Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aynen canım.. benim büyük kız evli zaten artık..Bize evi uzak.. yakın olsak zaten oda kalabilirdi bizde kardeşinin yanında.. Yada küçük kızım ablasında falan kalırdı.. Ama maalesef evler uzak.. O Anadolu yakasında biz avrupa yakasındayız. Damadın işide karşıda.. Kendim kalırım dedi aslında benim kızımda ama cesaret edemedim.. 6 gün çünkü.. Ne olur ne olmaz.. Gündüz kalabilir de gece korkabilir..En güzeli annemlerin başında olması.. Yemek derdi de olmaz onlar olunca. beraber yer içerler aklımda kalmaz..
Evet bizde çok merak ediyoruz güneydoğuyu.. O yüzden gidelim istedik.. sürekli hep gidelim gidelim deyip erteliyorduk.. Rabbim şükür nasip edecek.:)Seninde dediğin gibi turlara belli yaş grupları katılıyor:)
Küçük kızım gelmek istese bizde ona göre ayarlardık ama oda istemiyor .. sevmez o tarz gezmeyi.. Malum ergen:)Hayırlısı bakalım..

Kız bende cok sevdiğim montum fln olursa yapıyorum böyle
Çok mu yokluk görmüşler acaba tuhaf ya da tamamen yapilarimi böyle

Hani ben alabilcek durumdayım ama aynı modeli bulamıyorum eski sezon diye kiyamiyorum
Eşin öyle değer verdiğinden degildir sanirim

Tadilat fln demisten valla mont beğenemiyorum sabah akşam mont bakıyorum.
Su evdekini hala atamadım.
Suni derininde onarimi yokmuş olsa yaptiricam valla
Yok yani begenemiyorum kendime yakıştıramıyorum her montu
Dükkan dükkan semt semt gezmek aşırı gözümde büyüyor
Nerden bulcam bakım

Kız kumbarasina para atiyo ne alcan diyorum kotate(cikolata) üü ürülü sekeyy diyo
Sukadar derdimiz olsa yeterdi be

Yani maddiyati iyi olmasa alamaz tabi
Bu tamamen gelirle alakalı

Okulda bizi uyarmislardi zaten Alya oyle elbise tutu vs hic giyip gitmez.Lohusa kadin gibi siyah tayt takintisi varAma toplantida genel bi uyari yapilmisti.Ozel bi okuluz evrt ama bizim velilerimiz fabrika calisani aileler.Lutfen cesit cesit marka kiyafetler giydirip yollamayin diye.zaten esofmanla gidiyodu cogu cocuk.Ben hatta tek tip llsa daha iyi diyorm kresde de.

Ben de hersene mont kaban almamm kendime ama kocininki fazla.Yani eskiyen pijamalari kesip sort yapiyo kizAile dizilimine yollamak lazim.Atalari gocmen tmm cok yokluk gormus de bu da fazla artik.
Kafdesiminki de asiri onu zaten hep uyariyorz.
Ben Alyaya almadim mesela gecen seneki montunu giyecek yine.

Slmlar
Gelemedim anama carladim az.
Gorumcem aramis cagrmis kiz.
Bu nedese ben kucuk kizdayim(esi yurtdisinda)gelmek isterdm ama 2 cocukla zor olur demis.
Sanirsin cociklarla geziyo.Gunduz kendi evinde gece yatmaya gidiyolar .
Anne dedim hayirdir kvdmlerle aranizda kan davasi vr benim mi haberim yok?
Annem pandemiyi flaan iyi kullandi,Alyanin 40nda gordu en son kvdmi.
Aa ne alaka ben pandemiddee kimssyle gorusmedim diyo.
Dugunlere giden bendim cunku .
Tmm bizde gorusturmedik yasli insanlar nolir nolmaz.diye.
Ama 1 yildir herkes herkesle gorusuyo insan bi caya davet eder.
Sinsi gelinim falan ama kimssyi de ezdirmem valla
Oyle carlayinca tmm cnm gelirim dedi.
Bi zahmet dedim.

Ben en son nisanda trendyoldan 200 tl ye almistim kirmizi elbise.Bikac yerde giyerim onu parasini cikarir.
Off benim kardesimle bedenler arasi cokk fazla.Olaydi onun dolaba cokerdim
Cantalarini ayakkabilarini odunc aliyorm bi cemiyette ama

Kizlari kucuktu yilda 1 barbie alma hakki vardi dogum gununde .
Kvdesi ,kpderi ,kocasi eve 3 maas giriyordu emeklilerle.Oyle bir kismak.
Ben haftada bir oyuncakcidayim nerdeyseBu issiz halimle.
O kadar kisamam valla.

Ben en son nisanda trendyoldan 200 tl ye almistim kirmizi elbise.Bikac yerde giyerim onu parasini cikarir.
Off benim kardesimle bedenler arasi cokk fazla.Olaydi onun dolaba cokerdim
Cantalarini ayakkabilarini odunc aliyorm bi cemiyette ama
Ayyy kardeşim benden de zayıf deme

Ben Alya icin sunu uyguluyorum.Markete goturuyorsam ekstra parayla gidiyorum yanimda.Ama mesela pahali bisyse gerek gormediysem almam.Gecen dondurma aleti gordu hamur yapma zimbirtisi.199 tl.
Onu alamayiz dedim.Alcam ,bunu almaliyiz falan dedi .Almamiza gerek yok evde var baska bisey sec dedim.10 tl ye 6li keceli kalem aldik
Daha para algisi yok o an bi heves istiyor.
Gecen kardesimle gittik.Onda sinir yok.Ben hoslanmiyorm mesela o durumdan orda itiraz ediyorm ama karisma sen diyir.
Chelsea karavni aldi 495 tl,sonra onu almicam barbie havuzu alcm dedi 285 tl.
Cocuk birakmis iste.Tmm teyzem ikisini de alalim dedi aldi.Ben asla yapmam bunu,bunu yaPma dedim.Sen gelme bidaha bizimle diuor

Kiz bu arada kociden sifayi kaptiBurnu akiyor.
Ates vs yok sukur ama burun tikali.
Evde oturan cocuk hasta oldu delircm
Kargom vardi onu verdim.
Bizim burdaki bimle kapiscm az kaldi.
Gecende aynisi oldu.Ziraat hesap kartiyla gottim cekmedi.Kartinizda problem var dediler nakit verdim.
Bugun iki kasada da problem.Ben yine ziraat verdim cekmedi garanti verdm.hesap kart cekti.
Diger kasa da baba ogul bayagi da bisey almislar cekmedi kartlari.Hngi kart bilmiyorm.Adamlar nakit vermek icin bazi seyleri birakmk zorunda kaldilar.
Bunu dedim cozun.Bunu yasamak zorunda deglk kimse.İste sizin kartta sorun var diyo bana.Karsisi da mi ayni kart hanimefendi dedim.Bankanizi arayin diyo.Ben aramicam sen pos cihazinin bankasini ara bizahmt dedim.
32 kartla mi gezcez yanimizda dedim.

Ay diyette 10 gundur .Zor da bi diyet vermis.Senden nefret ediyorm suan diyo banaDedim haci gece midyesini birak,kunefeye ara ver barisiriz
Yaa bende 2 ileri 1 gerii
Kilo vermek çok zorr
Ben senin kardeşinle kardeş olabilirim bence
Bir yanlışlık var bak

Geçmiş olsun kuzu biz hala toparlanamadık çok illet

Yemek konusuda açılmışken sabah beri 2litre su (3lt tamamlicam su elimde geziyorum)
Dut çayı, kahve, 1 form cayi, 1 biber dolması 1 kaşık yogurt ile, 1 tanede eti form yedim tün gün
Başkada bisi yemedim.
15dk spor yaptım.
Aç da değilim akşam yine bitki çayı içer yatarım.

Annem şunları yese kadin direk -2 goruyor
Ben beğğnnn gr görsem razıyım
Ciddi randevu alicam ben ya Bi sıkıntı var mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…