Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selamm
Geçen gece rüyamda anneannemin evindeydik
Bisi arıyordum haldir haldir neydi unuttum ama teyzem annem falanda var.
Sonra Bi ses seslendi degisik bir ses kadinmi erkekmi onu bile animsayamadim sururi sururi dedi 2 defa.
Öyle uyandım.
Gece 2.5 sururi anlamı ne diye googleden baktım hemen
Sevinçli, neşeli, cennett insanlarının üzerinde oturacakları büyük koltuk demekmiş.
Rabbım mi duyurdu bilmiyorum inşallah öyledir yeri mekanı cennet olsun.
Beni rüyalarım etkiliyor biraz bazısı çıkıyor
Ya da tabirleri oluyor genelde.
O sebeple rüyalarımı önemsiyorum

Akşam eşim kurutemizlemeye falan ugricakti dedim bizide al.
Markete girdik kuru incir, galete, süt aldım.
Kızda oyun hamuru gormustu istiyordu onu aldık.
Başımıza iş aldık
Akşam oyun hamuruyla uyudu sabah hamurla uyandı
Simdide poşete doldurdu annesnnesine göstercekmis aldı gitti.
Kadını rehin alır birazda
Güzel oyaladi ama yalnız oynamıyor.
Otur otur diyo
Dün benle babası yetmedi abisinide cagirdi gel otur diye.
Komsularda gelsin kızım dedim o vakit.

Arkadaşlarım alıştırdı kızı gelirken eli boş gelmiyorlar teyse gelcek kotete getircek diyo (cikolata)
Her gün teyse bekliyoruz kotete bekliyoruz.

Dünden yemeğim var şükür resmen haftalar sonra

Midemi çorba ediyorum şu kilo durmasını kırım diye
Sabah chiali su
Zeytin yaginda kuru incir
Sirkeli ballı su
Form cayi

Öglen chiali yogurt yicem.
Galete kahve

Akşam kabak aticam fritoze yoğurtlu yicem.
Bi metoyu soklamam lazım
Kilo vermem durdu.
Mide pert

Su mevsimde hiç yedigollere gitmedim
Yazın gitmistim
Çok istiyorum gitmek ama kızı hasta ederiz diyo eşim. Hava çok serinlemiştir orda diyor, haklı
Alyossuzda gitmek istemiyorum o çok alıştı doğaya seviyor ağaçları kuşları ördekleri
Anne baççeye(bahçe) gidelim diyor☺
Bu sonbaharda goremicem yedigolleri galiba
Umudum başka sonbaharlara en azından kiz az daha büyüse
Yoruluyor bi de kucak istiyor.
Heyecan aramim hiç.
İyi dedim ben rota oluşturim başka.

Kart kesiliyor bugün
Yarin biraz pirinc, makarna, kahvaltilik tayfasını halledim.
Eşimde kasap işini halleder.
Bu ay biraz daha dikkat etmem lazım çünkü kıyafet ihtiyaçlarına öncelik vermek istiyorum.
İndirim kovalıcam.

Çarşambaları buluşmaya başladık ekip toplandı bu hafta diğer arkadaşa gideceğiz sonra bana davet edicem sıra bende. Bu yıl buluşuyoruz madem dedim 100 tl olsun tamam dediler. Az da olsa ordan gelir onu da birikime koyarım. Sabah sabah toz aldım kapıları sildim balkon yıkadım kızımın bir takımı var anne yıkarmısın dedi alt üst koyu renklileri yeni yıkadım vermeyi unutmuş bir iki parça daha yanına ekledim bir makina oldu sayılır yıkandı astım. Dondurucuya bir poşet kızartmalık biber koydum akşam içinde patlıcan-biber kızarttım üstüne domates sosu yaptım anca yemeğimi yedim duşumu aldım kızartma kokmayı hiç sevmiyorum. Çayımı aldım size geldim kızların kargoları geliyor onlarıda alıyorum. Akşamları yemekten sonra hemen uykum geliyor bu ara mevsim değişikliğinden mi gün içinde oturmaya hiç vaktim olmuyor ondan mı bilmiyorum gece de 3-5 arası uyanıkım bekliyorum ezan okunsun kalkayım diye gündüz biraz uyusam iyi olucak ama uyku tutmuyor.

Selamm,
Bu sabah 9 a doğru uyandım. Bekle bekle uyanmıyor benim minik kızım. Gittim 10:20 geçe uyandırdım. Akşam yatmaz sabah kslkmaz şarkısını söyledim :)
Uzandık biraz yatakta. Kahvaltı hazırladım. Yaptık toparla okula bıraktım.
Markete gitmiştim. Ekicinin hellim peynirinden aldık 3 paket. Süte zam geldi, yakındır ona da zam gelir.
Gezdim biraz. Ona toka aldım.,Arkadaş aradı dönüşte uğra diye.
Uğramayacaktım neyse gel deyince uğradım. Yedik içtik. Kahve çok içmiyorum ıhlamur verdi. 1 saat durdum. Köfteci yusuftan köfte siparişi verdim. Gelecekti eve geçtim. Çamaşır katladım.
İnanılmaz uykum geldi yarım saat sonra Elayı almaya gitmem lazım.
Böyle oluyorum akşam da uykum kaçıyor.
Koci de akşam dua ettim diyor neye dedim. Ailemize kızımıza mutlu ailemiz olsun, işte kızımız ilerde evlensin çocuğu olsun bize gelirler vs. diyor. Valla dedim evlensin diye hiç dua etmiyorum. Torun için de hiç aklımdan bile geçmiyor. Benim kızım iyi bir mesleğini alsın, kimseye muhtaç olmasın, kendi ayaklarının üzerinde dursun. Güçlü olsun diye dua ediyorum ve küçücük yaşta da aklına evlilik sokmayacağım dedim
Ne gerek var. İleri yaşını da ben göremem büyük ihtimal. Aramızda 38 yaş var. 30 unu ya görürüz ya göremeyiz bilmiyrum. Ama asla evliliği hayatının önceliği yapmasını istemiyorum

bahsettiğiniz ihraç fazlası mağazanın ismi nedir acaba?

Slm bacimlar
Sabah 7 den beri ayaktayim naptin hic.
Kahvaltiya firinda yumurtali ekmek yaptm Alyaya,bi boyle yiyor yymurtayi.
Kargom vardi ciktik,kizla koci oyun parkina,ben pttye.
Avmde dolandim sonra yanlarina gectim.Market yaptik eve gectik.
Oglen manti hasladim yedik.
Aksam icin beyti hazirladim,biraz da lavastan yaglama.
Full karbonhidrat bugun
Koci getirden siparis gecmis 40 tl indirimi varmis,esp.makinasi icin kirec cozucu,soda,tton baligi 3 lu,labne,
Bugubn bereket gunuymus 25 tl kumbaraya attim.25 tl g.dolapta satisim oldu
Denk geldi

Rüyan hayır olsun.İnşallah. Benim de rüyalarım çıkar. Çook küçükken kimin nereye askere gideceğini görmüştüm.iki kişiydi bu gördüklerim.sonra yıllar geçti daha çocuk düşünmüyorduk o dönemde bir çocuğa kucak açıyordum. Anne oluyordum.
Daha sonra ilerleyen süreçte sıra bekleyen iki arkadaşın birinin sarışın oğlu olacağını diğerinin de esmer bir kızı olacağını görmüştüm :) ve çıktı üstelik oğlu olan arkadaş cinsiyet tercihi yapmamıştı.
Son gördüğüm de annem kardeşlerimin birkaçı beraberiz rüyamda, ben onların yanında evde bir bebeğin altını değiştiriyorum. Hatta kafası acımasın diye başının altına birşey koyuyorum.
Bu rüyayı gördüm gecenin sabahı bana kızımla ilgili haber geldi ve tam da annemlerin bana gelmesine iki gün kala. Şaşırdım.
Geçen sana anlatmıştım ya, rüyamdan hişt sesi ile uyandım.. kızım çişmi dedim baktım uyuyor. Kalktım namaz kılıp dua ettim diye.,
Rüyalar bazen vesile oluyor

İyi geceler,
Gün içinde deli gibi uykum vardı. Şimdi uykum kaçtı biryerlere. Bu ara böyleyim. Bir uyku bastırıyor uyudum uyudum. Yoksa gidiyor geri gelmiyor.
Eşim ablamın patronundan bahsetti. Takibe almış da.,Yine kadın onkolojidekilerw yardıma gitmiş diye., Evet bahsetmişti ablam. Üstelik evlat edindiği kızıyla ne kadar da benziyorlar daha önce de göstermişti ablam resimlerini. Biraz duygulandım. Bana desteğini asla unutamam. Gönlü geniş insan. Allah o kızıyla da gönül bağlarını hiç koparmasın.
Akşam otururken baktım Elanın biraz ateşi var gibi ama çok değil. Yarın devam ederse göndermem okula. Bugün isim konusunu işlemişler. İsmimi annemle babam koydu demiş. Nilüfer su çiçeği diye bahsetmiş
Yarın da kırmızı renk günüydü. Kırmızı elbise giydirecektim. Bakalım sabaha ne olur. Sevinmişti kuzum yarın için de.
Bugün yayla çorbası varmış, çorbasını bitirmiş ben yine şok.inanmayıp öğretmenine sordum. Evet bitirdi dedi.
Akşama da köfte yaptım az yap karnım tok dedi.
Okul dönüşü illa arkadaşını bekledi. Bizim sitede oturan arkadaşını..
Yürüdük gelirken masalarda oturan arkadaşlara takıldık. Bir fasılda orada :)
Eve geldik tablet istedi. Birlikte vakit geçirelim ama özledim seni hatta birlikte yemek yapalım dedim. Güzel geçti.

Rabbım hayırlara çıkarsın

Selamm
Bu aralar bende hep alışveriş birikim hak getire.
Oğlana 2 sweat, kıza 1 sweat aldım.
Oğlana kursda giymelik almam lazım 2-3 parca daha.
Sezon yeni ama ihtiyaç mecbur.
Bi de kaban beğendik akşam ben haki beğendim oğlan siyah istedi 740tl.
Taksitle alicaz artık.
Eşimle oğlanın (avm sevmeyenler takımı bunlar) ihtiyaçları resmen üzerime yük bitsinler artık.
Kızda ordan Anne bu Alyaya göre diye başladı
Eşime dedim yanmisin olomm sen
Butun cocuk kıyafetlerine öyle diyo
Disaridada magza görünce Alyaya al diyo
Bana al demiyor hep adını söylüyor
Galiba biz aa Alyaya alalım, Alyaya göreymis falan dediğimizden mi öyle diyor anlamadım
Ama bildiğiniz çul çaputçu olacak bu.
Oğlan yavrum eskidendi istemezdi hala öyle
Bu sweat nasıl diyorum al diyo hiç incelemez
Markasiymis modeliymis
Kız versiyonlar değişik görcez ogrencez
Sıra kızımada gelsin artık diyorum akşam erbaslara, çıkın aradan da.
Ojeleri getiriyo oceee diyo
Parfümümü aliyo sıkıyor güya kendine
Ohh mis koktu diyor
Bazen ne ara ya ne ara büyüdün sen diye bi izliyorum.

Bugün yemek yok günü
Oğlana manti yaparım
Eşime sote pilav
Kıza çorba yapım
Patatesli kofte var ona göre azcık

Bu gün güzel birgün geçirdim sonrasında size geldim. Arkadaşlarla buluştuk 100 tl verdim güne, toplu terapimi de aldım bomba gibi geldim evime. Arkadaşım mercimekli köfte, patlıcanlı börek ve rulo pasta yapmış ellerine sağlık. Onlarla birlikte olmak bana huzur ve keyif veriyor. Arkadaşlarımdan ayrıldım annemin maaşını çektim market listesini yazmıştım tarım krediden 5 litre zeytinyağ, 5 litre ayçiçek yagı, 2 kilo pirinç, 1 kilo kurufasulye aldım, şeker yoktu a 101 den 5 kilo şeker 1 kilo da çay aldım arabanın bagajına yerleştirdim. Eve çıktım nasıl yorulmuşum pazar arabası ile arkadaşıma gitmiştim iyi oldu amcama 3 küçük bidon turşu kurdum anneme 1 bidon onları da eşimle birlikte indiririz hepsini teslim ederim biraz otururuz sonra eve geliriz küçük kızım ıspanak istedi ocakta pişiyor. Birde acıkmışım bayılıcam ama biraz pasta, 2 tane galeta ve bir tane de armut yedim sabah arkadaşımda yedim ama canım istemedi yiyemedim ondan herhalde birde alışveriş de yordu beni şimdi daha iyiyim kendime geldim. Birikim yapıyorum haftaya gün bende paralar bana gelecek doğru birikime annemin de bizim kredi kartımıza taksiti var onu da hemen birikime attım bereketli olur inşallah. Birikim yapınca çok mutlu oluyorum güvende hissediyorum kendimi Allah sağlık sıhhat versin de birikterelim.

Yaa Alya kusummm tam kiz bebesi

Slmlar bacimlar
Home officescilik bugun
Bir iki police kestim.
Kvdemin dr randevulari vardi koci sabah beri orda,kiz 1 saatcik uyudu.
Dus aldim,camasir yemek yaptm o arada.
Koci oglen yemege geldi onla ciktik kargoya.
Vala 17 tl kargo icin ciktim,kargoya gitmeye degmez ama bereket versin yinede.
17 tl kazandik kac harcadik 190
130 tl bim,dinazor oyuncak 69.9,bezelye haslanmis,hikaye kitabi,filtre kahve,sekersiz topcik.
60 tl sok,tomurcuk cay,kiza slime,cif sprey,yagli kagit
Bekledigim eksik yatan prim geldi 1000 tl,30 eur aldik hemen 550 tl.

Cuma gunu ark.kardesinin kinasi var.Valla 100-200 tl bisey takcm.
Arkadasimin hatri var.
Ayni kinadan 1 gr altin beklentim var ama umudum yok
Arkadasin ogluna 2016 da gr takmistik grupca.Herkes 1 er gr .
Kizlar Alyaya gelmisti bi ark.gelmemisti.Sonra araya pandemi girdi.Bakalim orda goruscez ilk kez.Yani sanmiyorm getirsin de.Belki supriz olur

Bereketli olsun babym.

Yaa Alya kusummm tam kiz bebesi
Sorma beybimm
Kendimize bisi bakamıyoruz hemen alyaya diyo
Çokda ilgi cekmek istiyor herkes onunla ilgilensin istiyor
Suluk gördü ekranda reklam trendyol alyaya al diyo
Sulukda istemezsin daha be evladım dedim.

Bereketli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…