Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gecmis olsunn kuzu

Maddiyatla alakasi yok onun.Onemsememek.kendin cay icerken evde bos icmiyorsun.Haberli misafire de kalk bi kek yap yani.

Gunaydinlar.
Kiz gece 2 kere kalkti.
Anam bende koci cikmadan blush icmistim.
Anlar gibi gece uyandi.Benim kafa kazan salladim bi saat
Cocuklu kadinsin senin keyif neyine kfkdkk.
Sut isittim 5 gibi bari uyusun diye.8 de dikildi.
Koci geldi sabah cevizli lokum almis.
Yarimdan fazla yedi.
Mandalina suyu istedi,imm c vitamini annee diyo bide.
Koci uyudu,corba koydum kemik suyuna mercimek,baska da bisey yapmadim
Sabah bri kitap okuyorz.
İnsanlar cok uyanik.
Bi kayak takimi vardi pelus g.dolapsda aynisindan 2 renk var.İc dis pelus .Gecen kis giydi Alya 1 kez neyse.200 e koydim 150 teklif geldi hadi dedim ciksin evden.kabul ettim.
Bana msj atmis kadin 100 yapar misinjz kargoyla cok oldu da lutfen diyo.
Bedava vereyim sanim yurusun ablacim dedim vslla.
100 e penye pijama vermiiyorlar kusura bakmayin dedim.
Aa oldu hepten cozuttular.

Maddiyatla alakasi yok onun.Onemsememek.kendin cay icerken evde bos icmiyorsun.Haberli misafire de kalk bi kek yap yani.
Valla ya ben sasirdim
Hatta o sabah bende kahvaltı yaptik halam kuymak seviyor diye kuymak yaptım ona biber kizarttim sucuklu yumurta reçeller tereyağlar falan
Annem dediki çokta yedik kadında bisiler hazırlamıştır neremize yicez daha dedi hatta
Bi de neremize yicez dedik ya
14:30 gittik Bi de hani çok durmayalım 1-2 saat diye.
Patates haşlanıyordu daha
Kadında annemle yaşıt hani yaslida diil
Bende lelli yapar salatayı dedim diyo
Mutfaktaki masayı kurdurdu bana patates salatası yaptım koydum sofraya çatal çay falan koydum bekliyorum bisi cikarcak
Ekmek çıkardı poşetden
Bizde bisiler getirmiştik dedik kendimiz cikardik onlarida sofraya
Kendi kendimize ikram ettik
ömrü hayatımda ilk

Bakti demek indirim yapıyon ordan yürüdü
Bende 1 kazak koydum taş gibi 2 defa giydi giymedi 27tl mi ne koydun 20 olsun diyorlar
Valla 10tl için kalkıp kargoya gidemem yani
Sildim yazanları hayrına veririm gidemem 10tl için kargoya falan.
Ben kıza etek bakıyorum 40-50tlden aşağı yok
27tl kazaga 20 olsun diyorlar
Valla beleşçi çoğu

Bu gün dinlenicem dedim ama şimdi oturabildim. Dünden günden kalanlar kahvaltıya da yetti. Akşam kıyma çıkarmıştım sabah köfte yogurdum dolaba koydum, patates biber kızartırım yanına tavuk suyu da vardı onunla da balkabağı çorbası yaptım. Erkek kardeşim Türkiyede ki arabasının sigortası için ptt ile para yolladı gittim onu çektim, ordan süt aldığım bir yer var oraya gittim 4 litre süt aldım 12 tl oldu abla dedi parayı uzattım bekliyor birşey söyleyeyim ne söyleyebilirim ki her gün zam zam eve geldim sütü pişirdim az da sütlac yaptım şimdi sütü yoğurt mayaladım duşarıya çıkıp eve geldim mi çok yoruluyorum. Bu gün de böyle gider yarın rutinime dönerim. Ev derli toplu çok fazla temizlik de istemiyor bu gün için bu da beni rahatlatıyor.

tr_lelli lellim bir arkadaşımız da var mesela gün var diye ben en az dört çeşit yaparım, diğer arkadaşım da öyle dört çeşit yaparız ama diğer arkadaşımız üç çeşitten fazlasını asla yapmaz. Ben asla dile getirmem neden böyle yaptığını alışkanlığı yıllardır öyle hiç dört demedi demezde herhalde. Bilmiyorum israf olarak mı görüyor, ya da canı yapmak mı istemiyor. Ama sizinkine de pes diyorum insan bir tatlı bir tuzlu yapar en azından üşeniyorlardır diyorum, sonra annemin sözü geliyor aklıma misafir dokuz nasibiyle gelir birini yer sekizi sana kalır diye çok şükür diyorum.

Geçmiş ola canım tam hastalık zamani malesef
Ay tuhaf insanlar benim annemde usengectir ama bir salata börek en kotu kahvaltı gibi hazırlar hamur vs kizartir

Saolasin cnm.
Valla hem babamin isler hem benim devam eden isler bayagi karisik .
Kendi isi olayina cok uzagim ya,alayim maasimi oturayim.Hic hevesim yok o konuya

Kiz valla deliriyorm.Kargoyu satici odeyemiyor zaten g.dolapsda 19 tl duseyimmis oldu.
Fiyati yuksekttim ben de

Benimde bi ark.var ne zman gitsek buzluktan
Asla taze bisey yapmaz hep bi onceki misafirden kalan kekler borekler.Bi uerden sonra yiyemiyrom.kimin artigini yiyoruz acaba diye.Gozumuzun onunde topluyo cunku tabaklardan bi sonraki misafire diye mutfakta

Aklıma yan komsum geldi ben herşey yaparım oda sadece bi çay verir ya
Nebilim insan utanır ben yoksa kahvaltı hazırlarım misal yoksa evde bişey diyr
Eşim de der senn onlar gelecek diye neler yapıyorsun ama o hiç umursamıyor sende öyle yap der yapamam kim olursa ayıp
Bende sevmem kimin artan az yap taze yap hem kimsenin gözü olmasın ne gerek yaaaaa

Allahım sana geliyorum, inan babym böylesini ilk defa duyuyorum. Ben dondurucuya birkaç kez koydum ama benim kızlarım sevmediler onların begenmediğini asla misafirime koymam. Birde ben kimin tabagında kalsa yanına diğerlerinden koyar paket yaparım asla onların tabagındakini alıp tepsiye geri koymam.

Geçmiş ola canım tam hastalık zamani malesef

Ay tuhaf insanlar benim annemde usengectir ama bir salata börek en kotu kahvaltı gibi hazırlar hamur vs kizartir
Sağol cnm
Bende her gelene tabak yaparım genelde.
Ben çeşit yaparım ama tabakları az koyarım.
Misal 1 börek 1 pogaca isteyene tekrar veririm.
Çünkü tabakda kalan çöpe gidiyor üzülüyorum
İsteyene koyuyorum yine

Selamm
Duramadım yine elmalı kurabiye yaptık kızla
Tepsinin yarısı bitti sadece 1 tane tadına baktım.
3 gündür hırs yaptım (koyvermezsem) günde 2.5lt su içiyorum ve 3 gündür hiç ekmek, tatlı yemedim.
Bugün 1 küçük elmalı kurabiye yedim çok gzl koktu be.
Elma ve tarcina hiç dayanamıyorum
Aksam 1 kepçe çorba ve 3 kanat yedim ekmeksiz
Öğlen 1 sosisli yedim ama
Yarin sadece salata yicem.
Artık aman diyip saldırmicam dengelicem
Yarım saatte spor yaptım.
Artık aa kilo almışsınlar takıntı oldu bende.
Bir de kotlarimda rahat edemiyorum sıkılasmam şart
Ben çok gzl dikkat ediyorum sonra salıyorum umarım kalıcı gider artık

Ben yuruyus yapsam çabuk veririm ama o dirayet yok şuan bende.

Günaydın, güne başladık güzel geçsin. Herkes evden çıkınca başlıyorum evi topladım. Bulaşık makinesini boşalttım, kahvaltı masasını topladım toz aldım. bir makinada çamaşır makinasını hazırladım, balkon yıkadım. Çay içtim birşeyler atıştırdım. İçim kıyılıyor birazdan yemek yerim. Akşam eşime o kadar kızdım ki anlatamam kardeşi ve eşi sürekli bizim tarlada olma telaşındalar çünkü eşim yevmiye veriyor ikisinede yok sulayalım yok otunu biçelim, Akşam onları istemiyorum tarlamda dedim, çünkü kesin eşim söylemiştir zeytininizi de toplayın diye. Neymiş cep harçlıkları yokmuş ikiside emekli ev kira tamı tamına 35 yıllık evliler. Maksatları para koparmak ne diyeyim hayır tarlaya giremezmisiniz diyeyim diyor iyi de onlar da zorla giriyor bak benden bile gizliyorsunuz dedim üstüne de 500 tl para veriyor neymiş kendi imkanları ile oraya gitmişler mecburlarmı dedim gitmesinler öyle olmuyor işte diyo benimkine vicdan yapanlar kazanıyor ama ben vicdan yapsam büyük kavga çıkıyor evde. Hepinizi Allaha havale ediyorum dedim, bana dönmüş diyor ki tarlanı yemediler, evet dedim yedikleri zeytinlerimiz. Yazında hafta da bir kez bazen de iki kez yazlığa geldiler yediler içtiler gittiler arada yattılar onlar tatil yaptı ben de hizmet ettim, canım çok sıkılıyor ama eşim anlamıyor bıktım dedim başka da bir şey söylemek istemiyorum dedim. İşte böyle kızlar canımı sıkınca burda yazıyorum kusura bakmayın ancak size anlatıyorum babama anlatsam babam fena haşlar.

Yapip atarsin bi kismini anlarim.Ama toplamak nedir yani.Biz bidaha disarda bulustuk onu gordukten sonra.Kimse ugrasmasin dedik

İste bu kizdan benim grmi beklemem hataydi dimi jfjfjffj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…