Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kardeşime de bayağı eksik yatmış. 13 gün için 1500 cük. Gerisi aylık kesintilermiş.
Avukat maaş bordrosuna bakıp açıklama yapmış. Belli kesintiler aylık kesintileri düşüyorlarmış. Üzücü

Hamiskendi o bebeğim
Kızına kavuştu bitti o temizlikler
Vileda yapıp ev süpüren cam silen adam gitti
Salonu lütfen topla sabah oyuncaksiz salona uyanmak istiyorum diyorum topluyor işte.
Desene benim kocinin de şimdiki ev işi kalıcı değil hastalığım için
Gelirken diyor sen toplama oyuncakları ben gelince toplarım. Bulaşık mk niye boşalttın diye kızıyor. O kadar da değiliz dedim. Ama geçici olması beni üzer

Aman en iyisi, milleti doyuracağım diye ne gerek var. Bir de millet altın taktı bizim de takmamız lazım, ömür boyu böyle kısır döngü
Düğünü eşim istedi. Takı töreni hiç istemedim çanta diktirdim gelinliğin yanına. Niyetim herkesin yanına gidip hoşgeldin diye görüşmekti. Zaten sayılı kişiydi.
Gelinliğin kuyruğu takılıp durunca vazgeçtim herkese tek tek hoşgeldin demekten. Bir de eşimin teyzeleri illa takı töreni olmalı derken. Öyle atlattım.
Arkadaşlar eğlenceye gelmiş gibi olduk dedi. Zaten küçük çocuk iki tanecik vardı :)
Eğlence yeri gibi oldu.

Aynen canım benim kızımda bu kafada..
OO takı dada üzerlerine bişey taktırmadılar.. kutu yaptırmışlardı.. Tebrik eden kutuya takısını koydu..
Benim kız numune canım:)
kırmızı kurdele falanda taktırmadı.. Köylü işi ne o dedi valla..
Ben istedim ama yok ııı .. inat etti canım.. Çok sade bir gelinlikle nikahla evlendi..
Sevmiyor maalesef öyle şeyleri.. Yaza denk gelse belki bir küçük kır düğünü olabilirdi.. Ama kış olunca oda olmadı..
Amman onlar mutlu olsunda gerisi tırıvırı..
Takı olayı desen artık altın vs o kadar pahalı olunca bizim taktıklarımız çok yakınlarımızdan anca altın geldi..
ben çeyrek takmışsam bize yarım gram geldi..
şunu anladımki millete altın takmıcan arkadaş (çok yakının hariç)
en iyisi para.. Beklenti olmıcak.. Millete takacağına biriktir altını çocuğuna kendin ver en güzeli.. en temizi)

Canım sıkma canını..Ama hakkını da yedirme tabi.. Az buz bir fark yok söylediğin rakamlara göre..
Ayıp yani ya.. İnsan hakkını yemek bu kadar kolay olmamalı(

Gün bana asla aymadı gece 3.5da uyudu bebe 03.30 üç uçuk ujbucuk
Tmm 2 den önce uyumaz diyordumda 3.5 ne kızım ya.
Şimdi uyandırsam saatlerce miziklanacak hiç kafam götürmüyor.
Bugünde bi ablama gidicem aksam aradı çağırdı.
Kafam zonk
Bi kahve içim hele
Mutfak almış başını gitmiş
Ortaligi toparladim ancak
Oğlana cizbiz yapicam airyfairyde yanina dolma çorba yeter.
Eşimde musakka yer pilav yaparım sadece
Bi ayilsam hemen pilavı yapicam

Bulasik mak. Boşaltıp doldururum tmm bugünde süpürge ne silme hiç bisi görmesin gözüm çıkamda gidem öğlen

%35 verginin tamamini bana kitlemis cunku belki yerim diyeYemedim tabiki.Dukkan kirasini da ben odiyim ihtiyaciniz varsa tadinda carladim .Ek odeme gececek bakalim ne gececk.
Nasıl korkmadan işçinin iki kuruşuna göz dikiyolar Allah çıkarır böylesinen inşallah alirsin hakettigini verirler

O dert bendede var oyuncak eleyecegim küçüklük montu fln duruyordu koyucam dolaba birbkac şey tam zamanları satılıp çıksın aradan
Bendede var eriniyorum senin gibi canım ya dolabı dolu oğlusun çıksınlar

Canım sıkma canını..Ama hakkını da yedirme tabi.. Az buz bir fark yok söylediğin rakamlara göre..
Ayıp yani ya.. İnsan hakkını yemek bu kadar kolay olmamalı(
Valla öyle bir yiyorlarki hakkını vermemek için neler yapıyorlar. O kadar para içinde üç kuruşun hesabındalar. Geçen kardeşim anlattı. Bimde onun gibi mağaza sorumlusu olan birini tazminat vermemek için ne ile suçlamışlar. Depoda kamera yok. Ezik domatesleri kasayla depoya indirmiş diye o domatesleri çaldı gibi lanse etmişler. Öyle böyle tazminatının % 50 sini almış.
Biz artık bimden alışveriş yapmıyoruz.emek verenin üç kuruşuna göz diken benim paramdan kazanmasın.

Bir de hamileliğinden dolayı başka şeyler bahane edilip işten çıkartılıp tazminatı verilmemesi için hırsızlıkla suçlanan bir mağaza sorumlusu bayan da var. Evrensel gazetesi sayfasında okumuştum.
Zaten kasadaki eksiği çalışanlar parasından koyuyor. Buna rağmen üç kuruş maaşından kasayı elemanlar tamamlarken tazminatına göz dikmek ne ya.
Ayy valla sinir oluyorum böyle şeyler duyunca. Gözleri paraya doymuyor.

Ciddimisin canım ya..
Zaten iyice ayar olmaya başlamıştım şu BİM'e.
Buda tuz biber oldu ya..Aç gözlüler ..Eski bimden eser yok artık.. Kazandıkça gözlerini hırs para bürüdü..
Bende eskisi gibi gitmiyordum zaten.. Belli başlı aldığım şeyler vardı .. Artık onlarıda almıcam..
İşçinin hakkının hesabını nasıl vercekler Allahtan korkmaz kuldan utanmazlaryazık yaa.

Öncelikle merhaba arkadaşlar
Ben bim den alışveriş yapmam fabrikaları da bu şekilde tüm mağazalarda.
Bir sistemleri var tazminat ödenmiyor tazminat hakkına yaklaştığında çıkarılıyorlar
Başka şeylerde biliyorum yiyecekleri de yemem daha iyi
En azından size özel değil diye düşünüp rahatlayabilirsiniz
Sorun yaşayan profesyonel destek ile ilerlemeli ama ztn tecrübeliler ve amaçları ödememek.

Slmlar sabah beri otel bakiyorzSon dk tabi ,butun oteller dolu 20 sine kadarYani uygun fiyatlilar tabi.15-20 bin olanlarda yer var ama ne gerek var.
Glambinge yer ayirttik en sonunda.Yeme icme bizden.
Bitane uzun kollu crop bikini ustu aldim trenddyoldan 67 tl.
Kizla avmye gittik sac tarafa spreji ,oje 36 tl gratis.
45 tl migros;sallama cay,kakao,yogurt,soda.lcw ye girdik sok olup ciktik .290 tl cocuk takimlari,160 tl sweetler.Lcw sin sen ya havan kime?
699 tl cocuk yagmurluk

Aynı benim kardeşimin durumunu anlattın. Sgk gününün dolmasına 200 güne yakın vardı. Çünkü onu doldurduğunda kendi çıkıp tazminatını talep edebilirdi. O hakka sahip olacaktı. Ondan ellerinden geleni yaptılar. Bir de üstelik işten çıkma koduna ne yazılmış tabiki 46. Ve bununla işsizlik maaşı da alamayacak. Tekrar işe girmesini de etkileceyek. Neden yazdılar. Çünkü kendi işten çıkarken tüm haklarımı aldım ibranamesini imzalamadı.
Bu şekilde çalışmam deyince imzalatmaya çalıştılar. Anahtarı bıraktı çıktı. Hırsızlıkla suçlandı.
Vicdan yok.,

Selammm beybiler
Bugün bahçeye indik. Parka götürdük arkadaşla. Sonra da masaların orada bisiklet sürmeye.
O arada teyze aradı. Bize gelecekmiş. Hafta sonu da dayın gelir dedi. Buyrun gelin zaten haftaya okul açılıyor dedim.
Gelirken topitop şekerlerden almış yine daha önce de söylemiştim. Alerji yapıyor ve evde heryer yapış yapış oluyor. Hiç sevmiyorum hiiiç tekrar söyledim teyzeye ve şöyle belirttim. Senin evde yese ne yapardın dedim.Ufacık şey dökülse tikli Tabiki sevmem ama böyle yiyeceğini düşünmedim dedi. Ben de daha önce söylemiştim dedim. Aklımda kalmadıki dedi. Neyse inşallah almaz. Zaten zararlı bişey. Ben eczaneden vitamin olanı alıyorum çok isterse.
Bugün Elanın öğretmeni belli oldu. Whatshaptan grup kurmuş. Cuma toplantı varmış,
Başlıyor bakalım okul heyecanı.
İlk günler bir boşluk hissedeceğim kesin. İlk defa evde uzun süre onsuz olacağım.
Bu ara turşu zamanı geliyor. Onu bile kızımla birlikte yapıyorduk ahhh ahhh
Teyzeye diyorum turşu zamanı geldi yaparım ilerleyen zamanda. Teyze de dedi ben de yaparım eloşuma. Ela ne dese; ben annemin yaptığını yiyorum sadece
Yarın siteden başka arkadaş uğrayacak geçmiş olsuna.
Birşey de hazırlamadım da akşam haber verdi. Olsun maksat kızı elayı da görmek istiyormuş. Okul başlayınca çok görme fırsatı olmayacak

Saol cnm yeni geldik bizde çok güzrldi
Çocuklar çok eğlendi zaten onlar çok istiyordu anne dua ettim gercekleşti diyor kzım
Valla tek hayatta yollamam tatile heleki
Ne gerek o insanda biz değilmiyiz
Eşimin işyerinde erkekler var eşleriyle beraber bir gidiyor bir tek ben hayır dedimberaber gideriz o neymiş dedim

O kadın abartı yasıyor ya bazen bazı şeylerin tadını çıkarmak gerek herşey para değil bence gerektiğinde harcayacaksın
Sizde kocalarda var bizde bende
Kocam çok sabırlıdır
Çoğunlukla cevap bile vermeZ bana
Cağnımm kocam diye dövme yaptırım durun hele
Hep gömmim azcık da övim
Aynı bizimki biz aynıyız lelli
Suan anlatyugın seyler aynı kaynanam yüz kere arar gelin diye
Gecen 3 kere her Haafta oraya gittik
Birşeyler çıktı düğün vardı git gel 300 artı masraf
Dedim yeter artık ben gitmiycem kaynanam daraldı gelin arıyo kocamı
Ben gitmiycem gidiyorsan güle güle parayı her hafta yolda bulmadım dedim
Gitmedik
Yerler karpuz oluyor doğramasa daha iyi.
Su başkasının dolabını acabı çocugu da sevmem hos değil tembihledim biyere gidince kalkmayın benden isteyin

Çok sükür değiller öyle yetiştirmekten kaynaklarınıyor

Baby bizde aparta gittik yeme içme bizden diğerleri çok pahalıydı

Kendim yaptım kolay şeyler yapıp götürdüm rahattı
Eşim 9 senedir hiç izin kullanmadı
Bir iş gelmişti eğer yaparsam sende yardım edersen gideriz demişti öylelikle gittik çok pahalı oteller 1.500 euro oteller düşünün o kadarı bizi aşardı

Çocukların çok mutlu oldular en çok onları izlemek muazzamdı

Lcw çok oldu girmedim arkadaşta 150tl cocuk esofman alt dedi.
outlet yolları gözüküyor banada yine arsinlarim
Tek kalanlarda gzl şeyler oluyo en azından sezonu kurtarır

Selamm gunaydin
Geçen sene 2 montumda mefta oldu
Sezon çok yeni fiyatlar uçuk
2 tane mont alicam artik 1 ay birini öteki ay diğerini
2 de kısa trench beğendim
Ben uzun sevmiyorum
Ya çok uzun olcak ya kısa orta boy beni kısa gösteriyor sevemedim
2 de bot alicam.
Geçen sene idare ettim almadım bide kışın bir yere çıkmıyorum diye
Ama bu sene istiyorum
Valla culacaputa gidecek bizim paralar bu kış belli oldu
Böyle almayıp erteleyincede hepsi bir araya geliyor ihtiyaçların aslinda bu da sıkıntı sıralı almak lazımdı

Dün abladaydik annemde çağırmıştı 18.30a kadar oturmuşum ne sohbet muhabbet kızda ablanın kiziyla oynadı
Sagolsun abla pogaca, corek falanda koymuş
Akşam çayla yediler kalanida sabaha kahvaltıda yediler erbaslar.
Kac cesit yapmis uğraşmış sagolsun.
Geçen hafta bende hep arkadaş abla agirladim
1 arkadasim kaldı onu alicam bisiler yapimde cagircam.

Dün eve elimi sürmedim ya akşam eşim gelince ev süpürdüm yine dayanamadım.
O yerde Bi kırıntı Bi sac görüyorum işte o beni rahatsız ediyor.
Dünden yemeğim var bugün yemek yapmam.
Haftaya erinmezsem buzluğa borek pogaca yapıp koyım.
Kalmadı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…