- 21 Ağustos 2015
- 32.119
- 97.474
- 598
- 38
Amın abla cumlemızın ıns saolasın.canım gayet güzel maaşı var eşinin bereketli olsun birikimlerinde güzel.
Seni çok iyi anlıyorum eşimin rahmetli babası da öyleydi eşimle çarşıda yürürken esnaf yolda durdurur babasının aldığını ödemediğini söylerlerdi biz öyle çok para ödedik esnafa, ama eşim bu yüzden hiç bir ödememizi atlamaz bana diyor ben unutursam hatırlat diye, korkma herşey daha da güzel olur inşallah hayatında burdan da yazarsın bize.Amın abla cumlemızın ıns saolasın.
Ben cok parasız kaldım evlenmeden once.Cıdden anlatsam roman olur.2007 den berı calısıyorm ılk zamanlar hatırladıgım ucan kusa borc ödediğimdi.Babamın kredıler vs.Babam rahat bı adamdı,fatura odemez yemege gotururdu bızı,eve sureklı ufak tefek ıcra kagıtları gelırdı
O yuzden ıcımde hep bı korku var.Kendımı rahatlatmaya calısıyorm.Borcun harcın yok,bısey olmayacak,gecıneceksınız diye.
Ins ablaSeni çok iyi anlıyorum eşimin rahmetli babası da öyleydi eşimle çarşıda yürürken esnaf yolda durdurur babasının aldığını ödemediğini söylerlerdi biz öyle çok para ödedik esnafa, ama eşim bu yüzden hiç bir ödememizi atlamaz bana diyor ben unutursam hatırlat diye, korkma herşey daha da güzel olur inşallah hayatında burdan da yazarsın bize.
Evet canım anaokulu ve 1 inci siniflar erken başlıyor bir hafta bende 5 inde diye biliyorumGünaydın,
Uyku tutmadı. Sabaha doğru Ela geldi yanıma. Uyandım. Bir süre yattım. Sonra yerine geçirdim. Kucağımda taşımıyorun. uyandırım geçirdim. Uyudu o.
Cumartesi gece kardeşim arkadaşı ile sahile akşam birkaç saatliğine gideceklermiş. Çağırdı gidesim gelmedi. Hem arkadaşıyla vakit geçirsin başbaşa. Heryere beni taşımak zorunda değil :)
Son hafta kaldı sayılır.
Bir gece yeni evlenen kardeşimde kalırım. Onda kalmadım gel diyor. Cuma gecesi kalırım. Hafta içi de diğer kardeşimde kalırım. Bir iki günlük. Dün eve dönerken gel sende dedi gitmedim. Hem saç kaş işimi hallederim haftaya.
Bugün küçük kardeşimle avm ye gideceğiz. Birkaç şey bakacağım tatil için.
Diğer kardeşime de gel dedim. İşsizken avm nin keyfi olmaz dedi :) Hemde çocukla diyor. Yahu biz varız dedim.
Bu günlerde olmayalım da ne zaman olalım.
Kaldı 10 gün. Herkese vakit ayırırım son hafta. Bir de annemle kardeşim tatil dönüşü de kal diyorlar.hee dedim sonra benim koca beni boşasınokul da başlıyor.
İnşallah engel çıkmazda tatil dönüşü evime gitmek istiyorum artık.
Planım bu yıl yaz günü gelmeyip annem salça yaparken gelip yardım etmekti ama olmadı. Okul da erken başlama ihtimali var. 5 eylülde belki başlar. Artık seneye kısmet
Canım gayet iyi maaşı eğer kirada çok değilse inşallah ufak tefek sanada işler çıkar satışlardan vs oluyor sana birde senin eşin tutumlu benimki tam tersi herşeyi ben düşünüyorum parayı tutmaya ben cabaliyan tarafimAmın abla cumlemızın ıns saolasın.
Ben cok parasız kaldım evlenmeden once.Cıdden anlatsam roman olur.2007 den berı calısıyorm ılk zamanlar hatırladıgım ucan kusa borc ödediğimdi.Babamın kredıler vs.Babam rahat bı adamdı,fatura odemez yemege gotururdu bızı,eve sureklı ufak tefek ıcra kagıtları gelırdı
O yuzden ıcımde hep bı korku var.Kendımı rahatlatmaya calısıyorm.Borcun harcın yok,bısey olmayacak,gecıneceksınız diye.
Çok sevindim sonucuna inşallah hep güzel haberler alırız canım.Kızlar selam,
Bugün doktorumla görüştüm. Yorumladı sonucu. Tümör kesin yok. Hücre bozulması bu.
6 ay sonra mr çekilecek. Sonra yılda 1 çekilecek. Takipte olacağım. Sonra takip bırakılacak çıkan sonuca göre.
Saç boyatmayı sordum dikişsiz yerini boya yapabilirmişim. Güneşe şapkayla çık dedi.
İlaca 6 ay devam. Kontrolden sonra da bakacağız duruma. Ne ilaçmış. Beyin ameliyatı sonrası 1 yıl bile kullanılıyormuş.
Kardeşlerin ikisiyle gezdik. Plaj terlik modeli bulamadım. Çok çeşit yok burada.
Gittim hemen saç boyası aldım 103 tl.
Migrosa uğradık nutella kızlara abur cubur 90 tleczaneden vitamin şeker 20 tl.
Harcama günümdü
canım sağolasın..yedirenk79 Elanın altını bereketli olsun çok güzel anılar biriktirdiniz annenizin babanızın evinde kızınla birlikte okurken çok güzel vakit geçiriyorlar diye içimden geçiriyorum daim olsun. Evet mayasız hamurdan daha güzel oldu lahmacun bundan sonra böyle yaparım.
babyloading87 canım gayet güzel maaşı var eşinin bereketli olsun birikimlerinde güzel.
KIZLARIMCANLARIM hoş geldiniz, çalışma hayatı maalesef öyle ama etrafı toplayıp arşivlemeyi de yapınca ben çok mutlu oluyordum Allah yardımcınız olsun.
Bu gün erkenden Tarım kredi yoluna düştüm şeker almak için gelmemiş belki bu gün gelebilir dedi sevkiyat yapılacak görünüyor dedi dedi neyse dedim sabah yürüyüşü oldu benim için. Eve geldim önce mutfagı topladım çamaşır makinesini çalıştırmıştım bitti çamaşır serdim balkon yıkandı gelen kargoları açamamıştım onları açtım. Arkadaşımı aradım buluşalım diye çok memnun oldu birazdan kalkar hazırlanırım o çalışıyor sadece yemek yiyebiliyoruz sonra ayrılıyoruz o işe ben eve ama olsun bugün güzel zaman geçirecegim için mutlu oldum.
canım tekrardan çok geçmiş olsun..Ve gözünüzaydın olsjn inş.Kızlar selam,
Bugün doktorumla görüştüm. Yorumladı sonucu. Tümör kesin yok. Hücre bozulması bu.
6 ay sonra mr çekilecek. Sonra yılda 1 çekilecek. Takipte olacağım. Sonra takip bırakılacak çıkan sonuca göre.
Saç boyatmayı sordum dikişsiz yerini boya yapabilirmişim. Güneşe şapkayla çık dedi.
İlaca 6 ay devam. Kontrolden sonra da bakacağız duruma. Ne ilaçmış. Beyin ameliyatı sonrası 1 yıl bile kullanılıyormuş.
Kardeşlerin ikisiyle gezdik. Plaj terlik modeli bulamadım. Çok çeşit yok burada.
Harcama günümdü
Bugün bende prinç aldım Osmancık iki tane 5 kilo bana bu kıs yeter fiyatı uygunyedirenk79 Elanın altını bereketli olsun çok güzel anılar biriktirdiniz annenizin babanızın evinde kızınla birlikte okurken çok güzel vakit geçiriyorlar diye içimden geçiriyorum daim olsun. Evet mayasız hamurdan daha güzel oldu lahmacun bundan sonra böyle yaparım.
babyloading87 canım gayet güzel maaşı var eşinin bereketli olsun birikimlerinde güzel.
KIZLARIMCANLARIM hoş geldiniz, çalışma hayatı maalesef öyle ama etrafı toplayıp arşivlemeyi de yapınca ben çok mutlu oluyordum Allah yardımcınız olsun.
Bu gün erkenden Tarım kredi yoluna düştüm şeker almak için gelmemiş belki bu gün gelebilir dedi sevkiyat yapılacak görünüyor dedi dedi neyse dedim sabah yürüyüşü oldu benim için. Eve geldim önce mutfagı topladım çamaşır makinesini çalıştırmıştım bitti çamaşır serdim balkon yıkandı gelen kargoları açamamıştım onları açtım. Arkadaşımı aradım buluşalım diye çok memnun oldu birazdan kalkar hazırlanırım o çalışıyor sadece yemek yiyebiliyoruz sonra ayrılıyoruz o işe ben eve ama olsun bugün güzel zaman geçirecegim için mutlu oldum.
Senin korkun gecmiş ten geliyorAmın abla cumlemızın ıns saolasın.
Benim eşimde öyleydi abla demekki çocukluktan gelen bişeySeni çok iyi anlıyorum eşimin rahmetli babası da öyleydi eşimle çarşıda yürürken esnaf yolda durdurur babasının aldığını ödemediğini söylerlerdi biz öyle çok para ödedik esnafa, ama eşim bu yüzden hiç bir ödememizi atlamaz bana diyor ben unutursam hatırlat diye, korkma herşey daha da güzel olur inşallah hayatında burdan da yazarsın bize.
Sonucun güzel çıkmasına sevindim canım inşallah bununla bitsinKızlar selam,
Harcama günümdü
Tekrardan gelmiş geçmiş olsun canımKızlar selam,
Harcama günümdü
Anlattıkların hiç yabancı gelmedi bana. Ablam Amerikan hastanesinde çalışıyordu. Sonra süleymaniye doğum evini bilirsin oraya geçti. Sonra olmadı yıllar geçti yorgun pert. Medipole geçti.Orada da senin anlattığın gibi şeyleri yaşadı. Oradan Acıbademe :)canım sağolasın..
yalnız bizim burası teksas dallas gibibu aralar işyerinde pek hızurum yok açıkcası..
izin dönüşü bir takım olaylar oldu..
2 gündür balıma ağrılar giriyor sinirden stresden
çok haksızlık adam kayırma olayları var maalesef
bir arkadaşı gönderdiler mesela birimden
Bende bu birimde pek kalmak istemiyorum açıkcası sıkıldım entrikalardan
o kadar emek veriyorsun afedersin köle gibi çalışıyorsun ama dün gelen sana emir veriyor başına amir olarak atıyorlarbaby deyimiyle asaplarım fena bozuk ..Canım çok sıkkın maalesef kafamda allak bullak
Günaydın,
Güzel bir gün olsun hepiniz için
Çok da sağolun güzel dilekleriniz için.
Dün sabah erken uyandım 7-8 arası. Tekrar da uyuyamadım.tam dalacağım baktım ilaç saatim yaklaşıyor. Saati kaçırmayayım diye dikkat ediyorum.sonra yeğenim uyandı sonra Ela uyandı.
Gündüz teyzem kardeşim ben annemin evi temizledik, ben toz aldım. avm ye gittik.küçük kardeşim bize gidelim dedi.soğuk kahve yaptı. İçtik.
Eve döndük. Uyuyup dinlenmedim. Akşam da kardeşimin bahçede çay içtik. Kızı uyuttum saat oldumu 23:00 .
Sonra biraz dua okudum.biraz internette takıldım.
Yattım uyuyamıyorum. Yine başladı çarpıntı. Sağa dön sola dön.sanki kan akışını hissediyorum el ve ayaktan. Annem üst katta uyuyor, teyze burada diye. O da gamsız ya. Onu anladımOdasının kapıyı kapatıp yatıyor. Tuvalete kalktı. Dedim teyze benim çarpıntım var duşa girip çıkacağım.
Bir çıktım yine kapıyo kapatıp yatmış. Sonra kardeşim yazmıştı.onunla yazışırken teyzem geldi sordu. Nasıl oldun diye. Sonra girdi odaya yine kapattı kapıyı
Kardeşim geldi yanımda benim odada uzandı. Ses yapmadan gel annem uyanmasın kadın telaşlanmasın dedim.geldi kardeşim biraz konuştuk
Tam dalıyordum, kardeşim uyudunmu nasıl oldun diye sordu. Kalbim güm güm uyandımneyse uyu sen de birşey olursa uyandırırım uykum kaçmasın yoksa mümkün değil dalamıyırum diye söyledim. Sonra uyumuşuz.
Nasıl birşey bu anlamadım ya. Bir de mide kıyılması.
Bugün doktorumu arayıp anlatacağım.
Bakalım ne çözüm önerecek. Büyük ihtimal dinlen uyu bol bol der
Amın canım cumlemızınbabyloading87 yılbaşında geliyor zamda alır yeter canım size Allah bereket versin
Sen zaten bereketli hatunsun vesselam birin bin olsun bacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?