- 27 Şubat 2013
- 14.805
- 42.311
- 798
Hadi gözün aydın babyHarcama konusunda koci benim kendini astiElimi uzattigim seye al istiyosn diyo.Alya hamburger yicem dedi dun ikbalde,hayir dedim yemez biliyorm 65 tl sadece hamburrgere yazmislar.Kofte 85 ti en azindan ,bes kofte geliyo dedim .Kofteler geldi yedirdm.Hamburger isttiyosaan alaalimm babacim diyo.Yemicem dedi doydu tabi .Cani cekmesin cocugun diyo
Bide ispartada gul lokumu aldik,30 tl kendimize aldik.Annenlere de al istersen diyo.Yok dedim sevmez onlar .Kasada lavanta kahvesi gormus 100 gr 35 tl .Alalim sen seversin bunu diyo.Baktim dibek kahvesi gibi.Hic sevmem dibek kahvesini de.Yok dedim ben cekirdek kahve alirim o parayaRolleri degistik adamla bu tatilde
Yaaa nasıl karşılaştınız, dünya küçük demişler ya o misal.bu arada dun biz lelliyle karsilastikkk ama ilk kez karsilasinca emin olamadik konusamadik
Gel gel altın kızlar olarak yola devam edelim.Lellim gittiğin mekanı da az çok anladım galiba, kardeşpayının yerini bildiğimden :)
Yanılmadım sanırım.
Ben de siZin tarafa taşınayım en iyisi. Heryere ve anneme de gitmek daha kolay.
Ama evi satmaktan çoktan vazgeçtik. Metro projesi onaylanmış. Daha çok değer katar bizim eve diye düşündük.
Kiraya geçeriz
Ay cok bunaliyirm yalniz ben 2 seneydi.1 seneye dustm.Baslarim ben ise seneye diyorm fjjdjdj daha evde bile oturmadin ne ara bunaldin diyorHadi gözün aydın babydemekki çalışmaman gerekiyormuş
Gule gule kullansin abla.Güzel bi hafta olsun hepimize. Ev temizliğine girişince zamanın nasıl geçtiğini fark etmiyorum. Sadece toz alamadım yarın alırım onuda. Kızların kargo iadeleri vardı onları hallettim, dışarı çıkınca kirayıda çektim. Birkaç işim daha vardı hallettim geldim. Süt aldım sadece 2 litre kalmış neyse dedim bir daha çıktığımda yine alırım. Dolmalar hazırdı onları pişirdim sütü de mayaladım teldeki çamaşırları toplucam sonra eşim gelir pazara gideriz. Salonuma koltuk takımı bakıyorum gözüm hep chestr koltuk takımına kayıyor ama çok büyük olmaları tek başıma beni zorlucak köşe koltuk takımı daha önce almıştım memnun kalmamıştım eşim onun için sıcak bakmıyor. Bir yandan da diyorum az para biriktirelim onu da fazla yapamıyorum yani istediğim meblağlara ulaşamıyorum aklımda deli sorunlar var işte. Ekimde doğalgaza başlarız faturayı gördükçe fena olucam biliyorum ama koltukları yaza bırakırsam bu sefer de gezemiyoruz istediğimiz gibi. Neyse Allah başka dert vermesin. Küçük kızıma İphone aldık telefonlardan pek anlamadığım için iphone kaç bilmiyorum ama aksesuarları ile birlikte eşim 16 770 tl tuttu dedi. Elinde ki telefonu da isteyerek almıştı Xiamio ama hep iphone kullandığı için ondan memnun kalmadı. Ben koltuk bakarken o telefonu kaptı. Ama çok mutlu onun mutluluğu da bana yetiyor. Kileri de düzenlemem lazım evde hiç iş bitmezmi vallahi bitmiyor.
Benim eski kayinvalidenin bir lafı vardı.Alınan mal satılmazzzzzLellim gittiğin mekanı da az çok anladım galiba, kardeşpayının yerini bildiğimden :)
Yanılmadım sanırım.
Ben de siZin tarafa taşınayım en iyisi. Heryere ve anneme de gitmek daha kolay.
Ama evi satmaktan çoktan vazgeçtik. Metro projesi onaylanmış. Daha çok değer katar bizim eve diye düşündük.
Kiraya geçeriz
Temiz insanları çok severim.Annem de sürekli temizlik yapar.Ben de temizliği severim.Rahmetli teyzem temiz evi temizleyip duruyorsunuz derdi.Allah rahmet eylesin.Selamm bitmeyen ev işi yapmışlar
Sabah yikanabilen tüm yolluklar yikadim yine geldiler bana
Daha 1 ay olmamıştı ama yıkama seysilerim geldi yine tmm 3 gün ne var ne yok yıkarım artık
Kaldirmisken herseyi supurdum sildim
Balkonu sildim
Bi banyo kaldı dus aliscam öyle silerim.
Kiz uyudu
Mercimek çorbası, İzmir kofte yaptım
Dünden pilavdan var.
Kapıları sildim
Mutfak dolapların dışını sildim
Aynalar falan derken hızımı alamadım
Avizeler silinecek.
Banyoyu detayli temizlemem lazım dolap içi, duvarlar falan.
Bazaların çekilmesi lazım.
Oğlan yardım ediyor bana birlikte çekiyoruz kursunun olmadığı Bi gün çekeriz silerim akşam falan.
Dolap iclerinin tozunu alicam daha.
Yok arkadaş ne iş bitiyor ne ben yetisebiliyorum
insallah senin yazligini da kutlariz lelliciimmAmin Allah razı olsun
Resmen surda hayallerimi yazıyorum sonrada oldu sevincini yaşıyorum
Nasıl bir nasip..
Malesef var böyleleriTemiz insanları çok severim.Annem de sürekli temizlik yapar.Ben de temizliği severim.Rahmetli teyzem temiz evi temizleyip duruyorsunuz derdi.Allah rahmet eylesin.
Kardeşimin kiracısı cikti.Karısi öğretmen atanmış.
Mutfak yağ içinde hiç mi temizlik yapmadın.
Vestiyer yaptırmıştık ilk onlar kullandı sıfır yani.
İçinin talaşı bile duruyor 2 sene oturdular.Insan bir siler de kullanır .Ne pis insanlar var ya
Amin cnm insAllahinsallah senin yazligini da kutlariz lelliciimm
Ben de seviyorum oranın yeşilini tam benlik yer.birara arsa bakma derdine düşmüştük. Tabi öyle hayaldiyedirenk79 buralarin dogasi cok guzel yemyesil . izmir yesildi ama cok kalabalikti buralar iki katli evler genis bahceler . ruhuma cok iyi geldi benim beklerim insallah
Bir çocuk daha yap baby, sıkılmaya vaktin olmaz.Ay cok bunaliyirm yalniz ben 2 seneydi.1 seneye dustm.Baslarim ben ise seneye diyorm fjjdjdj daha evde bile oturmadin ne ara bunaldin diyor
Şuan çoğu kişinin fikri satılsa bile yerine ev alınmaz diyorlar. Kaldık öyle bakalım. Okul konusu çok düşündürüyor ondan başka bölgelerde arayış içindeydik.Benim eski kayinvalidenin bir lafı vardı.Alınan mal satılmazzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?