Küçük Düşün Büyük Olsun!

Taksit taksit yaziyorm ama benden size tavsiye,2.el satista hayir yapmaya kalmayin.İnsani sinir ediyolar.
Bu gecen bagis yaptigim kaban var ya,bugun teslim olmus.Benimde aklima gelmedi bakmak kargolarken.Farketsem iptal ederdim.
Alan kisinin sayfada bin liralik nike ayakkabilar,7500 tllik gelinlik falan satista
Ben ihtiyaci olan biri icin ilan acmistim uzuldum acikcasi.Bidaha elden vercsm bildiigm birine.
Yani sen ona nasil tenezzul ediyosn ya,birak ihtiyaci olan alsin

Hayırlısı olsun Allah kucagınıza almak nasip olsun çok güzel bir haberle geldin çok sevindim. İyi dilek ve temennileriniz içinde ayrıca teşekkür ederim.
Nazenin abla siz çok tatlısınız maşallah
Gerçek hayatta da tanımak isterdim sizi.Enerjiniz süper

Kesin onu da satar kuzu sen bi takip et.Ne ķötü niyetli aç gözlü insanlar var ya.

Selam kızlar iyi geceler,
Yeni uyudu Ela, son dakika çeneye vurdu. Okulu anlatıyor. Az çeneydi güya okula gidince daha da açıldı. Konuşarak bıdı bıdı uykuya daldı. Tabi sabah 11 de uyandırdım.
Yarın erken uyandırırım inşallah.misafirim de var yarın. Öğlen gelirler. Bu siteden taşınan arkadaşımın annesiyle babası gelecek. Onlar da taşınmıştı Fethiyeye. Annesi benim yaşıma yakın sayılır
Geçen avm de biri bana abla dedi. Çöktüm galiba yaa :) saçımın ameliyatlı kısmını boyatmıyorum. Beyaz saçtan yaşım ortaya çıktı yaşlılığımda bembeyaz saçla gezmek hayalim.hiç öyle kokoş yaşlılardan olamayacağım. :) bayılıyorum beyaz saçlı yaşlı teyzelere.
Bugün Elayla pasta yaptık. Yarın da Elayı okula bırakınca onlar gelecek, yemek işini hallederim. Birlikte gider alırız Elayı okuldan dedi.
Hiç bitmeyen işlerle yine oturup kahve dizi keyfi yapamadım. Okul uzak olunca ne yapacağım bilmiyorum.
Okula bırak markete uğra, gel eve, işe giriş hoop okul bitti saati koştur koştur çık. Böyle geçiyor

Ben geçen yıl bimden almıştım. Aktüel üründü. Hoşuma gitti ilk defa markettsn kıyafet aldım. Kardeşim söylemişti.

Yeni fantazim tedyy berjerler
Girip girip bakiyorm.Evde adim atmaya yer yok ama puf bari alip hevesimi torpuleyesim varKi ona bile yer yok
Ben az öz eşya olsun düşüncesindeyim bu ara, ne kadar eşya o kadar iş mantığı. Hafta sonu salon çiçeğimin birini de attım. Ama bayağı çiçek var evimde. Onlara bakmak keyif veriyor ama eşya tozu almak uyuz ediyor.toz alan robot da çıkarsınlar.

Gel benim cam ve perdelere giriş de stres at perdeleri bir parça yıkamıştım. Gerisi kaldı. Cam desen dün tekini sildim. Perdeleri de cam silmeden yıkamak istemedim. Zaten enerjim az gibiydi yoktu. Bu ilaç olan enerjimi de düşürdü. Çabuk yoruluyorum. İki gün uğraştık ya, kafamın o kısmında gerilme hissettim. Yorulduğundan sanırım

Sen hatırlat canım, almazsa tekrar söyle. Sonuçta evin ihtiyacı.
Bizde genelde ev ihtiyaçları benden sorulur, onun ilgi alanı soda meyve suyu abur cubur. kıza meyve alır gelirken. Biz ikimizde meyveyi çok aramayız.
Yemek yapacaksa da o alır gereken şeyleri. Ama hiç deterjan şampuan temizlik ürünleri almamıştır. Et o anlar ben pek anlamam.
Seninki de barilla alıyordu unutma
Şuan 17 tl olan bir makarna hafife alma

Bende gecen senedir istiyordum kotondan aldim.
Ciddi guzel duruyor normalde pelus sevmem yani kiyafetde sevmem ama bu hem spor hem şık
Esofmanla bile giyilir bi bot bi canta giy çık kapsonlu falan
500tl asagi yok ne magzada ne nette bende 519tl falan aldim.
Benimde böyle bir parkam var ici sırf yün hic giymedim desem yeri.
S beden hamile falan kalmadan önce almistim sonra dogum kilosu sonra okadar kalın giyemedim darlandim falan.
Bi arkadasin bedenine uyar ona resmini attim ben cok üşürüm hep üşürüm ben ugrayip alimmi dedi
Satmak istemedim bi tanidigim giysin bi Allah razi olsun desin yeter diye düşündüm
Magzaya koysan satilir ama öyle temiz simdi bunlar 600-700tl

Selamm karin agrisiyla uyandim.
2 aydir 5 gün erken adet oluyorum hic olan var mi?
Simdi bunuda kafama takarim ben.
Ben stresten diyorum ama bilmiyorum dr mi gitsem.
Hep ayın 20sinde olurdum hic sasmazdi
Gecen ay 16 sinda oldum simdide 11inde
21 gunluk döngü normal kabul ediliyor benim 25 oluyor ama bilmiyorum.
Benim zaten vucudum strese cabuk tepki veriyor
Hemen sivilcem çıkar, rozam artar falan.
Stresden uzak dur diyorlar gelde dur.
Stresin anavatanindan bildiriyorum resmen

Selammm sabah evi misledim yine tam oturcaktim 12 de annemin kuzeni aradi yakin semtde oturuyor kvk gelmis buraya kahveye gelicem evdemisiniz diye
Gel dedim evdeyiz.
Kahvesini almis gelmis yaa canımss
Hemen bi sufle cirptim.
Bitter in sonuydu almam lazim.
Annem falan oturduk
Az önce gitti
Hastayim evde 1 ped bile yok
Kartda sifir
Marketede cikamam esime yazdim siparis gir istediklerimi öde kartinla yazdim. Bisiler istedim
Onun karti int sifreli onun sifreyi girmeden alamam ben
(Benimkinde bazen istemiyor bazen istiyor) onun telf. Gelen sifreyi istemem lazim.
1.500tl atmış
Ben sadece kendi ihtiyaclarimi aldim.
Gerisini gelirken alsin al dedim.
Böylede kinci lanet bir yanım vardir
O yanimi ortaya cikaranin vay haline durumu var biraz.
O inat ben inat bakalım hayirlisi gülüm asdfgg
Neyse artik sonu mahkeme olursa arkadasin koccisi avukat az meblayla hallederis

Ben bu ay 6gun erken oldumBence mevsim degisimi.

Slmlar
Bugun kafam hic kaldirmadi kizi aldim attik kendimiizi sokaga.
Dun mng kargolarimi almadi hataverdi.Onlari verdik.
Oyunalanina gittik.
Ordan aciktim dedi.Benimki lahmacuncu.
Yemek katina ciktik bi cocuk burger kingde tac vermisler hediye.Ben de hamburger yicem dedi.Yemez biliyorm .
Cocuk menu alldik.Ayranla patatesi yedi birakti.
Eve geldik sut istedi.
Ama uyumadi.
Koci geldi az once pasladim valla.
Yemegim var.

Selammm
Bu hafta kafam hic iyi diil moralim sebebiyle ama resmen kabul haftam oldu.
Ben mutsuz oldugumdada aslinda kimseyi görmek istemem
Ama bu hafta hepsi olagan gelisti.
Dün ki annemin kuzeni öyle
Bu sabahda arkadasim aramis saat 9.30 acmam ben normalde o saatde arayinı
Alyanin elindeydi acmis bulundu getirdi kosarak telefonu baktim alo alo diyo dedi isin yoksa kahvaltiya gelcem
Neyse gel dedim
Onunla kahvalti yaparken baska arkadasim aradi bisi birakcam evdeysen kizi okula birakip dedi.
Dedim gel
Diger arkadasim gitti o geldi.
Onada kahve buzlukda sufle vardi onu pisirdim
O da az önce gitti.
Kiza bisiler ayirmis onlari birakti sagolsun.
Ama diyorum ya keyfim olmadigindan hic isteyerek ağırlamadim.

Oglan gelcek yemek yok
Mantı haslaniyor en pratigi
Kız uyumadı suan beni delirtiyor uykusuzlukdan çıldırdı ama uyumuyor napcani sasirdi.
Arkadaslada birakmadi konusalim surekli bisiler doktu surekli bisi istedi
Sakince oturmak istiyorum sessiz sakin 20dk otursam yeter cok mu sey istiyorum ya.

Oturamadı
Bizim asagida bir depolama alanimiz var -1 yani
Kapiya kilit yaptiracaktik ha yaptiralim ha yaptiririz kaldı öyle
Hırsız girmis camdan.
Kamera sisteminin bilg. Almis.
Annemle benim fazlaliklar ordaydi tursularima kadar karistirmis.
Kamp sandalyelerim masam yoktu eyvahh dedim anneme hepsini almis.
Almis posetlemis merdivenin altina koymus
Ya korktu ya biri girdi cikti goturememis cok şükür
Ciddi üzülürdüm uyguna almistim onlari simdi bi dünya para olmuslar
1 tane bardak koymus bi de posete
Yani niye 1 tane onu anlayamadik.
Baska ne goturmus cok tek tek animsayamadik.
Ama bütün kolileri kesmis
Bakmis.
Ses sistemi, tv sehpasi, kap kacak, masa, sandalyeler baya bisi vardi 1 oda doluydu.
Birazını cati arasina cikardik simdilik
Cama korkuluk yapilacak.
Sifre degistirilcek.
Para toplanip bilg alincak kamera sistemi icin
Bi tırstım ya annem sey dedi catinin kapi acikti dün dedi.
Ben girmedim kimsede girmez ama oradada malz. Var ytonglar falan var
Aranmis sanirim

Ayy gecmis olsunnn

Stresten oluyor mevsim değişikliği bende erken oldum iki aydır bide olmamıştı tatilde oldu bide kendimi salınca oluyor kastım ondan bide bazen arada oluyor sinirlenince ara kanamam oluyor bazen
Oralara cesaret eden yakında evede girer
Dikkat et bence altın filan varsa iyi yere sakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…