- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
Of canım bende geçen şöyle göz ucuyla baktım.. Arkadaşla girdik.. onun bir iki tişört ihtiyacı vardı..Lcw çok oldu girmedim arkadaşta 150tl cocuk esofman alt dedi.
outlet yolları gözüküyor banada yine arsinlarim
Tek kalanlarda gzl şeyler oluyo en azından sezonu kurtarır
Benimde çamaşırları katlandım dürdümSelamm gunaydin
Geçen sene 2 montumda mefta oldu
Sezon çok yeni fiyatlar uçuk
2 tane mont alicam artik 1 ay birini öteki ay diğerini
2 de kısa trench beğendim
Ben uzun sevmiyorum
Ya çok uzun olcak ya kısa orta boy beni kısa gösteriyor sevemedim
2 de bot alicam.
Geçen sene idare ettim almadım bide kışın bir yere çıkmıyorum diye
Ama bu sene istiyorum
Valla culacaputa gidecek bizim paralar bu kış belli oldu
Böyle almayıp erteleyincede hepsi bir araya geliyor ihtiyaçların aslinda bu da sıkıntı sıralı almak lazımdı
Dün abladaydik annemde çağırmıştı 18.30a kadar oturmuşum ne sohbet muhabbet kızda ablanın kiziyla oynadı
Sagolsun abla pogaca, corek falanda koymuş
Akşam çayla yediler kalanida sabaha kahvaltıda yediler erbaslar.
Kac cesit yapmis uğraşmış sagolsun.
Geçen hafta bende hep arkadaş abla agirladim
1 arkadasim kaldı onu alicam bisiler yapimde cagircam.
Dün eve elimi sürmedim ya akşam eşim gelince ev süpürdüm yine dayanamadım.
O yerde Bi kırıntı Bi sac görüyorum işte o beni rahatsız ediyor.
Dünden yemeğim var bugün yemek yapmam.
Haftaya erinmezsem buzluğa borek pogaca yapıp koyım.
Kalmadı hiç
Kız benimde okula gitcek servisle nasıl gelcek düşündürüyor beni seneye burdaki okul iyi değil napcan bende bilmiyorumOf canım bende geçen şöyle göz ucuyla baktım.. Arkadaşla girdik.. onun bir iki tişört ihtiyacı vardı..
En ucuzu bile sezon sonu olmasına rağmen 100 tl idi..
Orta hal yazlık tişörtlerde 150 civarı idi..
Betüşe alt eşofman bakayım dedim.. Okul için 2 tane en az almam lazım.. Geçen yıldan da var bir kaç tane..
Amaninnn şok oldum.. Eşofman sadece alt 180 tl idi..
Bildiğimiz penye alt eşofman.. 220 civarıda var .. ihtiyaçları da almak lazım. Benimde bota ihtiyacım var..
Dün biraz nette baktım.. 450 den aşağı yokBiraz beklicem bakalım.. idare edeceğim elimdekiyle..
Kasım aralığa doğru belki biraz düşer.
Servis ücretinin şokunu atamadım daha üzerimden..
Ben 1000 falan diye hesaplarken 1550 dediAkşam onada canım sıkıldı..
Saydım döktüm içimden başımızdakilere
15 aydır sürekli enflasyon çıkıyor.. herşey durmaksızın zamlanıyor.Ama yersen enflasyon 1,2 lerde..Off söylenecek çok şey varda iştee.. sustumm..
Biz Antalyaya cok gittik,hatta bi ara fahri Antalyaliyiz diyodukBaby bizde aparta gittik yeme içme bizden diğerleri
Eve ekurim sezon çok yeni düşecek hepsiOf canım bende geçen şöyle göz ucuyla baktım.. Arkadaşla girdik.. onun bir iki tişört ihtiyacı vardı..
En ucuzu bile sezon sonu olmasına rağmen 100 tl idi..
Orta hal yazlık tişörtlerde 150 civarı idi..
Betüşe alt eşofman bakayım dedim.. Okul için 2 tane en az almam lazım.. Geçen yıldan da var bir kaç tane..
Amaninnn şok oldum.. Eşofman sadece alt 180 tl idi..
Bildiğimiz penye alt eşofman.. 220 civarıda var .. ihtiyaçları da almak lazım. Benimde bota ihtiyacım var..
Dün biraz nette baktım.. 450 den aşağı yokBiraz beklicem bakalım.. idare edeceğim elimdekiyle..
Kasım aralığa doğru belki biraz düşer.
Servis ücretinin şokunu atamadım daha üzerimden..
Ben 1000 falan diye hesaplarken 1550 dediAkşam onada canım sıkıldı..
Saydım döktüm içimden başımızdakilere
15 aydır sürekli enflasyon çıkıyor.. herşey durmaksızın zamlanıyor.Ama yersen enflasyon 1,2 lerde..Off söylenecek çok şey varda iştee.. sustumm..
Valla bende bir tencere bir tava ve bardakları götürdüm yeterli oldum çtalım kaşığjm asla başkasının kullanmamBiz Antalyaya cok gittik,hatta bi ara fahri Antalyaliyiz diyodukAma Adrasana ilk kez gdicegizz.Sanirim merkezden uzak daglik kesim.Yemek isini orda halledecegiz,hazir artik.Cidden cok pahaliydi uygunlarda da yer yok hersey dahillerde.
Ben bulasik vs yikamam tatilde valla o yuzden kullan at alacagiz herseyi gitmeddenml.
Allah kazancını artırsın baby. Gerçekten gönlü geniş adam. Eli açık.Arkadasim ev tasiyo,perdeleri uymamis.Bizim damatta perdeci ya.Onlarda perakende satis yok ama bize yapiyor saolsn.Hersene perde degistiriryorz,
Dedim ki bende cok perde var boyunu olc ben veririm sana masraf yapma.Kardesime dedim x e perde vercm ev tasiyo(esinden ayrildi arkadasm) O da damada soylemis.Damat demis ablama soyle,arkadasi gelsin istedigi model neyse yapalim bizden olsn.Ayy bi sevindim gozum dolu dolu aradim.Kiz binkere Allah razi olsn dedi.
2+1 eve tasiniyo zaten falan diyorm ,abla isterse 4+4 olsun ona mi erincez dedi damat.Allah razi olsun.Arkadasim da sevindi cok.
Kiz baby dedim bugunu guzel kapadin bak
Baby senin kiz kaçta uyandi peki 19.00 yazmissinHuuu
Babannem gibi sesleneyimRahmetli cami tiklatir. Huuuu derdi Allah rahmet eglesin..
Bebem uyudu geldim.
Bikac parca satisim oldu onlari hazirliycam.
Arabanin dolu hasari 10 bin tl cikmis
Bizde oyle cok da yoktu.
Arkadasina 22 bin cikmis kocinin ,kasko da yokmus
Benimki bu sene yapalim ihmal etmeyelim diyo.
2 senedir kesme bosver diyodu bana.
Dolu yaginca ilk lafi kasko kesmismiydin sen?oldu.
Bak ondan bile haberi yok.Kestik tabi dedim.
Kizin sigortayi onun policesine eklettik.2800 verdi ek.Bu ne ya diyo.
Evdeki cay kasigina kadar sigortalayan baby yok tabi bu sene
Ev kira ama konut kesiyorm ben.Sel su basmasindan korkuyorm.Alt kata falan sizar,kimseyle ugrasamam .
Balayında Antalyada çok güzel bir otele gitmiştik larada.Balayı otelini de ben ödemiştim.Biz Antalyaya cok gittik,hatta bi ara fahri Antalyaliyiz diyodukAma Adrasana ilk kez gdicegizz.Sanirim merkezden uzak daglik kesim.Yemek isini orda halledecegiz,hazir artik.Cidden cok pahaliydi uygunlarda da yer yok hersey dahillerde.
Ben bulasik vs yikamam tatilde valla o yuzden kullan at alacagiz herseyi gitmeddenml.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?