Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bir arkadaş şöyle demişti, o parayı özele vereceğime o paraya ev alırım en azından evi olur kira derdi olmaz diye.tabi bana mantıklı gelmişti. Ama sonra geçen yıl dayanamayıp o da verdi özele :)
Ben kendim de ilk üniversiteyi okudum. Zaten ilk sınava giriş amacım okul öncesi öğretmenliğiydi. Alan değişti. Onu kazanamadım. Yıllar sonra lise çocuk gelişimi bölümü diploması aldım.Sınava çalışamadım girdim. İkinci üniversite olarak Özel ünv. kazandım gitmedim. Baktım fiyatlar fena. Karşılayamam dedim. Zaten çalışıyorum. Geçiniyordum. Vazgeçtim.
Keşke imkanlarım olsaydı da yapabilseydim.

Selamm
İş bitti çok yoruldum yaa, evi robot süpürdü ben değil. Çok halsiz düşüyorum. İlaçmı yapıyor anlamadım. Eskisinden daha çabuk halsiz düşüyorum.
Akşamüstü arkadaş aradı yarın akşam müsaitmisiniz diye. Geçmiş olsuna geleceklermiş. Biz de yarın gündüz için plan yapmıştık. Geç olur ondan dolayı pazar öğleden sonra gelin dedim. Birkaç şey hazırlasam iyi olur. Valla buzlukta yok kötü oldu.
Eşime geleceklerini söyledim. Arkadaşın eşiyle kanki gibilerdi. Bizden çok onlar konuşuyor kızları görüntülü konuşturuyorlardı. Benim hastalık dönemimde arkadaşın eşine doktor sormuş görüştürürmüsün tanıdığın bir doktor varsa demiş. İlaç mümessili de. O da bakalım deyip geri dönmemiş sormamış hiç ne yaptınız diye. Arkadaş beni aradı kaç defa sordu vs. Gelince de haber ver muhakkak dedi. Haber bile vermemiştim daha.
Koci diyor aramadı dönüş yapmadı takmış ona. Evet tabiki kötü gününde böyle hoş değil ama sonuçta arkadaşın eşi o dedim. Ayrıca kankiydiniz söylersin lafını aynı kardeşine benim söylediğim gibi dedim
Eskiden olsa bu konulara tartışırdık. Ben sinirlenirdim takıp uzatmasına o karşılık verirdi ters ters şimdi bir rahatlık üzerimde içimde kalıp sinirlenmiyorum söylüyorum direk. O da bana karşılık veremiyor tam daha nazik söylüyor.
Bendeki ilaç relaxlığı ondaki hasta olmam korkusu galiba.
Neyse pazar günü gelecekler inşallah bir aksilik olmazsa.
Kardeşime avukat yine dönmüş şimdi de 80 bin teklif etmişler. Ben de dedim 100 bin verirlerse, ve çıkış kodunu düzeltirlerse kabul et. Geri kalan kısmını da issizlik maasıyla tamamlarsın en azından iyi olur dedim. Beklememiş olur.
Yoksa hakaret konusu için dava açacak.
Hayırlısıyla bakalım

Harca gitsinnnn. Ben işi bıraktığımdan bu yana ne borç ne para takip ediyorum. Hiç başımı ağrıtamam. Borç duysam geceleri uyku girmez
Bende alıyorum düşünmüyorum acımıyorum
İşi bıraktıktan sonra
Para varmı diye soruyorum dum
Ortak olalı para ver verrr yapıyorum
Bugün 1200 harcadım markette
Oğlana kırtasiye alınacak
1000 ordan

Valla iyi bir öğretmene rast gitmesi önemli özel devlet değilde fikrim
Bence kardeşin haklılığını gördüler habul etme daha fazlası hakkı
Birde ben iş arkadasım mahkemesinde savundum o kazandı
Birde oradaki mğbaşir abi dedik çoğunlukla işçiden yana oluyorlat
Bence mahkeme yoluna girsin dahada artıracklar kabul etmesin söyle kardeşine
Domuzdan ne koparırsa o kar ablam öyle der

Herkes nerdeee,
Kimsecikler yok.
Bugün yorgun gündü. Dün gece Ela anne benim odamda yatarmısın bu gece dedi. Yattım. Eşime de söyledim.
Günlerdir odasında yatmadım.
Üzülmesin kuzum.
Sabah erken uyandım. Poğaça mayaladım yaptım. Biraz buzluğa attım.Minik kurabiye istiyordu yaptım. Denize gidecektik hazırlık yaptım. Çıktık gittik. Hava miss. Evin burada daha kötü ve rüzgarlıydı.
Sahilde kahvaltı yaptık. Birgün çadırla kalsak keşke. Yengeçler yanyan yürür artık
Denizde Elayla bir açılmışız ooo. Karadeniz ne de olsa. Alıp götürüyor. Kolay yüzülüyor ama açılmak da kötü. Tabi biraz da bu yıl tadına varamamıştım.iyi geldi. Kumda da oynadı. Kuma gömdük birbirimizi.
Tabi eve geldik yorgun bitkin. Ela arabada uyumuştı. Ben markete uğradım. Alışveriş yaptım. 87 tl.
Eve geldim hala uyuyordu. Eşim yemek söylemiş. Sadece tatlı gelmiş. Ben eve gelince duş aldım.
Tatlıyı İade yaptı. Tekrar trendyoldan sipariş verdi. O da yanlış ekmek arası köfte geldi Bir cenabetlikmi var diyor
Neyse olanı yedik doyduk şükür.
Akşamüstü uyumaya çalıştım uyuyamadım. Elayı da duş aldırdım.
Yarın misafirim var. Tatlı yapacaktım kaldı. Valla acele ne yapılır bilemedim. Yorgunluktan bişey yapamadım. Bulaşık mk boşalttım. Götürdüğüm çantaları boşalttım.
Ne yapılırki acele tatlı. Sabah yapsam.
Birşey bulamazsam hazır aldırırım.
Çok yoruluyorum hiç halim yok.üstelik eşim yardımcı oluyor.

Selamm
Sabah rota oluşturdum hayde dedim ama evden çıkmamız 1 oldu
Kahvalti, hazırlık, oğlana yemek(kursu vardi 2 de) falan derken valla çıkamadık.
Beğendik burasıda güzeldi sadece kalabalıktı benim en sevmedigim
Beğendim ama kalabalık sebebiyle gitmem galiba bi daha
Bugün bize pahalıya patladı.
Yiyeceği evden koydum ama paralı yoldan gittik gidiş dönüş 150tl
Mazotda yaktık Bi okadar.
Golde tekneyle tur atıyorsun kişi başı uygun bir meblağ aslında ama 6 kişiden aşağı tur yapmiyo
Eşimde binmek istemedi kimseyle biz yalnız bindik 150tl de ona verdik
Kızı lunaparka götürdük oradada 50tl verdik
Pek acımıyorum aslında güzeldi.
Böyle gollerde ışıklandırma olmuyor okadar kötü ki
Hava kararınca kalkmak istiyorsun
Zifiri oluyor
Bir ara hatta kurbağalar gelmeye başladı dibimize kadar görünmüyor ki bisi
Kalktık ışıklandırma olsaydı otururduk 2 saat daha
Kız mutlu biz mutlu

Cocuk goruyor arkadaş alyayla oynasın diyor
Benimle oynasın oynayalım diyo güya
Bi de yürüdük biraz baba kucağına almicakmis Anne alacakmış okadarda kıyamaz babasina
Dedim Alya hoşaf gibi oldum hiç alamicam evladım
Bugün neydi öyle ya bir ara pisman olmadım diil
Hiç esmedi nefes alamadım sanki
Çok bunalticiydi 34° falan gosteriyordu.

Eve geldik hemen kap kacak makineye attım
Duş, yemek, meyve derken sabah oğlanın kurs erken
Su duzen beni aşırı sarsacak.
Bi gün öğlen bi gün sabah
Unutuyorum hangi gündü
Allahım şu seneyi de atlatsaydık hayırlısıyla

size yazdıktan sonra sızmışım koltukta. İşte bu aralar öyleyim o an deli gibi uykum geliyor. Uyudum uyudum yoksa sersem gibi geziyorum. Uyumaya çalışıyorum uyuyamıyorum. Sağolsun kociş toplamış. Çay bardağı meyve tabağı vs.mutfağı toparlamış. İyi geldi. Elanın da uykusu gelmiş. Diş fırçaladık. Giyindik. Kitap istedi, okudum. Uyudu.

İyipazarlar
Dun 23.00 gibi girdik eve kiz bayilmisti arabada zaten.
11.00 gibi cikis yaptik.
Kemeri gezdik.Ayy o ne kum gibi insan kayniyo sahili.Adrasan da bostu cogu sezlong.
Dondurma dukkani var konyaaltinda bizim Antalyaya gitme sebebimiz diyebilirimDondurma yedik orda,frenkyemisli efso,bide ejder meyvesi cikarmislar.Karisik aldik 65 tl uygundu.
Ordan ikbal de yemek yedik.İkbal delirmis.Herkes homurdanarak cikti.Fiyatlar ucmus 270 tl biraktik corba 2 tane,kiza kofte,ortaya patates icecek.
Adamin biri 500 tl verdim bu yemege diye sikayet etti mudure 3 tabak kuru pilav almislar.
Ordan ciktik kutahyada cini carsina,ordan kahvalti tabagi tutsu falan aldik.
Antalyada otogarda yenigunden recel aldim bide hediyelik 150 tl orda biraktim,annemlere,kvdeme kardesme.Turunckabugu cok seviyor bizimkiler.
Shelde yakit icin durduk 45 tl kahve aldim kociyle bana kiz uyuyinca .
Eve geldik bayildik direk.
Makina sabahtan beri calisiyor.
Ev aldi basini gidiyor

Harcama konusunda koci benim kendini astiElimi uzattigim seye al istiyosn diyo.Alya hamburger yicem dedi dun ikbalde,hayir dedim yemez biliyorm 65 tl sadece hamburrgere yazmislar.Kofte 85 ti en azindan ,bes kofte geliyo dedim .Kofteler geldi yedirdm.Hamburger isttiyosaan alaalimm babacim diyo.Yemicem dedi doydu tabi .Cani cekmesin cocugun diyo
Bide ispartada gul lokumu aldik,30 tl kendimize aldik.Annenlere de al istersen diyo.Yok dedim sevmez onlar .Kasada lavanta kahvesi gormus 100 gr 35 tl .Alalim sen seversin bunu diyo.Baktim dibek kahvesi gibi.Hic sevmem dibek kahvesini de.Yok dedim ben cekirdek kahve alirim o parayaRolleri degistik adamla bu tatilde

Aştı enişte hadi

Selamss
Bildiğin yıkılıyorum
Sabah salonu eşime toplattım
Çıktı biraz 5 de gelecek pant. Falan terziye vermeye kurutemuzleme işi var bi de
Gömlekleri oldu 2 daha aldık
Kabanida alip kapıyoruz seni dedim tmm.
2 tkm elbise daha bulursun sen bana diğerlerini atıcam diyo.
Senle mi ugrascam yaw dedim çok beğenmiş.
Bunları görünce ötekileri begenmiyor şimdide.
Yorum oku beden ara indirim bak pöfs bazen darliyor.

Kendime ayakkabi aldım klasik.
2 tane var her düğünde aynı Bi o Bi öteki degisik olsun dedim.
Hasırlarin fiyatı dussunde ondan da alicam yaza alıp atim.
Hiç kışlık alasım yok hep yazlıklar düşsün diye bekliyorum valla. Özellikle elbiseler etekler
Hiç giyemezdim bu yaz baya rahat ettim. Alıştım
Kışın evdeyim zate
1 mont 1 bot yeter bana
Cikarsakda ancak avm ya da kahvaltıya falan pant. Esofman takılıyorum kışın.

Yemek yapmak istemedi cnm
Pilav yaptım
Kanat sosladım yine atarım fritoze
Bi salata tmm

Sabah eşimle hesap yaptık. Bnm kartın limiti doldu bisi alacaktım alamadım.
Eşim 1000tl yukarı çıkardıda aldım.
Zaten 3.100tl onun 2 tkm elbise 5 gomlek tuttu. Bnm kartla aldım
3 bin tl harcamisim
1.300tl taksitli alışveriş var ayrıca.
3bin TL şahsi harcamam diil mutfak vs. İçinde oğlana test kitabı, bnm canta flnda var.
Yine mutfagi deterjanı vs iyi cevirmisim dedim eşime.
5kg seker olmuş 127tl
5lt siviyag olmuş 200tl
Eşim meyve, ekmek, 2 haftada 1 patlican,biber fln aliyor ancak sipariş verirsem o da.

Bu ay ek gelir olan aracdan yüksek bekliyoruz
Bakalim kafamizdaki mebla gelirse bir kısmıyla döviz alicaz.
Eşim döviz biriktiriyor meblasini sormadim ama birikime devam ediyor.
Supriz yapar o söylemez.
Rabbım yardım ediyor çok şükür darlanmadan bir şekilde hallediyoruz kolayliyo mevla

Bereketli olsun lellim. Aldıklarınızı da güzel günlerde kullanın ne mutlu size.

Bu hafta sonundan birşey anlamadım Cumartesi günü evden tarlaya diye çıktık ot biçme aracı çalışmadı eşimle yazlığa gittik biçme makinasına alet aldık. Yazlık serin çok güzel uyumuşum, orayı hemen elektrikliye tutuyorum çok çabuk örümcek ağı oluyor. Bahçede biber vardı az onları topladım yarın yarısını dondurucuya koyarım kalanını da hafta içi kızartırım domates soslu. Bu gün uyandığımız gibi tarlaya gittik sadece kahve içtik. Ama bıçak çok çabuk köreldi 100 tl verdi eşim dün 2 saat bile dayanmadı. Neyse tarladan anneme babama gittik çay içtik eve geldik saat 12 olmuştu ben kahvaltı hazırladım sucuklu yumurta, domates,peynir,zeytin tereyağ, bal çokda acıkmışız bol bol yedik. Bir makina çamaşır hazırladım birazdan çalıştırırım balkon yıkadım buzdolabını temizledim kaşıkların bulunduğu çekmeceleri ve diğer 3 çekmeceyi de temizledim yerleştirdim yorulmuşum akşam için az az yemek var onları yeriz üzüm yıkadım kavun da keserim yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…