Ohh gule gule kullansin oglisssBereketli olsun kuzu sagolsunlar
ailelerimiz iyiki var.
Benimde babam bonkör bu ara noldu bu adama anlamadim
Kız doğduğundan beri böyle
Adamın cocuk sevesi varmış hiçte demedi bak
Kızı aldi markete götürdü 1 torba bisi almış.
Ayranı yoğurdu cerezi
Oğlanın çalışma sandalyesi eskimisti ona demis beğen alcam 1.519tl bisi beğenmiş oloomm iş adamimisin sen ucuZ bisi baksaydın dedim karışma dedi babam.
Aldi kargoda
Yine seviyorlar erbaslar diye 2 kilo kanat almış
Kahvaltilik almış bende kahvaltilik aldirmistim peynirler buzluğa kaldırdım
Babaannem hep sey derdi rahmetli elin kotusundense kendi kötü daha iyidir derdi.
Yani kötü değiller tabiki ama bizi yoran yönleri oluyor zaman zaman buna şükür
parmak boya,gorunce bile tuylerim diken diken oluyor bir kere yaptirdim tovbeler olsun vucutlarinda boyasiz yer kalmamisSelam kızlar
Dünden bu yana iki gündür yorgunluktan bittim. Yok artık hiç kaldıramıyorum yorgunluğu.
Cuma günü elanın saçını kestirdim.okuldayken halı bakmaya gittim. Sonra ona toka aldım döndüm. Dün de tablet izlemeye başladı. Eşim de açmış dizi. En sonunda söylendim. Yahu çocuk hafta sonu daha çok tablet izliyor. Bu hep böyle.tabiki çıkartıyor gezdiriyır vs ama çok fazla tv izleyince o da tablete sarıyor.
Neyse dün çıktık. Duvar kağıdı yaptırmıştık geçen gün. Ona uygun renk boya aldık.oda zaten boyanacaktı. Halı baktık. Yemek yedik.Elayı bisiklete bindirdik. Kuşlara yem verdik.
Eve gelince de dayanamadı başladı duvar boyasına. Bugün de kahvaltıdan sonra başladı. Ben de temizliğine giriştim.
Hergün iyiki robot var diyorum.
Birara elaya parmak boya yaptırdım. Zaten heryeri boya olmuştu odadan :)
Sonra banyoya girdik. Koci yemek hazırladı.
Daha onu da yapacak halim kalmamıştı. Bir camı da sildim. Gerisine dokunamadım. Yorgunluktan kafamda da bir ağırlık var.
Diğer camları inşallah birara yaparım
Zor oluyor yüksek kat. Mopla cam sildim kolaylık oluyor.
Şimdi yorgunluk çayı içerim.
Onun tek kotu yani koltuklara vs surerse cikmiyoe vallaparmak boya,gorunce bile tuylerim diken diken oluyor bir kere yaptirdim tovbeler olsun vucutlarinda boyasiz yer kalmamis
bizim ilk koltuk takimi beyazdi tahmin edersiniz ki artik yok .simdi kahverengi var canim masum ikizlerim onu bile mahvetmis artik pes ettim koltuk vs karismiyorum .Onun tek kotu yani koltuklara vs surerse cikmiyoe vallaEljnden kolundan cikiyor da
Canlari saolsunbizim ilk koltuk takimi beyazdi tahmin edersiniz ki artik yok .simdi kahverengi var canim masum ikizlerim onu bile mahvetmis artik pes ettim koltuk vs karismiyorum .
amin amin saglikla sinanmayalim bugunumuze sukur sabrimiza saglik diyelim .senin ev hayati nasil gidiyorCanlari saolsun
Ben yıllardır yaptırıyorum. Öyle bir alışmışki, dün duvar boyasını eline komple sürmüşparmak boya,gorunce bile tuylerim diken diken oluyor bir kere yaptirdim tovbeler olsun vucutlarinda boyasiz yer kalmamis
Cok sukelaamin amin saglikla sinanmayalim bugunumuze sukur sabrimiza saglik diyelim .senin ev hayati nasil gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?