- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Çok teşekkür ederim bende memleketten gelene kadar ahlandim,hüzünlendim iş imkani olsa hiç durmam hemencecik giderimYaaaaa çok ❤
Masallah suphanallah
Allah arttirsin bereketlendirsin
ouuff nezaman baba mezara girincemi repliği geldi şuan aklima
Hayatımın şu bölümüne geçmek istiyorum artık
Kışlıklarinizida afiyetle yiyin canım.
Masallah bazen annelere kizsak,etsekte rabbim onlari başınızdan eksik etmesin inşallah hep elleri üstümüzde bir şekildeAnnem 2 blok kasar, şeftali, erik, sehriye, makarna verdi.
Kasar çok gidiyo demiştim sen git 2 blok kasar al
Biz son katiz ya 2 tane kova koymuş üst merdivene içinde patates sogan var dedim yer yok diye koydu herhalde
Sende ordan al diye koydum diyo ben alıyorum fazla fazla alma dedi.
Sagolsun oglanada her ay harclik veriyor yol parası yapsın diyo
Kızı doyurdum uyudu
Kalan pilavida oğlan yedi ben napcam ya
Cnm yemek yapmak istemiyor hiç.
Pratik bisi yapıp gecistiricem galiba
Icimden yemek yapmak gelmiyor bugün
Yarin aksam zaten mangal yapicaz
Ama gündüz eşime yemek yapar bırakırım cumartesi ısıtır yer.
Pazar orda yer hazırlarım.
İşte beeyle beyler herkesi düşünüyorsun napcan.
Vicdanımıda köpekler yesin
Bazen yazılan yazılarda kendi hayatını görürsün ya işte şimdi yazdığın yazıda öyle aynı eşimin tarafı biz takarız bize hiç birşey takmadılar, kızlarım olduğunda ama benim eşim eltim iki oğlunu da evlendirirken her ikisine de altın taktık yetmedi torunları oldu biz yine altın taktık. Bizim kızlar evlenmeye kalksa düğüne bile gelmezler altın takacaklar diye yapıyorlar çünkü eşimin tarafından evlenenlere gidiyoruz eltim ve kaynım gelmiyor artık benim evlendircek çocugum yok diyor nasıl yapabiliyorlar anlamıyorum. Ben severim o bilezikleri görüyorum etrafımda takanlar oluyor ama çok pahalıymış ben o kadar para hayatta biriktiremem ama inşallah sana nasip olur lellim.Bende bunun kavgasını yapıyorum
Ben düğün yapsam hiç biri takmaz öyle tipler
Benimki enayi hava atıyor bilezik takip enayi diyorlar sana diyorum.
Asiri tripliyim burnundan getiririm artik
Karti bu ay yine patlatırım sinirimden
519tl canta beğendim kıyamıyorum almaya acımıyorum sana dedim sabah.
Zoruma gidiyor degmeyecek insanlara yapiyor Bi de bunu
Ilbays bezleride müthişbaya kullanan var
hayatımı kolaylaştıracak şeylere taktım bu aralar nedense
kurutma fritöz şu kurulanmayan bezler
çalıştığım için çocuk ev işleri iş baya yoruluyorum artık ben
Ya bukadar olurBazen yazılan yazılarda kendi hayatını görürsün ya işte şimdi yazdığın yazıda öyle aynı eşimin tarafı biz takarız bize hiç birşey takmadılar, kızlarım olduğunda ama benim eşim eltim iki oğlunu da evlenrirken her ikisine de altın taktık yetmedi torunları oldu biz yine altın taktık. Bizim kızlar evlenmeye kalksa düğüne bile gelmezler altın takacaklar diye yapıyorlar çünkü eşimin tarafından evlenenlere gidiyoruz eltim ve kaynım gelmiyor artık benim evlendircek çocugum yok diyor nasıl yapabiliyorlar anlamıyorum. Ben severim o bilezikleri görüyorum etrafımda takanlar oluyor ama çok pahalıymış ben o kadar para hayatta biriktiremem ama inşallah sana nasip olur lellim.
Bende duyuyorum Eylül yaz gibi geçecek ama kış çok sert olacak deniyorKızlar kış hazırlıklarınız maşallah okudukça siz tamamlamışsınız bende yaptım bütün kış yetecek kadar Allah yemek nasip etsin hepimize hepimizin ellerine sağlık. Ben az da olsa makarna yapmak istiyorum haftaya kaldı o artık bu hafta çok dolu dolu geçti evde birgün birşey aksayınca diğer güne ilave oluyor ben çok yoruluyorum o da haftaya kalsın. Bu kış çok sert geçecek deniyor ya inanın kalbim sıkışıyor, inşallah birikimden yemeyiz diyorum. İsraf yaptığımızı düşünmüyorum ama tasarruf etmeye çalışıyorum elimden geldiğince çekirdek bir aileyiz diyorum. Kızlarım bişeyler isteyince almaya çalışıyoruz elimizden geldiğince, davet edilğimiz düğünlere katılıyoruz o da ayrı bir masraf altın taktıklarımızda var para taktıklarımızda var ama yine de bütçemizi sarsıyor.
Evet bu da çok güzel fiyatıda makul diğerine göre. İnşallah alırsın canım. Yapıcak birşey yok Lellim onlar hep haklı olmakla meşguller. Bu hafta sonu yine şehir dışında eşimin teyzesinin oğlu evlenicek nasipse gidicez, eltim arabamız yok gidemeyiz diyor birşey söylemedim. Sormadım bile gidecekmisiniz diye hep bir bahaneleri var çünkü.Ya bukadar olur
Evet hiç yoktan yere kavga çıkarıp kusuyorlar biliyormusun düğün zamanlari taki takmamak için
Ve eşim onların geri takmicanı zaten biliyor
Bilerek takiyor
Su da güzel benziyo hasira hasiri şuan bende aldıramam almaz
Ama şuna yürürüm sankibenziyor azcik
Eki Görüntüle 3119335
Ya aynen öyleMasallah bazen annelere kizsak,etsekte rabbim onlari başınızdan eksik etmesin inşallah hep elleri üstümüzde bir şekilde
geçen hafta aldım denedimIlbays bezleride müthiş
Su yaşıma kadar boşa cam silmisim dedim
Kendimi paralamisim (kirini alırdım, sabunlu suyla silerdim durulardim Bi de son fisfis yinede iz kalırdı)
Deterjan bile kullanmuyorum suyla sil gec
2 pkt alıp atmıştım kenara söyle 55tl falan düşse yine 2 pkt daha aticam alıp kenara
Eve biri geldiğinde bile camlar dikkatini çekiyor nekadar temiz diyorlar.
Cam, tv, dolap yüzleri hiç toz, iz birakmiyor
Benim gorumcemin diğer oğlu evlenirken şehir dışından bir akrabaları geldi eşiyle.Evet bu da çok güzel fiyatıda makul diğerine göre. İnşallah alırsın canım. Yapıcak birşey yok Lellim onlar hep haklı olmakla meşguller. Bu hafta sonu yine şehir dışında eşimin teyzesinin oğlu evlenicek nasipse gidicez, eltim arabamız yok gidemeyiz diyor birşey söylemedim. Sormadım bile gidecekmisiniz diye hep bir bahaneleri var çünkü.
Seni çok iyi anlıyorum eşimde eşinin kafasında Allah ev alana düğün yapana yardım eder diyor ben de elimden geleni yapıyorum diyor işte o zaman birşey diyemiyorum, anneme anlatıyorum üzülüyor kadın bazen ondan çeyrek alıp gidiyorum sonra yapıp veriyorum. Kızım senin kocanın sülalesi sizin evde yiyip içelim bizim evde gülüp eğlenelim diyor doğru söylüyorsun annem diyorum kadın haklı ama eşim beni dinlemiyor. Bu kısır döngü de böyle sürüp gidiyor.Benim gorumcemin diğer oğlu evlenirken şehir dışından bir akrabaları geldi eşiyle.
Adam da 3 ay sonra oğlunu evlendirdi cagirdi tabi gorumcem gitmedi mesela.
O adam gelip çeyrek takmıştı hep böyleler
Onlara gelinsin takilsin onlar gitmesin.
Eşime ben bunu anlatamiyorum anlamiyor
Yeğenlerime takıyorum ben diyor.
Tmm ince bisi takıyor hediyelik ama asla hak etmiyorlar
Nasıl haklısın ve beni anlıyorsunSeni çok iyi anlıyorum eşimde eşinin kafasında Allah ev alana düğün yapana yardım eder diyor ben de elimden geleni yapıyorum diyor işte o zaman birşey diyemiyorum, anneme anlatıyorum üzülüyor kadın bazen ondan çeyrek alıp gidiyorum sonra yapıp veriyorum. Kızım senin kocanın sülalesi sizin evde yiyip içelim bizim evde gülüp eğlenelim diyor doğru söylüyorsun annem diyorum kadın haklı ama eşim beni dinlemiyor. Bu kısır döngü de böyle sürüp gidiyor.
Tursuu kendin kurmayı denesen bide baby olur ya ben kendim kurmayı öğrendim komsudanHey masallah afıyetle yensın ınsallah.
Bız 2 senedır tursuyuı metrodan alıyorz dılımlı salatalık 4 kg:)1 sene yetıyor bıze :)
Salatacıyız bız daha cok .
Ama bezelye koyamadım bu sene vcok uzuluyorum
Şu erkekleri anlamıyorumBazen yazılan yazılarda kendi hayatını görürsün ya işte şimdi yazdığın yazıda öyle aynı eşimin tarafı biz takarız bize hiç birşey takmadılar, kızlarım olduğunda ama benim eşim eltim iki oğlunu da evlendirirken her ikisine de altın taktık yetmedi torunları oldu biz yine altın taktık. Bizim kızlar evlenmeye kalksa düğüne bile gelmezler altın takacaklar diye yapıyorlar çünkü eşimin tarafından evlenenlere gidiyoruz eltim ve kaynım gelmiyor artık benim evlendircek çocugum yok diyor nasıl yapabiliyorlar anlamıyorum. Ben severim o bilezikleri görüyorum etrafımda takanlar oluyor ama çok pahalıymış ben o kadar para hayatta biriktiremem ama inşallah sana nasip olur lellim.
Benim kız oğlan okula gidince kısmayı düşünüyorumBende duyuyorum Eylül yaz gibi geçecek ama kış çok sert olacak deniyor
Dogalgaz düşündürüyor sadece beni
Yani kız için yakıyorum ama biz olsak valla tek odada yakarım
Oğlan zaten sıcağı sevmiyor odası küçük yaktirmiyor petegi
3 petek yakıyoruz
Annemler kuruyo kvdem de kuruyo ama onunki yenmiyor sarimsakdanTursuu kendin kurmayı denesen bide baby olur ya ben kendim kurmayı öğrendim komsudan
Benim komsum olsan herşeyi yapardık sana
Hey masallah.Saglkla yensin insallahBende yaptıklarımı yazayım
16 poşet fasulye
10 poşet karnı yarık
4 poşet mantı
Küçük şişelere 36 şişe melemen
20 poşet vişne var
2 poşet közlenmiş biber
3 poşet közlenmiş patlıcan
6 poşet kayısı
6 poşet bezelye
2 poşet çeri domates var
3 poşet doğranmış kırmızı biber var
İki poşet yeşil biber var kızartmalık ve doğranmıs
1 kilo tereyağı var
5 kavanoz ufak çilek reçeli
5 kavanoz kayısı reçeli
5 kavanoz vişne reçeli
3 poşette dolmalık biber var
3 bidon yaprak bastım üzüm yaprapi
Kuruutmalık biber patlıcan var gecen seneden
3 bidona tursu kurcam bu kaldı tek
Kısın pek pazara gitmem
Kuru fasulye mercimek alcam birde bunlar kaldıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?