- 27 Şubat 2013
- 14.795
- 42.262
- 798
Evde kalmak beni hiç zorlamadı. Hatta ilk geldiği zaman aylarca dışarı çıkmadım. Çocukla evde etkinlik oyun vs ev işi.. evde zaman nasıl geçiyor insan anlamıyor.,Slmlar
Gunler azaldıkca kayygılarım artıyor.
Issızlık vs.
Kızı eylulde oyun grubuna goturcez deneme ıcın.Sonrası 3 aylık uyelık gıbı baslatcaz begenırsek.Bır de haftda 2 gun jımnastık bı yerle gorustum.Onla da eylulde gorusmeye gıdecegız tatıl donusu.
Bu sene bı fııl okul olmayacak sanırım .Cunku ben uzak yere goturmek ıstemıyorm.
Babası goturmez bu sene ordan oraya haldır haldır.
Evdesın yakın yere bak der.
2 gun oyun grubu,2 gun jımnastık olsa 3 gun de evde takılırız tmm diyorm.
Eve yakın duzgun okul yok cunku.Kardesimin orda hep guzel okullar.Oraya da metroyla 30 dk.Hergun onu cekemeyız karda kısta.
Kendım korkularım yersız bılıyrm ama yıne bosluktayım.Dogum harıc ılk kez evde kalcam.
Alısacaz be ıns:)
Cabam; bu kısı dunku gıbı sabur cekerek gecırmeyelım.
Valla dedim alırım 2 saat kum havuzuna 2 gun haftada gıder otururuz avmde en kotu hgklhgklhkl
Evde benı asırı zorluyır.
Kocı sabah kahvaltuya cıkardı,gezmıs dolanmıs gelmısler eve uyumus.
Bı uyancak yıne chukky gıbı hlşkhglkşhlgkş
Cok gecmıs olsun cnm..Merhaba,
Ciğer kendini yenileyebiliyormuş. Dayı iyi şuan sağlığına kavuştu şükür.
Ameliyat geçirdi. İyi huylu kötü huylu vardı.,kolon safra kesesi ve ciğere sıçramıştı.,Sadece takipte olacak.
Sizin anneniz ne durumda?
Bu hastalığa yine de korkutucu bakmayın, artık teknoloji gelişti.tedavi yöntemleri çok. İhmal etmemek ve moral pozitif bakmak ve dua en önemli şeyler.
Allah acil şifa versin
Eşimin işyerinde aşçı olarak çalışan abi vardı , onunda ciğerinde vardı. Ameliyat oldu. 4-5 yıl oldu bir sıkıntı yok.
İçinizi ferah tutun.
Şu anlattıkların aynı benim kocamGünaydın
Akşam 12 de uyuyunca sabah erkenden uyanıyorum.
Gün içinde de uyuyorum tekrar. Uyumazsam kafam balon gibi oluyor.
Dün kardeşimin komşusu var kuaför, evde saçımı boyattım kestirdim kaş aldırdım.
Borcumu sordum gerek yok dedi, ısrar ettiğimde 50 tl versen yeter ya da hiç verme dedi. 50 tl neki. 200 verdim almadı. Bozuk param yoktu zaten. Kardeşime daha çok bırakırım o verir.
Eşim para göndermiş 1500 tl.
İşten çıkan kardeşime veririm 3-5 diye düşündüm. Ya da yeğenime mont alırım kışlık. Sürekli kıyafet alıyor çocuğa. Ve bana veriyor kıyafete para harcamıyorum sayılır.
Eşime çok bahsetmiyorum bu konulardan. Neden bilmiyorum ama, içimden gelmiyor anlatmak.Sanırım zamanında onun yapmayan kılını kıpırdatmayan kardeşine biz borç içindeyken fazlasıyla yapıp, kardeşinin de her zor zamanımızda bir yardıma ihtiyacınız varmı diye sormamasından olsa gerek. He bir de benim ailemin yaptığını çok da görmeyip, kendi ailesi yapınca anlata anlata bitirememesi sanırım :)
Dün bana diyor teyzeyi ara kolonıskopi yaptırdı.İyi çıktı sonuç ama sorarsın diyor. Ben de konuştuk haberim var dedim. Teyzeye sormuş konuşmadık haberi yok demiş.
Yanlış anlaşılmamı oldu anlamadım.
Ama böyle şunu ara bunu ara demesi tuhaf geliyor bana, sanki ben bilmiyorum
Sürekli negatif konuşa konuşa artık konuşmasını pozitif algılayamaz oldum
Değişmiş kendi zannınca, eve gidince göreceğiz. İnşallah birşeyler ders olmuştur ona,,
Neyse işte takıntılı adam vesselam
Bana da hastayken sordu kim aradı seni kim aramadı seni vs vs. Çok da takılmam.
Benim yeğenimin de elinde kemik çatlağı varmış ameliyat olacak sanırım. Hiç eşime bahsetmedim. Ara vs demedim.
Neyse dün şapkamı da bitirdim. Tatile hazırım. Çok beğendi şapkamı. Aferin sana maşallah diyor. İşte birlikte yaptığımız güzel şeylerde var idare ediyoruz.
Kardeşim de sağolsun dün, kemik suyu kaynattı bana. Elaya da ne istediyse abur cubur vs aldı sağolsun. Annemde de mangal yapmıştık. Kalabalıktık. Annem söyledi yarısını kardeşim ödemiş. Allah daha çok versin. Eşim bu insanlara cimri diyordu.
Bir hediye alacağım kardeşime ama ne alsam bilmiyorum.ayakkabı seviyor ama eşim eskiden getirmişti çok. Tabi kardeşim de çok destek olmuştu o pandemi dönemlerinde.
Eşime ayakkabı ayarla demeyeceğim. Çünkü bir defa söylemiştim.o zaman saçma yorum yaptı. Tekrar söylemem.
Sadece bana hastalığımda yaptığı iyiliklerden bahsettim geçen.
Melemen tam zamanı suan benceGunaydınlar
7 de uyandı kız,omlet yaptım yarısını yedı,cılek yedı.
Babasına bırakıp cıktım evden.
Bugun sut falan almam lazım.
Yemegım var dunden.Bı kazan kuru yaptım dun yenmedı bugunde yerız artık.Kocı gececı olunca yemekler kalıyor.
Ben yalnız cok tembelım busene.Kısa ne yıcez hıc bılmıyormHıc bısy yapmadım el elde bas basta oturuyoırm
Taze fasulye gecen mıgrostan aldım.Ben zor yedım kocı hıc yıyemedı oyle kılcıklı cıktıŞu anlattıkların aynı benim kocam
Kendi ailesi oldumu dünyayı yaratmışlar sanırsın
Boşver ir ara sanki onun demesiyle arayacam
Benimde Allah biliyo hiç içimden gelmiyiyor
Bizde bişey oldumu hıh eder bende ona göre davranıyorum
Kaynana mı hiç aramam bayram kandil harici soğuttu beni çünkü yaptıklarından dolayı
Melemen tam zamanı suan bence
Fasulyr azaldı ama hala var
Patlıcan da yapabilirsin az az al bi hamlede çıkar bencw
Bende dün 3 kilo kırmızı biber aldım
Bir poşet kızartmalık
Bir poşet yemeklere minik doğradım
İki poşette közledim yeter
Guzel gunlerde kullan kuzuKızlar şapkam,
Hastalığımı ortaya çıkaran kağıt iple şapka yapma sevdam, sonra çare olan da o
Şapka takma şartım var.
Bisi sorucam hasır bilezik kullanan var mı?
Bu ara ona taktım
Aldircam galiba
Satmalık dusunmuyorum acikcasi benden kızıma kalır
22 ayar orta yollu bisi 42bin falan 8 sıra
Tabi gr ve sıra arttıkça fiyat çıkıyor
Ama şöyle bisi beni tatmin eder☺
Namın yürüsün diyorum esime o gazla alırEki Görüntüle 3118861
Olur umarim daha guzelleribir ara kullandım ben çok şık çok güzel üst kısmında top gibi bir yer varya bazen açılıyordu başkada bir sorun yok
ev alırken satmak zorunda kaldım birdaha da alma şansım olmadı
ben 5 yıl önce falan 7500 e almıştımOlur umarim daha guzelleri
Bunlarda işçilik çok ya kaybiniz oldumu peki fazla?
Yani amacım alıp satmamak hevesim var düğünlerde vs takmak saklamak.
Hani oldu satma durumu oldu kayıp normal 22 ayar bilezik kadar mı?
Evet altin uzun vadede kazandırdışuan birde maalesef çok artık altın
benim 5 e aldığım bilezikler şuan 20 000 civarı
5 e sadece incecik hediyelik bilezikler var
bende gram alabiliyorum şuan sadece
Baya dusuyormus işçilikben 5 yıl önce falan 7500 e almıştım
3 sene kaldı bende işçilik düşüldü 6 küsüre satmıştım
maalesef
Valla çok çok yakın olmadıkça kimse çeyrek bile takmıyor bu ara gittiğim düğünlerde dikkat ediyorum para takılıyor altın gramı olmuş 1000 lirayı geçiyorSelamss
Gün himhizli başladı
Camasir astım evi topladım
Süpürge yaptım
Camların önünün tozunu aldım
Kız patates istedi yaninda da mayones
Fritoze patates attım yedi az bisi kalanı ben yedim
Bitki çayı yaptım kendime
Icim evi silcem
O ara yemek düşünmem lazım
Dün ilk defa soguk kahve içtim daha tövbe
Ben zaten kahve çok seven biri diilim soguk içince midem bulandı kahveden dahada sogudum
Benlik diil
Dün aksam ocağı davlumbazi misledim
Böyle dış fircasiyla fircaladim
Cam ocak candır ya çok seviyorum mutfakda cam
Valla güzel kullanabilcemizi bilsem buzdolabinida cam yuzey alırım
Ama yok yani kiz bisi atar çizilir
Ekimde gorumcemin oğlu evlencek eşim bilezik takacak 5-6gr falan bisi takıyor ama asiri gıcıgim bu duruma
Sürekli laf sokuyorum
Banada 12 gr alacak diğer bileziklerimden
Nerden bulursan bul ona buluyorsan sukadar borç içinde banada alacaksin dedim.
Ki aldırırım bilir kendisi
Onlar takmaz eşim takar milletin enayisi çünkü esim
Bende bunun kavgasını yapıyorumValla çok çok yakın olmadıkça kimse çeyrek bile takmıyor bu ara gittiğim düğünlerde dikkat ediyorum para takılıyor altın gramı olmuş 1000 lirayı geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?