Küçük Düşün Büyük Olsun!

Maşallah bütün kış yeter size agız tadıyla yemek nasip olsun. Bende yaptım ama seninkiyle asla yarışamaz. Ellerine sağlık.

Saol babyim
Kız maşallah Sağ Salim filmindekilrri aramıyorsun cüzdanın iç kısmına mutlaka ya 50 ya 100 sakalım bulunur her ihtimale katsın sende yap çok iyi oluyor
Onu zor zamanımda ummadıüında harcarım geri koyarım sonra

Günaydın,
Öyle bir sakinlikte bakayım dedim. Tam okuyamasam da :)
Akşam yine 12 de uyudum. Çünkü başlamıştı çarpıntı. Dün sabah bu saatlerde uyanıktım. Geri uyuyamadım. Oturdum kitap okudum. Gün içinde kaç defa uyumaya çalıştım dalamadım,, öyle bir uykusuzluk hali vardı.
Kardeşimin komşusuna kahveye gittik.
Birara markete gittim birşeyler aldım, kardeşim çay yapmıştı.
Öyle vakit geçirdik balkonda. Çocuklar zaten hep bahçede. Sadece öğlen güneşinde içeri sokmaya çalışıyoruz.
Kociş dün 3 te uyumuş. Lavabo mutfak temizlemiş. İşleri yoğun. Saat 22:00 eve gel sonra ev işiyle uğraş yoruldumm diyor. Ya dedim nasılmış ev işi ellerine sağlık.
Diğer kardeşim beni almaya gelecekti. Annemler de döndü. Onları da alacaktı.
Dün avukatla görüşmesi vardı onu bekledim.
Akşam yemek yedik. Kardeşime de yemek koydu..ona da kolaylık oldu.
Geldik eve ütü yaptım. Kardeşimle lafladık biraz. Kızlar uykudan deliye döndü. Hala uykum yok diyorlar
Kuzenim yeğenime küçük gelen kıyafetleri göndermiş. Kardeşime işten çıktığı şu dönemde ilaç gibi geldi. Sürekli kıyafet alıyırdu. Yeğenim çabuk büyüyor. Kıyafetler bize yarıyor.
Ben de yeğenime mont almayı düşünüyorum. Kışlık monta ihtiyacı var.
Kampanya görürseniz yazarmısınız kızlar.
Çalışmadığı bu süreçte elimizden geleni yapmaya çalışırız. Ablam da yeğenimin doktor ve ameliyat yapılırsa o ücretini karşılarım demişti.
Yarın gidecekler doktor ne derse ona göre yol belirleyecekler

Allah yardımcıları olsun.Ins tez zamanda ıs bulur

Gunaydınlar
Hayırlı cumalar
Ben de asurelıklerımı alayım bugun ay bıtmeden yapayım.Pazartesı yaparım herhlde.Kvdemlere falan gonderırım.Taze olsun.
Aksama yemegımız yok yemek yapılck.
H.sonu ıncık yapacagım.
Flo cekımız var 150 tl fabrıka verıyor kocıye.
150 tl ye ne alcm bısey yokkı,kızla bana terlık alayım dedım.
Dun gelmıs bana Alya,anne bana denızde gıymeye onu acık terlık aldın mı?Kargoyla mı gelcek dıyo
Parmak arası terlık alalım dıye konustuk kocıyle.İgorlar maf oluyo denız suyunda dedım.Onu duymus gkljgfk

Gunaysss bugün hersey bana ters retro metro ne var diyiver
D dimple81

Kızın çorbasını yapim o çıksın aradan dedim cörege bulaşıcam cünkü 2 saatimi alıyor açması etmesi
Çaydanlığa çarptı kolum sen devril her yer cay
Duvarlardan çekmece içlerine kadar
Bi 10sn sok oldum yoo yoo rüya bu dedim
Dolabın altına kadar söktüm
Ve içinde kaçak çay vardi duvardan cikmiyor(daha koyu oluyor rengi kacagin) duvar boyicam bi de
Al sana işini kolay halletmek
Icimden okuya okuya temizledim.
Allahim kolaylaştır diye diye
Son bi c.suyuyla silcem oturdum az
Ocak gömme aralarına kadar cay doldu bıçaklarla aldım hep bezlerle
Şuan herseyden sogudum hiç bisi yapasım yok.
Oturdum balkona kaldım

Akşam Bi de mangalda ugrasilcak Bi dünya bulasik çıkacak orda makine yok ele kuvvet annem yapmicak tabi ihale bana kalacak
Valla dedim akşam anneme yediğinizi yıkayın orda hep bana bırakıyorsunuz dedim
Geçen sefer hep ben yıkadım evi süpürdüm
Umru diil kiz kardesi için boşver o gelir yapar diyo arkamızdan.
Kadin dünyaya keyfi gelmiş
Keyfine baksın diye.
Kadin niye gelip arkandan ev supursun dedim ya az derli toplu olun.
Oraya Bi gidiyoruz sanki otel gibi dağıliyorlar
Valla çantamdan çıkarmıyorum kıyafetleri aldığımı geri koyuyorum kim toplucak diye

Annem sabah kapıya un bırakmış
Corek onun özel istegiydi
Peşinde üzümlü kek yapicam sever yesin bari
Bulgur pilavı yapıp tavukları Marine ederim
Oğlan kursa gitti

Esimlede gerginiz
O çantayı aldım bana diyor ki 519tl bisi almışsın diyo
Canta aldım eet dedim sasirdi sen okadar para verirmiydin 1 çantaya diyo artık veririm dedim
Bundan sonra böyle.
Sen hep bilezik takicam diye yapiyosun ki takacağım kesin diil diyo (takar biliyorum)
Evet ondan yapiyorum dedim.
Bukadar borcun içinde bilezik alacak paran varsa ben istediklerimi niye boşuna ertelim ki dedim.
Bisi diyemedi yarında dışarıdan sipariş vericem orda pide falan yeriz.
Elalem yicene colugum çocuğum yesin

Bana bir daha oturup hesap yapmicaksin
Şuraya şunu odedim buraya bunu ödedim sukadar borç kaldı duymicam dedim.
Ben evde seninle hesap yapmicamda kiminle yapicam diyo.
Hele borcun varsa ozaman bilezik almicaksin demekki eğer altin alacak paran var ise ozaman benim altınlarımı al sana borç verdim onları dedim.
Konusmicam bir süre ben nerde yanlis yapiyorum diye otursun düşünsün.

Dün de arka sokakta inşaata Bi kız çıkmış güya atlicakmis
Polis itfaiye bisiler kalabalik
Atlicak olan 50 defa atlardi şov yapma evladım dedim camdan.
Polisde bakiyo herkes kafayı yemis

Ya Igor deyince ben kıza Sandalet ini aldım da çorapsız giydiğinde hep yara yapıyor yaz günü çorapla da giyilmiyor

Ya Igor deyince ben kıza Sandalet ini aldım da çorapsız giydiğinde hep yara yapıyor yaz günü çorapla da giyilmiyor
Aaa kucuk mu geldı acaba?Igorun tabanını cıkarıp 1 numara buyutuluyor oyle mı denesen?Bız arkası kapalı olanı da,sandalet olanı da kullandık bı sorun olmadı cnm ama

Aaa kucuk mu geldı acaba?Igorun tabanını cıkarıp 1 numara buyutuluyor oyle mı denesen?Bız arkası kapalı olanı da,sandalet olanı da kullandık bı sorun olmadı cnm ama
Yok canım küçük değil ayağına göre tam öyle de deneyeyim bakalım bu modelden aldım

Eklentiler

• Screenshot_20220826_115111.webp
    9 KB · Görüntüleme: 78
Bızde kullandık bundan.Tabanı cıkar bakalım acıtcak mı?Ay ıns duzelır ya:/
1 yasdan beri bunlardan kullaniyorz biz.Lcw aldim onu kapali sandalet onunda plastigi yumusak yara yapmadi ama ama kayiyor ayagindan cocugun

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-26-12-03-43-27_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 168
  • Screenshot_2022-08-26-12-05-14-37_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 172
Selam kızlar oglus sabah krep istedi krep döktüm yedik etrafa süpürge tuttum bulaşık topladım çöpler var balkonu topladım azıcık bir makine renkli açtım yıkanıyor asilcak bitsin yemek yok yemek ne yapsam bilmiyorum henüz oglus park istiyor ddim çamaşır asayim gideriz şimdi çay koydum az dinleniyim

Geçmiş olsun canım kardesinde umarım güzel bir iş bulur

Tmm canım öyle deneyeyim kız çok hevesle istedi şimdi giymek istemiyor
Ahh kuzum ya.Bıde pahalı da meret.Ben de cross kullanamadım Alyada.Koyde gıyıor hep ama agır gelıyor ayagına.Her cocuga her urun uymuyor ben bunu anladım.Kardesimin cocuklar crosla büyüdü.Valla evde her nosu her rengı var dıyebılırım.Ama ayagında tutamıyor benım kız

Evet ya 355 e aldım tam numarası seneye de giyemez ki Eee şimdi ayağını yara yapınca da giymiyor keşke ucuz bişey alsaydım Ayyy o cross dan bende küçükken aldım arkasını kapatmak istemiyor kapatmayınca da ayağında durmuyor içim gitmişti valla verdiğim paraya
Ama sonrasında dandik olanlardan aldım onu giymişti

Cocuklar takıyo bazen bıde.Bı kere acıttı ya kessen giymez gfklgfkgkl
Bızde bı kot sort var.Tam bu sene oluyo ,seneye giyemez yanı.Bunu sevmıyorm bu kucuk bana diyo giymiyo O gıymedıkce ben teklıf edıyorm kısır donguye gırdık cıkamıyorzgfklfglgkgklkl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…