- 21 Ağustos 2015
- 32.119
- 97.474
- 598
- 38
Aabla gecmis olsun.Konut sigortaniz yok mu? Boyle durumlarda cok ise yariyor.Ben annemlere de 2 senedir kestiriyorum zorlapara biriktiriyordum alt kata su sızmış banyodan akşam aradı komşum güneş enerjisinde de arıza var lavabonun altını da göstereceğiz eşime söyledim ebeveyn banyosunun da duşluğunu değiştirelim dedim artık bu gece ne öderiz bilmiyorum. Ben ne
Teşekkür ederim babym çok yüksek diye eşim yaptırmadı sigorta, bu yıl da arabanın nasıl yaptırırız derdinde haklımı haklı akşam geldi tesisatçı baktı nereye ne malzeme lazım Çarşamba günü malzemesi ve ustası ile gelecek yara büyük diyorum eşime yapıcak birşey yok diyor yaptıracagız. Nermin Yazılıtaşı hiç bilmiyordum instagramdan baktım ayrıca ona benzetmende çok hoşuma gitti teşekkür ederim canımsın.Aabla gecmis olsun.Konut sigortaniz yok mu? Boyle durumlarda cok ise yariyor.Ben annemlere de 2 senedir kestiriyorum zorlaKendim 10 yildir kesiyorm cunku alt kata falan bizden sizarsa su flan maaliyetli isler
Evine hos geldin,eline saglikk afiyetle yiyin insSen benim icin buranin Nermin yazilitasisin valla
Lellim aldıkların, yaptıkların, ikram ettiklerin bereketli olsun. İnan ben de hergün markete gitmek istemiyorum ama beni sistem buna mecbur ediyor az önce marketten geldim 2 paket ince bulgur 2 paket şehriye 1 paket arpa şehriye başka hiçbir şey yok 58 tl az önce de eşime market listesi attım içinde sadece 1 paket nohut, 2 paket pilavlık bulgur kalanı nescafe ayrı ayrı kahveler içince evde tam 4 çeşit kahve siparişi verdim 1 paket arapsabunu 3 şişe kola bir kasa maden sodası bir iki tane de bulaşık süngeri birkaç birşey daha 410 tl Allahım dedim içinde peynir tereyağ un yok sıvı yag yok kasabı ayrı görüyoruz mutfak aldı başını gidiyor yarın şeker gelicekmiş tarım krediye erken gider kuyruğa girerim bakalım bana kalıcakmı. Eskiden annelerimiz pazardan nasıl biriktiriyormuş onu çözemedim.2 gündür surekli eksik aliyorum
Dün 4kg un (2 kg 20tl idi)
1 pkt caykur cay (bu da 55tl)
Dış fircasi aldım 3lü
120tl falan burasi
124tl 4 lt yudum siviyag aldım. (Şu aşırı içime oturuyor)
Bugünde 600gr sütas kasar ve 400gr tereyag aldim burasida 115tl.
Pöf hiç bisi bereketi yok sanki böyle alıncada.
Önceden alıp 3-4 tane atardım kenara aylarca giderdi bana
Ama şimdi alınca çok yukleniyorum karta fiyatlar yüzünden hoş her geçen gün artıyor.
Evde kraker falanda hiç bisi yok
Yani biri gelse çayın yanına kraker bile yok çıkaracak.
Ne ara bitiyor anlamiyorum.
Kuru meyve kuruyemis falanda yok.
Almam lazım kuruincir bisiler
Pogacalardan koydum buzluğa yine bakım nekadar yetecek biter haftasonuna
Kurabiye yesinler artık napim.
Hepimizde ayni dert. Senin oglan da benim cocuklar gibi masallah istahlı.2 gündür surekli eksik aliyorum
Dün 4kg un (2 kg 20tl idi)
1 pkt caykur cay (bu da 55tl)
Dış fircasi aldım 3lü
120tl falan burasi
124tl 4 lt yudum siviyag aldım. (Şu aşırı içime oturuyor)
Bugünde 600gr sütas kasar ve 400gr tereyag aldim burasida 115tl.
Pöf hiç bisi bereketi yok sanki böyle alıncada.
Önceden alıp 3-4 tane atardım kenara aylarca giderdi bana
Ama şimdi alınca çok yukleniyorum karta fiyatlar yüzünden hoş her geçen gün artıyor.
Evde kraker falanda hiç bisi yok
Yani biri gelse çayın yanına kraker bile yok çıkaracak.
Ne ara bitiyor anlamiyorum.
Kuru meyve kuruyemis falanda yok.
Almam lazım kuruincir bisiler
Pogacalardan koydum buzluğa yine bakım nekadar yetecek biter haftasonuna
Kurabiye yesinler artık napim.
Nolcaz böyle bilmemTeşekkür ederim babym çok yüksek diye eşim yaptırmadı sigorta, bu yıl da arabanın nasıl yaptırırız derdinde haklımı haklı akşam geldi tesisatçı baktı nereye ne malzeme lazım Çarşamba günü malzemesi ve ustası ile gelecek yara büyük diyorum eşime yapıcak birşey yok diyor yaptıracagız. Nermin Yazılıtaşı hiç bilmiyordum instagramdan baktım ayrıca ona benzetmende çok hoşuma gitti teşekkür ederim canımsın.
Lellim aldıkların, yaptıkların, ikram ettiklerin bereketli olsun. İnan ben de hergün markete gitmek istemiyorum ama beni sistem buna mecbur ediyor az önce marketten geldim 2 paket ince bulgur 2 paket şehriye 1 paket arpa şehriye başka hiçbir şey yok 58 tl az önce de eşime market listesi attım içinde sadece 1 paket nohut, 2 paket pilavlık bulgur kalanı nescafe ayrı ayrı kahveler içince evde tam 4 çeşit kahve siparişi verdim 1 paket arapsabunu 3 şişe kola bir kasa maden sodası bir iki tane de bulaşık süngeri birkaç birşey daha 410 tl Allahım dedim içinde peynir tereyağ un yok sıvı yag yok kasabı ayrı görüyoruz mutfak aldı başını gidiyor yarın şeker gelicekmiş tarım krediye erken gider kuyruğa girerim bakalım bana kalıcakmı. Eskiden annelerimiz pazardan nasıl biriktiriyormuş onu çözemedim.
Kahvaltilik ve kasap işini eşim aylık hallediyor aslında ama ay sonunu getirmiyor. kahvaltilik malum (bozulmasın falan diyede 2-3 hafta yetecek kadar aldıriyorum)Hepimizde ayni dert. Senin oglan da benim cocuklar gibi masallah istahlı.
Aslinda esinle beraber aylik alısveris yapsan. Ben oyle yapiyorum.yoksa zor oluyor .bir aylik herseyimi aliyorum.ha yine eksik cikiyormu muhakkak.hani arabanizda var.guzelce alsaniz kafan rahat eder.
Aynen aynen bizede hic dayanmiyor. Heleki meyve .kizimla ben tam bi meyve canavariyiz.Kahvaltilik ve kasap işini eşim aylık hallediyor aslında ama ay sonunu getirmiyor. kahvaltilik malum (bozulmasın falan diyede 2-3 hafta yetecek kadar aldıriyorum)
Meyve ve sebze bittikçe aliyoruz(ziyan olursa üzülürüm)
Pirinc, makarna, cay, un, deterjan vs İnt. İndirimden aliyorum genelde.
Ama en en çok gidenler bizde süt, peynir ve çeşitleri, meyve
Özellikle kasar peynir 600gr aldım haftasonunu asla görmez
Kızda seviyor elinde yiyor
Tost, kuymak, yumurta, pizza, ekmek uzeri kasar eritme vs evin demirbası
Ayda 3 tane öyle kasar yiyoruz galiba
64tl aldım onuda daha uygununu goremedim.
Eşim kayaciftliginden almisti kart kesildiğinde (ayın 22 falandi) 1kg 120tl demisti.
Bi de 500gr almıştık.
Bak onların ikiside bitti 3. Aldım.
Bu da bu hafta biter.
Bizdede kaşarı direk pek yemiyoruz börek tost omlet vs için gidiyor valla artık bı gıdaya bı deterjana yükleniyorum eksik bitmiyorKahvaltilik ve kasap işini eşim aylık hallediyor aslında ama ay sonunu getirmiyor. kahvaltilik malum (bozulmasın falan diyede 2-3 hafta yetecek kadar aldıriyorum)
Meyve ve sebze bittikçe aliyoruz(ziyan olursa üzülürüm)
Pirinc, makarna, cay, un, deterjan vs İnt. İndirimden aliyorum genelde.
Ama en en çok gidenler bizde süt, peynir ve çeşitleri, meyve
Özellikle kasar peynir 600gr aldım haftasonunu asla görmez
Kızda seviyor elinde yiyor
Tost, kuymak, yumurta, pizza, ekmek uzeri kasar eritme vs evin demirbası
Ayda 3 tane öyle kasar yiyoruz galiba
64tl aldım onuda daha uygununu goremedim.
Eşim kayaciftliginden almisti kart kesildiğinde (ayın 22 falandi) 1kg 120tl demisti.
Bi de 500gr almıştık.
Bak onların ikiside bitti 3. Aldım.
Bu da bu hafta biter.
Canım eline sağlık, lahmacun hamurunu ben de mayasız yapıyorum. Annem ramazanda geldiğinde mayalı yapmıştı.mayasız daha iyi oluyor demiştim ona da.Sabah kahvaltıdan sonra bütün evin tozunu aldım kapıları sildim kuruyan çamaşırları topladım balkonu yıkayıp tekrar çamaşır serdim. Mutfagın halısını ve tabanını elimle sildim balkon kapısı ve camı açık oldugu için silmezsem içime sinmiyor. Akşam için eşim lahmacun istedi içini hazırladım hamuru da tuttum ama mayasız hazırladım bu sefer arkadaşım mayasız börek hamuru gibi tutuyorum daha güzel oluyor dedi bu sefer öyle deniyeyim belki daha güzel olur. Eşimin maaşı dün yattı bütün ödemeleri yaptık ödemesi gelicek olanlara da tahmini bütçe yaptık parasını ayırdık, kiracı da yatırmış Eylülde kira yenilecek dün eşim emlakçıyı aradı yüzde 25 den yukarı artış yapamıyormuşuz hayırlısı dedim. Elimde az birikmişim var biraz daha biriktirip tam altın almak istiyorum inşallah alabilirim. Arkadaşımın kardeşi evlenicek arkadaşım bekar hiç evlenmedi ama benim herşeyime geldi bir gram da olsun altın takmak istiyorum olmadı kredi kartıyla alırım diyorum hedefim hep kredi kartı ile almak oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?