- 27 Şubat 2013
- 14.805
- 42.311
- 798
Harca gitsinnnn. Ben işi bıraktığımdan bu yana ne borç ne para takip ediyorum. Hiç başımı ağrıtamam. Borç duysam geceleri uyku girmezSeninse bende gibi için döktün hak ediyolar
Canm ya bugün oğlana ihtiyacı listesi verdiler bir yığın
Bi kamyonda ben eve alınacaklar yazdım oldugu halde
Oğlanın yatagı kırdım yatak al diye
Kurs ücreti
Bizim artık önceliği evine veriyor tabi çok şükür Eladan sonra değişti. Bir çocuğum var öncelik evim olmalı dedi nihayet. Herkesten önemlisi kızı oldu tabi. Kardeşine de bitiyordu. Çocuktan önce.Benim beşik kırık arada tamir ediyo
Tekrar takıyo bu sefer kırdım çocuk bigün Gercekten düşecek gece açılmıs kapak resmen iyice söktüm
Bazen yapacaksın lelli buna böyle yaaranıyor artık sabrım iyice tastı çünkü
Benim komsu bu lastikleri parçalayaan
Evde masa tabure vaarmıstj
Sen ocaga bıcagı koy kızgın bıçakla tabureleri kes
Kocası öğlen yeni masa sandalye aldı
Onun kocası da başkalarına ailesinde eli habire bıktı onun istediğini almıyo oraya veriyor Du hak ediyorlar artık
Yaaaa yerim ben onu. O baston dedeyi Ela 2 yaşında yapıyordu. Nasıl öğreniyorlar ben de bilmiyorum.Kız beni bugün çok güldürdü
Kışlıkları çıkarınca sapkalarinida çıkardık sapka atkı takmis elinde uzun ince Bi boru vardi onu almış
Ben dede oldum diyo
Hayır dede nerde gördü acaba degnekli şapkalı diye dusunuyorum.
Dgnekle gezen tanidigimiz kimse yok yolda falan yaşlı birini gördü sanırım
Ben dede ooolduum ben dede oolldduum diye gezdi durdu.
Ben olsam gonderemiceksem iyi bi devlet okulu bulurdum.Ablan yarin evlense(bekardi galiba)esi biz niye oduyirz yegeninin okulu dese zor durumda kalir.Cocuk icin de ozelden cikip devlete uyum saglamak zor.Günaydın
Yeniden uyumaya niyetim yok. Kalkıp girişeceğim işlere. Elayı da bugün saat 10:30 lara bırakmayacağım.dün ben kaldırdım da uyandı 10:30 civarı.
Akşam hadi uyuyalım hadi uyuyalım saat 11:30 u buldu. Okul için aldığımız malzemelere isim etiketi yapıştıracağım diye tutturdu.sabah yapacağız zaten dedim yok.
En son kitap okumamı istedi geç oldu uyku saatin geçti dedim. Sabah kitap okuyarak uyandır dedi.tamam dedim.
Dün okulda öğrendiği şarkıları söylüyor.
Özel okullar uçmuş 50-60 binden bahsediyorlar. Seneye ne yaparız bilmiyorum. Ablam ben öderim diyordu da inşallah evinin borcunu bitirirde onu da kasmaz.bir de olduki gönderdim sonraki yıllar ablam o işi bırakırsa ne olacak o da belli değil. Özele alışıp alıp devlet okuluna göndermek daha kötü sanki. Ayy bilemedim bu ekonomi ne olacak astrologlar 2023 ten sonra Türkiye’ nin daha zengin ülke olacağını söylüyormuş. Özellikle 2025-2027 ahhh keşke dedim.
Aynen de eşimle bu konuyu konuşuyorduk dünBen olsam gonderemiceksem iyi bi devlet okulu bulurdum.Ablan yarin evlense(bekardi galiba)esi biz niye oduyirz yegeninin okulu dese zor durumda kalir.Cocuk icin de ozelden cikip devlete uyum saglamak zor.
50-60 la da bitmiyor zaten,2 cocuk okuyor kardesimin 10 kusur formaalar kizin tuttu.6 bin yemek icin ek ucret istendi,kitaplar icin ayrica odendi
Hayirlisiyla bulunur ins.Ben her konuda ozelciyim dr,hastane vs .Cunku sistemimiz.Yani okulda da guvenlik vs.Yoksa ozel okulda ben de biliyorm sisirme notlar vs oldugunu .Koci de tam tersi devlet okulu,universite hastaneleri olsn.Onlarin deneyimleri baska diyor.Saglik sigortasi var,sehir hastanesine gitcem bide diye tutturuyor.İyi git dedim.İci rahat etmez.Aynen de eşimle bu konuyu konuşuyorduk dünablamın evleneceğini sanmıyorum ama bu işte çok ilerleyen yaşlarda çalışmayı düşünmüyor. Geleceğine yatırım yapıp emekliliğinde rahatça yaşama planı var.
Güzel bir okul istanbulda bulmak gerçekten zor. bizim bu gönderdiğim okulda öğlene çevirme olayını sağolsun bir okulun müdürü yaptı. O okul güzel diyorlar bize biraz mesafe var. Araba ile götürmek şart. Ama bu yakın okul olayına şimdiden alıştım.
Uzak olunca trafik ayrı, park edecek yer yokmuş o ayrı sorun. Bir de ikametgah olmayınca ceza kesiliyormuş. Yakındaki okullara da hiç vermem.
Bakalım hayırlısı.
Galiba çalışan annenin işyerine yakın devlet okuluna gönderilebiliyormuş. Öyle birşey duydum. Bir karar vereceğiz
Özel sektörde doktorunu bulmak, iyiokulu bulmak vs önemli bence.Hayirlisiyla bulunur ins.Ben her konuda ozelciyim dr,hastane vs .Cunku sistemimiz.Yani okulda da guvenlik vs.Yoksa ozel okulda ben de biliyorm sisirme notlar vs oldugunu .Koci de tam tersi devlet okulu,universite hastaneleri olsn.Onlarin deneyimleri baska diyor.Saglik sigortasi var,sehir hastanesine gitcem bide diye tutturuyor.İyi git dedim.İci rahat etmez.
Biz de çoğunlukla özeli kullanıyoruz. Fakat hastalık ameliyat konusunda devlet hastanesi doktorlarına daha çok güveniyorum. Sonuçta para amacı yok. Fakat istanbul’da malesef ameliyat randevuları aylar sonraya veriliyor. Özellerde ağrı sıkıntı yok fazla. Her anlamda daha rahat oluyor özeller. Çünkü malzeme çok.Hayirlisiyla bulunur ins.Ben her konuda ozelciyim dr,hastane vs .Cunku sistemimiz.Yani okulda da guvenlik vs.Yoksa ozel okulda ben de biliyorm sisirme notlar vs oldugunu .Koci de tam tersi devlet okulu,universite hastaneleri olsn.Onlarin deneyimleri baska diyor.Saglik sigortasi var,sehir hastanesine gitcem bide diye tutturuyor.İyi git dedim.İci rahat etmez.
Kimisi özel okul takıntılı.Özel sektörde doktorunu bulmak, iyiokulu bulmak vs önemli bence.
Bazı hastaneler ve doktorlar soyguncu net.
Gercekden işini adabiyla yapan, gereksiz test, ilaç vs yazmayan yaptırmayan doktoru bulmak.
Mesela benim cildim için gittiğim dr. İşlemleri pahali tmm ama kadin gercekden gereksiz işlem, ilaç vs yapmiyor, vermiyor.
Hatta varsa hiç alma devam et falan diyor.
Böyle doktorları özel sektörde bulmak önemli.
Ben özel okul içinde çocuk devam edemeyecekse ileriki senelerde verilmesinden yana değilim.
Yani maddiyatina güvenmeyen vermesin bence
Ben her sene 60bin vermenin gereksiz olduğunu dusunenlerdenim.
Her semtin 1 pilot okulu oluyor genelde.
İmkan varsa adres aldırıp kayıt yaptırır servise veririm sanırım bende.
Benim küçükde özele gidiyor..Kimisi özel okul takıntılı.özel olmasa göndermem mantığındalar. İyi devlet okuluna gönderip, bazı derslerde özel ders aldırmak da mantıklı geliyor bana.
Evet mantıklıKimisi özel okul takıntılı.özel olmasa göndermem mantığındalar. İyi devlet okuluna gönderip, bazı derslerde özel ders aldırmak da mantıklı geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?