Küçük Düşün Büyük Olsun!

Çık deseydi işine geliyorsa cıvıtıyolar belli bir süre sonra
Biz valla aklım çıkıyordu evine bişey olcak diye ne insanlar var ya
Bence çık kardeşim oturacak filan desin
Bu adam size tat vermez artıkın lelli

Demis bu ayda eski kiradan ver boşalt evi demis.
Akşam atmis 3bini hesaba

Bak annemlere miras kalan dairede adam 1.500tl oturuyor.
Orası burdan daha pahalı bir muhittin 2.koprunun dibi 5bin yapacaklar çünkü şuan varisleri aliyor kirayı teyzem dayim annem öyle istiyor.
Adamın dairesi varmış burası ucuz ya orayı pahalı vermiş kiraya ucuz ev bulmuş cikmiyo
Çıksın diye 5bin dicekler
Ben eşime diyorum adam 10 senedir ucuz ucuz oturuyor yıllardır belki onunda daha pahalı kirada evi var.
İşlerine öyle geliyor niye evine gitsin
Eşimde sahibinden bakmış burası için berbat berbat evler 5bin diyor
3bin bile ucuz çıksa 6 bine veririm

Selam kızlar,
Sabah erken uyandım. Tekrar yatacaktım. Teyze uyanmış.
Neyse kalktım kahvaltı hazırladım.
Biz kahvaltı yaptık. Ela uyandı o da yaptı. Öğlen okula toplantıya gittim. Markete falan uğradım. Bir uyku bastırdı fena.
Geldim eve biraz uyuyayım dedim. Teyze sigaram kalmadı deyip durdu. Zaten A101 de var dedi baktım yoktu.
Tam uyuyacağım. Ben namaz kılayım perdeyi takalım öyle uyu dedi.
Ha namaz kıldı ha perdenin hadi tülünü ben taktım. Zaten yetişemiyorum.eşime taktırıyorım.bu halimle uğraştım asıla asıla takmaya. Eşim sakın takma perdeyi diye uyardı dün gece. Teyzeye de dedim o takar uğraşma.
Yok illa takıcam. Elanın sandalyeyi koydu tut beni dedi. Tuttum.Taktı. sonra Elayı hazırla dedi. Hazırladım. Gittiler şimdi. Ama benim uyku gitti. Şimdi de dalamıyorum.Akşam sersem gibi gezicem kesin.
Eşim de ondan kuru dolma istemiş. Malzeme yok. bakalım olan malzemeyle yaparım dedi. Neyse bugün yemekle uğraşmayayım diye demiştir kesin eşim de.
Bakalım yeniden deneyeceğim uyuyabilirsem uyurum.

Dusumu aldim
Kahvemi içtim.
Pikeler yastik yüzleri yıkandı degisti mislendi
Kizcagzimi uyuttum bugün 14.30da uyudu çok şükür
Yarım saat salladım ama

Bi kanyon vardi gitmek istiyordur epeydir ama yasaklara takılı yerdi yasak bitti orda
Bakım eşim gidelim derse yarında oraya çokeriz
Yine sadece mazot yakacak sekilde gidicez gidersek.
Buzlukta hamburger koftesi sinitzel falan var.
Hazırlarım evden yine herseyi
Böyle iyi oluyor.
Bir mekanda 125tl etsote gördüm ben şok.
2 kisi iceceği salatası 350tl
Evden çekirdeğimden cipsine meyveme kadar koyuyorum
Hatta tatlıda koyucam bu hafta gidersek.
Yayıla yayıla yiyoruz masayi hiç toplamiyoruz akşama kadar öyle açık menü☺
Eşim sevse meze falanda götürürüm evden yapar adam sevmiyor salata tarzı şeyler

Kızcağız uyurken onun çorbasını pilavını da yaptım
Kıza çeşitler yapınca içim rahat ediyor
Yine erbaslari bir şekilde duyuyorum tost, sanvic, börek vs
Kız öyle yemiyor
Oturcan onla yedircen ya da oyunla yicek.
Böyle böyle yipraniyoruz valla

Hayirli cumalar canimlar
7 den beri ayaktayiz.
Kargoya gittik kizla sabah,donuste simit/tahinli aldik 27 tl
Bime dinazor oyun hamuru geliyomus,35 tl o,Turk kahvesi,lavas,soda,75 tl biraktik.
Kahvalti ettik koci cumaya gitti geldi 14.00 de lavastan kavurmam vardi durum yaptm onlara.
Mercimek corbasi yaptm.
3 mak.camasir yikandi,valizler hazirlaniyor.
İsyeri sitem ediyor abla unuttun bizi diye,kiz dedim ben kendimi unutmusum
Aklimda aricam da firsat olmuyoki.
Koci cikti ,araba bitmis bizim onu aldi.
Okadar valiz yaptim ,Allahtan yetisti araba.
Kiz uyursa erken dizim var bu aksm,İyilik basliyomus .
Basim tuttu zaten hamur oynamaktan

Baby senin kiz kaçta uyandi peki 19.00 yazmissin
Ya geç uyuyup uyanınca benim ki sabah ediyor neredeyse merak ediyorum sizinkilerde böylemi
Gece uykusuna geciyor.sabah 6,30 da uyaniyor.İsse yaramis mi bilmiyorm ama bikac kez gece 2 de uyandi,ben kizim gece bak uyuyo herkes dedim geri yatirdim,bikac kez boyle denedi sonra kalkmadi.
Ben hic uyandi diyip lamba vs acmam.Yatiyoruz diyorum ,salliyordum eskiden artik sallatmiyo yastiga yatcam diyo.
En fazla sut isitmaaya kalkiyorz sutu icip geei yatiyorz.
Ama her cocik bir degil iste bacimm.
Bide bizde uyku saati 21.00 gunduz uyusada,koci de olsa ma aile yatiyorz 21.00 da kiz uyunca kalkiyorz

Benim de en sevdigim gün.Ertesi gün tatil.
Cuma günleri sesimin tonu bile degisiyormus daha mutlu oluyormuşum

Bugun kizkardesime gidelim dedik Alyayla kibarca reddedildik
Basim agriyo gelin de dedi,oglan okuldaymis dedim biz cocuklar icin gelcktik zaten baska zaman geliriz.
Kiz anam bak yine kiyamadi aradi hemen bana gelin,nolur bak babn hemen gelir alir falan diye.
Yok cnm dedim biz olesine dedik takilma sen dedim.Annem benden cok bozuldu
2 haftadir okuldaki ogretmenler flan geliyo kardesime,milleti cagirip duruyo sana gelince mi basi agrimis sorarim ben ona diyo,Dedim delirme yyorulmustur kiz.Yabanci miyiz biz dedim.

Ahahahaaa annen de kurtarıcı melek olmuş sanki baby.

Nihayet okumaya biraz vakit bulabilmişimdir
Öğlen uyuyamadım. Akşam bir fasıl yine uyuyamadım. İlaç yapıyor sanırım. Aşırı uyku bastırıyor.
Uzandım bir süre yatak odaya 15 dk baktım Eladan ses yok.
Kalktım. Teyze tv açmış dizi film İçin. Sonra da mutfağa geçmiş Ela da oturmuş odada onu izliyor
Dedim kötü sahne denk gelir. Kötü sahnesi yok dedi.
Dün de türk filmi açmıştı bir baktım sahne fena elayı çevirdim kendime, oyalıyorum. Teyze mutfağa geçmişti. Koci de odada ney çalıyor hişşt huşşt zor duyurdum sesimi kociye. Kapattı. Kalkamıyorumki sahne fena
Neyse yemek yedik. Koci kalmış yolda. Metrobüs kazasından trafik fenaymış. Daha gelemedi.

Artık çok pahalı tatilde bende evden götürdüm içeçecej ve bikaç sey aldık 1000 harcamısız böyle bile
Sere serpe yedik
İki hamburger adam 250 tl diyordu şezlogda yatan adam içine oturrmus besbelli ufacıktı doymadım bile dedi telefonla konusyordu

Gunaydinlarr
Sabah kizi babasina kitledim attim kendimi sokaga
Kargom vardi onu verdim,avm ye gttim.Silveno gunes kremi aldim alyaya 137 tl,bide el kremi minik 9.90 147 tl watsonsda biraktim.
65 tl migros,cheddarli ucgen peynir,ac bitir torku salam,yesil elma,cop poseti,Turk kahvesi.
67 tl sok;avokado(13.90)soda,jacobs filtre kahve.
15 tl tambugday ekmek.
Valizleri bitiremedim hala,ilaclar vs
Tatile gitmeden yoruldim valla

Dünün yorgunluğunu atamadım önce nikah kıyıldı sonra kokteyl verildi oraya gittik takıya kadar zor durdum gündüz yaptılar kokteyl havada çok sıcaktı davetlinin biri bayıldı. Neyse eve gelirken eşim kendine bira aldı ben dedim dondurma alayım, nasıl içim yanmış eve girdik evin içi bile bana serin geldi. Bir sürahiye yakın su içtim. Sonra az dinlendim bir nescafe yaptım arkadaşım aradı kayınvalidesi ile ilgili sorunları vardı anlattı dinledim ama ben bile çok bilendim kayınvalidesine ve kocasına kocası yaşlı kadın, ne söylediğini bilmiyor gibi cümleler sarfetmiş neyse onunla konuştuktan sonra sabah kabak mücveri hazırlayıp buzdolabında bekletmiştim onu kızarttım çorbamda hazırdı yemek olayı da tamamdı ama yorgunluk baki kaldı.

Sabah sabah kahvaltı öncesi ev halkı uyurken mutfagımı hizmetime açtım yarın eşimin doğum günü yarım asırlık olan eşime pasta yaptım, ev için biscolata kurabiye yaptım ve eşimin istediği büryanı pişirdim bende severim büryanı ama haftada birkez yapsam yer eşim üç su bardağı pirinçten yaptım bir tavuk haşladım bir tepsi oldu. Pastamın pandispanyasını ilk defa içime sindi öyle yumuşak oldu ki ben bile bu kadarını beklememiştim. Biscolataları da begendiler ama mutfagı 8464958 topla yerleştir ocak-fırın sil bayağı yoruldum hazırladıklarım pişerken eşimde simit aldı hafta sonuna yakışan kahvaltı hazırladık sucuklu yumurta yaptık diğerleri peynir zeytin bal tereyağ klasik kahvaltı işte eşimle ben kızların kalan yarım simitlerini bile yedik nasıl acıktıysak bütün simitleri bitirdik. Kızlar hadi gidelim diyince yazlığa gideceğiz. Biraz geç gitmek işime geliyor açıksacısı hava çok sıcak.

Masallah abla.
Ben 1 haftada yeterrr diye geziyorm evde.Mutfaktan cikamiyorm.Anneme hak verdim ogle yemegi konusunda fjdjjdjd
Evde ogle yemegi delilik
Sabah 6.30-7 gibi kiz kalkiyr kahvalti ettiriyorm.
Bizimle birlikte 10 gibi bidaha ediyor.
14.00 de koci ogle yemegi? Diyor.
Ogle yemegi yiyoruz,corba salata genelde.1 su bardagindan mercimek yapiyorm suzme oglen bitiyir.
Koci cikiyor Alya gunduz uyumadiysa ac uyumasin diye 17-18 arasi aksm yemegi yediriyorm.
Aralarda meyve vs valla 1 haftada havlu attim
1 tencere et pisirdmEt salata 2 gun menum yemek yapamam dedim.
Yarin gece yola cikacagiz yemek kalsin istemiyorm bide.

Senin kızın çok küçük babym benim kızlarda küçükken bende sizler gibiydim ama şimdi evde iş yapmamak için ayagıma hiç biri dolanmıyor inan ben sofra hazırlamasam hiç biri de acıktım demez eşimle ben acıkıyoruz yeme ihtiyacı duyuyoruz kızlar küçük kase çerez yeseler yetiyor. Benim prensesler dolu dolu bir kepçe çorba koydurmazlar az koy anne hep öyle diyorlar. Ben şimdi bir kahve fincanı ölçüsü ile mercimek çorbası yapıyorum inan eski günlerimi özlüyorum nasıl güzel yerlerdi şimdi ikiside kio almamak için yemekden ödün veriyorlar daha sonra cips vs. yemek için. Sen de çok yemek yapıyorsun hep yazıyorsun buradan ne güzel ben de sizlere imreniyorum.

Canimsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…