- 31 Ağustos 2017
- 2.458
- 11.194
- 208
- 35
İşten ayrilacgin için o kaygı vardır birde çalışmayı seven insanlar evde pek oturmak istemiyor belki ücretsiz bir kursa gidebilirsinGunaydinlar
Bu hafta biraz asaplarim bozuktu,bisey yok ama icimde bi hosnutsuzluk var.Aksam oturdum kiz uyuyunca yazdim kagida,yaziyorm ben ne hissettigimi,yazarken aglamayla atiyorum zaten.
Simdi isi birakcam ya,kaygim var tabi.Onumu goremiyorm.
Tamam 1 yil kadar bizi idare edecek paramiz var kenarda .
Ama yine de kaygiliyim.
Bi daha ne zaman ise baslarim,hep boyle mi olacak falan?
Yazdim ya yazdim 2.5 sayfa
Sonra kalktim helva yaptim fjfjfjf
Tatli istedim o an.İrmik helvasi kavurdum 20 dk kavururken de sakinledim.
Helvami da kendim kavurdum bak,onu bile kenddim fjjfjffj
Dondurmali yedim onu.
Gece cocuklugumu gordum ruyamda,eski mahallede.Sokakta kosuyorum mutluyum falan.
İyi gelmis demek yazmak.
Saolasin abla.Aminnaçılır sektöründe senin gibi tecrübeli biri çok uzun süre işşiz kalmaz mutlaka daha güzeli çıkacaktır karşına, bu küçük iş ayrılığına fırsata çevirirsin anne-babana-kardeşin-eşine ve biricik kızına fazla zaman ayırırsın belki yapmak istediğin yapamadığın bir hob
bugün konuşmuşlar telefonla, üst yönetimle alakalıymış. Ve daha önce de bir çalışana yapmışlar.Benzer şeyi. 10 yıldan fazla eleman yokmuş. Bimden alışveriş yapmam artık. Çalışanlarını emek verenlerini bir kalemde siliyor ve tazminat hakkını vermemek için belliki elinden geleni yapıyor.Akşamdan az az toplandım hafta sonu geleceğiz artık bu da bana daha çok yorgunluk oluyor ama gelmeden de duramam. Dün eşimle bahçede olan sebzeleri topladık poşetledim. Bal kabağı ekmiştik dışarıda zeytin agacı ektiğimiz yerlerden 10 tane büyük olmuş 3 tanede küçük büyükleri babamlara vericeğim çünkü onlar çok seviyor 3 küçüğü de kendimize ayırdım yeter bize. Sabah pişi hamuru tuttum kahvaltıya onu kızarttım. Sabah erken kalktık eşimle birlikte o bahçeyi suladı ben buzdolabını temizledim. Kahvaltı sonrası duş aldım kızartma kokusu üzerime sinince rahatsız oluyorum birazdan arabayı hazırlarız. Yola çıkarız burdan gidince yazı sevdiğim aklıma geliyor aslında sevdiğim yaz değil burası. Sabah bahçede kalhvaltı yaparken sitede oturan bir komşumuz aşure getirdi Allah kabul etsin kuruyemişi öyle çoktu içinde ama lezzet sıfır hiç birimiz yiyemedik tuzluydu ve suluydu Allahım bu yaşıma kadar yediğim en berbat aşureydi, küçük kızım bir kaşık aldı beni aşureden soğuttu dedi haklıydı. Eşimde eve gidince sen de yap diyor tamam dedim.
babyloading87 canım hiç güzel kalbini üzme Allah büyüktür bir kapı kapansa da binlercesi açılır sektöründe senin gibi tecrübeli biri çok uzun süre işşiz kalmaz mutlaka daha güzeli çıkacaktır karşına, bu küçük iş ayrılığına fırsata çevirirsin anne-babana-kardeşin-eşine ve biricik kızına fazla zaman ayırırsın belki yapmak istediğin yapamadığın bir hobini yaparsın bazı ayrılıklar kalbe-ruha-bedene iyi gelir. Ben de yazıyorum babym benimde defterim var kafamda çözüm bulamadıklarımı yazıya döküyorum hiç kimseye anlatamadıklarımı sadece kızlarıma söylediklerimi kafamda fazla yer kapladığında büyük kızım bir defter bir kalem getirdi anne yaz dedi inan bana iyi gelicek dedi ve geldi hemde çok iyi geldi.
tr_lelli bereketli olsun kışlıkların lellim bende biraz yapıcam hazırlık çok yapmak istemiyorum kış sebzelerini yaz sebzelerinden daha çok seviyorum. Kızın ve oğlun için kalbinden ne geçiyorsa o olsun inşallah canım Allah önünüze sayısız güzellikler çıkarsın inşallah.
yedirenk79 kardeşinin bunca yıllık emeğini bir kalemde silen insan aklım almıyor, hep dualarımız iyi insanlara çıksın yollarımız ya inşallah iyi insanlar çıkar bundan sonra, ben böyle tartışmalı iş ilişkilerini okuyunca üzülüyorum. Sanki kendi şirketini yönetiyor o yöneticiler senin de bir gün orada çalışman bitebilir bunu hiç düşünmüyorlar. Yönetici olmak çok farklı bir vasıf kanunları kuralları bilmek farklı insan ilişkileri farklı ama malesef ego hepsinin önüne geçiyor.
Para içinde paraya doymamak malesef, hak yemek değilde ne. İşçi işveren konusunda hassasım. Asıl emek harcayan çalışan.ben emekçiden yanayım.,İyi yapmış atmamış imza ne pislikler sanki o tazminatı verecek halleri yok gibi kidemde alır kaç yıldır çalışıyormuş
Benimde 56 fln olması lazım lisede sigorta girişi yapıldı e devletten bakınca öyle çıkıyor daha baya var pirim odenirsePara içinde paraya doymamak malesef, hak yemek değilde ne. İşçi işveren konusunda hassasım. Asıl emek harcayan çalışan.ben emekçiden yanayım.,
Zamanında daha iyi şartlar için imza attığımda işten çıkarılmıştım. Bursada ünlü bir marka bu bahsettiğim.
sonra istediğim şartlarda bir yerde iş çıktı karşıma o işe girip yıllarca çalıştım. İşten çıktım hakkımı aldım.
Taa 18 yaşımda varmış içimde.
Ömrüm çalışmakla geçmiş yavvv
Onun için şimdi emeklilik hakkını kazandım. Bir aksilik çıkartılmazsa 56 yaşında emekliyim. Eğer tamamen günümü doldurursam da 2030 da emekliyim.
İnşallah 15 yaşındaki sigorta girişim yok sayılmaz.
Ayy birden nerelere gittim.
İhtar çekmiş iyi olmusBu arada kardeşime de güya bugün bölge sorumlusu avukat ile görüşüp dönecekti. Dönüş olmadı. O noterden ihtar çekti.
Ben bu iştede hayır görüyorım. Kız işin yoğunluğu ve yorgunluğundan sedef ve zona oldu geçmedi.
Çıkartsalarda tazminatımı verseler diyordu.
Belki de dua anına denk geldi kimbilir.
İşini kaybetmek zor ama sağlık çok önemli birşey.
Dua ettim hakkını alsın diye.
Bir şahidi var döneklik yapmazsa. Çalışanın hakkına girmek için elinden geleni yapıyorlar.İhtar çekmiş iyi olmus
Mahkemeye versin
Paşa paşa verirler
Biizm iş yerindeki abi öyle yaptı bende sahidiydim verdi paşa paşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?