- 21 Ağustos 2015
- 32.133
- 97.529
- 798
- 38
Benim gece yeme olayim yok.Kizla yedim 18.00 da.Kahve icer yatarim.Aynı benim kafadanmış gece yemeleri aşktır
Teyze anne yarısıdır derler, ama sizin teyzenizin durumu uber arkadaşım. Ama anlattığından anladığım eli senin gibi açık o da esirgemiyor onu yapmakda güzel Allah da sizede veriyor işte daim olsun keselerinize bereket versin. Tanıdığım bir aile var iki tane öğrenci yurdu ve apartmanları, sanayide dükkanları var tarlaları söylemiyorum bile ama görsen mütevazi yaşıyoruz biz diyorlar nerenin mütavazisi diyorum alttlarında ki arabalar hiç mütevazi değil ne mutlu size iki kızkardeş eliniz açık arkadaşım.Ben Alya icin sunu uyguluyorum.Markete goturuyorsam ekstra parayla gidiyorum yanimda.Ama mesela pahali bisyse gerek gormediysem almam.Gecen dondurma aleti gordu hamur yapma zimbirtisi.199 tl.
Onu alamayiz dedim.Alcam ,bunu almaliyiz falan dedi .Almamiza gerek yok evde var baska bisey sec dedim.10 tl ye 6li keceli kalem aldik
Daha para algisi yok o an bi heves istiyor.
Gecen kardesimle gittik.Onda sinir yok.Ben hoslanmiyorm mesela o durumdan orda itiraz ediyorm ama karisma sen diyir.
Chelsea karavni aldi 495 tl,sonra onu almicam barbie havuzu alcm dedi 285 tl.
Cocuk birakmis iste.Tmm teyzem ikisini de alalim dedi aldi.Ben asla yapmam bunu,bunu yaPma dedim.Sen gelme bidaha bizimle diuor
Bugün kandilmiymiş hiç farkında değilimCuma gecemiz, kandilimiz şimdiden mübarek olsun kızlar. Bu akşam yemeği dışarıda yiyince mutfak toplama derdim olmadı sadece marketten aldıklarımızı eşimle yerleştirdik. 880 tl baydık geldik. Kredi kartı kesilince neyi alıcagımızı şaşırıyoruz. Sabah bir fasıl trendyoldan aldım 369 tl eşime flodan iki çift ayakkabı bir kemer kızlara da çoraplar aldık. Bir arada kasaba uğrarız orasıda okkalı tutar ama yapacak birşey yok. Sadece kira yok kalan herşeyi sıraya koyduk ödüyoruz, eşime diyorum bizimkide kolay değil dört tane cep telefonu faturası var sadece diyorum, interneti, elektrik,su,doğalgaz,aidatlar,kredi kartları, vergiler, sigortalar ve kredimiz de var valla iyi yine geçinmeye çalışıyoruz dedim. Biraz yine birikim yaptım bir ara kuyumcunun yolu göründü bana inşallah.
Çok yiyerek kilo veriliyor canım. Diyetlerim hep öyleydi önemli olan yediğinin ne olduğu. Ve en önemlisi hareket yürüyüş. Ahh bir başlayabilsem.Yemek konusuda açılmışken sabah beri 2litre su (3lt tamamlicam su elimde geziyorum)
Dut çayı, kahve, 1 form cayi, 1 biber dolması 1 kaşık yogurt ile, 1 tanede eti form yedim tün gün
Başkada bisi yemedim.
15dk spor yaptım.
Aç da değilim akşam yine bitki çayı içer yatarım.
Annem şunları yese kadin direk -2 goruyor
Ben beğğnnn gr görsem razıyım
Ciddi randevu alicam ben ya Bi sıkıntı var mutlaka
Ben de aynı şeyi uyguluyorum. Öğrenmesi için şart. Ama malesef bizimkilerde aynı şeyi yapıyor. Ve o da biliyor fırsatı değerlendiriyor biri geldiğinde ya da anneme gittiğimizde.Ben Alya icin sunu uyguluyorum.Markete goturuyorsam ekstra parayla gidiyorum yanimda.Ama mesela pahali bisyse gerek gormediysem almam.Gecen dondurma aleti gordu hamur yapma zimbirtisi.199 tl.
Onu alamayiz dedim.Alcam ,bunu almaliyiz falan dedi .Almamiza gerek yok evde var baska bisey sec dedim.10 tl ye 6li keceli kalem aldik
Daha para algisi yok o an bi heves istiyor.
Gecen kardesimle gittik.Onda sinir yok.Ben hoslanmiyorm mesela o durumdan orda itiraz ediyorm ama karisma sen diyir.
Chelsea karavni aldi 495 tl,sonra onu almicam barbie havuzu alcm dedi 285 tl.
Cocuk birakmis iste.Tmm teyzem ikisini de alalim dedi aldi.Ben asla yapmam bunu,bunu yaPma dedim.Sen gelme bidaha bizimle diuor
Ben de sevmedimmi sevmem hiç.Ben kendime ettiğimin farkındayım zaten ama degisemem şu saatten sonra.
Ben sevmiyorsam sevmiyorumdur
7 kat yabancıya börekler açarım şuan onlara 1 bardak çay veresim yok içimden gelmiyor zorlamı yapicam
Gitmek istemiyorsam istemiyorumdur.
Hele inatla asla yapmam.
Üzerime gelemiyor gelse diye bekliyorum kızı alıp anneannemin eve gecicem anında.
Bekliyorum bisi desin diye demiyor
Düğüne fln gitmemek için oraya geçmeyi düşünüyorum. Kafamda o var
Ev boş 1 hafta kalırım kafa tatili
Ben de öyleyim malesef lellim.Kız bende cok sevdiğim montum fln olursa yapıyorum böyle
Çok mu yokluk görmüşler acaba tuhaf ya da tamamen yapilarimi böyle
Hani ben alabilcek durumdayım ama aynı modeli bulamıyorum eski sezon diye kiyamiyorum
Eşin öyle değer verdiğinden degildir sanirim
Yaaa enteresan, markayamı bakacak herkez.Okulda bizi uyarmislardi zaten Alya oyle elbise tutu vs hic giyip gitmez.Lohusa kadin gibi siyah tayt takintisi varAma toplantida genel bi uyari yapilmisti.Ozel bi okuluz evrt ama bizim velilerimiz fabrika calisani aileler.Lutfen cesit cesit marka kiyafetler giydirip yollamayin diye.zaten esofmanla gidiyodu cogu cocuk.Ben hatta tek tip llsa daha iyi diyorm kresde de.
Ben de yapabilsem bişiler yapardımBen de hersene mont kaban almamm kendime ama kocininki fazla.Yani eskiyen pijamalari kesip sort yapiyo kizAile dizilimine yollamak lazim.Atalari gocmen tmm cok yokluk gormus de bu da fazla artik.
Kafdesiminki de asiri onu zaten hep uyariyorz.
Ben Alyaya almadim mesela gecen seneki montunu giyecek yine.
Benim tatildeki elbiselerimin çoğu ablamındıBen en son nisanda trendyoldan 200 tl ye almistim kirmizi elbise.Bikac yerde giyerim onu parasini cikarir.
Off benim kardesimle bedenler arasi cokk fazla.Olaydi onun dolaba cokerdim
Cantalarini ayakkabilarini odunc aliyorm bi cemiyette ama
AAA ne güzel.. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..Hayırlı cumalar, hayırlı kandiller
Birikim yapanlara hayırlı uğurlu olsun, Gap turuna cıkanlara bolca keyifli oh mis yemekli gezmeler, kocalara da aşk olsun
Benimki bu aralar süt liman gerçi maşallah ama yarın bi gün bebek alışverişi için sunu alalım bunu alalım deyince bizim de tartısmalar baslar muhtemelen. Sırf bu yüzden birinin ihtiyaçları için habire dırdır tartısma oluyo 2. Yi cekemem diye 2. Cocugu hep ertelemiştim ki Allah sen misin korkan dedi ikiz verdieşim basta bi sok oldu ama su an o da mutlu cok şükür evde elimi sıcak suya bile değdirmeyecek nerdeyse sağolsun ütü yemek dahil her iş onda. Arada anneme gidiyoruz orda yiyoruz. Mide bulantılarım var cünkü. Maddi konularda da biraz annesinden öyle görmüş babası cok eli açıktır, biraz da gelen gidiyo elde 2 kurus kalmıyo diye geriliyor ama ben de ne ihtiyaçsa onu alıyorum gereksiz bişey bakmıyorum gidecekse ihtiyaca gidecek yani napalım diyorum.
Neyse bu sebeplerden bi de kısmet oldu işe girmiştim bebek alışverişini falan minnetsizce yaparım ona mı sorcam diye ama bebeklerin ikiz olduğunu öğrenince ayrıldım mecburen. Benim diğer hamileliğim de zor olmustu bulantı halsizlik acısından bu ikiz olunca daha biraz daha etkiliyor. Allah büyük eşimin maaşına güzel bi iyileştirme yapacak devlet bakalım bekliyoruz heyecanla o zaman bana her ay belli bi mebla ver gerisine karısma dicem.
İyi ki aramız bu ara cok iyi dedim yoksa adamı diri diri gömecekmişim
Çok teşekkür ederim insallahAAA ne güzel.. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
Delinen badylerim var evde giyiyorum yenisini almadan atamam valla dikerim alana kadar. İçine giremediğim gomleklerim var çok da seviyorum vermeye kıyamıyorum kızıma saklarım valla vermem.Ben de öyleyim malesef lellim.
Çok sevdiğim kıyafetlerimi atamıyırum. Vazgeçemiyorum. 21 yıllık kazağım var. Giyiyormuyum hayırama ne bileyim. Mesela bir elbisem var çiçekli. Onu da çok seviyordum hala saklıyorum. Hatıra gibi diyelim. Belki ilerde kızım giyer.
Elaya aldığım ilk tulumla battaniyeyi, ve kavuştuğumuz gün üzerindeki elbisesi çorabı ayağına giydirdikleri bebek ayakkabısı ve battaniyesi de hala duruyor.
Hatıra olarak sakladım onları da.
Tabi biraz yokluk gördüğümden de ziyan etmeye gelemiyorum.
Ya bende ona denk geldim sabah.Çok yiyerek kilo veriliyor canım. Diyetlerim hep öyleydi önemli olan yediğinin ne olduğu. Ve en önemlisi hareket yürüyüş. Ahh bir başlayabilsem.
Arkadaş yazmış yarın okul dönüşü bana gel. Ben de dedim halı bakmaya gideceğim. Günlerdir kimseyle görüşmüyorum. Ama zaman yetiremiyorum.
Akşam yemeği yapıyorum ya bu ara o vakit alıyor. Diğer türlü Elaya yaptığımdan ben de yiyordum.
Bugün gelmiş eşim, ben çok yemem diyor. Ben de dedim; aç değilsen niye söylemiyorsun. Bekliyoruz aç aç dedim :)
Yarın beklemem ama, gelince yiyorsa yesin.
Valla yorgun uğraş bir de aç bekle,insan erken haber verir.
Hayırlısı olsun Allah kucagınıza almak nasip olsun çok güzel bir haberle geldin çok sevindim. İyi dilek ve temennileriniz içinde ayrıca teşekkür ederim.Hayırlı cumalar, hayırlı kandiller
Birikim yapanlara hayırlı uğurlu olsun, Gap turuna cıkanlara bolca keyifli oh mis yemekli gezmeler, kocalara da aşk olsun
Benimki bu aralar süt liman gerçi maşallah ama yarın bi gün bebek alışverişi için sunu alalım bunu alalım deyince bizim de tartısmalar baslar muhtemelen. Sırf bu yüzden birinin ihtiyaçları için habire dırdır tartısma oluyo 2. Yi cekemem diye 2. Cocugu hep ertelemiştim ki Allah sen misin korkan dedi ikiz verdieşim basta bi sok oldu ama su an o da mutlu cok şükür evde elimi sıcak suya bile değdirmeyecek nerdeyse sağolsun ütü yemek dahil her iş onda. Arada anneme gidiyoruz orda yiyoruz. Mide bulantılarım var cünkü. Maddi konularda da biraz annesinden öyle görmüş babası cok eli açıktır, biraz da gelen gidiyo elde 2 kurus kalmıyo diye geriliyor ama ben de ne ihtiyaçsa onu alıyorum gereksiz bişey bakmıyorum gidecekse ihtiyaca gidecek yani napalım diyorum.
Neyse bu sebeplerden bi de kısmet oldu işe girmiştim bebek alışverişini falan minnetsizce yaparım ona mı sorcam diye ama bebeklerin ikiz olduğunu öğrenince ayrıldım mecburen. Benim diğer hamileliğim de zor olmustu bulantı halsizlik acısından bu ikiz olunca daha biraz daha etkiliyor. Allah büyük eşimin maaşına güzel bi iyileştirme yapacak devlet bakalım bekliyoruz heyecanla o zaman bana her ay belli bi mebla ver gerisine karısma dicem.
İyi ki aramız bu ara cok iyi dedim yoksa adamı diri diri gömecekmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?