Küçük Düşün Büyük Olsun!

Rica ederim abla

Ben affedemiyorum
Barış muslu kitabında flnda var okudumda ama yok ben affedemiyorum
Amin
Tesekurler ederim.Evimizin çocuğu gibiydi.Çok degerliydi bizim için.Sevgisi bambaşka idi.Yerine başka kuşu koyamam ihanet gibi geliyor.INSALLAH RABBIM sabrını verir.cok üzülüyorum
Canımm alışırsın aslında zamanla yeni kusada ama onada bağlancan işte buseferde.
İnsan yokluğu nasıl dolar diye dusunuyor.
Allah sabrını bol versin

Selamm
Ben binadakileri pek tanımıyorum
Yani merhaba merhaba 2 dairedekilerde denk gelmedik bile böyle bisi dağıtırsam falan 10sn görüyorum ancak kapıdan
Bi 1. Kat bi ben dağıtıyoruz her kandil falan
İnşallah hep nasip olur.
2. Kattaki kadin arkamdan seslendi bakarmisiniz diye isimlerimizide bilmiyoruz 1 tane daha alabilirmiyim dedi tabii dedim al 2 tane al.
3 arkadasimada arabayla biraktik.

Pişirmek isteyen sırf bu pahalilikdan bile pisiremiyordur eminim.
Fıstığı, uzumu, kayisisi falan derken 100tl verdim bende.
Ki ben az yaptım hani daha fazla yapsan daha çok para

Yarinin yemeklerini akşam yaptım çıktı aradan
Gündüz yetişemiyorum helede biri gelince gün iptal.
Oğlan eve girdiği an yemek diyo yemeğim olmazsa sıkıntı.
Kahve faslinida kapadım üzüm kavun var yerlerse veririm yaticam.
Tüm gün hiç oturmadım desem yeri

Allah kabul etsin cnm

İyi aksmlar bacimlar
Benim en kiz uyumus oglen 14.00 de bugun.16.00 de ben kaldirdim.
Yemegimiz yoktu bugun arpa sehriye pilavi yaptm ilikli bide salata onu yedik valal
3 mak.camasir yikadim.
Babama ugramislar Alyaya harclik vermis babam,lahmacun yemege gittik biz dediler
Gommusler harcligi hemen.
Dogumgunu bu ay kizin.Allahim.bitmiyor istekleri.Hergun biseyle geliyo dogumgunu hediyesi diye
Asure benim de aklimda.Haftaya ins yaparim kvdeme gorumceme falan da dedim yollariz.
Anam yine rahatindan odun vermiyor du
Yapamam ben halim yok diyo.
Allahim ins anamdan gen aktarimi almamisimdir.60 mda huzur evine yatarim eger oyleyseOyle bi useniyo kadin

Bende çok bişe tasiyamafim valla sıcak oruç susuzluk bı yandan bulgur fln aldım inşallah bereketli olsun

Allah kabul etsin kuzu bugün bende baktım rahat 100 TL gider ddim bakınca fiyatlara sekerbolmus 25 kg su sadece birde kuruyemiş ciddi pahalı kayinvalidem geliyor Çarşamba eltim çağırmış yapacakmış orada persbe günü yapma dfi banada fazla yapcam evede goturursun ddi bende yapmak istiyorum ddigin gibi yarım ölçü en azından

Benim annemde bir kaç kez hatırlıyor oda güzel olmuyor mübarek yapıyor ama kardeşlerim bende yer gelip

Gunaydinn
6 da uyandim.Son bolumu izledim Zeytin agacinin bitti
Firina elma dilim patatesle,yumurtali ekmek attim.Alya yumurtayi sadece yumurtali ekmek seklinde yada biseylerin icinde yiyorOmleti falan 2-3 catal sonra yemiccem diyor.
7,30 gibi Alya kalkti.Kahvaltisini ettirdm.Tabi gozunu acar acmaz oyun oynayalimlarla
Dedim ben kahvaltisini ettirdm,Behlul kacar.
Kahve bile icemeden evden cikis yaptm bu sabah
Ofiste icerim artik

Bir çocuk daha yap boşver kaç günlerdir öyle rahatımki. Yeğenimle akşama kadar birlikteler. Oyun oyun diye tutturmuyor. Artık kendileri oyun kuruyorlar. Aralarında 1,5 yaş var. Geç kalma

Aslında affetmek onunla görüşmek değil. İçin içini yememesi kendine psikolojik olarak zarar vermemek.
Çünkü ona olan kin hayatımızı etkiliyor.

Bir çocuk daha yap boşver kaç günlerdir öyle rahatımki. Yeğenimle akşama kadar birlikteler. Oyun oyun diye tutturmuyor. Artık kendileri oyun kuruyorlar. Aralarında 1,5 yaş var. Geç kalma
Hunıye takam gezem buralarda gfmkfggkjgf

Evet aslinda merak ettigim bu yansitabiliyor muyum kizima onu ne kadar sevdigimi,yapmam gereken baska seyler var mi?Cidden biz sevilen ama gosterilmeyen cocukluklar yasadik.Anlatiyorm ya hep annemle hatirladigim cocukken temizlik yapmasi.
Tabiki en güzel şekilde yansıtıyorsun bence.
Temizliğe öncelik verme konusu bana göre değil. Bu yaşlarını birdaha hiç yaşayamayacağız, kaliteli zaman geçirmek gibisi yok.
Benim annem öyle değildi.ama kadının çalışıp çabalamaktan çok vakti olmadı.
Mecburdu.
Hep de söyler, sizde çok anlayamadım,ilgilenemedim vakit ayıramadım diye. ama küçük kardeşimde tam anlamıyla annelik yapabildiğini anlatır.
Şimdi bile yemek yapılıyor toplu, hemen çağırıyor kardeşimi
Ne kadar yapamadım dese de hem annelik hem babalık yaptı. Daha ne diyebilirimki.

Annem sureklı pasaklısınız dıyo bıze glşkfglkgfl
Cocuklar dagıtıyor gun sonunda topluyorz,aksma kadar heryer heryerde oluyor valla cogu zman.
Senın oncelgın temız tıtız olmakmıs bızımkı degil diyince bozuluyor.
Ben de topluyorm gun ıcınde,oynamadıklarımızı topluyorz diyorum kıza ama bıyere kadar.Mum gıbı olmuyor ortalık napim.
Ben gun ortasında karar verırım yemege mesela,annem sabahtan koyar yemegini ilk is.
Bazen menemn yaptık valla yetısmedı falan dıyrm ,naptın oglenden sonra evdesın diyor
Evcilik oynuyırz herhlde diyorm Annem sok.
Cıdden Alya pacamda hep,10 kadar say gelıyorm diye diye yemek yapıorum valal gofgfkg
O da 5 te anne hadıııı diyoır napim

Fazla iş yapmaktan başka şeyleri yapamıyor farkındamısın. Mesela sen arasıra anlatıyorsun Alyaya bakması gibi konuları.
Boşver sen bildiğini yap. Dağınık olan benim evim, kızıma vakit ayırıyorum en önemli şeyi yapıyorum de
Bana ilk evlendiğimizde eşim annesini anlatıyordu, işte çalışıyormuş, gece yarısı yemek yapıyormuş, çok derli topluymuş vs vs falan. Ben de dedim kendini yırtmış kanser olmuş çekmiş kötü atlatmış, ölmüş gitmiş, herkes kendi hayatına bakıyor,olan ona olmuş dedim.
Yani biraz sert konuşma oldu ama haklı değilmiyim. Otele gidince bile nevresim götürüyormuş. Onu bunu taka taka ne hale gelmiş kadın. Hiç gerek yok o kadar abartmaya.
Normal sıradan şeyleri elbette yapacağız. Ama abartırken insanlara manevi vakit ayıramıyoruz.
Geçmişte lise yılları okuduğum kitaplardan biri beş sevgi diliydi.
Tabi insanlar yaşadıklarım buna babam da dahil içimdeki güzel şeyleri yok ettiler.
Yani anlatmak istediğim ilk sıradaki vakit ayırmak paylaşmak.
Ela şimdiden diyor; paylaşmak önemsemektir diye

Gunayss
Sabah Bi videoya denk geldim yabancı bi kadin çocuklarıyla dışarı çıkmış araba sürememiş artık durmus sakinleşmeye calisiyor hepsi aynı anda ağlamış falan.

Herkes yaşıyordur bunu ya

Bizi her seferinde geriyor ama yinede onsuz dışarı çıkma fikrini hiç konusmuyoruz bile ikimizinde odak noktası o çünkü
70tl veripde saçma sapan bir seker almadık diye turistlerin içinde yere yattı cumartesi günü
Malum bu tip yerler kazık oluyo kaldı ki yesin istemedim arabaya binecektik
Eşim geri dönmek istedi alayım dedi hayır dedim unutacak sakinlesecek
Sonra aa burda ağaç varmış kedi varmış unuttu zaten 2 dk da.
1 bu tarz şeyler 2 parkdan çıkarmak zorluyor bizi.
Konuşarak ikna ediyorum bazen buradaki parka değil başka parka gidicez diyorum.
Başka park diyo ikna oluyo
Arabada öne gitmek çok istiyo bu sıra top attık arabanın arkasına balon aliyorum yanıma arkada oynayip oyalıyorum.
Videoyu izleyince bi an benimde zorlandığım zamanlar aklıma geldi.

Güzel bir gün olsun hepimize sabah çok erken kalktım balkonda ki çamaşırları topladım yerleştirdim elime geçenleri de ayırıyorum tekrar geri götüreceğim için valla bu taşınma beni çok yoruyor valiz hazırlanıcak yine tamamen kışa girinceye kadar bu taşınma devam ediyor. Sabah eşime dedim ne yemek yapalım yarın için bu gün için az az var nugget de kızartırım yanına karpuz salata ayran yeter. Yarın zeytinliğe gidip ilaçlama yapıcaz eşimle onun için bu günden yaparım yarın gelince çok yoruluyoruz yemek yapmak öyle zorluyor beni yapmasam daha iyi eşim ne var dedi sebzeleri saydım musakka olur dedi bahçeden 3 patlıcan aldık dondurucudan da kıymayı çıkardım sabah sabah kahvaltıya lorlu biber yaptık, musakkayıda iki tavada çabucak kızarttık içini de diğer tavada yaptık, börülce de vardı dolapta onlarıda haşladım akşama sarımsaklı limonlu salatasını yaparım.
Kahvaltı sonrası mutfak topladım toz aldım çok sıcak duş almak istemiyorum artık diyorum bıktım artık. Bu gün pazara gidicez domates almak istiyorum yine kurutmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…