Süt bence benim kizida tikayanBen sut olayini kaldirdm tatilde.Onun inadi da var biraz.Devam sutu de olsa vermiyorm.Tatilde 1-2 kez kutu sut aldirdi babasina onun disinda icmedi gece yatarken.Alisti diye evde de vermedim.Tikiyo o da sonucta.Bazen gece de kalkiyo istiyo.Bide normal ictigi halde kutu sutu,uyku oncesi biberon istiyrdu.Artik 4 yasinda da biberonla icme yani.
Canım belli bı adı yok alan kişi mağaza ismini istedigini koyuyor pazarda da satılıyor ihraç fazlasıbahsettiğiniz ihraç fazlası mağazanın ismi nedir acaba?
Slmlar bacimlar
Home officescilik bugun
Bir iki police kestim.
Kvdemin dr randevulari vardi koci sabah beri orda,kiz 1 saatcik uyudu.
Dus aldim,camasir yemek yaptm o arada.
Koci oglen yemege geldi onla ciktik kargoya.
Vala 17 tl kargo icin ciktim,kargoya gitmeye degmez ama bereket versin yinede.
17 tl kazandik kac harcadik 190
130 tl bim,dinazor oyuncak 69.9,bezelye haslanmis,hikaye kitabi,filtre kahve,sekersiz topcik.
60 tl sok,tomurcuk cay,kiza slime,cif sprey,yagli kagit
Bekledigim eksik yatan prim geldi 1000 tl,30 eur aldik hemen 550 tl.
Bereketli olsun kızlar iSelamm
Hımhızli başladım.
2 borcam burma baklava yaptım
1 tepsi dereotu pogaca
Islak kek
Börek(buzlukta hazırdı pisirdim)
Kaldı makarna salatası
Elma yokmuş evde bende dereotu kurabiye yaptım.
Kızda uyuyo sagolsun izin verdi yapmama
Makarna suyu aticam ocağa
Sonra evi süpürür silerim toz alirim.
Klozete, lavaboya bastım domestosu biraz beklesin öyle
Başkada işim yok
Akşam annemle fındık kırdık biraz tatlı için
Sulu köfte ve çorba yaptım akşam bugüne yemek telaşım olmasın diye
Pilavda var dünden
Akşamda arkadaşıma gidicem eşimin maçı var kocası vardiyali çalışıyor gel dedi.
1 borcam ona tatlının
Eşim 1.500tl atmış dün
Kargolar geldi falan diye anlatıyorum başka bisi gelmedimi diyo.
Ne gelecekteki dedim hiç maillere msj falan bakmadim.
Başka bişi daha geldi diyo.
Baktım 1.500tl atmis sagolsun
Dolar aliyorum artık
Niyet ettim 1000dolar yapmaya
Şuan 300dolarim var.
Neden olmasın dimi
Elimde de 500tl var onuda aticam hesaba yine dolar alırım öyle öyle
Malesef çocukların hepsi patates hamburger çok seviyorlar. Eee biz de sevmiyornuyduk çocukken kızartma. Ama yine de işte zararlı yemesin deyip, çok yerse de içten içten rahat edemiyoruz.yok kizartmayla es deger degil ama sifir zarar degil tabi ki .ben de psikopat gibi makale okuyup almistim ama benim ikizler kizartma cok seviyor .yagli yagli yiyorlar diye mutsuzdum
Benim evde fritöz var doğru düzgün kullanmıyorum. Ne hevesle almıştımGule gule kullan bacim
Ben hergun kizartma yaaprim onda diye almadim jfjfdj tencere yemegi pismez evde valla
Yuksek isiya magruz kaldigi icin akrilamid uretiyor yani kizartmayla es deger dediler.
Birde praatik oldugundan haftada 1 yapacagin kizartmayi 5 kez yapiyosn bu da risk.Ondan uzagim airfreylere
Güle güle kullan canım,selam kizlar ben de bir haftayi daha bitirmenin hakli gururu icindeyim .bugun pazara gittim tursuluk aldim .salca tarhana koyden geldi recel tursu isi de tamam .barbunya bezelye de koydum bu kadar kislik bana cok bile .
ben de gaza gelipnazenin9320 tr_lelli den sonra fritoz aldim cosori .asiri memnunum babyloading87 baby asiri bizlik bisi .patatesi patlicani falan,hizli hizli hazirliyor .pratik yemek cesidim artti resmen
Bence kilolu değilsin ya yüzüne yakışıyor hiçde aldırma ne kilolu insanlar varKıza bisi oldu bu gece çözemedik
Uykusunda sürekli ağlıyor debeleniyor
Karnı ağlıyordur dedim parol verdim sanki bogazini gösteriyor aferin verdim.
Uyuyamıyor hala ayağımda şuansallamayı bıraktığım an basliyor miziklanmaya
Bir ara okadar agladiki artık anahtarı falan aliyorduk hastaneye gidecektik çok kıvrandı sakinledi sonra
Sıfır uykuyla sabaha merhaba dicemaşırı gerginim.
Birde bu ara şeye takilmaya başladım gerçi bunu şimdiye kadar söyleyen kuzenim ve gorumcemdi.
Aa çok kilo almışsın
Yani insan böyle bisi niye der ki moral bozmaya
Oysa uzun suredir görmeyenler ya da arkadaşlarım hep sey diyor kilo sana yakıştı verme diyor.
Bu ikisi beni nemzama görse aa kilo almışsın
Wp görüntülü konuştuk dün kuzenle ayy ciddi kilo almışsın ben seni en son gördüğümde böyle değildin diyo
Dedim kilom aynı yok yok böyle diildin diyo
Bu kuzenle aynı sene doğum yaptık o zayıfladı ben zayiflayamadim ondan diyor sanki.
O stresten verdi eşiyle fln problemli
Dicektim rahatlıktan benim kilolar
Ama takıntı yapmaya başladım bende çünkü şuan durdu kilo vermem.
Diyetisyenle devam etmek istemiyorum diyet listelerine uyamiyorum.
Yuruyus yapma imkanım yok
Spor salonu istikrarımda yok
Napcam ben ya
Aslında günlerce ekmek yemediğim oluyor yani iştahlı biride diilim.
Şu kilo vermede durma olayını kıran Bi detox yapmam lazım.
Suyuna günde 2.5lt çıkardım 3 e zorluyorum bu seferde wc yaticam neredeyse.
Kıza kuyumcu da sahte olanlar var ondan takıyorum ben altını bende kaldırdımKocaman bir günaydınnn
Akşam sızdım Elayı uyutmak için ilaç saatimi bekliyorum saat 22:30 sonra da kitap oku vs saat 23:00 gibi uyumuşuz. Tabi sabah ezanıyla da uyandım. Namaz kıldım. Girdim duş aldım. Kendime bakım yaptım. Ayak topuklarım çok fena olmuştu. Torpiledim.
Uyusam hala da uyurum ama uyumayacağım. Artık akşamüstü yine uykulu gezerim. Bu ara yetmiyor 7 saat uyku.
Dün kızı okula bıraktım. Seminere katıldım çocuk Okul uyum süreci ile ilgiliydi.Elada hiç sıkıntı yok
Kuyumcuya uğradım. Elanın küpe bu defa da kırılmış. Bir küpe dayandıramadım. Kulak deliği kapanmasın diyorum ama yok.kaç küpe kaç küpe anahtarı düştü. Altın yazık.
Dönüşte markete uğradım. Eve çıktım. Çamaşır astım katladım. Kurutmaya da attım. Bitmiyor çamaşır. Okul başlayınca daha çoğaldı.
Sonra da uyku bastırdı. Uyuyayım dedim tam dalmışım ses geldi. Uyandım.
Biraz iş yapıp gittim Elayı aldım, geldik. Şifa niyetine paça çorba yaptım. Eşimin babası hazırlayıp getiriyor. Ben de terbiyesini yapıyorım.
Gelince duş aldık.,
Sadece çorba yetti. Ela zaten yemeyeceğim karnım tok dedi. Köfte çıkartmıştım 1 tane yerim dedi. İki taneyi yedirdim. Patates yapacaktım kaldı.
Eşim de avm ye uğramış. Televizyon bakacakmış. Açlıktan öleceğiz dedim :) acıkmıştım gerçekten saat 8 i geçmiş gelecek hala. Neyse geldi yedik.
Az önce çıktı işe. Bir de parfüm sıktı resmen tıkandımcamı açtım sabah sabah ohhh misss hiç kapatasım da yok. Temiz hava genzimi açtı.
Parfümlerini bilerek ebeveyn banyosuna almıştım. Ben yokken geri koymuş yatak odaya.
Eskisi gibi parfüm kullanamıyorım. Ne yapayım alerjik astımım var tıkıyor. Yoksa seviyorum ohh misss gibi kokuları malesef ciğerlerimi çıkıyor.
Keşke biz de güzel kokuları bol bol kullanabilsek. Evi miss gibi kokanlara kıyafetlerde yumuşatıcı kokusu mis gibi olanlara hayranım ama ben yapamıyorum ne yapayım. Öhhh öhh öksürük başlıyor. Eskiden daha iyiydim gittikçe daha rahatsız ediyor koku. Koah olmaya da niyetim yok bir koku yüzündenBence kilolu değilsin ya yüzüne yakışıyor hiçde aldırma ne kilolu insanlar var
KAYNANAM gibi kilo aldın
Kendi şeyine bakmıyor ya fıcı gibi
Şimdi söylesem banlarlar beni
Kızda öyle duba gibi
Kıza kuyumcu da sahte olanlar var ondan takıyorum ben altını bende kaldırdım
Şu parfümler benide tıkıuo ya etme sıkma siye
Banyoya attım orda sıkıyo nefes alamıyorum yoksa ah bu kocalar ya
Gecmis olsun cnm.Kıza bisi oldu bu gece çözemedik
Uykusunda sürekli ağlıyor debeleniyor
Karnı ağlıyordur dedim parol verdim sanki bogazini gösteriyor aferin verdim.
Uyuyamıyor hala ayağımda şuansallamayı bıraktığım an basliyor miziklanmaya
Bir ara okadar agladiki artık anahtarı falan aliyorduk hastaneye gidecektik çok kıvrandı sakinledi sonra
Sıfır uykuyla sabaha merhaba dicemaşırı gerginim.
Birde bu ara şeye takilmaya başladım gerçi bunu şimdiye kadar söyleyen kuzenim ve gorumcemdi.
Aa çok kilo almışsın
Yani insan böyle bisi niye der ki moral bozmaya
Oysa uzun suredir görmeyenler ya da arkadaşlarım hep sey diyor kilo sana yakıştı verme diyor.
Bu ikisi beni nemzama görse aa kilo almışsın
Wp görüntülü konuştuk dün kuzenle ayy ciddi kilo almışsın ben seni en son gördüğümde böyle değildin diyo
Dedim kilom aynı yok yok böyle diildin diyo
Bu kuzenle aynı sene doğum yaptık o zayıfladı ben zayiflayamadim ondan diyor sanki.
O stresten verdi eşiyle fln problemli
Dicektim rahatlıktan benim kilolar
Ama takıntı yapmaya başladım bende çünkü şuan durdu kilo vermem.
Diyetisyenle devam etmek istemiyorum diyet listelerine uyamiyorum.
Yuruyus yapma imkanım yok
Spor salonu istikrarımda yok
Napcam ben ya
Aslında günlerce ekmek yemediğim oluyor yani iştahlı biride diilim.
Şu kilo vermede durma olayını kıran Bi detox yapmam lazım.
Suyuna günde 2.5lt çıkardım 3 e zorluyorum bu seferde wc yaticam neredeyse.
Ben fritozu kapiya koymustm copeBenim evde fritöz var doğru düzgün kullanmıyorum. Ne hevesle almıştımşimdi tencereye atıyorum hoop kızarıyor. Zaten çok aşırı kızartma yapmıyorum. Midem artık kaldıramıyor :) he bir de anne köftesi diyor eşim bazen. Hiç sevmiyorum bol yağda köfte. Ben granit tavada çok çok az yağla pişiriyorum köfteyi. Gerek yok aşırı yağa da zaten yağ fiyatları uçmuş ela bile diyor anne altın fiyatı artmış çocuklar bile başımıza ekonomist kesildi
Biz sigara kullanmiyoruz kociyle ama puro keyfi yapiyorz arada ablaHepimize güzel bir hafta olsun. Güne temizlikle başlamak en bir sevdiğimdir. Temiz evde oturmasını seviyorum, sigaram olsaydı bir de onu içmesini severim temiz evin içinde. Akşam için dünden yaptıpım yemek var yanına pirinç pilavı yapıcam. Biraz dinleneyim saçımı boyarım, sonra da dünden hazırladığım hamur işlerini pişiririm.Akşam yemeğinden sonra tv seyredemiyorum hemen uykum geliyor uyuyorum. Bir makina çamaşır daha yıkandı asıldı mutfak toplandı, tek salonun tozunu alamadım çok yoruldum. Altın ve euro alım fırsatı veriyor fakat ne yok para neyse diyip içimi çekiyorum. Aldığımız günde olur diyorum kendi kendime teselli veriyorum. Elektrik faturası gelmiş 354 tl doğalgaz gelmedi henüz bu ay daha az gelir sonrası tufan.
Babym puro hiç içmedim ama bak şimdi içmek istedim, nargile de içmedim ona da merakım var. Sigarayı da arkadaşlarla birararada olduğumuzda içiyoruz keyif için bizde de sigara içen yok. Ama dün çok yorulmuştum bir tane olsa diye iç geçirdim.Biz sigara kullanmiyoruz kociyle ama puro keyfi yapiyorz arada abla
Damat gidince yurtdisindan puro getiriyor visneli falnKoci de arkadaslarina getirtiyor bazen Bulgaristandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?