Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben öyle düşündüm ama sonrasında 2 defa daha giydirdim resmen su topladı ayağı
Tabanı çıkarıp deneyeceğim canım sağol
 
Cumamız mübarek olsun kızlar. Çok şükür aşureyi yaptım dağıttım kızlar istemese vallahi yapmıcaktım çok zor oluyor neyse bitti. Dün iyiki böreği hazırlamışım pişirdim börek yedim bir büyük kase aşure yedim ama fazla geldi bir maden sodası içtim mutfak topladım2934747 kez bir makine çamaşır yıkandı astım. Bulaşık makinesini çalıştırdım araba ile gidileceklere de hazırladım eşim bırakacak. Annemede amcama da kendim götürdüm börekten de koydum az birşey tadımlık. Eşim az önce aradı tarlaya elektrik faturası 310 tl diye sen de para kaldımı dedi var ama asla vermem kalmadı dedim hergün kızlara alış veriş yapıyorum evin eksiğini alıyorum bulsun tamam dedi acelesi varmı beklesin dedim. Hafta sonu düğün var arabanın yakıtını kredi kartından doldurursun takısını naparsa yapsın. Canımı fazla sıkıyor bazen bu gün yazlığa gideceğiz orada mangal yaparız et var orda ki dolapta ama illaki bir eksik çıkıyor. Canımı sıkmak istemiyorum ama zorla sıkıyor, söylediği cümleleri ben ona asla söylemiyorum. Varsa dedim diyor olsa zaten çıkarıp veriyorum ama taktım bir tane tam altın almak istiyorum bu sene kızlarım için onun haberi olsun istemiyorum sonra çok gevşiyor nasıl olsa para var diye. Birazdan gelicek ben de hazırlıkları yapayım. Sabah beri hiç oturamadım hepimizin nevresimlerini değiştirdim. Dün temizlik yapmıştım bu gün sadece evi topladım ama temiz evim.
 
Gerçekten birikimi bilince bendede huzursuzluk oluyor çünkü harcıyor bu sefer sende vardira geliyor habire ben kısarak biselerden alıyorum bunları ama diyorum
 
Kuru pilav yapcam kuruyu düdüklüye attım pilav salata yada cacık yaparım hava ısındı çamaşır kurumuş bile bir kahve yaptım içip dinleniyim
Afiyet olsun sekreterim, gerçekten birikmiyor para faturalar en başta büyük gider, araba valla çalıştırmasan kapının önünde tutsan vergisi, sigortası vb. Ben fedakarlık yapıyorum kendimden almamaya çalışıyorum asla mutfakta kesmem, ama üstüme başıma önceki yıllarda olduğu kadar almıyorum biriktiriyorum, dediğin gibi biz verdikçe bizde para tükenmiyor sanıyorlar ama kararlıyım artık yok diyeceğim.
 
Allah kabul eylesin afiyet olsun yiyenlere

Napcaz bu sonunu düşünmeyen erkeklerle bilmem
Buldum mu harcayalım istiyorlar
Bende bu irade olmasaydı eşim 50 defa bozduralim derdi altınları.
Ama korkusuna bisi diyemedi şimdiye kadar.
Carlicami biliyordu.
Su araba yatırım için çocuklarımızi düşündüğüm için olmasaydı onada vermezdim altin falan.
Dedim en azından satsak para bisi olsa, yoksa benden altin falan alamazdı.
Başını yiyorum gerçi şimdide lanet olsun nerden aldım diyo.
Böyle yapınca isteyemiyor öyle herseye
 
Gerçekten birikimi bilince bendede huzursuzluk oluyor çünkü harcıyor bu sefer sende vardira geliyor habire ben kısarak biselerden alıyorum bunları ama diyorum
Tek taraflı ciddi zor biriktirmek
Eşim benim kadar dikkatli olsaydı biz yazlığı almistikda borcu falan kalmamıştı.
Hiç düşünmüyorlar.
Hemen bisi olsa haziri yiyelim kafası
 
Allah kabul etsin abla.
 
Biz de kari koca birikim kafasi yokcocuk arkamizdan sovecek vallaBen bana babamdan kalacak hersey Alyanin.Kimse hayallerine katmasin diyorum.Kendim bisey birakamam belki ama dedesinden geleni bari ona birakalim.
Cocuk olana kadar kociye asiri guveniyordm ,yani o cimrilige insan kenara atmistir diyordum ama dogum parasini bile babasinin kartindan gecince,gerceklerle yuzlestimKendim en azindan muhtac olmayayim diye biriktiriyorm ufak ufak.
 
Selam

ben ne yaptimsa bir kez bile camlari parlatamadim, hep iz kaldi. Buraya tasininca komsum ilbay bezlerinden hediye verdi. Telefonda arkadasimla konusurken yani sira iki dakikada cam siliyorum artik.
Ne rahatlik mis! Burda 4 lü paket 15€ civari ama resmen 50 de verirdim
 
Günaydınnn
Yolcuyuz artık, 5:30 gibi çıktık yola. Dün toparlanmakla geçti günüm. Akşam da koci geldi. Kardeşim döndü akşam. Doktor yeğenim için ameliyat önermemiş. Takipte olalım atelle dursun demiş.
Diğer kardeşim 1 saatliğine uğrayalım dedi yeğenim illa gidelim onlar gitmeden görelim demiş. Geldiler gürültü patırtı
Sonra onlar kalktı. Diğer kardeşimle valizi toparladık.eşimin getirdiği valize diğerlerini ekledik. Sonra herkes evine çekildi, duş aldım. Kız babasıyla uyumak istedi bugün.
Hüzün çöktü bana. Biraz ağladım
Anne evinden ayrı yaşarken evlendim ama neden bilmiyorum her geliş gidişimde hüzün çöküyor. Anne evi gibisi yok. İyi alıştık yine Elayla.
Biz de köy hayatı yaşayalım diyor
Sabah koci çorba ısıtmış. Ihlamur da içtik çıktık yola. Annem aradı., sessiz çıktık evden uyanmasın diye. Üst katta uyuyorlar babsmla.
Koci babasının verdiği 5 kilo zeytinyağını anneme bıraktırdı. Bırak onlar kullansın dedi. Evde 10 kilo var zaten.
Ben zaten yarısını bırakmıştım ama tamamını bırakmadım işte kendi babası verdiği için karışmak istememiştim :)
Kardeşlerime de ayrı ayrı teşekkür ettim. Hepsine ayrı duacıyım.
Whatshap grubumuzu yıllar sonra doğan en küçük kardeşim kurmuştu. Grubun adını kardeş candır diye boşuna koymamış kuzum. 20 yaş var aramızda hep minik kuşum diye severdim onu.
 
Ben nedense cross modeli beğenenedim. Çocuk için iyi de, hiç kendi giyeceğim tarz değil. Kaba geliyor.
 
Helloo bacimlar
Anca oturdum .Cmrtsi calismiyorm son hafta diye .
Sabah kiz 7 de kalkti.
Kahvalti,oyun ,hamur derken 10.30 a kadar zor oyaladim
Attik kendimizi sokaga,flo cekini catlattik.Valla bisey alincak gibi degl.2 plastik terlik kociye corap 150 tl fisi biraktik geldik.
55 tl kiza terlik indirimde oda.
Kendime kinetix parmak arasi terlik plastlk valla kopmasa bari hemen
Kociye de corap 150 tl.
Ordan market 75 tl;yesil elma,sut,soda,makarna,domestos.
13.00 gibi eve girdik.Uyur dedim uyumadi
Oyun grubuyla gorustum valla iyi is.Haftada 2 gun 2 saat 500 tl
Bide ebeveynli mi olckti diyolar.Hee oldu dicektm.
2 saat basinda dikelceksem yarisini bana verin paranin fjjfjfj
Yok dedim ebeveynli ilk haftalar olur sonra 2 saat zaten.
Ana gibi ana fjfjjf
Cocugu az tutun diyip arkasina bakmadan kosarmisimm
Bide meyve ikrami varmis Allah razi olsn dicektim
Bakalim ilk ders ucretsizmis tatil donusu gideriz.
Jimnastik icin 180 tl dediler haftada 2 gun.
Koci bayilmasin diye onu soylemedm daha fjfjjf
Oturun evinizde kirin dizinizi diyebilir urkutmeyelim
Et sote yaptim
Salon fonuna Alya sariniyo
Cikolata yapmis onlari yikadm
Supurup vileda attim.
3-5 parca utu yaptm.
Evde otursa is yapacak kadin da hdjdjdj
1-2 ofis isi de hallettim telefonla.
450 tl kazandim bugun o arada
Bereket versin.Bi saglik pol.onayladim
Bizim.alyaninkine 2800 e kendinden yeniletti koci gecen hfta
Beeen dedim sen devlete dedi bana fkkdkdk
Kasimda bakalim bana ne cikcak
 
Selam kızlar
Eekenciyim 8 di uyandım dün ani bir kararla ablama gidelim ddik bugün için bilet aldık dün eltim geldi köyünden saolsun ona geçtik diğer eltimle evi bahçeli büyük az evi topladık yemek yaptık yedik içtik bugün 2 ye doğru bilet çantamı yaptım geceden oğlusun yıkadım yatmadan erkek kardeşim birakcak idoya akşam çıkmadan saolsun esimin abisi para verdi bir miktar orda harcayın diye oğlusun okul basliycak forma işini gelince hallettcem bir pantolunu aldım üst kısım salı gelcek ddiler küçücük bir pantolon 170 TL idi ama kalitesi lcw iyu kendileri yaptırıyor burda çocuğu okula giden arkadaşlarda o kadının yeri den aliyir kaliteli diye ortalığı bir topladım kardeşim kahvaltıya gelecek çıkıp marketten bir kaç şey alacağım
 
Selam kızlar yillik izindeyim S a m s u n a geldik kardeşimin yanına 2 haftadır burdayız.Çok sıcak ve nem fazla Ankaramı özledim.Sali günü döneceğiz inşallah.Çarsamba işbası
Haftaya cumartesi kardeşime kız isticez nişan yapicaz inşallah.Dün 800 tl ye ekoldan elbise aldım giy cikar yoruldum.Acil kilo vermeliyim.Yemeyi de seviyorum.2 gündür akşamları yemiyorum 8 saat ye 16 saat aç kal if diyeti uyguluyorum inşallah ise yarar.Düğüne kadar incelerim umarım.Spora da yazilmam lazim ama ben üşengecim evde var tüm alet spor yapmayı sevmiyorum.İş zaten çok yoğun.

Kuaför yok burda ara tara 1 saat kuaför aradım sonunda 2 tane buldum ikisi de kapalı.Yarin açılacakmış kaş yüz aldırmam lazim.Saclarimi da kahverengiye boyatmayı istiyorum. Yarın gidip bakayım.

Kızın annesi babası bilezik almış ortak.5 kız kardeşler onlar da ceyrek takacakmis
Bizimkiler de bilezik alacak.Ben de görümce olarak bilezik almalıyım diye düşünüyorum.15 gram felan ne dersiniz.Dügüne de inşallah alirim bir tane daha seneye olacak düğün
 
Hayırlı olsun. Altın takma sizin durumunuza ve kardeşinizle ilişkinize bağlı. Bizde nişanda çeyrek ya da yarım takıyor kardeş,düğünde de istediği gram bilezik.
 
Hayırlı olsun. Altın takma sizin durumunuza ve kardeşinizle ilişkinize bağlı. Bizde nişanda çeyrek ya da yarım takıyor kardeş,düğünde de istediği gram bilezik.


Kardeşim benim canım.❤
Teşekkürler Çok
düşkünüz biz birbirimize maşallah.
Babam tüketici kredisi çekti kardeşim de konut kredisi 2 yil evvel.Kardesime ev aldık.Kiraya verdik gelen kiranin üstüne her ay 500 de babam veriyor kardeşime kredisi ödeniyor.Ev de değerlendi.
2 yil evvel bir evin eşyasını aldık.Babamla ben ödedim daha çok ben ödedim aslında.İs için başka şehirde ev açmamız gerekmişti o yüzden
1.5 yil da tuttgu evin kirasını ödedim her ay 900
Bir kaç aydır kendi ödüyor.Yemek kartimda elinde kullaniyor 1200 civari.Arti ekstra aldıklarında var
Helali hoş olsun
Simdi nisandi düğündü gene destek olmak istiyorum.O yüzden gençlere bilezik takayım.İleride belki evi.degistiriler atandığı şehirde ev almak isterler felan destek olur diye düşünüyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…