gıbı olmuyor ortalık napim.
Ben gun ortasında karar verırım yemege mesela,annem sabahtan koyar yemegini ilk is.
Bazen menemn yaptık valla yetısmedı falan dıyrm ,naptın oglenden sonra evdesın diyor
Evcilik oynuyırz herhlde diyormAnnem sok.
Cıdden Alya pacamda hep,10 kadar say gelıyorm diye diye yemek yapıorum valal gofgfkg
O da 5 te anne hadıııı diyoır napim
Ay yok artık cıdden ne gerek var bukadar abartmayaOtele gidince bile nevresim götürüyormuş.
Sağol kuzuAllah kabul etsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?