Küçük Düşün Büyük Olsun!

canım gayet güzel maaşı var eşinin bereketli olsun birikimlerinde güzel.
Amın abla cumlemızın ıns saolasın.
Ben cok parasız kaldım evlenmeden once.Cıdden anlatsam roman olur.2007 den berı calısıyorm ılk zamanlar hatırladıgım ucan kusa borc ödediğimdi.Babamın kredıler vs.Babam rahat bı adamdı,fatura odemez yemege gotururdu bızı,eve sureklı ufak tefek ıcra kagıtları gelırdı
O yuzden ıcımde hep bı korku var.Kendımı rahatlatmaya calısıyorm.Borcun harcın yok,bısey olmayacak,gecıneceksınız diye.

Seni çok iyi anlıyorum eşimin rahmetli babası da öyleydi eşimle çarşıda yürürken esnaf yolda durdurur babasının aldığını ödemediğini söylerlerdi biz öyle çok para ödedik esnafa, ama eşim bu yüzden hiç bir ödememizi atlamaz bana diyor ben unutursam hatırlat diye, korkma herşey daha da güzel olur inşallah hayatında burdan da yazarsın bize.

Ins abla

Evet canım anaokulu ve 1 inci siniflar erken başlıyor bir hafta bende 5 inde diye biliyorum
Canım gayet iyi maaşı eğer kirada çok değilse inşallah ufak tefek sanada işler çıkar satışlardan vs oluyor sana birde senin eşin tutumlu benimki tam tersi herşeyi ben düşünüyorum parayı tutmaya ben cabaliyan tarafim

Kızlar selam,
Bugün doktorumla görüştüm. Yorumladı sonucu. Tümör kesin yok. Hücre bozulması bu.
6 ay sonra mr çekilecek. Sonra yılda 1 çekilecek. Takipte olacağım. Sonra takip bırakılacak çıkan sonuca göre.
Saç boyatmayı sordum dikişsiz yerini boya yapabilirmişim. Güneşe şapkayla çık dedi.
İlaca 6 ay devam. Kontrolden sonra da bakacağız duruma. Ne ilaçmış. Beyin ameliyatı sonrası 1 yıl bile kullanılıyormuş.
Kardeşlerin ikisiyle gezdik. Plaj terlik modeli bulamadım. Çok çeşit yok burada.
Gittim hemen saç boyası aldım 103 tl.
Migrosa uğradık nutella kızlara abur cubur 90 tl eczaneden vitamin şeker 20 tl.
Harcama günümdü

Çok sevindim sonucuna inşallah hep güzel haberler alırız canım.

canım sağolasın..
yalnız bizim burası teksas dallas gibibu aralar işyerinde pek hızurum yok açıkcası..
izin dönüşü bir takım olaylar oldu..
2 gündür balıma ağrılar giriyor sinirden stresden
çok haksızlık adam kayırma olayları var maalesef
bir arkadaşı gönderdiler mesela birimden
Bende bu birimde pek kalmak istemiyorum açıkcası sıkıldım entrikalardan
o kadar emek veriyorsun afedersin köle gibi çalışıyorsun ama dün gelen sana emir veriyor başına amir olarak atıyorlarbaby deyimiyle asaplarım fena bozuk ..Canım çok sıkkın maalesefkafamda allak bullak

canım tekrardan çok geçmiş olsun..Ve gözünüzaydın olsjn inş.
Rabbim bir daha sağlıkla sınamasın inşallah

Bugün bende prinç aldım Osmancık iki tane 5 kilo bana bu kıs yeter fiyatı uygun
Salça aldım 4 kutu uzun süre yeter 10 lira fark var bir salça da diğer marketlerle
Mercimek bulamadım yeni açıyordu paketleri piiriç açıyodu
Baktım güzel fiyatında uygun aldım
Kırmızı mercimek ve yeşil mercimeği
Seyyar satan amca ondna alcm kışlık
Bide yeni tarih pirinçler filan baktında
Senin korkun gecmiş ten geliyor
Enişte tutumlu bence biraz salmalısın bbaby eminim yürütür sen çıksanda
Aynı benim kayınpeder misali
Benim eşimde öyleydi abla demekki çocukluktan gelen bişey
Babası sorumsuz ödemez etmez diye
Kaynana gilin ev kredisini ödemez diye
Askere giderken harclık vermişler onu annesine bırakmış evin kredisini bunla öde diye
Halada öyle hep öder planlı yasar baba sorunsuz olunca
Ben öyle şeyler düşünmüyorum alır koyar yapar

Sonucun güzel çıkmasına sevindim canım inşallah bununla bitsin

Tekrardan gelmiş geçmiş olsun canım

Çok sağolun kızlar, dualarınız için Allah razı olsun. Allah hepinize sağlıklı bir ömür versin.
Gerçekten ne kadar şükretsem azdır.
Bugün Elama sarıldım, o uykuya dalarken gözlerim doldu. Belki de hala sağlığımla ona sarılmamın mutluluğuydu bu.
Hayatın aslında hiç üzülmeye değmeyecek kadar güzel olduğunu öğretti bana.

Anlattıkların hiç yabancı gelmedi bana. Ablam Amerikan hastanesinde çalışıyordu. Sonra süleymaniye doğum evini bilirsin oraya geçti. Sonra olmadı yıllar geçti yorgun pert. Medipole geçti.Orada da senin anlattığın gibi şeyleri yaşadı. Oradan Acıbademe :)
Hastane işi gerçekten zor. Yoğun yorgun.
Allah işini kolaylaştırsın.

Selamm ben bugün buraya gelemedim mi ya unuttum birikmiş.
Sulu kofte yaptim sabah pilav vardi onlar yendi.
Yine kızın beni zorladığı bir gündü
Süt istiyor kalkıyorum süt ısıtmaya kalkma diye agliyo.
Oldu evladım dedim dadına söyleyelimde yapsın tmm, ok.
Klimayı açtım bugün kızı çarpar diye korkuyordum ama dayanamadim daha.
Yattım önüne ama midem pert usuttum kesin.

Akşam kızın baccee perileri geldi yine.
Çayı aldım kurabiye cekirdek fln derken havuzlu parka var oraya gittik
Dedim h.ici boştur anacummm anacumm arabayı park edecek yer yok koca yolda
Eşime dedim burası boyleyse içerisi ne alemde aceps
Kamelyalar fuul Bi masa buldun cay içtik kiz tabi Anne kalk baba kalk oturtmaz
Parkın başını bekledik.
En son artık güvenlik geldi kapatıyoruz dedide kovularak çıktık
Seviyorum ama orayı bir tık daha elit muhit villalar fln var

Kız bisi bincekti Bi abide kardeşini bildiriyordu o sıra (abi dediğimde 9yaslarinda) kardeşine diyor ki abicim kardes binsin sonra ben seni yine bindiririm.
Tabi o ara benim kız çamura yatınca cocuk acıdı halimize biz yok sırasını beklesin falan dediksede indirdi kardesini
Böyle tebessumle selamlaşma, yer verme ne bilim paylasma, merhabalar nezaketin kopegiyim be
Asiri seviyorum boylelerini
Ama böyle muhitlerde goruyoruz ancak.
Bizim burda Bi büfe var adama kolay gelsin diyorsun, hayirli isler diyorsun cvp vermeye tenezzül etmiyor.
Hayır sağol dese ağzı asinacak zaar

Ayy ben zikirlerimden çekip uyuyim artık
Kapadım tükkanı hayden

Günaydın,
Güzel bir gün olsun hepiniz için
Çok da sağolun güzel dilekleriniz için.
Dün sabah erken uyandım 7-8 arası. Tekrar da uyuyamadım.tam dalacağım baktım ilaç saatim yaklaşıyor. Saati kaçırmayayım diye dikkat ediyorum.sonra yeğenim uyandı sonra Ela uyandı.
Gündüz teyzem kardeşim ben annemin evi temizledik, ben toz aldım. avm ye gittik.küçük kardeşim bize gidelim dedi.soğuk kahve yaptı. İçtik.
Eve döndük. Uyuyup dinlenmedim. Akşam da kardeşimin bahçede çay içtik. Kızı uyuttum saat oldumu 23:00 .
Sonra biraz dua okudum.biraz internette takıldım.
Yattım uyuyamıyorum. Yine başladı çarpıntı. Sağa dön sola dön.sanki kan akışını hissediyorum el ve ayaktan. Annem üst katta uyuyor, teyze burada diye. O da gamsız ya. Onu anladım Odasının kapıyı kapatıp yatıyor. Tuvalete kalktı. Dedim teyze benim çarpıntım var duşa girip çıkacağım.
Bir çıktım yine kapıyo kapatıp yatmış. Sonra kardeşim yazmıştı.onunla yazışırken teyzem geldi sordu. Nasıl oldun diye. Sonra girdi odaya yine kapattı kapıyı
Kardeşim geldi yanımda benim odada uzandı. Ses yapmadan gel annem uyanmasın kadın telaşlanmasın dedim.geldi kardeşim biraz konuştuk
Tam dalıyordum, kardeşim uyudunmu nasıl oldun diye sordu. Kalbim güm güm uyandım neyse uyu sen de birşey olursa uyandırırım uykum kaçmasın yoksa mümkün değil dalamıyırum diye söyledim. Sonra uyumuşuz.
Nasıl birşey bu anlamadım ya. Bir de mide kıyılması.
Bugün doktorumu arayıp anlatacağım.
Bakalım ne çözüm önerecek. Büyük ihtimal dinlen uyu bol bol der

yedirenk merhaba. topiğin sessiz takipçilerindenim çok uzun süredir bir tek burayı okuyorum kkda
hastalık haberinizi verdiğinizden beri çok dua ettim sizin için her okuyuşumda. çok geçmiş olsun. umarım bundan sonra grip bile görmeden yaşarsınız kızınızla. iyi dileklerim sizinle hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…