Küçük Düşün Büyük Olsun!

Süt bence benim kizida tikayan
Vermeyince ağlaması hiç bitmiyor
Yokdan asla anlamiyor
Dolabı açıp gösteriyorum kargo getircek diyo oturup bekliyo
Uykuya dalmadan istiyor genelde.
Benimde 1 cay bardagi falan gunde 1 verip azaltmam gerek.
Çorba içtim akşam sonra süt istedi çorbasını icmese vermicektim
Sart koşuyorum yersen süt veririm falan diye
Bir de oyuna daldirip unutturmaya çalışıyorum o an.

bahsettiğiniz ihraç fazlası mağazanın ismi nedir acaba?
Canım belli bı adı yok alan kişi mağaza ismini istedigini koyuyor pazarda da satılıyor ihraç fazlası

Bereketli olsun kızlar i

Günaydınnn, güzel bir gününüz olsun
İki gündür bakamadım yazamadım.
Üç gündür yemekler kociden ama nedense fırsat bulamadım. Cuma günü fırında balık yaptı, c tesi tavuk fırında :) dün de sabah kahvaltıyı dışarıda yapsakmı dedi. Baktım sonra ses yok çay demledim. Ela tutturdu bahçede kahvaltı yapalım. Hava serin. Neyse ikna etmeye çalışıyorum. Babası hadi gidiyoruz dedi. Acele gittik köfteci yusufta kahvaltı yapıverdik. Akşam da oyun yeri olan yerde yemek yedik. Gündüz arkadaşa başsağlığına uğradım. Annesini kaybetmişti. Sonra dönüşte doğum gününe bahçedeydi diğer arkadaş oraya uğradım.
Bir de Biraz elaya kıyafet baktım internetten, elbise etek bakıyorum. Pek güzel model yok. Fiyatlarda oldukça pahalı ama h&m den aldım indirimli daha ucuza geldi sanki. Bir indirim kuponum daha var onu da sonra alırım. Geri dönüşüm için kıyafet götürdüm 2 adet indirim kuponu verdiler. Kullanılmayacak yırtık pırtık kumaş vs aklınızda bulunsun. Bir elbise gömlek takımı bir de çorap adetli aldım. 319 tl ye geldi.
Şimdi daha uzun kollu tişört bakacağım. Kalın olanlar var ince yok pek. Bu dönemde çok lazım oluyor. Geçen ilkbaharda aldığım küçük gelmeye başlamış bu ara iki defa hızlı boy attı ama kilo aynı :) ayak numarası da değişmedi. Geçen biri soruyor eşimi boyu uzunmu boylu manken gibi diyecektim ama harbi genetik olarak iki tarafta manken gibi. Sonuçta ortada bir gerçek var.
Hee işte öyle dedim geçtim.sürekli görüştüğüm kişi değilki kızımın özelini anlatayım. Yoksa çoğu kişiye anlatıyorum tabiki.
Bugün okulda okula uyum semineri varmış. Rehber öğretmenle görüşecekmişiz.
Çocuklar derse girer biz seminere.
Neyse ben alışverişe devam edeyim kız uyurken. Güya erken kaldıracaktım. Yine kıyamadım. Sonra da birşey olda anne kıyamadın değilmi diyor
Ama bu ara uyku düzeni bozuldu bir düzen oturtmak lazım.

Hepimize güzel bir hafta olsun. Güne temizlikle başlamak en bir sevdiğimdir. Temiz evde oturmasını seviyorum, sigaram olsaydı bir de onu içmesini severim temiz evin içinde. Akşam için dünden yaptıpım yemek var yanına pirinç pilavı yapıcam. Biraz dinleneyim saçımı boyarım, sonra da dünden hazırladığım hamur işlerini pişiririm.Akşam yemeğinden sonra tv seyredemiyorum hemen uykum geliyor uyuyorum. Bir makina çamaşır daha yıkandı asıldı mutfak toplandı, tek salonun tozunu alamadım çok yoruldum. Altın ve euro alım fırsatı veriyor fakat ne yok para neyse diyip içimi çekiyorum. Aldığımız günde olur diyorum kendi kendime teselli veriyorum. Elektrik faturası gelmiş 354 tl doğalgaz gelmedi henüz bu ay daha az gelir sonrası tufan.

Slmllar
Ben gune ekside basladim
Sabah kizla kargoya gittik.
Lcw den 99 tl tayt aldim
Migrosta 140 tl biraktik,domestos,peros deterjan,z.yagi kucuk,bulasik eldiveni flan aldik.
Ama en buyuk eksi iade cikti.Babam arabasini satmis temmuzda kasko trf falajn kestik.E bn ordan komisyonu aldim gecende.simdi 900 tl iade cikti.E biz komisyonu yedik tabi.30 eur yaptm onu bozcam.uzerine eklicem iade etcm artik.Canim sıkıldı tabi bu bozma isine.Ama saglik olsn.
Bileydim sabah yemezdim markette falan .
Babam saolsn dedi gerci,iade gecekler ona,senin borcun varsa onu kesp gecsinler dedi de.Hani komisyonu kessinler ordan dedi.Ama istemem oyle bisey.Adama niye eksik yatsin.
Kargolardan gelcek var 250 faln toparlayip gondercm artik.
Dunden balik var koci uyuyo kalkinca ona isitcam bitane.
Kizla bana da bezelye var yeter .

Selam
Yurtdisindaki gorumcem buradaki gorumcemin oglunun düğünü için gelecekmiş ayın 3unde
Derdi bize düşüyor
Eşim baslicak gidip görelim çağıralım demeye.
İstemiyorum ya istemiyorum kimsenin hatrı falan yok bende görmek istemiyorum.
Görüp stres olmak istemiyorum.
Gitmicem dedim, düğüne gidicem mecbur görürüm bitti.
Ben bu insanlarla bir arada vakit gecirmek istemiyorum
Gidip surat asıp oturim istediği bu galiba.
Çok zorlarsa öyle yapıcam yerimden kalkmicam
Zaten bisi sorarlarsa cvp veriyorum onun harici iletişim kurmuyorum.
Su mevzular yüzünden kavga etmektende çokça yoruldum.
Gidip X gibi(küçük eltim)kavga edim tamamen Küsim isime gelir benim onu istiyorsun sen dedim eşime.
Cidden en mantıklısı bu kafa pırıl pırıl
Yapmacık sinsi guleryuzleri midemi bulandırıyor hepsinin.

Kıza bisi oldu bu gece çözemedik
Uykusunda sürekli ağlıyor debeleniyor
Karnı ağlıyordur dedim parol verdim sanki bogazini gösteriyor aferin verdim.
Uyuyamıyor hala ayağımda şuan sallamayı bıraktığım an basliyor miziklanmaya
Bir ara okadar agladiki artık anahtarı falan aliyorduk hastaneye gidecektik çok kıvrandı sakinledi sonra
Sıfır uykuyla sabaha merhaba dicem aşırı gerginim.

Birde bu ara şeye takilmaya başladım gerçi bunu şimdiye kadar söyleyen kuzenim ve gorumcemdi.
Aa çok kilo almışsın
Yani insan böyle bisi niye der ki moral bozmaya
Oysa uzun suredir görmeyenler ya da arkadaşlarım hep sey diyor kilo sana yakıştı verme diyor.
Bu ikisi beni nemzama görse aa kilo almışsın
Wp görüntülü konuştuk dün kuzenle ayy ciddi kilo almışsın ben seni en son gördüğümde böyle değildin diyo
Dedim kilom aynı yok yok böyle diildin diyo
Bu kuzenle aynı sene doğum yaptık o zayıfladı ben zayiflayamadim ondan diyor sanki.
O stresten verdi eşiyle fln problemli
Dicektim rahatlıktan benim kilolar
Ama takıntı yapmaya başladım bende çünkü şuan durdu kilo vermem.
Diyetisyenle devam etmek istemiyorum diyet listelerine uyamiyorum.
Yuruyus yapma imkanım yok
Spor salonu istikrarımda yok
Napcam ben ya
Aslında günlerce ekmek yemediğim oluyor yani iştahlı biride diilim.
Şu kilo vermede durma olayını kıran Bi detox yapmam lazım.
Suyuna günde 2.5lt çıkardım 3 e zorluyorum bu seferde wc yaticam neredeyse.

Kocaman bir günaydınnn
Akşam sızdım Elayı uyutmak için ilaç saatimi bekliyorum saat 22:30 sonra da kitap oku vs saat 23:00 gibi uyumuşuz. Tabi sabah ezanıyla da uyandım. Namaz kıldım. Girdim duş aldım. Kendime bakım yaptım. Ayak topuklarım çok fena olmuştu. Torpiledim.
Uyusam hala da uyurum ama uyumayacağım. Artık akşamüstü yine uykulu gezerim. Bu ara yetmiyor 7 saat uyku.
Dün kızı okula bıraktım. Seminere katıldım çocuk Okul uyum süreci ile ilgiliydi.Elada hiç sıkıntı yok
Kuyumcuya uğradım. Elanın küpe bu defa da kırılmış. Bir küpe dayandıramadım. Kulak deliği kapanmasın diyorum ama yok.kaç küpe kaç küpe anahtarı düştü. Altın yazık.
Dönüşte markete uğradım. Eve çıktım. Çamaşır astım katladım. Kurutmaya da attım. Bitmiyor çamaşır. Okul başlayınca daha çoğaldı.
Sonra da uyku bastırdı. Uyuyayım dedim tam dalmışım ses geldi. Uyandım.
Biraz iş yapıp gittim Elayı aldım, geldik. Şifa niyetine paça çorba yaptım. Eşimin babası hazırlayıp getiriyor. Ben de terbiyesini yapıyorım.
Gelince duş aldık.,
Sadece çorba yetti. Ela zaten yemeyeceğim karnım tok dedi. Köfte çıkartmıştım 1 tane yerim dedi. İki taneyi yedirdim. Patates yapacaktım kaldı.
Eşim de avm ye uğramış. Televizyon bakacakmış. Açlıktan öleceğiz dedim :) acıkmıştım gerçekten saat 8 i geçmiş gelecek hala. Neyse geldi yedik.
Az önce çıktı işe. Bir de parfüm sıktı resmen tıkandım camı açtım sabah sabah ohhh misss hiç kapatasım da yok. Temiz hava genzimi açtı.
Parfümlerini bilerek ebeveyn banyosuna almıştım. Ben yokken geri koymuş yatak odaya.
Eskisi gibi parfüm kullanamıyorım. Ne yapayım alerjik astımım var tıkıyor. Yoksa seviyorum ohh misss gibi kokuları malesef ciğerlerimi çıkıyor.

yok kizartmayla es deger degil ama sifir zarar degil tabi ki .ben de psikopat gibi makale okuyup almistim ama benim ikizler kizartma cok seviyor .yagli yagli yiyorlar diye mutsuzdum
Malesef çocukların hepsi patates hamburger çok seviyorlar. Eee biz de sevmiyornuyduk çocukken kızartma. Ama yine de işte zararlı yemesin deyip, çok yerse de içten içten rahat edemiyoruz.

Benim evde fritöz var doğru düzgün kullanmıyorum. Ne hevesle almıştım şimdi tencereye atıyorum hoop kızarıyor. Zaten çok aşırı kızartma yapmıyorum. Midem artık kaldıramıyor :) he bir de anne köftesi diyor eşim bazen. Hiç sevmiyorum bol yağda köfte. Ben granit tavada çok çok az yağla pişiriyorum köfteyi. Gerek yok aşırı yağa da zaten yağ fiyatları uçmuş ela bile diyor anne altın fiyatı artmış çocuklar bile başımıza ekonomist kesildi

Güle güle kullan canım,

Bence kilolu değilsin ya yüzüne yakışıyor hiçde aldırma ne kilolu insanlar var
KAYNANAM gibi kilo aldın
Kendi şeyine bakmıyor ya fıcı gibi
Şimdi söylesem banlarlar beni
Kızda öyle duba gibi

Kıza kuyumcu da sahte olanlar var ondan takıyorum ben altını bende kaldırdım

Şu parfümler benide tıkıuo ya etme sıkma siye
Banyoya attım orda sıkıyo nefes alamıyorum yoksa ah bu kocalar ya

Keşke biz de güzel kokuları bol bol kullanabilsek. Evi miss gibi kokanlara kıyafetlerde yumuşatıcı kokusu mis gibi olanlara hayranım ama ben yapamıyorum ne yapayım. Öhhh öhh öksürük başlıyor. Eskiden daha iyiydim gittikçe daha rahatsız ediyor koku. Koah olmaya da niyetim yok bir koku yüzünden

Uzun zamandır elaya kızmıyordum, yaa bu yeme olayı bebekliğinden bu yana aramızdaki tek sorun.
Sağlıksız beslenmesini hiç istemiyorum.
Yemeği yemesi 1 saati buluyor. 50 defa masadan kalkıyor. Bugün de ben kahvaltı yaptım herzamanki gibi onu bekliyorum masada yesin diye. Tabi dürtmeden şevkle yiyen çocuk değilki. Yemek onun için hayatındaki son konu :) ama abur cubura dayanıyor sonra.
Kahvaltıda kefir koydum tabi oynuyor sürekli birşeylerle. Döktü üstüne yerlere. Normalde hiç kızmam döktüğü şeylere. Ama bu defa kızdım. Çünkü kahvaltısını yapmak yerine onu bunu oynuyordu. Ve böyle olunca da masada beklemek zorunda kalıyorum. Bir işin ucundan tutamıyorum. Bırakınca hepten yemiyor. Yemek kurallarını artık öğrenmesi gerekmiyormu.
Sonra ağladı tabi çünkü masadan tabağını aldım. Belki de geri vermemek lazım.
Sonra da kızdığım için üzüldüm tabi. Kıyafetini değiştirirken de okula giderkenki kıyafetimi giyineyim dedi. Ben de okul yok dedim ağladı hayır gideceğim diye.
Neyse sonuç olarak konuştuk da ne yol izleyeyim bilmiyırum. Bakalım söz verdi bundan sonra masadan kalkmayacak ve yemeğini yiyecekmiş.
Hee bir de okulda yemediği şeye de yedim diyor. Çokmu zorluyorum yemek konusunda bilmiuırum. Yemek yemeyip sonra abur cubura dayanması canımı sıkıyor. Babası da abur cuburcu bana kalsa onu yemez acıkır yemek yer. Çok defa kendime kızdım zorladığım için ama sağlıksız beslenmesi içimi cızz ettiriyor

Gecmis olsun cnm.
Birine kilo almissin niye denir?Kendi bilmiyor mu insan kendi alip almadgini.Salt kotuluk.

Ben fritozu kapiya koymustm copeYag haznesi yikanmiyordu.Benim kizin genler gurul gurul kac para diyor hemen bisey alirken

Tunaydinlar
Home oficce devam.Sabah beri oturmadim.
2 police kestim.
Sonra hasar dosyasi actim falan
Alya telefon numaramj ezberlemis ben sok.
Telefonda soylerken birden soyledi kalakaldim oyle
Evden calistigim icin surekli soyluyorm ordan herhlde ezberledi .
Kargoya gittik.
70 tl markette biraktik;ucgen peynir,soda,hikaye kitabi,bergamotlu cay.
45 tl patpat siparis ettim trendyoldan.
Taze fasulye yaptm aksma.
75 kere ev supurdim yine
Koci simit alip geliyor sabahlari heryer susam.

Biz sigara kullanmiyoruz kociyle ama puro keyfi yapiyorz arada abla
Damat gidince yurtdisindan puro getiriyor visneli faln Koci de arkadaslarina getirtiyor bazen Bulgaristandan

Biz sigara kullanmiyoruz kociyle ama puro keyfi yapiyorz arada abla
Damat gidince yurtdisindan puro getiriyor visneli faln Koci de arkadaslarina getirtiyor bazen Bulgaristandan
Babym puro hiç içmedim ama bak şimdi içmek istedim, nargile de içmedim ona da merakım var. Sigarayı da arkadaşlarla birararada olduğumuzda içiyoruz keyif için bizde de sigara içen yok. Ama dün çok yorulmuştum bir tane olsa diye iç geçirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…