- 27 Şubat 2013
- 14.795
- 42.266
- 798
Hangi sütten cnm.Kız sütü içmiyor alışırmi acaba ya dirensem
Ama baya yagli sütmus öyle bir kaymak yaptı ki hala ısınırken yagli yağlı
Ama hafif bir koku oluyo illa market sütleri gibi değil.
Keşke hep alsaydım baştan alissaydi
İşte herzamanda olmuyo
Ben de otomatik vites araba istiyorum ve araba kullanmam için cesaretim geliyor.Neden olmasın olur tabi ki, lellim biz üç yıllık evliydik kirada oturuyorduk düşün kendimize ait evimiz yok. Şok markete o yıllarda hep tabak getiriyorlardı tek tek satılıyordu ben iş yerimden izin aldım tabak almaya gittim. İşyerinde ki arkadaşlarım tabakları görmek istedi çıkardım gösterdim ve içlerinden biri ihtiyacın varmıydı dedi. Asla ihtiyacım için almadım dedim birgün yazlığım olursa orada kullanmak için aldım dedim. İnan öyle sessizlik oldu ki kimse söylecek söz bulamadı hayale bak demişlerdir dedim içimden dedim. O tabakları kaldırdım ne zaman buraya taşındık o zaman getirdim ve hala onları kullanıyorum tabi eksilen de oldu ama onlar benim ilk göz agrım burayı istemekteki en büyük niyetim Rabbim de esirgemedi nasip etti. Seninde olucak bize yazıcaksın inşallah en kısa zamanda gerçekleşir.
Deniyoruz hemen diş macunu kaldı bı denemedigimSlmlar
Kargom vardi onu verdim is cikiisi.
Ama butun gun ugrastim bi is vardi.Allahim su ay biteydi.
Cozuldu sukur ama 17.00 oldu,artik bolgedekiler bile sen kapamadin mi dukkani darliyon bizi diyolar
Kiz Cumaya gitti tabi babasiyla.
Allahim cocuk cumalari kacirmiyorr resmn
Cocuga bisey olck diye korkuyorm diyorm Allah koruusn .Nolcak diyo elini tutuyomus zaten babasinin namzda
Etli patates yapacaktim et hasladim benim kiz sen al kaseyi,otur ye etleri elnde de bi kitap guya okuyo
Ne ara aldin o kaseyi de yedin yani bide daha var mi anne diyo
Et suyuna etsiz patates yaptik,saat olmus 18.00 bidaha et cikarmadim.
Oglen yine getirden yemek soylenmis,bana da soylemislsr .Gelince yedik.
Gunluk rutin,havuz doldur,banyo yaptir.
Markete gittim dis macunu almaya,almdan gelmisim
Bize 1 ay dayanmiyo bi tup
Benim takintim var bosey yiyip icince illa o dis fircalanack.
Gecen bi yerde soyluyordu.Yemekten sonra dis fircalarsaniz tokluk hissi olur,nane ,ferahlik flaan cabuk acikmazsiniz diye.
Dis.macunindan zayiifliyomusum ben demek fjfjfj
Benim eski telefon da öyleydi 5 seneye yakın kullanmıştım kaç kez düştü en son bunu aldım saolsun kardeşim aldı bir gün kullandı kamerası daha iyi bişe istiyordu ben alıp ödedim ama uçmuş tellerEzan saati Allahim piyangodan para ciksin,doneyim İphone ya.3 ay oldu hala yazamiyorm bu telefonla.Valla okuyanlar Turkce dersine bedenci mi girdi diyodur?Ama yazamiyrm telefon bi garip.Dokunmadan yazcak nerdeyse.Oyle hassas
Benim oglusta geçen hazır aldık yoktu niye bu yoğurdun tadı değişik diyor alıştı mayaliyaHangi sütten cnm.
Ela biberondan sonra sütü sade hiç içmedi. Kakaolu falan içiyor. Öyle veriyorum ben de.
Kendim yapıyorum.
Yoğurt da mayaladığımı yiyor.
Ben market yoğurdu yemem, annemin yaptığı yoğurdu yerim diyor :)
Süt ve yoğurda bozulmasın diye katılan maddeye karşı bir hassasiyetim var.
O evler hiç toplanmiyo cocuklu evde merak etme bizim evlerde aynıSelam kizlar
Bayagidir okuyamamıştim, okuya okuya gelmek çok güzel oldu. Yoğun bı şekilde çalışıyorum ev düzenini de kısmen oturttum ama hala çok dağınık ben gelene kadar çocuklar altını üstüne getiriyor evin. İnşallah bu ay kenara para koyucam bı hesap yapıyım da
Sanki hissettiklerini tamamen hissetmiş gibiyim. Okurken duygulandım. yine de pozitif düşün, pozitif şeyler seni bulsun.Gunaydinlar
Bu hafta biraz asaplarim bozuktu,bisey yok ama icimde bi hosnutsuzluk var.Aksam oturdum kiz uyuyunca yazdim kagida,yaziyorm ben ne hissettigimi,yazarken aglamayla atiyorum zaten.
Simdi isi birakcam ya,kaygim var tabi.Onumu goremiyorm.
Tamam 1 yil kadar bizi idare edecek paramiz var kenarda .
Ama yine de kaygiliyim.
Bi daha ne zaman ise baslarim,hep boyle mi olacak falan?
Yazdim ya yazdim 2.5 sayfa
Sonra kalktim helva yaptim fjfjfjf
Tatli istedim o an.İrmik helvasi kavurdum 20 dk kavururken de sakinledim.
Helvami da kendim kavurdum bak,onu bile kenddim fjjfjffj
Dondurmali yedim onu.
Gece cocuklugumu gordum ruyamda,eski mahallede.Sokakta kosuyorum mutluyum falan.
İyi gelmis demek yazmak.
Allah versin bahçeli eviiii Alyoşum içinKız bu ara baççe(bahce) ogredi
Baççeye diyo
Dün plaj sapkami takmış Bi de çantamı babbayy diyo bana nereye diyorum baççeye diyo
Bugünde arabaya binmek istemedi dönerken bacce bacce diyo çevirdi beni geri.
Kac defa tur attık mekanda arabaya bilmemek için tur attık.
Dağlar kızı heidi oldu başıma
Tam köy kızı olmalıymış bu valla benim kafa
Sal ormana dağa taşa
Böğürtlen, dag çileği, ağacından erikler yedi çeşmeden avucumda suyunu içti
Bugün böğürtlen gördü al al diyo
Artik yenmez falan diye inanmıyor istiyor ağaçlarda görünce meyve falan.
Üzüm aldık yolda gelirken yedi uyudu
Üjümm diyo onada
Bunlar çok sapsik ya
Cokda ileriyi düşünme kuzuGunaydinlar
Bu hafta biraz asaplarim bozuktu,bisey yok ama icimde bi hosnutsuzluk var.Aksam oturdum kiz uyuyunca yazdim kagida,yaziyorm ben ne hissettigimi,yazarken aglamayla atiyorum zaten.
Simdi isi birakcam ya,kaygim var tabi.Onumu goremiyorm.
Tamam 1 yil kadar bizi idare edecek paramiz var kenarda .
Ama yine de kaygiliyim.
Bi daha ne zaman ise baslarim,hep boyle mi olacak falan?
Yazdim ya yazdim 2.5 sayfa
Sonra kalktim helva yaptim fjfjfjf
Tatli istedim o an.İrmik helvasi kavurdum 20 dk kavururken de sakinledim.
Helvami da kendim kavurdum bak,onu bile kenddim fjjfjffj
Dondurmali yedim onu.
Gece cocuklugumu gordum ruyamda,eski mahallede.Sokakta kosuyorum mutluyum falan.
İyi gelmis demek yazmak.
AminnAllah versin bahçeli eviiii Alyoşum için
Ela bahçe için havuzlu evinden vazgeçiyor
Hani diyordu ya havuzlu ev istiyorum. Bahçe dediğimde havuzlu olmasa diyorum olur diyor.
Dün babası görüntülü konuşurken evi gösterdi o ara camdan havuzu da gösterdi. Bana soruyor anne ne zaman gideceğiz eve ben şok, babası için demiyor ama havuz için diyor
Tabi sonra iki dakikada unuttu, bahçe bahçe diyor :)
İyi yapmış atmamış imza ne pislikler sanki o tazminatı verecek halleri yok gibi kidemde alır kaç yıldır çalışıyormuşGünaydın
Dün akşama kadar kuzenimdeydim. Gündüz uyutup dinleneyim dedim. Yok dinlenemedim. Üç kızı var, sürekli ses gürültü ağlama yok yok üç çocuk istemem iki de istemem kalsın
Bu dönemde niye hep böyle anlamıyorum. İki çocuk bile dirleşemiyor
Neyse gün içi birara piknik yerine gidelim dedik. Yağmur bastırdı. Vazgeçtik. Akşama eşine hamburger gönder dedi. Akşam yemeğini de öyle hallettik. Allah daha çok versin işini rast getirsin inşallah.
Kardeşim geldi, yeğenim bizimleydi.
Kardeşim de iş konusunda sıkıntı yaşamış. Mağaza sorumlusu olduğuna bin pişman. Bölgesorumlusu çok üzerine gelmiş. Anahtarı teslim edip çıkmış gelmiş. İmza istemişler atmamış. 10 yıldır çalışıyor bimde.
Tazminatı var. 10 bini geçiyor maaşı. En az 100 bin alır. Adliyede çalışan kuzenimle konuştu bilgi aldı gereğini yapacak.
İnşallah sıkıntısız alır parasını. Bir de artık zaten düzenli saati olan işte çalışmak istiyor. Sabah git akşam gel. Çocuğuma daha güzel vakit ayırırım diyor. İki ay önce diyordu, keşke çıkartıp tazminatımı verseler diye. Belki de işin rast geldi istediğin oldu dedim :) Üzülmüş ama olumlu bakmak lazım.
Akşam onlar evrak yazarken yatıp dinlenmek istedim. Artık kafam almıyordu hakikaten. Ya ilaçtan ya hastalığımdan. Çok çabuk yoruluyor kafam. Geç yat dediler yattım biraz. Ela da uyudu. Uykusuzluğa dayanamaz. Sonra kardeşimin eve döndük.
Kaldı 13 gün tatile.,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?