- 31 Ağustos 2017
- 2.458
- 11.194
- 208
- 35
İçim gidiyor ama biyere giderken azcık kullanıyorumKeşke biz de güzel kokuları bol bol kullanabilsek. Evi miss gibi kokanlara kıyafetlerde yumuşatıcı kokusu mis gibi olanlara hayranım ama ben yapamıyorum ne yapayım. Öhhh öhh öksürük başlıyor. Eskiden daha iyiydim gittikçe daha rahatsız ediyor koku. Koah olmaya da niyetim yok bir koku yüzünden
ŞeytanGecmis olsun cnm.
Birine kilo almissin niye denir?Kendi bilmiyor mu insan kendi alip almadgini.Salt kotuluk.
Nargile ben de icmedim ama merak etmiyorm onuBabym puro hiç içmedim ama bak şimdi içmek istedim, nargile de içmedim ona da merakım var. Sigarayı da arkadaşlarla birararada olduğumuzda içiyoruz keyif için bizde de sigara içen yok. Ama dün çok yorulmuştum bir tane olsa diye iç geçirdim.
Bereketli olsun ablaArkadaşlarım geldi menümü begendiler kısırdan hepimiz iki kase yedik böreklerden de birer tane yiyebildik, ama burma baklava ile de kahvenin yanında şovumu yaptım. Allah razı olsun gün parasını da bıraktılar keselerine bereket hemen birikimime koydum. Mutfagı topladım bulaşıkları makinaya yerleştirdim küllükleri elimde yıkadım çok kokuyorlar. Akşam için az yemegim var böreklerden de var yeter. Evde temiz daha ne olsun şimdi biraz dinlenirim sonra ev halkı tek tek gelir. Arkadaşımın birinin durumu çok iyi eşinin de kendisinin de ayrı arabaları var düzenli olarak her hafta eve kadın temizliğe gelir hiç duymadım bu kadar yıl görürşürüz hayat pahalılığı ile ilgili bir söz ama onları bile etkilemiş eşi serbest çalışıyor. Artık stok yapıyorum dedi kışın ne olacagı belli değil dedi genelde dışarıda yerlerdi birikime dokunmak istemiyorum yoksa artık harcasak yerine koyamayız dedi çok şaşırdım o bile bunları söylüyorsa dedim benim çok daha dikkatli harcama yapmam gerekir dedim.
Ben zaten 50kilolara düşmek istemiyorum yüzüm çöküyor benimBence kilolu değilsin ya yüzüne yakışıyor hiçde aldırma ne kilolu insanlar var
KAYNANAM gibi kilo aldın
Kendi şeyine bakmıyor ya fıcı gibi
Şimdi söylesem banlarlar beni
Kızda öyle duba gibi
Kıza kuyumcu da sahte olanlar var ondan takıyorum ben altını bende kaldırdım
Şu parfümler benide tıkıuo ya etme sıkma siye
Banyoya attım orda sıkıyo nefes alamıyorum yoksa ah bu kocalar ya
Altin bileklik aldım kıza takmadım daha.Bence kilolu değilsin ya yüzüne yakışıyor hiçde aldırma ne kilolu insanlar var
KAYNANAM gibi kilo aldın
Kendi şeyine bakmıyor ya fıcı gibi
Şimdi söylesem banlarlar beni
Kızda öyle duba gibi
Kıza kuyumcu da sahte olanlar var ondan takıyorum ben altını bende kaldırdım
Şu parfümler benide tıkıuo ya etme sıkma siye
Banyoya attım orda sıkıyo nefes alamıyorum yoksa ah bu kocalar ya
Sağol kuzuGecmis olsun cnm.
Birine kilo almissin niye denir?Kendi bilmiyor mu insan kendi alip almadgini.Salt kotuluk.
Oy kıyamam kuzucuğuma... Salgın var bu ara mevsimsel grip .. Geçmiş olsun canım..Günaydımı yaw
Tüm gece yine mık mık
6 da da tamamen kalktı hamurlari kucakladı yine
Hamur oynadık 1 saat
Sonra çay faslı erbaslara
Ütü yaptım yine zabah zabah aldı utusunu geldi bende yapcam diye.
Sonra bir posta abiyle okula gidicem diye ağladı
Gel birlikte ev toplayalım dedim.
Kitaplarını yerlestirdi
Kıyafetlerini çekmecesi koydu
Bu ara menimm, ben yapcam, ben koycamlar var.
Biz yaparsak gidip bozup tekrar o yapiyo
Odaları topladım bari o bahaneyle
Evi havalandirip toz alıcam aynalar tv hep parmak izi
Sosisli yapcam bugün oğlana
Mercimek çorbası var yanına fritozde tavuk kanat yaparım yine.
Makarna
Eşim sucuk alırken kanat almış hemde ben demeden (ben liste atarım ona dışında pek alma huyu yoktur kanatda sevmez ama fritozde bayıldı yine yap diyo) iyi dedim yapım sosa yatircam aksamda kizartirim
Dün kız babamı kovduhasta mizmiz zaten
O da bakım diye gelmiş oturma git diye adamı itiyo
Oturdu gitmiyo diye bi ton ağladı gitti adamda
O da çocuk gibi oldu iyice küsüyor alyaya hepsi ayrı cins.
Bi daha gelmicem diyo giderken
Kıza 3 tane kışlık tayt 1 kadife elbise aldım.
Sweat bakıyorum simdide kizcagzima sıra geldi nihayet.
3 tane aldım zaten dayanamadım
4-5 tane daha alicam.
Hep çok almicam bu sezon diyorum mevzu kız seysileri olunca asla dayanamiyorum.
Ayakkabi, bot, mont falan lazım diil bu kış yeter ona.
Ama sweat hırka yelek tarzı alicam.
Geçen seneden olan 4 tane tayt 2 de pant. Var.
Kulotlu çoraplarla giydiriyorum kışın.
Üst aliriz degisik değişik kombinleriz.
Aynen canım ya.. Dün iş çıkışı eve giderken aynısını düşündüm bende.. Eskiden mutfak masrafı en fazla 1500-2000 le dönerdi.. Şimdi diyorum heralde en az 4000 sırf mutfağa gidiyor..Aynen mutfak karadelik bildiğin.. Al ala bitmiyor yine çıkıyor bişiler.. sürekli alışverişden bıktık.. Eve söylüyoruz sanal ayrı, kendimiz alıyoruz.. iş çıkışı ayrı toplusu ayrı..Al bakalım al..Elimi neye atsam yok
Okadar alışveriş yapıyorum noluyo cidden anlamıyorum dolap karadelik.
Oğlan doymuyor
Her ay 3-4 binle ancak dönüyor artik ev.
Siviyag 1 damla bile yoktu 5lt 152tl aldım.
Yumurta,yogurt, sandvic ekmegi, kakolu süt 6lı (oğlan sade içmiyor içsin diye aliyorum ona), dondurulmus pattis, cikolatali gofret aldım bir kaç tane, mesrubat, garnitür 2 kavanoz, mayonez, ketcap, 2si 1 arada, misir gevregi bisiler aldım 400tl yakın tuttu.
Eşimin pant. İade etmiştim 1 küçük bedenini aldım. 239tl o
1 iade var kargoya çıkmam lazım.
Yerine yine klasik ayakkabi alicam başka model.
Numarası bitmiş hafta içi guncellencek dedi satıcı bekliyorum.
Dün oğlan ben kendime bisiler alicam dedi dedesi 100tl vermis yemek ye diye.
Yarim kokorec 15midye almış gelirken almaz olaydım 85tl tuttu doymadım dedi.
Üzerine kek yedi meyve yedi
Akşam yine yedi yemek.
Daha sittinsene almaz pahalı diye
Onun tutumluluk olayı cimrilige evrildi bence.
Sandvicin yanına mesrubat koymasam almıyor suyla yiyorum 10tl kutu kola diyor♀.
6lı aliyorum artık mesrubat evden koyuyorum hepsini.
Bu çalışsa isede sefertası götürür evden
Benim beslenme olayı sonsuza kadar sürecek belli
Oy maşallah alyoşaa..Tunaydinlar
Home oficce devam.Sabah beri oturmadim.
2 police kestim.
Sonra hasar dosyasi actim falan
Alya telefon numaramj ezberlemis ben sok.
Telefonda soylerken birden soyledi kalakaldim oyle
Evden calistigim icin surekli soyluyorm ordan herhlde ezberledi .
Kargoya gittik.
70 tl markette biraktik;ucgen peynir,soda,hikaye kitabi,bergamotlu cay.
45 tl patpat siparis ettim trendyoldan.
Taze fasulye yaptm aksma.
75 kere ev supurdim yine
Koci simit alip geliyor sabahlari heryer susam.
Sagol ekürim sanada geçmiş olsunOy kıyamam kuzucuğuma... Salgın var bu ara mevsimsel grip .. Geçmiş olsun canım..
ıhlamur seviyorsa boğazlarına iyi gelir.. Çocuklar hasta olmasın ya
Bende bu sabah kalktığımda sol boğazımda ağrı ile kalktım.. İnşallah ilerlemez.. Hasta olmayalım ya..
Çocuklar hasta olunca acayip huy değişiyorlar..Huysuzluğu ondandır canım.. Rabbim şifa versin..
Aldıklarını da güle güle giysin kuzucum..
Maşallah eloşa.İyi geceler,
Kızı uyuttum. Bugün düzen iyiydi.
Sabah saat onu geçiyordu, yine klasik ben uyandırdım. Yoksa 11 i bulacak. Neyse okula gittik. Arkadaş da görüşmek için geldi. Onun oğlu başladı beni de gönder okula diye ağlamaya. Kimi çocuk gitmeyeceğim diye kemdini yırtarken arkadaşınki okuldan çıkarken de çıkmayalım diye ağladı maşallah. Ela da çok seviyor okulu çok şükür sıkıntısız gidiyoruz.
Bugün Elanın da öksürüğü vardı ventolin ve alerji şurubu verdim. Malum alerji mevsimi. Bende kendimden farkediyorum. Bu ara yoğunlaştı. Astım ilacını da kullanmıyorum diğer ilaçla birlikte kullanılırmı doktora sorsam iyi olacak.
Okul dönüşü geri dönüp öğretmenine iyi akşamlar diyeceğim diye tutturdu. Geri döndük. Eve geldik sadece onun odasının tozu kalmıştı onu birlikte yaptık. Çok da hoşuna gidiyır hemen bezi alıp geliyor.
Sonra da bana diyor ben harika kızım değilmi odamı tertemiz yapıyorumsana yardım ediyorum. Ben de özlemişim birlikte iş yapmayı. Ne yalan söyleyeyim, evin onsuz tadı yok. Herşey seninle güzel şarkısını dinlemek istedim şimdi :)
Okul sonrası arkadaşlarla masalarda takıldım bir saat. Eve geçtim işe giriştim.
Yarın bana gelecekler. Elayı da bilmiyorum belki göndermem okula. Ama isterse gitmek götürürüm.
Okul dönüşü markete uğradık, istediği şeyleri aldım. Sabah kızınca vicdan yaptım. Anne yüreği işte
Ama akşam yemeğini bir yeyişi vardı anlatamam. Daha ben masaya oturmadan yarısını yediAferin dediğimde acıktım ondan yedim dedi. Çorbayı çarpmış dökmüş okulda. Sevmemiş ama Öğretmen diyormuş yemeğinizi yemeniz gerekiyor :) ondan yiyormuş ya da tadına bakıyormuş.
Sağolasın canım.. Aman enerjisi olsun canım.. Öyle bitkin yatsa dahada insan üzülüyor kıyamıyor..Demek ki sadece mevsimsel nezle.. İnşallah çabucak atlatsın..Sagol ekürim sanada geçmiş olsun
Tam hasta etme havası bir sıcak bir soğuk
Burnu foş foş gözler akiyo ama enerji nerden geliyo anlamadik☺
Akşam göbek atıyordu bi ara müzik açtırıp
Sabahda abimle okula gitcem diye ağladı
Gezme kırmızı çizgimiz.
Çocuklar şimdiden herseyin hesabını yapıyorlar çok üzülüyorum bazenAynen canım ya.. Dün iş çıkışı eve giderken aynısını düşündüm bende.. Eskiden mutfak masrafı en fazla 1500-2000 le dönerdi.. Şimdi diyorum heralde en az 4000 sırf mutfağa gidiyor..Aynen mutfak karadelik bildiğin.. Al ala bitmiyor yine çıkıyor bişiler.. sürekli alışverişden bıktık.. Eve söylüyoruz sanal ayrı, kendimiz alıyoruz.. iş çıkışı ayrı toplusu ayrı..Al bakalım al..
Benim küçük de çok seçiçi.. Evden beslenme koyuyorum..Evden bile hep bir masraf .. sütü ayanı suyu derken..Kantin çok pahalı anne diyor.. Senin yaptığın döner ekmek daha güzel döneri daha fazla oluyor diyor:)
Hkaktende öyle.. hem pahalı hem mazlemeden kısıyorlar..
Tost bile kantinde 20 tl diyor.. en az 50 gider hergün yese.
Yemekhane var .. ama benimki yemek çok seçtiği için yemek almıyoruz biz..Çünki yemez biliyorum.. Evde de sıkıntım var onunla yemek konusundaNe olcak böyle bilmiyorum.. Sürekli beslenme düşünmek de yoruyor beni.. sıkılıyor bıkıyor.. oyy derdim benimde beslenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?