Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar selam,
Buraya bugün de yorgun bir ben bırakıyorum.
Hafta sonu biliyorsunuz telaşımı. Pazartesi kızı okula bırak markete uğra gel evi toparla. Git al yemek yedir..Pasta yaptık Elayla.Özellikle onu beklememi söylemişti. Salı akşamı arkadaşın annesi ve babası geldi kalmaya sağolsunlar.
Yemek telaşım vardı. Gittik Elayı aldık okuldan. Sürpriz oldu ona da. Akşam geç uyuduk. Sabah kahvaltı kahve, gittiler. Elayı okula göndermedim. Ağlıyor gideceğim diye. Öksürüğü arttı ne yapayım.mecburum. Anlatmaya çalışıyorım. Yok odasına gitti giyindi. neyse en son çare arkadaşı aradım. Çağırdım. Hiç de halim yoktu. Onun kızı da aynı burun akıntısı öksürük. Ondan dolayı sorun yapmadık. Akşam da eşim geldi markete gittik. Saat oldumu 22;00 1 saat geçti Elayı uyuttum. Bir telaşlı gün daha geçti gitti. Yarın öksürük durumuna göre okula gönderirim. Öksürüğü olursa göndermem. Hergün ventolin hava ve alerjik astım havası, ve gece alerji şurubu veriyorum. Bu yıl çok şükür daha az. Geçen yıl öksürükten yırtıyordu kendini. İlaçlara devam edince düzene giriyor çok şükür.
Bu havalar da dengesiz herkes hasta.
Benim de boğazım batıyır az. Gargara yapıyorum. Ada çayı içtim. Ela da çok seviyor. Bugün arkadaşın kızı da istedi verdim. O da sevdi :) Anason çayı diyor, koptuk. Sen ne anlarsın anasondan.
Ela da bir çene yine uykuya konuşarak daldı. Öğretmenine ses kaydı bıraktı iki tane.
Akşam 1-2-3 tııpp oyunu oynadık. Saniyesinde bozuyor.
Allah eksik etmesin çok şükür.
Okula başlayınca temelli açıldı. Bir de bu ara 5 yaş sendromumu oluyor bu bilmiyorum. Hayır yapacaksın başladı. Hadi bakalım bunu da atlatırız. 3 yaştan iyidir yinede

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım. Allah daha beterinden korusun. Bizim önceki evde alarm takılıydı. Üst kata girdi. Karşı dairenin camını kırdı.bize dokunmadı. Burada çok şükür yaşamadık. Büyük site olduğu için bilmiyorum tabi. Ama çok defa anahtarı kapıda unuttuk daha dün karşı komşu kapımı çaldı anahtarı unutmuşum söyledi.

Benim adet düzenim hiç şaşmazdı 28 günde olurdum her ay. Gecikme erken olma hiç yaşamamıştım. Tabi sonra hiç üremeyle alakalıdeğilmiş onu da öğrendim.
Üç yıl önce İlk kez 50 günde oldum gittim doktora, 1.5 yıl önce de 45 günde oldun gittim doktora. Şimdi artık hiç gün bile saymıyorum. doktora gitme gereği de duymuyorum artık. Yaş ilerledikçe düzen değişiyor sanırım.

Kızlar cok sagolun
Arada tek de iniyordum oraya bisi lazim olunca almaya ya da koymaya Allah muhafaza ya karsi karsiya gelseydim. Sesimide duyuramazdim.
Bir de annemin kristaller vardi kulluk ve surahiyi cikarmis ortaya okadar bardak tabak arasindan alamamis.
Sen hirsizsin kristali napcan yani
Annem cok sık iner oraya ben pek diil arada
Annem duzeltir koyar alir kolacan eder havalandirir falan.
O fark etmese belki yine girecekti (cami acik birakmis cunku hirsiz) merdivenin altindakileri gelip alacakti malum kamerada devrede diil
Babam ahh bi yakalasam orda kapiyida orter ne doverdim diyo
InsAllah bir daha olmaz simdi korkuluk, siganaga kilit sifre fln bisiler yapilcak.

Ayyy huylandim ya bi defa uyuyamadim.
Surekli y.odasinin camindan asagiya bakiyorum orayi goruyor bu oda
Hatta az önce ışık gordum esime dedim biri var asagida kalk kalk
Babam fener almis eline evin etrafında geziyo
Hayır babami hirsiz sanip kafasina bisi atcaz falan.
O da balkonda bekler sabaha kadar
Asagi elektrik cektircem gece 1 den sonra devreye sokcam carpilsin itoglu diyo
Babamda mermiye kafa atan cinsinden ekşın pek sever.
Simdi o her gece gezer evin eteafini.
Hatta yine bir gece balkondaymis (gece cok oturur o) karsi komsunun arabayi soyuyolarmis babam bagirmis biz sese uyandik.
Hirsiz pamak sallamis babama kacarken hani goruscez senle cinsinden
Nerde olay babam orda

Annemde anahtar birakiyor biz son katiz buraya cikan olmuyor ancak kargolar.
Hani biz girip cikiyoruz diye birakir uzerinde ama dedim anne birakma.
Ben zaten girmiyorum pek kizda zile basiyor gidecegi zmn o zile basmayi seviyor
Allah muhafaza hemen kalibini çıkarıp yaptiriyorlarmis.
Bi de su cop toplayanlar cok geziyor burda gunde kac defa geliyorlar copde oranin cama yakin duruyor acep gunduz bakti icerde koliler var sehpalar masalar bisiler gözlerine mi kestirdiler diyorum.
Belki sistemi soktu kamera devreden ciksin diye hazirladi bisilerde yine gelip alacakti.
Cunku annem gunduz inmis asagi bisi yokmus.
Dün inmis iste bakmis heryer daginik cam acik
Bana dediki sen asagida bisi aradinmi dedi yooo dedim gel bakalim hirsiz girmis ozaman diyo bende yani nasil cesaret feraset kosarak gidiyorum
Ya gece ya sabaha karsi olmus orasini çözemedik daha.

Gunaydinlarr
Ayh gelemeyrumnm
Kiz 1 dk birakmiyordu
Aksam da eve dusen yildirim vardi
Kocam 1-2 sonra 6 ayligina Romanyaya gidebilirmis
Fabrika aciliyor orda.Yani %80 gonderirlermis
Kime soylesem Alya kendini parcalar valla diyo
Valla parcalar anlatamayiz.
Hayiirlisi dedim.
Evimizde kartlar yeniden dagitiliyor

İstanbulda hiç güvenip anahtar bırakamam kapıda. Unutmuşum ben anahtarı almayı.
Annemlerin de sürekli anahtar kapının üzerindedir. Orası hadi küçük yer köy sayılır.
Ama istanbul saniyesinde hırsızın girebileceği şehir. Yıllar önce daha yeni evlendik. Kardeşim eşi geldiler bizde kaldılar. Sabahına bir baktılar arabayı kurcalamışlar

Benimkinide goturebiliyormu bacim
Valla hic goresim yok gitsin ben kizi oyalarim

Beybi seninkinin gerci mutfakla alakasi var benimkinin olmadigindanmidir nedir hic yagla sekerle unla vs alakasi yok. Ne bitmis gitmis hiiccc.
Soylemesem 1 sene eve yag almaz
Genelde ben aldigimdan bana guveniyor ondan isticen ancak.
Dun aksm dedimki biz nasil gecincez burda?Karti birakirim dedi.Hee iyi dedim.senin paraniz var mi diye sorma adetin yoktur da yani dedim.
Bak bu lafi demisim,insan sabah giderken birakir para dimi. Hic orali bile olmamis

Selamm
Gece ben tedirgin oldum uyuyamadim
Kizda gece 3-5 yapti suan hala uyuyo
Menemen yaptim cnm hic bisi yapmak istemedi bugun
Evi bile yarim yamalak supurdum
Cocum bile hissediyor bence aksam ben anneyle oynicam diyo
Anneyle yaticam diyo
Hamurlari alip yataga gelip durdu aksam.
Gelip gidip öpüyo beni
Yatak geldi kuracak adam ariyorum
Odanin ortasinda öylece duruyor cinnetlik
Bugunde kendime çaydanlık ismarladim
Tava siparisi verdim tekrar.
Bnm buyuk tavalarda pert onlarida degisicem.
Kiza 12li islak mendil siparisi girdim

Ayy cop atmaya indim tovbebismillah asagidan küttt diye ses geldi bir kacisim var
Meger muteahhit adam yollamis korkuluk kilit icin.
Bi kutu varmis sazan onu almamis.
Muteahhit demis bnm oglan baksin bakim kimmis giren asil kayit o kutunun icindeymis.
Muhtemel cocuk diyolar giren icin tinerci fln olabilir diyolar.
Valla semtin grubu var face ifsa edicem goruntu cikarsa icinden.
Uykularim kacti yeminle

cok gecmis olsun!!!

Kiz uzerine 1 tanede bilenzik veririm allasen alsın basimdan az asdffg
Kızlar sizi okuyunca gaza geldim. Kocayı ne yana gömsem diye düşündüm
Ama işte bu ara biraz süt dökmüş kedi hali var çok birşey de diyemiyorum.
Sadece geçen misafir gelmişti. Yemek hazırlafım. Allahtan sabah çorba ile ana yemeği yaptım. Doğalgaz kesildi. Arıza falan dediler. Akşamüstü geldi acele fırında pilav yapmaya başlamıştım. Pilavı fırında pişirdim. Salata yaptım. Bir de bulgurlu yuvalama köfte vardı buzlukta onu çıkardım pişirip yoğurtladım.
Bana dün diyor, ben olsam onu yapmazdım herkesin yiyeceği birşey değil. Turşu çıkarsaydın keşke. Ben de salata yoğurtlu şey turşu. Dedim güldüm.
Ayrıca kadın tarif istedi. O kadar yetiştirdiğime şükret dedim. Ağzıma mandalina verdi almadım.
Çok şükür eskisi gibi uzatıp konuşmadı. Biliyorsunuz hep çenesiyle yordu beni.
Şimdi sanki çenesini dikmiş hali var. Bu anlattığım en rahatsız etmeyen konuşma tarzı Kafam dikildi ama çenesi de dikildi şükür.
Buna bile şükrediyorum.
Bugün ferhat gçerden yıllarım gitti şarkısını size armağan ediyorum. Gerçekten son zamanlarda çok anlamlı gelen şarkı.
Bu hastalığımdan sonra daha da bir anlamlı geldi.

Gunaysss
Dun baktin genc biri benim zile basti kim o dedim elektrik fatura dedi yazmaya gelmis
Valla acmicaktim o derece korkuyorum.
Ben tek oraya inip cikiyordum ya burun buruna gelseydim.
Anneme drdim ne var ne yok al ordan ben daha inmem oraya.
Alyanin arabasida ordaydi onuda catiya cikarmis annem.
Kilitledik
Asagiyada kilit yapildi 1 odayi biraktik gerisinin anahtarini aldik.
Kimse bisi birakmasin bi zahmet.
Birakanda sahip ciksin artik.
Millet korkudan bisikletleri bile iceri almis 7-8 tane bisiklet vardi asagida.

Caldigida bisi diil korkusu yetiyor.
Tursulari oldugu bir dolap vardi altina annem ortu sermis hani suyu akarsa diye o ortuleri bile kaldirmis atmis hayir para altini siginaktami saklicaz ortunun altinda ne aradin acaba
Hirsizinda salagi denk gelmis bak orda bile nerde salak var çekiyorum.

Neyse mubarek gunler hürmetine güzel seyler söylim bari.
Aksam kına var konusmuyoruz gel demez galiba yani umarım cunku gitmicem.

Sabah okadar absurt giydirdim ki onu (ben uyduruyorum o beceremez ama kendi alsa daha iyiydi)
Gri tkm elbise beyaz uzerine lacivert cizgili gomlek alakasiz kravat
Biside diyemedi cunku oturda utule dicemi bilir utulemez ugrasmaz giydi gitti.
Öylede kinaya gider
Aiyy benim elime dusmeseydi napim.
Dugunde de enfes bi kombin dusunuyorum
Farkli renk pant ve ceket farkli renk gömlek
Moda moda

Kiz seninki de az sinsi degil fjfjfjj gecen gelen misafire cikardigin yemegi oturmus dusunmus mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…