Ellerine sağlık bereketli olsun kış hazırlıkların, cosoriyi de güzel günlerde kullan sevgili doktorcum.cosori
Güle güle kullan canimselam kizlar ben de bir haftayi daha bitirmenin hakli gururu icindeyim .bugun pazara gittim tursuluk aldim .salca tarhana koyden geldi recel tursu isi de tamam .barbunya bezelye de koydum bu kadar kislik bana cok bile .
ben de gaza gelipnazenin9320 tr_lelli den sonra fritoz aldim cosori .asiri memnunum babyloading87 baby asiri bizlik bisi .patatesi patlicani falan,hizli hizli hazirliyor .pratik yemek cesidim artti resmen
Gule gule kullan bacimselam kizlar ben de bir haftayi daha bitirmenin hakli gururu icindeyim .bugun pazara gittim tursuluk aldim .salca tarhana koyden geldi recel tursu isi de tamam .barbunya bezelye de koydum bu kadar kislik bana cok bile .
ben de gaza gelipnazenin9320 tr_lelli den sonra fritoz aldim cosori .asiri memnunum babyloading87 baby asiri bizlik bisi .patatesi patlicani falan,hizli hizli hazirliyor .pratik yemek cesidim artti resmen
yok kizartmayla es deger degil ama sifir zarar degil tabi ki .ben de psikopat gibi makale okuyup almistim ama benim ikizler kizartma cok seviyor .yagli yagli yiyorlar diye mutsuzdumGule gule kullan bacim
Ben hergun kizartma yaaprim onda diye almadim jfjfdj tencere yemegi pismez evde valla
Yuksek isiya magruz kaldigi icin akrilamid uretiyor yani kizartmayla es deger dediler.
Birde praatik oldugundan haftada 1 yapacagin kizartmayi 5 kez yapiyosn bu da risk.Ondan uzagim airfreylere
Yuksek isi ya ben mikrrodalga gibi algiladim kiz onu .yok kizartmayla es deger degil ama sifir zarar degil tabi ki .ben de psikopat gibi makale okuyup almistim ama benim ikizler kizartma cok seviyor .yagli yagli yiyorlar diye mutsuzdum
ay benimkiler sagliksiz beslenme insani burgerim patatesini bir kere yedirdik hastayken ac kalmasin diye .unutmadi cocuklar halaYuksek isi ya ben mikrrodalga gibi algiladim kiz onu .
Cocuklar seviyo kizartma bziimki de patates kizartmasi siparis ediyor hemen disari yemege gidince
Anne sen de boyle yaapar msiin dyo bide hddjdjdjd
Ben onun basinda bekleyeemem evladim diyorm
Yağdan iyidir yaay benimkiler sagliksiz beslenme insani burgerim patatesini bir kere yedirdik hastayken ac kalmasin diye .unutmadi cocuklar hala
Bazi oyun alanlarindaki ablalar cok mudahale ediyr bende hoslanmiyorum.Dogum gununde goturdugum yerde cocuga bi rahat vermedi kadin .Alya tek takiliyo sen de gel sen de gel darlamisti cocugu.Beraber oynayin falan demisti diger cocuklarla.İi niyeetle belki ama gerek yok.O gun yalniz oynamak istiyor demek .İsrara gerek yok.Selamm
Havalar serinlediginden kapalı alanlara kaçmaya başladık artık.
Yazdan tek özleyeceğim bu.
Kız hasta olur diye daha göl orman dere gezemeyiz.
Dün avm goturdum 6 kat burası yakın Bi semtte ama ilk defa gittik
Boş avm yapmışlar negozel
Maddiyat yüzünden mi semt biraz varotik ondan mı avm kimse yoktu desem yeri.
Eşim apaci doludur diyo bu semtler icin avm gittigimizde
Ama yoktu valla apaçi bile yoktu
Sakin oluşunu sevdim gideriz arada yakın hem
Kizı hem oyun alanına hemde kum alanına saldik 50ser TL yarım saati.
Trene bindi 15tl bu
Oyun alanindaki kızla kapiştım.
Eşime sen kızla gir dedim.
Galoş takiyosun esime dediki ayakkabının üzerine olmaz.
Eşim onu çıkardı çorapsızdi corapsiz olmaz dedi
Baktım Bi adam ayakkabı üstü galoş giymiş içeride.
Şuradaki beyefendiyi cikarirmisiniz ozaman bekliyorum dedim. Gitti adamı cagirdi ayakkabısını çıkartırdı ben öyle girdim
Aa gözümden kaçmış diyo
Bize bukadar dikkat ediyorsunuz gozunuzden kacmiyoruz alla alla dedim.
Bi terslestik.
Neyse ben girdim eşim cikti o bizi izledi.
Oynadık ettik saat doldu kızı kapıdan cikarmadim barikatdan verdim eşime cikmicakti çünkü
Bende ayakkabilarimi giyip imza atıp cikicam Cocugumu aldığıma dair çocuğu görmem lazım dedi.
Ben görmeden çıkarmayın ordan dedi.
Evet kendi çocuğumu kaçırıyorum sizden haklısınız dedim.
Velisiyim imza atıyorum farkindamisiniz aldığıma dair çocuğumu dedim.
Kafadan Bi tersledim ya acısı kaldı demek.
Aiyy soyleli isini sevmeyenleri calistirmasinlar hiç bir birimde
Kotona girip mont baktım bildiğiniz 3 model getirmişler eski sezon o da
Başka mağaza gezmedim.
Yemek yedik 180tl oraya verdik.
Ebebege girdik kıza suluk lazımdı 100tl aşağı yok.
Biz sık suluk degisiyoruz ya da Alya kırıyor yere atıyor düşürüyor.
İnt. 2 tanesini 87tl aldım.
3-4 ay sonra çöp olur zaten.
Dün hiç uyumadı fuul enerciydi
Sabah oğlana gec kaldım telf. Şarjı bitmis alarm calmamis Bi uyandım saat 10
2. Derse yetistirdi babası
Sonra kahvaltı faslı falan derken kafam zonk.
Ev darmaduman süpürge yemek derken bugünde akşam olur.
Bende Alyayi tek bırakamıyorum peşindeyim oyun alanlarındakiBazi oyun alanlarindaki ablalar cok mudahale ediyr bende hoslanmiyorum.Dogum gununde goturdugum yerde cocuga bi rahat vermedi kadin .Alya tek takiliyo sen de gel sen de gel darlamisti cocugu.Beraber oynayin falan demisti diger cocuklarla.İi niyeetle belki ama gerek yok.O gun yalniz oynamak istiyor demek .İsrara gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?