- 27 Şubat 2013
- 14.802
- 42.307
- 798
Kardeşime de bayağı eksik yatmış. 13 gün için 1500 cük. Gerisi aylık kesintilermiş.Slmlar
İyigeceler kizlar.
Asaplarim bozuktu bugun gelemedim.
Merkezden primim.yatti.Ben kendimce 2500 falan beklerken kac yatti bilin?800 tlSok oldum aradim hemen.İste vergi %35 kesiliyo artk bizde bisey yapamiyorz devlett kesiyo falan dedi.Resmn son dk golu yedim.Asla da helal etmiyorm.28 bine yakin sadece bu ay uretim yapmisim.800 tl nedir ya.Kendi patronlarimla alakasi yok bu isin merkezddn yatiyo tamamen.
İsten cikti sesi cikmaz dediler herhlde.Ama gerekli yerlere sikayetimi de yapacagim.
Desene benim kocinin de şimdiki ev işi kalıcı değil hastalığım içinHamiskendi o bebeğim
Kızına kavuştu bitti o temizlikler
Vileda yapıp ev süpüren cam silen adam gitti
Salonu lütfen topla sabah oyuncaksiz salona uyanmak istiyorum diyorum topluyor işte.
Aman en iyisi, milleti doyuracağım diye ne gerek var. Bir de millet altın taktı bizim de takmamız lazım, ömür boyu böyle kısır döngüAl işte.. Benim kızım var ya bildiğin masrafsız evlendi..
Hiiççç sevmez öfr adetleri.. İstedikleri gibi evlendiler valla.
Temiz güzel bir nikah yaptık.. Sonrada bir kaç yakın arkadaşlarıyla yemeğe gittiler .. Kışa da denk geldiği için zaten öyle çok kalabalık gelende olmadı.. Tam kızımın tarzı.. Hiiç şatafat sevmiyor.. çok sade benim kızım..
Zar zor ikna ettik de babası bir ara dış mekan çekimi yapacak işte..
Onuda aylardır söylüyoruz anca ikna ettik.Bari hatıra o kalsın istiyoruz bizde..
Bende düğünle evlenmedim. Ama nişan kına yapılmıştı bana.:)
Aynen canım benim kızımda bu kafada..Aman en iyisi, milleti doyuracağım diye ne gerek var. Bir de millet altın taktı bizim de takmamız lazım, ömür boyu böyle kısır döngü
Düğünü eşim istedi. Takı töreni hiç istemedim çanta diktirdim gelinliğin yanına. Niyetim herkesin yanına gidip hoşgeldin diye görüşmekti. Zaten sayılı kişiydi.
Gelinliğin kuyruğu takılıp durunca vazgeçtim herkese tek tek hoşgeldin demekten. Bir de eşimin teyzeleri illa takı töreni olmalı derken. Öyle atlattım.
Arkadaşlar eğlenceye gelmiş gibi olduk dedi. Zaten küçük çocuk iki tanecik vardı :)
Eğlence yeri gibi oldu.
Canım sıkma canını..Ama hakkını da yedirme tabi.. Az buz bir fark yok söylediğin rakamlara göre..Slmlar
İyigeceler kizlar.
Asaplarim bozuktu bugun gelemedim.
Merkezden primim.yatti.Ben kendimce 2500 falan beklerken kac yatti bilin?800 tlSok oldum aradim hemen.İste vergi %35 kesiliyo artk bizde bisey yapamiyorz devlett kesiyo falan dedi.Resmn son dk golu yedim.Asla da helal etmiyorm.28 bine yakin sadece bu ay uretim yapmisim.800 tl nedir ya.Kendi patronlarimla alakasi yok bu isin merkezddn yatiyo tamamen.
İsten cikti sesi cikmaz dediler herhlde.Ama gerekli yerlere sikayetimi de yapacagim.
%35 verginin tamamini bana kitlemis cunku belki yerim diyebabyloading87 okadar vergi vs kesinti oluyormuymus
Nasıl korkmadan işçinin iki kuruşuna göz dikiyolar Allah çıkarır böylesinen inşallah alirsin hakettigini verirler%35 verginin tamamini bana kitlemis cunku belki yerim diyeYemedim tabiki.Dukkan kirasini da ben odiyim ihtiyaciniz varsa tadinda carladim .Ek odeme gececek bakalim ne gececk.
O dert bendede var oyuncak eleyecegim küçüklük montu fln duruyordu koyucam dolaba birbkac şey tam zamanları satılıp çıksın aradanSelammmmm
Bugün sabah evi topla, çamaşır at. Kahvaltı yap toparla. Çamaşır katla. Oldumu öğlen.Ela sabah geldi uzandık bayağı yatakta. Sonra da iş yaparken anne bebek oynasak olurmu dedi. İşleri hallederken oynadık. Mutfağı süpürttüm robota.
Siteden bir arkadaş geçmiş olsuna gelecekti, haber gelmeyince işi çıktı sandım. Çok da uyku bastırmıştı uzandım koltuğa. Odanın kapısını kilitledim anahtarı aldım. Ela çizgi film izlemeye başlamıştı. İlaç uyku yapıyor malum. Tam uzandım arkadaş aradı. Geliyorum diye. Kalktım. Geldiler kızıyla. Tv yi kapattım.
Oyun oynadılar. Bizde kahve içtik. Mısır istedi arkadaşın kızı patlattım. Buzdolabını açtı meyve istedi elma muz vs verdim. Kuruyemiş istedi Ela onu da verdim. Sonra gittiler. Odaya bir baktım kuruyemiş mısır yerlerde.
Elaya dedim hadi odaları topluyoruz. Anne hasta yorgun. Hemen topladı. Robotu açtım süpürdü. Ben de yemek ısıttım. Çok acıkmıştım. Koci çok yemeyecekmiş.
Kıza duş aldırır daha erken uyuturum bugün çünkü 8 de uyandı.
Evde iş hiç bitmiyordu. Daha çabuk yoruluyorum. Eskiden oyuncak dağılsıN boşver derdim de şimdi yoruyor. Oyuncakları okula başlayınca eleyeceğim. Oldukça dağılıyor.
Bendede var eriniyorum senin gibi canım ya dolabı dolu oğlusun çıksınlarKızı biraz dışarı çıkarım bugün geldik ve 6 gibi uyudu hala uyuyor
Ben napcam şuan onu düşünüyorum
Uyanınca terör estirecek gece 2ye kadar.
Söyle bir kışlık eksik listesi çıkardım
Ouuww ouuww yani hesapla hesapla eee dedim bıraktım
Oğlana spor ayakkabi adidas giyiniyor hummel almıştım bi de yedek giymedi onu babasi giyiyor
Mecbur alicaz
Bir de kaban lazım ona
Hadi sweat esofman öyle takıntısı yok alırım defacto lcw falan
Eşime 2 tkm elbise
Kanvas p.
Kaban
Gomlek lazim.
Bana bot mont lazım.
Eşime dedim hiç tatil falan deme
İlla gidelim diyordu (bu sene gezdiklerim yetti bana doydum hiç istemiyorum)
Bak gitsek rahat 8-9bin yeriz dedim.
Fazla yeriz diyo
Onunla bunları halledelim bu sene böyle olsun
Darlandı o da havuza denize giremedi ama napim okadar borca girmeseydi
Haftasonu denize gidelim dedim yanasmadi kendi bilir
Aslında acimican ama şuan düşünmem lazım bilezikde alicam.
Daha kıza bot hirka pantolon falan alicam.
Büyük ve acil kalemleri halledim outletden halledicem gerisini.
Arkadas ayırdım yine küçükleri dedi o verecek.
Bende geçen kış sonu 3-4 sweat falan almıştım kiza hepsini Bi çıkarıcam neler oluyor olmuyor elicem.
Kadife taytlar iyi olmustu geçen kış bu senede renklerini alırım sanırım kıza.
Dolaba yuklicem şeyler var aşırı eriniyorum
Valla öyle bir yiyorlarki hakkını vermemek için neler yapıyorlar. O kadar para içinde üç kuruşun hesabındalar. Geçen kardeşim anlattı. Bimde onun gibi mağaza sorumlusu olan birini tazminat vermemek için ne ile suçlamışlar. Depoda kamera yok. Ezik domatesleri kasayla depoya indirmiş diye o domatesleri çaldı gibi lanse etmişler. Öyle böyle tazminatının % 50 sini almış.Canım sıkma canını..Ama hakkını da yedirme tabi.. Az buz bir fark yok söylediğin rakamlara göre..
Ayıp yani ya.. İnsan hakkını yemek bu kadar kolay olmamalı(
Ciddimisin canım ya..Valla öyle bir yiyorlarki hakkını vermemek için neler yapıyorlar. O kadar para içinde üç kuruşun hesabındalar. Geçen kardeşim anlattı. Bimde onun gibi mağaza sorumlusu olan birini tazminat vermemek için ne ile suçlamışlar. Depoda kamera yok. Ezik domatesleri kasayla depoya indirmiş diye o domatesleri çaldı gibi lanse etmişler. Öyle böyle tazminatının % 50 sini almış.
Biz artık bimden alışveriş yapmıyoruz.emek verenin üç kuruşuna göz diken benim paramdan kazanmasın.
Ciddimisin canım ya..
Zaten iyice ayar olmaya başlamıştım şu BİM'e.
Buda tuz biber oldu ya..Aç gözlüler ..Eski bimden eser yok artık.. Kazandıkça gözlerini hırs para bürüdü..
Bende eskisi gibi gitmiyordum zaten.. Belli başlı aldığım şeyler vardı .. Artık onlarıda almıcam..
İşçinin hakkının hesabını nasıl vercekler Allahtan korkmaz kuldan utanmazlaryazık yaa.
Aynı benim kardeşimin durumunu anlattın. Sgk gününün dolmasına 200 güne yakın vardı. Çünkü onu doldurduğunda kendi çıkıp tazminatını talep edebilirdi. O hakka sahip olacaktı. Ondan ellerinden geleni yaptılar. Bir de üstelik işten çıkma koduna ne yazılmış tabiki 46. Ve bununla işsizlik maaşı da alamayacak. Tekrar işe girmesini de etkileceyek. Neden yazdılar. Çünkü kendi işten çıkarken tüm haklarımı aldım ibranamesini imzalamadı.Öncelikle merhaba arkadaşlar
Ben bim den alışveriş yapmam fabrikaları da bu şekilde tüm mağazalarda.
Bir sistemleri var tazminat ödenmiyor tazminat hakkına yaklaştığında çıkarılıyorlar
Başka şeylerde biliyorum yiyecekleri de yemem daha iyi
En azından size özel değil diye düşünüp rahatlayabilirsiniz
Sorun yaşayan profesyonel destek ile ilerlemeli ama ztn tecrübeliler ve amaçları ödememek.
Saol cnm yeni geldik bizde çok güzrldiIyı tatılerr
Ay dun bırıkımcı anne de gordum.Kızı var onunda 4 yasında.Garıp bı kadın zaten sınegın yagını hesaplıyor.
Esı ızne cıkıyomus,tatıl yapalım bıkac gun demıs.
Koca yureklı bırıkımcı masraf olmasın sen tek gıt demıs gfklkfgkl
Oha artık dedım ıcımden.
Kendımı gectım,kı kendım de tatıl dedın mı kapıya cıkan modelım ama ınsan cocugu gıtsın ıster once ya tatıle.
Cocuk zaten butun sene evden cıkmadı anası bırıkım yapck dıye.)
Once aılecek gıdersın,sonra cocuksız da gıdersın anlarım.Ama 1 tane tatıl hakkın varsa sen tek gıt bız evde oturalım demek nedır ya
O kadın abartı yasıyor ya bazen bazı şeylerin tadını çıkarmak gerek herşey para değil bence gerektiğinde harcayacaksınBaby inan ben de senin gibi olan olmuş şimdi ne yapabiliriz derdinde oluyorum bık bık etrafı yemeside meşhurdur benimkininde en sinir olduğum hareketidir. Herkesin başına birşeyler geliyor diyorum herkes senin gibi isyan mı etsin diyorum. Bu sefer de bana dönüyor tabi ben haksızım ondan bunları söylüyorsun orta suç yok diyorum ama adam beni anlamak istediği noktadan anlıyor. Allah yardımcın olsun babym.
Lellim ellerine sağlık, bulgur köftesi tarifini yazarmısın hiç daha önce yapmadım zahmet olmazsa.
Ay çok sevindim Allah kucağınıza almayı da nasip etsin ne mutlu size.
citl iyi tatiller iyi dinlenmeler.
babyloading87 birikimci annenin hesap görüntüsünü atabilirmisin merak ettim nasıl eşini tatile yalnız gönderiyor anlamlandıramadım ne biriktiyorsa artık merak ettim.
Aynı bizimki biz aynıyız lelliSizde kocalarda var bizde bende
Kocam çok sabırlıdır
Çoğunlukla cevap bile vermeZ bana
Cağnımm kocam diye dövme yaptırım durun hele
Hep gömmim azcık da övim
Suan anlatyugın seyler aynı kaynanam yüz kere arar gelin diyeBizim de teyze ısrarla düğün var gitmeniz lazım der durur. Defalarca haturlatır. Bu defa da bir akrabalarının düğünü vardı. Eşim gitneyi pek istemedi. En son c tesi aradı teyze eşimi. Eşim de açmadı telefonu. Kesin düğünü konuşacak dedi. Sonra babasını aradı babası her daim diyor boşverin kendi hayatınıza bakın kimsenin kafıyla hareket etmeyin vs. Sağolsun.
Babasıyla konuşunca öğrendi cumartesiymiş düğün. Nikahmış bir de :)
Teyze gitmiş tek başına. Dayı zaten gitmez hiç. Eşimin kardeşi de hiç kimseye düğüne gitmedi bu güne kadar. Öyle atlattık bu düğünü de bakalım.bir akrabalarının kızı iki defa evlendi iki düğününe de gitmek zorunda kaldık. Düğün bu tarafta diye teyze gitmek istiyor diye mecbur götürdük.
Zorlamaya ne gerek var anlamoyırum
Yerler karpuz oluyor doğramasa daha iyi.Şans mı biz mi çok alıştırdık bilemedim
Benim esimde yapmaz
1 karpuz dogruyor yazdan yaza onuda iste nolur basinin gozunun selametine ben dograrim etma diyorum
Masa sandalyeler yerler hep karpuz.
Bir yere gideceksen (mesela anneanneme giderken) tavada sote, pilav falan bırakırım
Onuda kucuk tavalarla bırakırım
Altını öyle açıp isitiyorki yakiyor tencereleri
Lcw çok oldu girmedim arkadaşta 150tl cocuk esofman alt dedi.Slmlar sabah beri otel bakiyorzSon dk tabi ,butun oteller dolu 20 sine kadar Yani uygun fiyatlilar tabi.15-20 bin olanlarda yer var ama ne gerek var.
Glambinge yer ayirttik en sonunda.Yeme icme bizden.
Bitane uzun kollu crop bikini ustu aldim trenddyoldan 67 tl.
Kizla avmye gittik sac tarafa spreji ,oje 36 tl gratis.
45 tl migros;sallama cay,kakao,yogurt,soda.lcw ye girdik sok olup ciktik .290 tl cocuk takimlari,160 tl sweetler.Lcw sin sen ya havan kime?
699 tl cocuk yagmurluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?