Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hadi gözün aydın baby demekki çalışmaman gerekiyormuş

bu arada dun biz lelliyle karsilastikkk ama ilk kez karsilasinca emin olamadik konusamadik
Yaaa nasıl karşılaştınız, dünya küçük demişler ya o misal.
Senin bebişler kaç yaşında belediyeye bağlı bazı kreşler var. 3 yaş üstü alıyor. Çalışan anneye öncelik veriyırlar. Elanın okulunun yanındaki öyle biryer.
Yanlışlıkla oraya gitmiştim de ondan biliyorum. :) güzel bir kreş.
Varsa sizin oralarda da bak araştır bilgin olsun diye söyleyeyim dedim

Lellim gittiğin mekanı da az çok anladım galiba, kardeşpayının yerini bildiğimden :)
Yanılmadım sanırım.
Ben de siZin tarafa taşınayım en iyisi. Heryere ve anneme de gitmek daha kolay.
Ama evi satmaktan çoktan vazgeçtik. Metro projesi onaylanmış. Daha çok değer katar bizim eve diye düşündük.
Kiraya geçeriz

Kızlar iyi uykular,
Bugün de telaşlı gündü. Malum misafirim vardı. Sağolsunlar düşünüp gelmişler.
Kızlar oynadı biz sohbet ettik.
Onlar gitti. Biraz oturup film izledik. O ara Ela da çocuk filmi izledi.
Bugün koltukları eski haline getirip oturma odasını kış moduna çevirecektik. Kaldı.
Ela da diyor anne onu yaptığın gün ben okula gitmeyeyim.
Olsun sana tatilken yaparız dedim. Zaten ağır eşim olmadan yapamam.
İki gündür etkinlik istiyordu. Uyku öncesi yaptık birşeyler. Okulda öğrendiği şarkıları söylüyor bu ara.
Tam uyuyacağız, yine başladı konuşma
En son dedi, ‘ anneciğim seninle vakit geçirmek beni çok mutlu ediyor’ nasıl mutlu oldum. Ahhh canım candanöte kızım.
Babası bu hafta da harçlık verdi 150 tl
Okula başladı her hafta harçlık verecek anlaşıldı
O parayla puzzle ve zeka oyunları alacakmış. Oyuncak pelüş almayacakmış. Çünkü büyümüş. :)

Güzel bi hafta olsun hepimize. Ev temizliğine girişince zamanın nasıl geçtiğini fark etmiyorum. Sadece toz alamadım yarın alırım onuda. Kızların kargo iadeleri vardı onları hallettim, dışarı çıkınca kirayıda çektim. Birkaç işim daha vardı hallettim geldim. Süt aldım sadece 2 litre kalmış neyse dedim bir daha çıktığımda yine alırım. Dolmalar hazırdı onları pişirdim sütü de mayaladım teldeki çamaşırları toplucam sonra eşim gelir pazara gideriz. Salonuma koltuk takımı bakıyorum gözüm hep chestr koltuk takımına kayıyor ama çok büyük olmaları tek başıma beni zorlucak köşe koltuk takımı daha önce almıştım memnun kalmamıştım eşim onun için sıcak bakmıyor. Bir yandan da diyorum az para biriktirelim onu da fazla yapamıyorum yani istediğim meblağlara ulaşamıyorum aklımda deli sorunlar var işte. Ekimde doğalgaza başlarız faturayı gördükçe fena olucam biliyorum ama koltukları yaza bırakırsam bu sefer de gezemiyoruz istediğimiz gibi. Neyse Allah başka dert vermesin. Küçük kızıma İphone aldık telefonlardan pek anlamadığım için iphone kaç bilmiyorum ama aksesuarları ile birlikte eşim 16 770 tl tuttu dedi. Elinde ki telefonu da isteyerek almıştı Xiamio ama hep iphone kullandığı için ondan memnun kalmadı. Ben koltuk bakarken o telefonu kaptı. Ama çok mutlu onun mutluluğu da bana yetiyor. Kileri de düzenlemem lazım evde hiç iş bitmezmi vallahi bitmiyor.

Gel gel altın kızlar olarak yola devam edelim.

Selamm bitmeyen ev işi yapmışlar
Sabah yikanabilen tüm yolluklar yikadim yine geldiler bana
Daha 1 ay olmamıştı ama yıkama seysilerim geldi yine tmm 3 gün ne var ne yok yıkarım artık
Kaldirmisken herseyi supurdum sildim
Balkonu sildim
Bi banyo kaldı dus aliscam öyle silerim.
Kiz uyudu
Mercimek çorbası, İzmir kofte yaptım
Dünden pilavdan var.
Kapıları sildim
Mutfak dolapların dışını sildim
Aynalar falan derken hızımı alamadım
Avizeler silinecek.
Banyoyu detayli temizlemem lazım dolap içi, duvarlar falan.
Bazaların çekilmesi lazım.
Oğlan yardım ediyor bana birlikte çekiyoruz kursunun olmadığı Bi gün çekeriz silerim akşam falan.
Dolap iclerinin tozunu alicam daha.
Yok arkadaş ne iş bitiyor ne ben yetisebiliyorum

Slm gençler baya gezmişsinix
Baby kız valla çalışmamak yaramış enişteye ye paraları
Hazıe al al demişken

Bende oğlanı ana okula koydum
Çok mutlu oldu ordan anneme verdim
Kızda okuldan aldı
Bende ordan işe benim beyefendi kuyrugu sıkıştı tabiii her zamanki gibi
Bana diyo neymiş birini çağırcakmıs tüm ay duracak ıs adama 3000 para yemek karsılayacak
Bende dedim kız seneye orta okula
Oğlan bire gidecek kimseyi alamazsın dedim
Ben veto çektim ya gitmeyecem diye buhran gecirdi iyi oldu
Of puf ediyo yetişmeye ek diye
Yoruldum şimdi o evrak almaya gitti bende size yazıyorum

CCuma günü ev kalk gidek şeklindeydi valla
Heryerim kaldırdım eski halıları melemen
Kışlık hazırlığı yaparken difrixe oraya gidene denk akmasın hemde temiz olsun diye

SSildim süpürdüm ev toplandı dün ütü yaptım bugün oğlanın kırtasiye şeylerin ad yazılacak ammma yazdım kusura bakmayın

Gule gule kullansin abla.

Slm bacimlar
Camasirdan cikip gelemiyor dersiniz soran olursa
Ev toz golu olmus,evi sildim elle,toz aldim,75 kere supurge yaptim.
Kpderim geldi kizi ozlemis.
Koci evde bu haftada izinli.
Masallah o da iyi serdi ben isi birakinca.Alya az basina gitsin annen nerde diyo hemen
Barbunya yptim aksam icin.
Oglende etli dugun corbasi yedik Alya seviyo.
Kargo vermeye cikiyordm Alyya ya yakalandimO da takildi pesime ,ehh dedim 10 dk yurucem kafa dinlicem yok
Markete girdik camasir suyu,islak mendil,gofret,meyveli soda,b.dolabi poseti aldik 57 tl.

Benim eski kayinvalidenin bir lafı vardı.Alınan mal satılmazzzzz

Temiz insanları çok severim.Annem de sürekli temizlik yapar.Ben de temizliği severim.Rahmetli teyzem temiz evi temizleyip duruyorsunuz derdi.Allah rahmet eylesin.

Kardeşimin kiracısı cikti.Karısi öğretmen atanmış.
Mutfak yağ içinde hiç mi temizlik yapmadın.
Vestiyer yaptırmıştık ilk onlar kullandı sıfır yani.
İçinin talaşı bile duruyor 2 sene oturdular.Insan bir siler de kullanır .Ne pis insanlar var ya

Malesef var böyleleri
Benim annem çok rahat mesela ben yetişemiyorum ki onun evi temizlim
Ayda 1 birini al diyorum onuda almıyor.
Hoş ben temizlesemde her hafta temizlemem lazım düzenli
Çünkü benim yaptigimla kalır.
Halama cekmisim ben halamın eli hiç durmaZ
insallah senin yazligini da kutlariz lelliciimm
Amin cnm insAllah

İyi geceler,
Eski moduma geldim şuanda :)
Kızı uyuturken saat 23:00 u buldu. Konuşmak bitmiyorduki. En son yatakta sızmışız. Kendime geldim. Sabah kociyle uyanmıştım. Öyle olunca akşamüstü sersem gibi geziyorum. Ona söyleyince de bana diyor ben sana diyorum kızla yatak odada uyuyun diye. Ne farkeder yine giderken uyanacağım.
Neyse sabah arkadaşın eve kadın gelecekmiş temizliğe, küçük kızı var rahat bırakmıyor kadını geldi bana kahvaltı yaptık. Ben Elayı okula götürdüm bıraktım. Geldim. O gitti bende sitenin muhasebeye ödeme yapmaya gittim. Ev bir bomboş geldi anlatamam. Alışamadım hala Elanın okul durumuna. 3 gün evdeydi ya, çocuklar bu okul tatillerinde ertesi gün okula gidince ağlarlar, bizde de ben tuhaf oluyorum. Eşim de dedi ödemeye gidince uğra arkadaşa neyse öyle yaptım oturduk arkadaşla eve gelesim gelmedi. Sonra Elayı okuldan alma saatim geldi, aldım elayı geldim eve. Koci geldi yemek yedik. Bugün Ela diyor, anne evde sen iş yapacağın zaman beni okula göndermeyebilirsin birlikte yapalım, markete gidersen de birlikte gidelim. Ben de senin tatilin olunca yaparız dedim.
Uyku öncesi de diyor sen üzüldün değilmi okula gittiğim için aslında sen okula gitmemi istemedim ben istediğim için gönderdin diyor :) ben de hayır üzülmedim dedim. Ağızmı arıyor nedir ben de üzülmedim sadece seni özlüyorum dedi. Ben de seni özlüyorum ama çok güzel şeyler öğreniyorsun diye söyledim.
Üzüldüm deyip okul konusunda çocuğa duygusal sözler davranışlarda bulunmak çocuğu çok etkiliyormuş öyle duymuştum.
Ne güzel sevinçle gidiyor geliyor, bozulsun istemem.
İşler kaldı bugün tabi. Biraz evde durmak istemedim ondandı bu boşveriş. Yarın hallederim inşallah. Yavaş yavaş işle oyalanırım. Arkadaş diyor zamanla film keyiflerine de başlarsın hiç o moda giremiyorum.zaten 4 saat okul.

yedirenk79 buralarin dogasi cok guzel yemyesil . izmir yesildi ama cok kalabalikti buralar iki katli evler genis bahceler . ruhuma cok iyi geldi benim beklerim insallah
Ben de seviyorum oranın yeşilini tam benlik yer.birara arsa bakma derdine düşmüştük. Tabi öyle hayaldi herşey uçunca nasıl alacağız

Ay cok bunaliyirm yalniz ben 2 seneydi.1 seneye dustm.Baslarim ben ise seneye diyorm fjjdjdj daha evde bile oturmadin ne ara bunaldin diyor
Bir çocuk daha yap baby, sıkılmaya vaktin olmaz. Ben işi bıraktığımdan bu yana evde sıkılmaya hiç vaktim olmadı. Evde ne işe yetebildim ne çocuğa.

Benim eski kayinvalidenin bir lafı vardı.Alınan mal satılmazzzzz
Şuan çoğu kişinin fikri satılsa bile yerine ev alınmaz diyorlar. Kaldık öyle bakalım. Okul konusu çok düşündürüyor ondan başka bölgelerde arayış içindeydik.
Bir de sitede gider oldukça fazla. 800 aidat. 300 ü geçik ortak alan elektrik su çıkarttılar. Bu yıl çıktı o.,eskiden yoktu. Ek bütçe çıktı ödüyoruz. Ortak alan ısı kaybı dedikleri de 70-80 tl. Sıcak ve soğuk su toplamı 300 den aşağı gelmiyor., Normal binalarda su faturası ne geliyor merak ediyorum. Sitenin suyu olduğu içinmi pahalı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…