- 27 Şubat 2013
- 14.805
- 42.309
- 798
Bir arkadaş şöyle demişti, o parayı özele vereceğime o paraya ev alırım en azından evi olur kira derdi olmaz diye.tabi bana mantıklı gelmişti. Ama sonra geçen yıl dayanamayıp o da verdi özele :)Benim küçükde özele gidiyor..
Ama şu var ki ilkokulda özel okuldan ziyade öğretmen önemli.İlkokulu şansımıza Rabbimin hikmetiyle diyim çok iyi bir öğretmende okuma şansını yakaladık..Orta okul yoktu sadece ilkolkul idi maalesef.. Bu arada benim okulumda okudu kızımda:)Tabi yenilenmiş olarak..
Ortaokulda adres aldırdım en yakın semtimizdeki okula vermek isedim. Ama maalesef ki orada bile sınıf mevcudu en az 45 dedi müdür.. Şuan gittiği okuluda ilkokul öğretmenimizin tavsiyesi ile bulduk..
Memnunuz.. Butik okul olduğu için diğer özellerden hem daha uygun, hem sınıf mecvutları da 12-13 kişi civarında..
Bizim Bu sene son artık.. LGS öğrencisiyiz.. Dersaneye falan gitmeyecek.. Çünki okul Lgs ye göre program yapmış.. tüm gün okulda.. Cumarteside dahil ..Ortaokul için verdik iyi kide vermişiz.. Okulunda başarısı iyi ..
Öğrenciler iyi güzel liselere giriyorlar.. Tabi iş en çok çocuk da bitiyor..
Lİse ve üniversite için özel düşünmüyorum ama.. Zaten gücümüzde yetmez..
Amacımız iyi güzel bir liseye girmesi ve oradan da iyi bir devlet üniversitesi olur inşallah Üniversite hakkaten de özelle devlet baya ayrışık.. Devlette daha zorlama var ama özelde daha basit geçebilmek en basiti..Neyse bakalım bizi neler bekliyor.. Şimdilik düşüncelerimiz bu yönde ilerde değişr mi bilemem..
Bende alıyorum düşünmüyorum acımıyorumHarca gitsinnnn. Ben işi bıraktığımdan bu yana ne borç ne para takip ediyorum. Hiç başımı ağrıtamam. Borç duysam geceleri uyku girmez
Valla iyi bir öğretmene rast gitmesi önemli özel devlet değilde fikrimÖzel sektörde doktorunu bulmak, iyiokulu bulmak vs önemli bence.
Bazı hastaneler ve doktorlar soyguncu net.
Gercekden işini adabiyla yapan, gereksiz test, ilaç vs yazmayan yaptırmayan doktoru bulmak.
Mesela benim cildim için gittiğim dr. İşlemleri pahali tmm ama kadin gercekden gereksiz işlem, ilaç vs yapmiyor, vermiyor.
Hatta varsa hiç alma devam et falan diyor.
Böyle doktorları özel sektörde bulmak önemli.
Ben özel okul içinde çocuk devam edemeyecekse ileriki senelerde verilmesinden yana değilim.
Yani maddiyatina güvenmeyen vermesin bence
Ben her sene 60bin vermenin gereksiz olduğunu dusunenlerdenim.
Her semtin 1 pilot okulu oluyor genelde.
İmkan varsa adres aldırıp kayıt yaptırır servise veririm sanırım bende.
Bence kardeşin haklılığını gördüler habul etme daha fazlası hakkıSelamm
İş bitti çok yoruldum yaa, evi robot süpürdü ben değil. Çok halsiz düşüyorum. İlaçmı yapıyor anlamadım. Eskisinden daha çabuk halsiz düşüyorum.
Akşamüstü arkadaş aradı yarın akşam müsaitmisiniz diye. Geçmiş olsuna geleceklermiş. Biz de yarın gündüz için plan yapmıştık. Geç olur ondan dolayı pazar öğleden sonra gelin dedim. Birkaç şey hazırlasam iyi olur. Valla buzlukta yok kötü oldu.
Eşime geleceklerini söyledim. Arkadaşın eşiyle kanki gibilerdi. Bizden çok onlar konuşuyor kızları görüntülü konuşturuyorlardı. Benim hastalık dönemimde arkadaşın eşine doktor sormuş görüştürürmüsün tanıdığın bir doktor varsa demiş. İlaç mümessili de. O da bakalım deyip geri dönmemiş sormamış hiç ne yaptınız diye. Arkadaş beni aradı kaç defa sordu vs. Gelince de haber ver muhakkak dedi. Haber bile vermemiştim daha.
Koci diyor aramadı dönüş yapmadı takmış ona. Evet tabiki kötü gününde böyle hoş değil ama sonuçta arkadaşın eşi o dedim. Ayrıca kankiydiniz söylersin lafını aynı kardeşine benim söylediğim gibi dedim
Eskiden olsa bu konulara tartışırdık. Ben sinirlenirdim takıp uzatmasına o karşılık verirdi ters tersşimdi bir rahatlık üzerimde içimde kalıp sinirlenmiyorum söylüyorum direk. O da bana karşılık veremiyor tam daha nazik söylüyor.
Bendeki ilaç relaxlığı ondaki hasta olmam korkusu galiba.
Neyse pazar günü gelecekler inşallah bir aksilik olmazsa.
Kardeşime avukat yine dönmüş şimdi de 80 bin teklif etmişler. Ben de dedim 100 bin verirlerse, ve çıkış kodunu düzeltirlerse kabul et. Geri kalan kısmını da issizlik maasıyla tamamlarsın en azından iyi olur dedim. Beklememiş olur.
Yoksa hakaret konusu için dava açacak.
Hayırlısıyla bakalım
Aştı enişte hadiHarcama konusunda koci benim kendini astiElimi uzattigim seye al istiyosn diyo.Alya hamburger yicem dedi dun ikbalde,hayir dedim yemez biliyorm 65 tl sadece hamburrgere yazmislar.Kofte 85 ti en azindan ,bes kofte geliyo dedim .Kofteler geldi yedirdm.Hamburger isttiyosaan alaalimm babacim diyo.Yemicem dedi doydu tabi .Cani cekmesin cocugun diyo
Bide ispartada gul lokumu aldik,30 tl kendimize aldik.Annenlere de al istersen diyo.Yok dedim sevmez onlar .Kasada lavanta kahvesi gormus 100 gr 35 tl .Alalim sen seversin bunu diyo.Baktim dibek kahvesi gibi.Hic sevmem dibek kahvesini de.Yok dedim ben cekirdek kahve alirim o parayaRolleri degistik adamla bu tatilde
Bereketli olsun lellim. Aldıklarınızı da güzel günlerde kullanın ne mutlu size.Sabah eşimle hesap yaptık. Bnm kartın limiti doldu bisi alacaktım alamadım.
Eşim 1000tl yukarı çıkardıda aldım.
Zaten 3.100tl onun 2 tkm elbise 5 gomlek tuttu. Bnm kartla aldım
3 bin tl harcamisim
1.300tl taksitli alışveriş var ayrıca.
3bin TL şahsi harcamam diil mutfak vs. İçinde oğlana test kitabı, bnm canta flnda var.
Yine mutfagi deterjanı vs iyi cevirmisim dedim eşime.
5kg seker olmuş 127tl
5lt siviyag olmuş 200tl
Eşim meyve, ekmek, 2 haftada 1 patlican,biber fln aliyor ancak sipariş verirsem o da.
Bu ay ek gelir olan aracdan yüksek bekliyoruz
Bakalim kafamizdaki mebla gelirse bir kısmıyla döviz alicaz.
Eşim döviz biriktiriyor meblasini sormadim ama birikime devam ediyor.
Supriz yapar o söylemez.
Rabbım yardım ediyor çok şükür darlanmadan bir şekilde hallediyoruz kolayliyo mevla
Amin Allah razı olsunBereketli olsun lellim. Aldıklarınızı da güzel günlerde kullanın ne mutlu size.
Yiaabu arada dun biz lelliyle karsilastikkk ama ilk kez karsilasinca emin olamadik konusamadik
ya dimi hic aklima,gelmezdi valla nasipmis karsilasmakYiaa
Randevulassak denk gelemezdik eminim
Dünya küçük bak
Valla öyle biz oraya sabah karar verdik bi de başka yer vardı aklımdaya dimi hic aklima,gelmezdi valla nasipmis karsilasmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?