Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bereketli olsun kuzu

Selamm çok mu sikayetleniyorum bilmiyorum ama cidden oturamıyorum
Akşam oturunca kalkamıyorum
Tüm gün dolanıyorum evde
Bugün çekmece, dolap içi fis, kırık oyuncaklar, biten kalemler vs baya bisiler temizledim 1 poşet.
1 poşet daha çıkar sanki detayli karıştırsam.
Ne ara birikiyor anlamiyorum tutmam öyle pek.
Tabi kız pesimde
Kargolar geliyo bir yandan
2 ayakkabi almıştım kararsiz kalıp biri iade olcak.
Trendyolda evden almaya başlamış iade iyi olmuş.
Annem 1.5kilo kadar kiyma verdi.
3 tanede tavuk Kalça sagolsun
Eşime sipariş verecektim ama bu ay yeter.

Her akşam oyuncaklar geliyor eşim alma artık diyorum.
Düzgün bisi aliriz Bi akşam konuşan civciv Bi akşam şarkı söyleyen maymun
Kiz sipariş veriyor telefonda babam başka al diyo
Oyuncağın adı başka (başka bisi başka bisi diye diye)
Alma dedim alıştırdın bekliyor
Oyuncak toplamaktan usandım
Eve gelen kreş gibi diyor
Cocuk gelse gitmek istemiyor evden.
Kahve sonra meyvede verir yatarım daha benden kimse bisi istemesin diyorum.

Bizede teyzesi cok aliyor,her hafta bi oyuncakla geliyr koye.Getirden soyledikleri seylerin icinden bile ponyy pocketlar ciikiyorHalbuki Alya coguyla oynamiyor.Kendi gidip sectikleriyle oyniyor hep.Ben de kargolara hediye koyuyorm cogunu artik.Obur turlu cikamiyorm isin icinden.

Gunays
Balkonda oturim dedim az sabah hırkasız oturamadim.
Ama yoo hiç sikayetlenmiyorum çünkü sıcaklar bu sene beni aşırı bunalttı serin serin iyi geldi böyle.
Giyer hırkamı otururum.
Eşime sabah dedim akşam avm yaparmiyiz
Kızla ben tek gidemem bisi baktırmıyo oyun alanından çıkmak istemiyor.
Tek giderim anneme bırakıp ama o da gelsin istiyorum.
Geç oluyo falan dedi.
Bakım gidersek biraz outlete bakicam
Lcw sayfasına Bi bakım dedim kiza göre sweatlar 149, 159 falan sezon yeni malum
Outletde tek kalanlar çok oluyor ve çok komik rakamlara (19.90a falan sweat almistim) evde giymelikde bakicam.
Temize 4-5 ust, 3tane alt, elbise falan ayiriyorum yetiyor.

Kışlıkları çıkarıyorum sizde de şöyle oluyormu çıkarırken, ee benim hiç bisi yokmuş ki ben geçen kış ne giymisim aynen böyle diyorum.
Bayadır pelus mont istiyordum ceket tarzı ama kotla flnda giymelik kotonda beğenmiştim beden yoktu verdim 1 tane sipariş ama denemeden nasıl durur bilemedim olmadı iade artık
539tl aldım.
Bu sene kiyiyorum paraya aa dostlar
519tl çantalar falan aştım ben daha aşağısı kurtarmazda beni
Bazı şeylerde artık ucuz almıyorum olanlarida attim.
Spor Ayakkabi, canta, mont, esofman tkm gibi seylerde.
Butikdende artik tshrt almıyorum
Hummel, mavi, ltb fln baya İnt. Fiyatları düşürüyor ara ara
Ciddi kaliteli canta gösteriyor ama kendini galiba çantaya artık 700-800de versem acımam hiç.
1 tane daha kestirdim gözüme 600tl civarı
Alicam onuda.
Sırayla artık

Dün ayakkabi iadesi gördü eşim yani iade edicemi öğrendi sen zaten hepsini iade ediyorsun diyo☺
Ya siz nasıl hemen tmm oldu bu diyorsunuz ki asıl ben sizi anlamıyorum dedim.
Hiç incelemez bile tmm der giyer.

Ben zor beğeniyorum içime sinecek.
Yani ben benim arkadaşım olsam benimle alışverişe gitmem o derece zor beğenirim.
İncelerim neyle kombinlicem düşünürüm.
Renk uyacak, model uyacak çantam uyacak
Takıntılarım var benim.
İstediğim olcunun 2-3 cm kisasini uzununu giymem iade ederim mesela
Benim kafamdaki ölçüde olacak.
Tunik tarzida sevmem cropda sevmem ortası olacak
Yüksek belde sevmiyorum düşük belde ortası
Dekoltede sevmiyorum çok bisiklet yakada sevmiyorum (bulamayınca istediğim ölçülü giyiyorum bisiklet yaka mecbur) böyle kıstaslarım var bu şekildede zor bulunuyor malesef.
Ama İnt alınca satıcıya soruyorum boyunu falan.
Yorum okuyorum dekoltesi açık falan diyorlar
Baskılı tshrtler hiç sevmem mesela hiç yoktur
Renk sevmem
Bu sebeple iadeler hep benden oluyo erbaslar sıkıntısız

Bu sabah buralar da serin ve bana bu havalar çok iyi geliyor terletmiyor, bunaltmıyor özlemişim. Oturduğum odanın güneş perdesini hiç açmıyorum yaz boyunca odada durulmaz o derece sıcak oluyor. Eşimle araba bakıyoruz ikinci el ama niyet edemiyoruz banka faizleri coşmuş diyoruz 100 bin bile çıkaramıyoruz diyoruz hayırlısı neyse o olsun deyip ertesi akşam yine aynı sohbete başlıyoruz. Evi elektrikli süpürgeye tuttum paspas çektim fritözümü temizledim yeşil mercimek yemeği pişirdim yanına makarna yaparım. Bir makina çamaşır attım yıkanıyor onları sererim. Biraz yürüyüş yapayım diye dışarı çıktım a 101 den 1.5 kilo kaşar peyniri aldım indirimde 107 tl, ordan şoka girdim türk şeker 3 kilo 51 tl 2 paket de ordan şeker aldım yürüyüş yapadım onları zor çıkardım eve şekerim evde 20 kilo oldu bu günkü aldıklarım ile beraber 15 kio da un var zeytinyağ da 15 litre vardır. Dün anneme marketten istediklerini götürdük bu kıştan nasıl korktuğunu söyledi bana belki 50 kavanoz reçel yapmış tarhana yapmış, kurutmalık biber her hafta 5 kilo alıyor. Dondurucu dolu daha da sipariş verdi almam için ara ara çıkıp onun istediklerini da alırım artık.

Memnun olmana çok sevindim. Güzel günlerde kullan ben üzerinde ki resimlere göre proğram yapıyorum ama kızlarım genelde patates kızartmasında 200 derece de 20 dakika da kızartıyorlar, hatta küçük kızım kendine sufle yapıyor 180 derecede 10 dakika yapıyor ben sufleyi pek sevmediğim için nasıl oluyor bilmiyorum. Pişirmediğim bir tek balık oda kokusu çıkmaz diye korkuyorum. Umarım soruna cevap verebilmişimdir.

Slm a dostlar
Yangin varr diye bagirasim var
Kiz bi dk durmuyor
Beni de birakmiyor
Koci de anasinin pesinde.
Valla cildiricimmm
Uyumuyorda
Az ttutun diyip kacasim var evden kimse tutmuyor
Annem masallah hafta 7 annem 8 kardesimde.
Dun yaza veda partisine gitmis arkadaslariyla,annem cocuklara bakmis.
Ben desem bi yaza vedan eksik der
Boyle evde tek kalinca daha cok kuruldum sanki anama,hic sormuyor kiz napionuz diye
Neyse sakinim.
Taze fasulye yaptm aksama
Oglen icin kiza kofte pisirdim tost makinasinda.

henüz gelmedi kargoda. Heyecanla gelmesini bekliyorum. Patates dondurulmuş mu kullanıyorsunuz?

Güzel günlerde kullan inşallah.
Bende nazenin9320 sayesinde cesaret edip almıştım iyiki almışım minnettarım.
Hatta saat 16:30 da oğluma hamburger yaptım
Köfteler ve patatesler fritozden☺
Patates doldurulmuş kullaniyorum kendimde dograyip kizartiyorum ama kendim yapacaksan 1 çorba kaşığı siviyag ile harmanliyorum 180° kizartiyortiryorum ben 20dk kızarıyor zaten çok kızarmış istersen kontrol edip 5dk daha uzatabilirsin süreyi
Kofte, tavuk(özellikle soslu kanat enfes oluyo eşim kanat sevmez ama fritozde sevdi ), sogan halkasi, kabak-patlican-biber karışık kizarttim yine az yağla, kapya biber falan güzel pisiriyor.
Sufleyide 2-3 arkadaşıma yaptım sevdiler 9-10dk yetiyor 180°
Ben sadece boregi begenmedim cok kuru oldu malesef.
Bir daha börek pisirmem.
Balığa bende o sebeple cesaret edemedim

Selamm
Bi avm yaptım geldim.
Sen LCw kendine gel dedim kıza göre sweatlar 89.90dan başlıyor en uydurdukları gerisi arşa doğru devam ediyor.
Kendini Zara sanan LCW
Zara demişken LCW böyleyse Zara ne haldedir diye hızlıca geçtim önünden girmeye cesaret edemedim
Dönüşte metroyla geldim Anne kartım var beleş
Güvenlik kartiniza bakabilirmiyim dedi.
Tabi dedim ama semsiyemi kapıyorum Bi yandan ıslandı sacim falan
Aa yağmurmu yağıyor diyo yok kafama su döktüm arada dökerim ben dicektim.
Sohbet mi edesi vardi canı sıkılıyor galiba
Dilerseniz kimliğime bakın dedim. Yoo tmm dedi.
Anne kartda resim var bakiyo benmiyim diye.
Tee nerden sen benim kartımı nasıl gördün yaw

Avm 1 iğne bile almadan çıktım geldim moralim seetti ya
Bime girdim hamburger ekmegi patates kıza meyveli toplardan, meyveli yogurt, yesil mercimek, makara falan bisiler aldım 142tl.
Ordan a101 yaptım kıza cikolata vermicez diye ev cokolatasizlikdan kurudu
Bitter falan aldım kahve yani aranıyorlar
Kizada petito miniklerin paket aldım kotate diye aranıyor
Günde 1-2 yer minnacık zaten
Liva nin cikiletalarindan alacam paraya kıyıp Cook güzeller
Kahveme değsin bari
Dis macunu, oğlana okul için mesrubat, kıza küçük ayran bisilerde orda aldım 80tl oraya baydim geldim.

Hiç işim yokmuş gibi yarında bi abla var onu çağırdım kızıyla
Ortak tanıdık başka abla daha var onun kızla alyos gzl oynuyor oyalıyor alyosu baya onuda çağırdım
Yürek de yemedim ama asdfffgh neyse

İslak kek
Burma baklava (ama hazır baklava yufkasindan büyük oynuyorum ba ba ba baklava yapicam bebeyle)
Elmali kurabiye
Salata (henüz karar vermedim)
Borek

Menümm beeeyle
Akşam birazını yapicam birazda sabaha
Sabah Bi de evi sil süpür yapmam icap ediyor
Anama paslarım kızı

En üst kat olmamızın söyleli bir de avantaji oldu üst kat şuan cati arasi kapısı falan var temiz.
Birisi geleceği zaman bakiyorum ortalıkta elime dolanan bisiler var hooop sepete ya da koliye doldurup atıyorum oraya.
Akşam aliyorum geri ortalık temiz mi temiz
Toplumu toplu benim kilerde orasi

Evet 10 gunde is arama leveline geldim fjkdjdjd
Aksm uzeri ilanlara bakiyorm falan.Kizi krese veririm tam gun calisiyirm diyormKoci boylee bakiyo
Ama cidden durduramiyrz cocugu,gunduz de uyumadi .
Yolladim aksm uzeri babasiyla,ciikin bi enerjinizi atin dedim.
Cig kofte alip gelmisler
Adam izin kullanmicam ben diyo bfjdjdjjdj
Etkinlik flaan yapiyorz kagitlara sekiller cizdim,kestik yapistirdik,boyadik.

Oynatmaya az kaldı doktorum nerde

İyi geceler kızlar,
Bugün uyku konusunda daha iyi hissediyorum. Ama benim koci uykusuzluktan pert olmuş durumda :)
Dün Ela tabiki yanımıza yattı. Ayaklar sürekli babasının tepesinde. Nedense Elayla çok Elanın yatağında uyuduk ama yine de hiç yayılıp yatmıyordu.
Bugün okula bıraktım, avm ye gittim. Evde iş güç domatesler, kışlık kıyafetler baza açık beni bekliyordu. Ani hava soğumasıyla açtım bazayı.olanı olmayanı ayırmak da ayrı dert. Onu giyiyor onu döküyor. Okul saati geldi dedim. Hazırlandık çıktık.,
Avm de montlara baktım. Allah razı olsun ablamdan, daha çok versin inşallah. Bu yıl yanmıştım Elaya mont almasa., Ben de yeğenime alayım dedim 700 den aşağı düzgün yok. Kardeşim dedi sen ne kadar istiyorsan gerisini ben ayarlarım dedi. 500 göndereceğim. Daha sonra da alırım birşeyler. Allah ondan da razı olsun. Yıllardır kıyafete çok para vermiyorum sayılır. Bugün yine dolap doldu taştı mevsimlikleri çıkarınca.,
Avm de yoruldum. Çok çabuk yoruluuorum artık. Eve uğradım. Çamaşırları kurutmaya attım. Eşime dedim yemek yok, tin tin gezmekten.
Öyle aparatif yedik. Aşçı abla sarma göndermişti dün. Kurabiye vs. Ela artık okulda yiyor evde daha da az yemeye başladı.
Avm den arkadaşın kızına hediye aldım. Doğum gününü bahçede diğer arkadaşıyla yapacakmış da pek gidesim yok bu soğuk havada bahçede zor olur. Ve zaten ikisine de hediye almak lazım. Herşey oldukça pahalı. Yarın kahveye çağırdım hediyesini veririm.
Elanın giydirmem diye ayırdığım iki tane hırkasını geri çıkarttım. Bu sonbahar da
idare eder bence. Fiyatları görünce
Akşam film izledik. Ela da çizgi film takıldı.
Sonra kıyafetlerin olanlarını çıkarttım. Yarın kısa programda yıkarım.

Aynı yaşanan sahneler resmen birbirleriyle yarışıyorlar. Fiyatlar aynı. Kardeşime dedim h&m den al montu aynı fiyat., ısrarla trendyoldan bilinmedik markalara baktı. Sonuçta aynı fiyat. Ve benim geri dönüşüm indirimim vardı h&m de.
He bir de lcw de tayt baktım bakmaz olaydım arkadaşın kıza h&m den daha ucuza birşey aldım. Elaya aldığım aynı modeldi. 3 ay önce 140 a almıştım şimdi 75 e aldım.
Zaraya zaten artık girmiyorum bile. Son aldığım Elaya gecelik pijamaydı.,Ablam da elbise almıştı Elaya zaradan 300 e yakındı o zaman. Gerek yok ceplerine daha fazla para doldurmaya bence.,

Baby Alya erken uyanıyır ya öğlen uykusu yokmu hiç. Benim rahat ettiğim uyku konusu sanırım. Uykumu aldığım için geri kalan zamanı gayet pozitif geçirebiliyorum.
Bugün saat 10 da kitap okuyarak uyandırdım. Tabi gece çeneden uykuya zor dalıyor. Bugün de çene yaparken bir baktım gitmiş uykuya okula gidince çene hepten açıldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…