- 31 Ağustos 2017
- 2.468
- 11.239
- 208
- 35
Maşallah bütün kış yeter size agız tadıyla yemek nasip olsun. Bende yaptım ama seninkiyle asla yarışamaz. Ellerine sağlık.Bende yaptıklarımı yazayım
16 poşet fasulye
10 poşet karnı yarık
4 poşet mantı
Küçük şişelere 36 şişe melemen
20 poşet vişne var
2 poşet közlenmiş biber
3 poşet közlenmiş patlıcan
6 poşet kayısı
6 poşet bezelye
2 poşet çeri domates var
3 poşet doğranmış kırmızı biber var
İki poşet yeşil biber var kızartmalık ve doğranmış
1 kilo tereyağı var
5 kavanoz ufak çilek reçeli
5 kavanoz kayısı reçeli
5 kavanoz vişne reçeli
3 poşette dolmalık biber var
3 bidon yaprak bastım üzüm yaprapi
Kuruutmalık biber patlıcan var gecen seneden
3 bidona tursu kurcam bu kaldı tek
Kısın pek pazara gitmem
Kuru fasulye mercimek alcam birde bunlar kaldıı
Saol ablacımMaşallah bütün kış yeter size agız tadıyla yemek nasip olsun. Bende yaptım ama seninkiyle asla yarışamaz. Ellerine sağlık.
Saol babyimHey masallah.Saglkla yensin insallahBende gecen kisdan 5-6 kavanoz recel var.Bu sene de durur yaza atariz Yenmiyor recel bizde hic.Hamilelik de 1 kez kusburnu marmeladi aserdim.Ya hamilelik de asermisim iste.Ay kvdem gorev edindi her sene yapip gonderiyo kavanoz kavanoz
Allah yardımcıları olsun.Ins tez zamanda ıs bulurGünaydın,
Öyle bir sakinlikte bakayım dedim. Tam okuyamasam da :)
Akşam yine 12 de uyudum. Çünkü başlamıştı çarpıntı. Dün sabah bu saatlerde uyanıktım. Geri uyuyamadım. Oturdum kitap okudum. Gün içinde kaç defa uyumaya çalıştım dalamadım,, öyle bir uykusuzluk hali vardı.
Kardeşimin komşusuna kahveye gittik.
Birara markete gittim birşeyler aldım, kardeşim çay yapmıştı.
Öyle vakit geçirdik balkonda. Çocuklar zaten hep bahçede. Sadece öğlen güneşinde içeri sokmaya çalışıyoruz.
Kociş dün 3 te uyumuş. Lavabo mutfak temizlemiş. İşleri yoğun. Saat 22:00 eve gel sonra ev işiyle uğraşyoruldumm diyor. Ya dedim nasılmış ev işi ellerine sağlık.
Diğer kardeşim beni almaya gelecekti. Annemler de döndü. Onları da alacaktı.
Dün avukatla görüşmesi vardı onu bekledim.
Akşam yemek yedik. Kardeşime de yemek koydu..ona da kolaylık oldu.
Geldik eve ütü yaptım. Kardeşimle lafladık biraz. Kızlar uykudan deliye döndü. Hala uykum yok diyorlar
Kuzenim yeğenime küçük gelen kıyafetleri göndermiş. Kardeşime işten çıktığı şu dönemde ilaç gibi geldi. Sürekli kıyafet alıyırdu. Yeğenim çabuk büyüyor. Kıyafetler bize yarıyor.
Ben de yeğenime mont almayı düşünüyorum. Kışlık monta ihtiyacı var.
Kampanya görürseniz yazarmısınız kızlar.
Çalışmadığı bu süreçte elimizden geleni yapmaya çalışırız. Ablam da yeğenimin doktor ve ameliyat yapılırsa o ücretini karşılarım demişti.
Yarın gidecekler doktor ne derse ona göre yol belirleyecekler
Ya Igor deyince ben kıza Sandalet ini aldım da çorapsız giydiğinde hep yara yapıyor yaz günü çorapla da giyilmiyorGunaydınlar
Hayırlı cumalar
Ben de asurelıklerımı alayım bugun ay bıtmeden yapayım.Pazartesı yaparım herhlde.Kvdemlere falan gonderırım.Taze olsun.
Aksama yemegımız yok yemek yapılck.
H.sonu ıncık yapacagım.
Flo cekımız var 150 tl fabrıka verıyor kocıye.
150 tl ye ne alcm bısey yokkı,kızla bana terlık alayım dedım.
Dun gelmıs bana Alya,anne bana denızde gıymeye onu acık terlık aldın mı?Kargoyla mı gelcek dıyo
Parmak arası terlık alalım dıye konustuk kocıyle.İgorlar maf oluyo denız suyunda dedım.Onu duymus gkljgfk
Aaa kucuk mu geldı acaba?Igorun tabanını cıkarıp 1 numara buyutuluyor oyle mı denesen?Bız arkası kapalı olanı da,sandalet olanı da kullandık bı sorun olmadı cnm amaYa Igor deyince ben kıza Sandalet ini aldım da çorapsız giydiğinde hep yara yapıyor yaz günü çorapla da giyilmiyor
Yok canım küçük değil ayağına göre tam öyle de deneyeyim bakalım bu modelden aldımAaa kucuk mu geldı acaba?Igorun tabanını cıkarıp 1 numara buyutuluyor oyle mı denesen?Bız arkası kapalı olanı da,sandalet olanı da kullandık bı sorun olmadı cnm ama
Bızde kullandık bundan.Tabanı cıkar bakalım acıtcak mı?Ay ıns duzelır ya:/Yok canım küçük değil ayağına göre tam öyle de deneyeyim bakalım bu modelden aldım
Tmm canım öyle deneyeyim kız çok hevesle istedi şimdi giymek istemiyorBızde kullandık bundan.Tabanı cıkar bakalım acıtcak mı?Ay ıns duzelır ya:/
1 yasdan beri bunlardan kullaniyorz biz.Lcw aldim onu kapali sandalet onunda plastigi yumusak yara yapmadi ama ama kayiyor ayagindan cocugunBızde kullandık bundan.Tabanı cıkar bakalım acıtcak mı?Ay ıns duzelır ya:/
Geçmiş olsun canım kardesinde umarım güzel bir iş bulurGünaydın,
Öyle bir sakinlikte bakayım dedim. Tam okuyamasam da :)
Akşam yine 12 de uyudum. Çünkü başlamıştı çarpıntı. Dün sabah bu saatlerde uyanıktım. Geri uyuyamadım. Oturdum kitap okudum. Gün içinde kaç defa uyumaya çalıştım dalamadım,, öyle bir uykusuzluk hali vardı.
Kardeşimin komşusuna kahveye gittik.
Birara markete gittim birşeyler aldım, kardeşim çay yapmıştı.
Öyle vakit geçirdik balkonda. Çocuklar zaten hep bahçede. Sadece öğlen güneşinde içeri sokmaya çalışıyoruz.
Kociş dün 3 te uyumuş. Lavabo mutfak temizlemiş. İşleri yoğun. Saat 22:00 eve gel sonra ev işiyle uğraşyoruldumm diyor. Ya dedim nasılmış ev işi ellerine sağlık.
Diğer kardeşim beni almaya gelecekti. Annemler de döndü. Onları da alacaktı.
Dün avukatla görüşmesi vardı onu bekledim.
Akşam yemek yedik. Kardeşime de yemek koydu..ona da kolaylık oldu.
Geldik eve ütü yaptım. Kardeşimle lafladık biraz. Kızlar uykudan deliye döndü. Hala uykum yok diyorlar
Kuzenim yeğenime küçük gelen kıyafetleri göndermiş. Kardeşime işten çıktığı şu dönemde ilaç gibi geldi. Sürekli kıyafet alıyırdu. Yeğenim çabuk büyüyor. Kıyafetler bize yarıyor.
Ben de yeğenime mont almayı düşünüyorum. Kışlık monta ihtiyacı var.
Kampanya görürseniz yazarmısınız kızlar.
Çalışmadığı bu süreçte elimizden geleni yapmaya çalışırız. Ablam da yeğenimin doktor ve ameliyat yapılırsa o ücretini karşılarım demişti.
Yarın gidecekler doktor ne derse ona göre yol belirleyecekler
Ahh kuzum ya.Bıde pahalı da meret.Ben de cross kullanamadım Alyada.Koyde gıyıor hep ama agır gelıyor ayagına.Her cocuga her urun uymuyor ben bunu anladım.Kardesimin cocuklar crosla büyüdü.Valla evde her nosu her rengı var dıyebılırım.Ama ayagında tutamıyor benım kızTmm canım öyle deneyeyim kız çok hevesle istedi şimdi giymek istemiyor
Evet ya 355 e aldım tam numarası seneye de giyemez ki Eee şimdi ayağını yara yapınca da giymiyor keşke ucuz bişey alsaydımAhh kuzum ya.Bıde pahalı da meret.Ben de cross kullanamadım Alyada.Koyde gıyıor hep ama agır gelıyor ayagına.Her cocuga her urun uymuyor ben bunu anladım.Kardesimin cocuklar crosla büyüdü.Valla evde her nosu her rengı var dıyebılırım.Ama ayagında tutamıyor benım kız
Cocuklar takıyo bazen bıde.Bı kere acıttı ya kessen giymez gfklgfkgklEvet ya 355 e aldım tam numarası seneye de giyemez ki Eee şimdi ayağını yara yapınca da giymiyor keşke ucuz bişey alsaydımAyyy o cross dan bende küçükken aldım arkasını kapatmak istemiyor kapatmayınca da ayağında durmuyor içim gitmişti valla verdiğim paraya
Ama sonrasında dandik olanlardan aldım onu giymişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?