Ben öyle düşündüm ama sonrasında 2 defa daha giydirdim resmen su topladı ayağıCocuklar takıyo bazen bıde.Bı kere acıttı ya kessen giymez gfklgfkgkl
Bızde bı kot sort var.Tam bu sene oluyo ,seneye giyemez yanı.Bunu sevmıyorm bu kucuk bana diyo giymiyoO gıymedıkce ben teklıf edıyorm kısır donguye gırdık cıkamıyorzgfklfglgkgklkl
Gerçekten birikimi bilince bendede huzursuzluk oluyor çünkü harcıyor bu sefer sende vardira geliyor habire ben kısarak biselerden alıyorum bunları ama diyorumCumamız mübarek olsun kızlar. Çok şükür aşureyi yaptım dağıttım kızlar istemese vallahi yapmıcaktım çok zor oluyor neyse bitti. Dün iyiki böreği hazırlamışım pişirdim börek yedim bir büyük kase aşure yedim ama fazla geldi bir maden sodası içtim mutfak topladım2934747 kez bir makine çamaşır yıkandı astım. Bulaşık makinesini çalıştırdım araba ile gidileceklere de hazırladım eşim bırakacak. Annemede amcama da kendim götürdüm börekten de koydum az birşey tadımlık. Eşim az önce aradı tarlaya elektrik faturası 310 tl diye sen de para kaldımı dedi var ama asla vermem kalmadı dedim hergün kızlara alış veriş yapıyorum evin eksiğini alıyorum bulsun tamam dedi acelesi varmı beklesin dedim. Hafta sonu düğün var arabanın yakıtını kredi kartından doldurursun takısını naparsa yapsın. Canımı fazla sıkıyor bazen bu gün yazlığa gideceğiz orada mangal yaparız et var orda ki dolapta ama illaki bir eksik çıkıyor. Canımı sıkmak istemiyorum ama zorla sıkıyor, söylediği cümleleri ben ona asla söylemiyorum. Varsa dedim diyor olsa zaten çıkarıp veriyorum ama taktım bir tane tam altın almak istiyorum bu sene kızlarım için onun haberi olsun istemiyorum sonra çok gevşiyor nasıl olsa para var diye. Birazdan gelicek ben de hazırlıkları yapayım. Sabah beri hiç oturamadım hepimizin nevresimlerini değiştirdim. Dün temizlik yapmıştım bu gün sadece evi topladım ama temiz evim.
Afiyet olsun sekreterim, gerçekten birikmiyor para faturalar en başta büyük gider, araba valla çalıştırmasan kapının önünde tutsan vergisi, sigortası vb. Ben fedakarlık yapıyorum kendimden almamaya çalışıyorum asla mutfakta kesmem, ama üstüme başıma önceki yıllarda olduğu kadar almıyorum biriktiriyorum, dediğin gibi biz verdikçe bizde para tükenmiyor sanıyorlar ama kararlıyım artık yok diyeceğim.Kuru pilav yapcam kuruyu düdüklüye attım pilav salata yada cacık yaparım hava ısındı çamaşır kurumuş bile bir kahve yaptım içip dinleniyim
Allah kabul eylesin afiyet olsun yiyenlereCumamız mübarek olsun kızlar. Çok şükür aşureyi yaptım dağıttım kızlar istemese vallahi yapmıcaktım çok zor oluyor neyse bitti. Dün iyiki böreği hazırlamışım pişirdim börek yedim bir büyük kase aşure yedim ama fazla geldi bir maden sodası içtim mutfak topladım2934747 kez bir makine çamaşır yıkandı astım. Bulaşık makinesini çalıştırdım araba ile gidileceklere de hazırladım eşim bırakacak. Annemede amcama da kendim götürdüm börekten de koydum az birşey tadımlık. Eşim az önce aradı tarlaya elektrik faturası 310 tl diye sen de para kaldımı dedi var ama asla vermem kalmadı dedim hergün kızlara alış veriş yapıyorum evin eksiğini alıyorum bulsun tamam dedi acelesi varmı beklesin dedim. Hafta sonu düğün var arabanın yakıtını kredi kartından doldurursun takısını naparsa yapsın. Canımı fazla sıkıyor bazen bu gün yazlığa gideceğiz orada mangal yaparız et var orda ki dolapta ama illaki bir eksik çıkıyor. Canımı sıkmak istemiyorum ama zorla sıkıyor, söylediği cümleleri ben ona asla söylemiyorum. Varsa dedim diyor olsa zaten çıkarıp veriyorum ama taktım bir tane tam altın almak istiyorum bu sene kızlarım için onun haberi olsun istemiyorum sonra çok gevşiyor nasıl olsa para var diye. Birazdan gelicek ben de hazırlıkları yapayım. Sabah beri hiç oturamadım hepimizin nevresimlerini değiştirdim. Dün temizlik yapmıştım bu gün sadece evi topladım ama temiz evim.
Tek taraflı ciddi zor biriktirmekGerçekten birikimi bilince bendede huzursuzluk oluyor çünkü harcıyor bu sefer sende vardira geliyor habire ben kısarak biselerden alıyorum bunları ama diyorum
Allah kabul etsin abla.Cumamız mübarek olsun kızlar. Çok şükür aşureyi yaptım dağıttım kızlar istemese vallahi yapmıcaktım çok zor oluyor neyse bitti. Dün iyiki böreği hazırlamışım pişirdim börek yedim bir büyük kase aşure yedim ama fazla geldi bir maden sodası içtim mutfak topladım2934747 kez bir makine çamaşır yıkandı astım. Bulaşık makinesini çalıştırdım araba ile gidileceklere de hazırladım eşim bırakacak. Annemede amcama da kendim götürdüm börekten de koydum az birşey tadımlık. Eşim az önce aradı tarlaya elektrik faturası 310 tl diye sen de para kaldımı dedi var ama asla vermem kalmadı dedim hergün kızlara alış veriş yapıyorum evin eksiğini alıyorum bulsun tamam dedi acelesi varmı beklesin dedim. Hafta sonu düğün var arabanın yakıtını kredi kartından doldurursun takısını naparsa yapsın. Canımı fazla sıkıyor bazen bu gün yazlığa gideceğiz orada mangal yaparız et var orda ki dolapta ama illaki bir eksik çıkıyor. Canımı sıkmak istemiyorum ama zorla sıkıyor, söylediği cümleleri ben ona asla söylemiyorum. Varsa dedim diyor olsa zaten çıkarıp veriyorum ama taktım bir tane tam altın almak istiyorum bu sene kızlarım için onun haberi olsun istemiyorum sonra çok gevşiyor nasıl olsa para var diye. Birazdan gelicek ben de hazırlıkları yapayım. Sabah beri hiç oturamadım hepimizin nevresimlerini değiştirdim. Dün temizlik yapmıştım bu gün sadece evi topladım ama temiz evim.
SelamIlbays bezleride müthiş
Su yaşıma kadar boşa cam silmisim dedim
Kendimi paralamisim (kirini alırdım, sabunlu suyla silerdim durulardim Bi de son fisfis yinede iz kalırdı)
Deterjan bile kullanmuyorum suyla sil gec
2 pkt alıp atmıştım kenara söyle 55tl falan düşse yine 2 pkt daha aticam alıp kenara
Eve biri geldiğinde bile camlar dikkatini çekiyor nekadar temiz diyorlar.
Cam, tv, dolap yüzleri hiç toz, iz birakmiyor
Ben nedense cross modeli beğenenedim. Çocuk için iyi de, hiç kendi giyeceğim tarz değil. Kaba geliyor.Ahh kuzum ya.Bıde pahalı da meret.Ben de cross kullanamadım Alyada.Koyde gıyıor hep ama agır gelıyor ayagına.Her cocuga her urun uymuyor ben bunu anladım.Kardesimin cocuklar crosla büyüdü.Valla evde her nosu her rengı var dıyebılırım.Ama ayagında tutamıyor benım kız
Cidden yok mu kizAnne evi gibisi yok
Hayırlı olsun. Altın takma sizin durumunuza ve kardeşinizle ilişkinize bağlı. Bizde nişanda çeyrek ya da yarım takıyor kardeş,düğünde de istediği gram bilezik.Selam kızlar yillik izindeyim S a m s u n a geldik kardeşimin yanına 2 haftadır burdayız.Çok sıcak ve nem fazla Ankaramı özledim.Sali günü döneceğiz inşallah.Çarsamba işbası
Haftaya cumartesi kardeşime kız isticez nişan yapicaz inşallah.Dün 800 tl ye ekoldan elbise aldım giy cikar yoruldum.Acil kilo vermeliyim.Yemeyi de seviyorum.2 gündür akşamları yemiyorum 8 saat ye 16 saat aç kal if diyeti uyguluyorum inşallah ise yarar.Düğüne kadar incelerim umarım.Spora da yazilmam lazim ama ben üşengecim evde var tüm alet spor yapmayı sevmiyorum.İş zaten çok yoğun.
Kuaför yok burda ara tara 1 saat kuaför aradım sonunda 2 tane buldum ikisi de kapalı.Yarin açılacakmış kaş yüz aldırmam lazim.Saclarimi da kahverengiye boyatmayı istiyorum. Yarın gidip bakayım.
Kızın annesi babası bilezik almış ortak.5 kız kardeşler onlar da ceyrek takacakmis
Bizimkiler de bilezik alacak.Ben de görümce olarak bilezik almalıyım diye düşünüyorum.15 gram felan ne dersiniz.Dügüne de inşallah alirim bir tane daha seneye olacak düğün
Hayırlı olsun. Altın takma sizin durumunuza ve kardeşinizle ilişkinize bağlı. Bizde nişanda çeyrek ya da yarım takıyor kardeş,düğünde de istediği gram bilezik.
Teşekkürler ÇokKardeşim benim canım.❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?