- 21 Ağustos 2015
- 32.133
- 97.529
- 798
- 38
Gecmis olsunn kuzuGünaydımı yaw
Tüm gece yine mık mık
6 da da tamamen kalktı hamurlari kucakladı yine
Hamur oynadık 1 saat
Sonra çay faslı erbaslara
Ütü yaptım yine zabah zabah aldı utusunu geldi bende yapcam diye.
Sonra bir posta abiyle okula gidicem diye ağladı
Gel birlikte ev toplayalım dedim.
Kitaplarını yerlestirdi
Kıyafetlerini çekmecesi koydu
Bu ara menimm, ben yapcam, ben koycamlar var.
Biz yaparsak gidip bozup tekrar o yapiyo
Odaları topladım bari o bahaneyle
Evi havalandirip toz alıcam aynalar tv hep parmak izi
Sosisli yapcam bugün oğlana
Mercimek çorbası var yanına fritozde tavuk kanat yaparım yine.
Makarna
Eşim sucuk alırken kanat almış hemde ben demeden (ben liste atarım ona dışında pek alma huyu yoktur kanatda sevmez ama fritozde bayıldı yine yap diyo) iyi dedim yapım sosa yatircam aksamda kizartirim
Dün kız babamı kovduhasta mizmiz zaten
O da bakım diye gelmiş oturma git diye adamı itiyo
Oturdu gitmiyo diye bi ton ağladı gitti adamda
O da çocuk gibi oldu iyice küsüyor alyaya hepsi ayrı cins.
Bi daha gelmicem diyo giderken
Kıza 3 tane kışlık tayt 1 kadife elbise aldım.
Sweat bakıyorum simdide kizcagzima sıra geldi nihayet.
3 tane aldım zaten dayanamadım
4-5 tane daha alicam.
Hep çok almicam bu sezon diyorum mevzu kız seysileri olunca asla dayanamiyorum.
Ayakkabi, bot, mont falan lazım diil bu kış yeter ona.
Ama sweat hırka yelek tarzı alicam.
Geçen seneden olan 4 tane tayt 2 de pant. Var.
Kulotlu çoraplarla giydiriyorum kışın.
Üst aliriz degisik değişik kombinleriz.
Maddiyatla alakasi yok onun.Onemsememek.kendin cay icerken evde bos icmiyorsun.Haberli misafire de kalk bi kek yap yani.Oğlan sabah 150tl kitap parası istedi.
Kursun kitaplar ayrı alıyoruz
Bi de okuldan da ayrı istiyorlar.
Oğlanın esofman paçası var terziye verilecek.
Lcw iadem var aşırı üşeniyorum evden çıkmaya
Gezince hep gezesim, evde oturunca hep oturasım geliyor benim☺
Kışın hep şuraya gidicem buraya gidicem diyorum hep de gidemiyorum sıcak evden çık hazırlan düşünürken vazgeçiyorum.
Kış evde oturmak için var bikeremm
Bu arada ne dicem geçen Bi komşuya gittik oturmaya öyle 1-2 saatlik 1 gün önce haber vermiştik annem halam ben gittik halam bassagliina gitmek istiyordu (kadinin annesi vefat etti ama baya oldu ölelı temmuzda falan halam başka semtte gelememisti Bi de koydeydi vefat haberini aldiginda) kadin sadece patates haslamis.
Salatayida bana kitledi ben yaptım.
Başka hiç bisi yapmamış.
Biz elimiz boş gitmeyelim dedik haşhaşli ekmek kurabiye falan almistik kendimize onları ikram ettik
İlk defa gordum boylede bisi.
Hayir cay sofrası kuruyorsun bizbizeyiz hiç yoksa Bi zeytin peynir çıkarırım ben ne bilim domates
dograrim Bi patates kizartirim.
Öyle çayla sadece patates salatasi utanirim ya.
Ben mi çok detayciyim anlamadim
4-5 cesitden asagi ağırlamam kimseyi.
Sabah haber verseler bile enn kotu 1 makarna salatası, Bi milfoy börek, Bi kek yaparım hepsi toplasan yarım saatini almaz.
Maddi olarak mı diceniz yok acaba, ama kendi evi 2 maaş giriyor evine cocuk çoluk yok evde evli hepsi
Benim elim durmaz anacım
Ondan belkide hep eksik bizde olsun yinede ben o mevzularda pintilik yapamam.
Haa börekler çöreklermiş yapamasamda Bi kahvalti sofrası kurarım en kötü.
Valla ya ben sasirdimMaddiyatla alakasi yok onun.Onemsememek.kendin cay icerken evde bos icmiyorsun.Haberli misafire de kalk bi kek yap yani.
Bakti demek indirim yapıyon ordan yürüdüGunaydinlar.
Kiz gece 2 kere kalkti.
Anam bende koci cikmadan blush icmistim.
Anlar gibi gece uyandi.Benim kafa kazan salladim bi saat
Cocuklu kadinsin senin keyif neyine kfkdkk.
Sut isittim 5 gibi bari uyusun diye.8 de dikildi.
Koci geldi sabah cevizli lokum almis.
Yarimdan fazla yedi.
Mandalina suyu istedi,imm c vitamini annee diyo bide.
Koci uyudu,corba koydum kemik suyuna mercimek,baska da bisey yapmadim
Sabah bri kitap okuyorz.
İnsanlar cok uyanik.
Bi kayak takimi vardi pelus g.dolapsda aynisindan 2 renk var.İc dis pelus .Gecen kis giydi Alya 1 kez neyse.200 e koydim 150 teklif geldi hadi dedim ciksin evden.kabul ettim.
Bana msj atmis kadin 100 yapar misinjz kargoyla cok oldu da lutfen diyo.
Bedava vereyim sanim yurusun ablacim dedim vslla.
100 e penye pijama vermiiyorlar kusura bakmayin dedim.
Aa oldu hepten cozuttular.
Geçmiş ola canım tam hastalık zamani malesefSagol ekürim sanada geçmiş olsun
Tam hasta etme havası bir sıcak bir soğuk
Burnu foş foş gözler akiyo ama enerji nerden geliyo anlamadik☺
Akşam göbek atıyordu bi ara müzik açtırıp
Sabahda abimle okula gitcem diye ağladı
Gezme kırmızı çizgimiz.
Ay tuhaf insanlar benim annemde usengectir ama bir salata börek en kotu kahvaltı gibi hazırlar hamur vs kizartirValla ya ben sasirdim
Hatta o sabah bende kahvaltı yaptik halam kuymak seviyor diye kuymak yaptım ona biber kizarttim sucuklu yumurta reçeller tereyağlar falan
Annem dediki çokta yedik kadında bisiler hazırlamıştır neremize yicez daha dedi hatta
Bi de neremize yicez dedik ya
14:30 gittik Bi de hani çok durmayalım 1-2 saat diye.
Patates haşlanıyordu daha
Kadında annemle yaşıt hani yaslida diil
Bende lelli yapar salatayı dedim diyo
Mutfaktaki masayı kurdurdu bana patates salatası yaptım koydum sofraya çatal çay falan koydum bekliyorum bisi cikarcak
Ekmek çıkardı poşetden
Bizde bisiler getirmiştik dedik kendimiz cikardik onlarida sofraya
Kendi kendimize ikram ettik
ömrü hayatımda ilk
Saolasin cnm.Oy maşallah alyoşaa..
Allah kolaylık versin sana..Evden çalışmak da ayrı zor.. hem iş hem çocuk hem ev işi vs derken..Ama olsun harçlığın çıkar en azından canım.. Bakarsın ilerde kendi işin kurarsın..
Kiz valla deliriyorm.Kargoyu satici odeyemiyor zaten g.dolapsda 19 tl duseyimmis oldu.Bakti demek indirim yapıyon ordan yürüdü
Bende 1 kazak koydum taş gibi 2 defa giydi giymedi 27tl mi ne koydun 20 olsun diyorlar
Valla 10tl için kalkıp kargoya gidemem yani
Sildim yazanları hayrına veririm gidemem 10tl için kargoya falan.
Ben kıza etek bakıyorum 40-50tlden aşağı yok
27tl kazaga 20 olsun diyorlar
Valla beleşçi çoğu
Benimde bi ark.var ne zman gitsek buzluktantr_lelli lellim bir arkadaşımız da var mesela gün var diye ben en az dört çeşit yaparım, diğer arkadaşım da öyle dört çeşit yaparız ama diğer arkadaşımız üç çeşitten fazlasını asla yapmaz. Ben asla dile getirmem neden böyle yaptığını alışkanlığı yıllardır öyle hiç dört demedi demezde herhalde. Bilmiyorum israf olarak mı görüyor, ya da canı yapmak mı istemiyor. Ama sizinkine de pes diyorum insan bir tatlı bir tuzlu yapar en azından üşeniyorlardır diyorum, sonra annemin sözü geliyor aklıma misafir dokuz nasibiyle gelir birini yer sekizi sana kalır diye çok şükür diyorum.
Aklıma yan komsum geldi ben herşey yaparım oda sadece bi çay verir yaOğlan sabah 150tl kitap parası istedi.
Kursun kitaplar ayrı alıyoruz
Bi de okuldan da ayrı istiyorlar.
Oğlanın esofman paçası var terziye verilecek.
Lcw iadem var aşırı üşeniyorum evden çıkmaya
Gezince hep gezesim, evde oturunca hep oturasım geliyor benim☺
Kışın hep şuraya gidicem buraya gidicem diyorum hep de gidemiyorum sıcak evden çık hazırlan düşünürken vazgeçiyorum.
Kış evde oturmak için var bikeremm
Bu arada ne dicem geçen Bi komşuya gittik oturmaya öyle 1-2 saatlik 1 gün önce haber vermiştik annem halam ben gittik halam bassagliina gitmek istiyordu (kadinin annesi vefat etti ama baya oldu ölelı temmuzda falan halam başka semtte gelememisti Bi de koydeydi vefat haberini aldiginda) kadin sadece patates haslamis.
Salatayida bana kitledi ben yaptım.
Başka hiç bisi yapmamış.
Biz elimiz boş gitmeyelim dedik haşhaşli ekmek kurabiye falan almistik kendimize onları ikram ettik
İlk defa gordum boylede bisi.
Hayir cay sofrası kuruyorsun bizbizeyiz hiç yoksa Bi zeytin peynir çıkarırım ben ne bilim domates
dograrim Bi patates kizartirim.
Öyle çayla sadece patates salatasi utanirim ya.
Ben mi çok detayciyim anlamadim
4-5 cesitden asagi ağırlamam kimseyi.
Sabah haber verseler bile enn kotu 1 makarna salatası, Bi milfoy börek, Bi kek yaparım hepsi toplasan yarım saatini almaz.
Maddi olarak mı diceniz yok acaba, ama kendi evi 2 maaş giriyor evine cocuk çoluk yok evde evli hepsi
Benim elim durmaz anacım
Ondan belkide hep eksik bizde olsun yinede ben o mevzularda pintilik yapamam.
Haa börekler çöreklermiş yapamasamda Bi kahvalti sofrası kurarım en kötü.
Bende sevmem kimin artan az yap taze yap hem kimsenin gözü olmasın ne gerek yaaaaaBenimde bi ark.var ne zman gitsek buzluktan
Asla taze bisey yapmaz hep bi onceki misafirden kalan kekler borekler.Bi uerden sonra yiyemiyrom.kimin artigini yiyoruz acaba diye.Gozumuzun onunde topluyo cunku tabaklardan bi sonraki misafire diye mutfakta
Allahım sana geliyorum, inan babym böylesini ilk defa duyuyorum. Ben dondurucuya birkaç kez koydum ama benim kızlarım sevmediler onların begenmediğini asla misafirime koymam. Birde ben kimin tabagında kalsa yanına diğerlerinden koyar paket yaparım asla onların tabagındakini alıp tepsiye geri koymam.Benimde bi ark.var ne zman gitsek buzluktan
Asla taze bisey yapmaz hep bi onceki misafirden kalan kekler borekler.Bi uerden sonra yiyemiyrom.kimin artigini yiyoruz acaba diye.Gozumuzun onunde topluyo cunku tabaklardan bi sonraki misafire diye mutfakta
Sağol cnmGeçmiş ola canım tam hastalık zamani malesef
Ay tuhaf insanlar benim annemde usengectir ama bir salata börek en kotu kahvaltı gibi hazırlar hamur vs kizartir
Bende her gelene tabak yaparım genelde.Allahım sana geliyorum, inan babym böylesini ilk defa duyuyorum. Ben dondurucuya birkaç kez koydum ama benim kızlarım sevmediler onların begenmediğini asla misafirime koymam. Birde ben kimin tabagında kalsa yanına diğerlerinden koyar paket yaparım asla onların tabagındakini alıp tepsiye geri koymam.
Yapip atarsin bi kismini anlarim.Ama toplamak nedir yani.Biz bidaha disarda bulustuk onu gordukten sonra.Kimse ugrasmasin dedikAklıma yan komsum geldi ben herşey yaparım oda sadece bi çay verir ya
Nebilim insan utanır ben yoksa kahvaltı hazırlarım misal yoksa evde bişey diyr
Eşim de der senn onlar gelecek diye neler yapıyorsun ama o hiç umursamıyor sende öyle yap der yapamam kim olursa ayıp
Bende sevmem kimin artan az yap taze yap hem kimsenin gözü olmasın ne gerek yaaaaa
İste bu kizdan benim grmi beklemem hataydi dimi jfjfjffjAllahım sana geliyorum, inan babym böylesini ilk defa duyuyorum. Ben dondurucuya birkaç kez koydum ama benim kızlarım sevmediler onların begenmediğini asla misafirime koymam. Birde ben kimin tabagında kalsa yanına diğerlerinden koyar paket yaparım asla onların tabagındakini alıp tepsiye geri koymam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?