Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ohhh arasın lellinin ilgili hallerini. Çoook bulur ütü bile yapamıyor. Yaptıraydı ailesine :)

İyi geceler,
Bugün Elayı okula gönderdim. Çok sevindi.
Kalk hazırlan klasik.
Arkadaşla mantı yapacaktık.
Okula bıraktım. A101 e uğradım. Eşimden kampanyalı peynir istemiştim.o gitmiş kampanyasız almış. Hiçmi bakılmaz fiyata. Gittim değiştirmeye 4 gün geçmişti gidememiştim. Değiştirilmiyormuş.
Geldim eve arkadaş geldi. Giriştik mantıya.
Vakit geçiverdi. İç ve hamur kaldı yarın devam ederiz dedik. Gittim aldım Elayı okuldan. Arabayla döndük. Bizim sitede üç aileyiz çocuklar aynı sınıfta. Beni de beklediler. Aldım elayı geldik. Bizim bloğun otoparkta bıraktılar beni.
Bir de Elayla mantıya giriştik. O özbek mantı seviyor. Çünkü kıyması büyükmüş
Biraz ona yaptım biraz eşime.
Pazar günü ablam gelecekti, gelemeyecekmiş yine. İptal olmuş.
Bakalım daha geniş zamanda gelir inşallah. Özledik de.
Annemler de ablamın evinde oraya da gidemedi ablam. Yurtdışında şuan.
Bir dahaki izinde geleceğim dedi.
Akşam da Elayla sohbet ediyoruz. Neden yüzün asık bir sıkıntın varsa benimle paylaşabilirsin, ben senin kızınım yani kızınla paylaşabilirsin diyor :) yaa iyiki var. Büyümüş de sıkıntımı da dinleyecekmiş

Ohhh arasın lellinin ilgili hallerini. Çoook bulur ütü bile yapamıyor. Yaptıraydı ailesine :)
Ayy sorma

Herkesin damarina bas benimkinden atlayarak gec benim damarda öyle ama
Aksam 19.30da geldi
Ben sok gitmedi kinaya yani
Ya öyle kadinlar fln var diye gitmedi bence ama illa erkek oluyor artık
Ben gitmis olsam bence giderdi.
Ablası tek kaldi icimin yaglari eride.
Cunku almancidan baska kimse gitmez digerleriyle küs
Bi almanci kardesi bi kendi yapmislardir iyi oluyo elalem görsün gecimsiz olduklarını

Gunayss keyfim asiri yerinde beybi tabirle sinsi gelin
Kulakligim geldi onu takiyorum evde aksam baglantim kesiliyor evle
Arada alyos gelip takiyor
Simdi sey basladi evde anne nerrrdeeessiiinnnn (uzatarak soyluyor vurgulayarak) beni bulamiyo avuc kadar evde guya
Azcik yanindan kalksam hemen böyle

Kizin yatagi pazartesi kardesimin arkadasi kuracakmis.
2 gün daha oda cinnetlik yani.
Nevresim ve battaniye aldim kiza gelir bugun
Bi de yedek alicam.
Evde tek kisilik carsaf fln yok saka gibi.
Oglana almisim bi o var.
Yedeklemem lazim artik tek kisilikler ×2 oldu evde
Su alisverisler asiri hosuma gidiyor buyuyorlar❤

Evde giydiklerimide eliyorum artik.
Baya yiprandilar
2 esofman alt siparis verdim lcw
3 tanede tshrt (ben kisinda uzun kollu giyemiyorum artik usursem hırka giyiyorum uzerine ev sicak oluyor)
Bi su tavalar gozume batiyor yandilar cizildiler fln onlarida degiseydim
Baya pahali iyi bisi alsam.
Orta yollu alicam cunku kizartmada kullaniyorum

Madem kendin yap dicem benimkide yapar biri gelince sunu yapsaydın madem gel yap benim elimden bu geliuor

Bu arada ben iki cüzdan taşırım iç cep gözüne. 400 koymuusm altın bulmuşsa döndüm bundan sonda ondan gizli gram alcam

Gunaydinlar
Bizim evde de soguk savas var
Valla zaten kafam kazan oluyo kimseyle ugrascak halde degilm.
2 gun yemek yemedi.
Dun enginarli eriste yaptim ben de Alyayla bana.Aksma da kaldi.
Gordu enginari yemek soylemis
Ciger tava soylemis patatesli.
Oturduk yedik djdjjdj
Ciger tava severim Edirne yaprak cigerde koymuslar hediye,onume koyuyo sen seversin diye
Alyyayi orgutluyorum artik fjfjfj
Oyun parki diyip duruyo,babandan para alalim gideriz dedim.
Aa her gidisim 100 tl en az avmye.
Sabah kapi sesi duymuss babaaaa biz oyun parkina gitcez,bize para veereer misiiin diyo
50 tl vermis cocuga.Bunla gidemeyiz kiziim dedim
Ben seni yarin gotururum simit alin siz bunla dedi
Bakkalimoz var evin altinda,koy yumurtasi getirmis 6 tane 27 tl,buzdolabi poseti ,zuber cips ,51 tl orda biraktik geldik.
Kek yaptik kizla.

Nazenin abla siz çok tatlısınız maşallah
Gerçek hayatta da tanımak isterdim sizi.Enerjiniz süper
Bende çok isterdim Berencim belli mi olur birgün bir yerde yollarımız kesişir. Yazdıkların için ayrıca teşekkür ederim. Allah razı olsun.

İyi geceler,
Herkes uyudu ben geldim buraya :)
Sabah 11 de uyandık ailecek.
Kahvaltı yaptık falan. Öğleden sonra pazara gitmek istedim. Eşim de arkadaşını çağırdı. O da kızı derse götüreceğiz dönüşte gelsem demiş. Ben de o saatte gelirim ben dedim. O zaman çaya gelsinler dedi. Tamam dedim.
Gittim pazara, iyice gezdim. Ne alacağımı şaşırdım herşey pahalı.,
Tam pazara girince arkadaş aramış işte eşin eşime mesaj yazmış borsa için, annem gelince sana fikir vermiş sasa almışsın düşmüş diye dedi. Anlattı ben de dedim düşebilir bunda ne var kötü birşey yokki dedim. Eşim fikir alıyordu eşinden, ondan dolayı ne yapayım demiştir dedim.O da diyor sanki şikayetlenir gibi yazmış diyor. Sonra mesaj yazışmalarını istedim gönderdi gerçekten de kötü birşey bulamadım yazılanda. Eşimin kötü yanını hep yazıyorum burada biliyorsunuz.,İşte eşiyle annesinin arası da açık bugünlerde. Biraz hassas olunduğu içinmi neden anlamadım tuhaf bir yanlış anlama o ona söylemiş o ona. Annesine kadar gitmiş konu.
Ben de eşimle konuştum. Yazışmalarını gösterdi. Arkadaşın annesinin ismi geçince bir tepkili konuşmaya giriyor arkadaşın eşi.
Neyse akşam misafirim var diye annesiyle konuşamadım. Sonra müsait değilim dedi yazıştık annesiyle. O da eşime tepkilenmiş. Ben aldırmadım nasıl annen aldırdı diye mesaj yazar diyor.
İnsanlarmı tuhaf bilmiyorum. Kimse kimseyi kaldıramıyor. Eşim de dedi bundan sonra görüşmem onunla, yazışmamızı saniyesinde nasıl eşine anlatmış sonra arkadaşın seni arıyor annesini arıyor tepkili tepkili konuşmalar böyle insanla tekrar muhattap olmam bundan sonra da sormam fikir almam dedi. Gruptan da çıktı eşim.
Ne tuhaf insanlar var. Eşimin öyle kötü niyetle diyeceğini şundan düşünmedim. Geçen bize annesiyle babası kalmaya geldiğinin ertesi günü şunu dedi; arkadaşın ve eşinden daha cana yakın samimi insanlar daha kafa dengiler dedi. Böyle derken nasıl kötü niyetle öyle şey söylesin.
Neyse herkesi kendi haline bıraktım. Hiç kafamı ağrıtamayacağım. Böyle basit konuların büyütülüp olay haline getirilmesine ifrit oluyorum.
Gece gece canım sıkışmıştı bu konuya da sonra baktım anlatıyorum yine dönüp başa sarılıyor. Aynı şeyler tekrarlanıyor kapattım konuyu iyi geceler dedim.
İnsanların tahammülü azalmış onu son zamanlarda daha çok anlıyorum

Aynı bizim sahneyi gördüm
Bakar evde sevmediği şey var. Yemek söyler Alyoşa söyle, daha çok daha çok para istesin. Hayır diyemeyecek. Al koy kenara lazım oldukça kullanırsın :)

Aynen de öyle diyorum
400 tl bana da çıksa şuan servet derim

Günaydın kızlar güzel bir pazar günü olsun hepimize. GAP turu bitti çok mu çok güzeldi Allah nasip ederse tekrar gitmeyi isterim çok şükür evimize geldik sağ salim. Dün İzmir de indik güzel bir kahvaltı yaptık, sonra metro markete gittik palamut aldık iki tane uygundu 55 tl tanesi 2 kilo sardalye aldık kilosu 36 tl, elma poşetlemişler 3 poşet aldık iri ve güzellerdi 7 tl kilosu daha birşeyler aldık ama hatırlayamadım 480 tl orda geçtik kredi kartından kart turdu alışverişdi derken yeni rekora koşuyor ama kasmıyorum kendimi çünkü herşey ateş pahası neyse yola çıktık bizim semtin pazarıydı eşime dedim eve çıkmadan pazara ugrayalım gittik 2 kilo turşuluk salatalık 30 tl kilosu, 2 kilo domates 12 tl kilosu, kereviz 20 tl havuç 1 kilo 10 tl, brokoli 20 tl 1 kilo 1 tane marul 12 tl 1 kilo biber 20 tl neyse eve girdik dedik çok şükür bu gün balık yapıcam dün çok yorgunduk ancak valizi boşaltık duş alıp çamaşırları yıkadım gelen kargoları düzenledim iadeleri ayarladım yarın temizlik sonrası onları kargoya götürecegim gün başladı bizde eşim simitleri aldı kızlar kalkınca güzel bir kahvaltı masasında buluşup bol sohbetli bir kahvaltı yapar biriken özlemlerimizi bu günde gideririz çok özlemişim dünya güzellerimi. Allah hepimize sağlık versin gerisi hallolur.

İyi pazarlar
Migren agrisiyla uyandim sabah,ilacsiz gecirdim su saate kadar sukur.
Kafamin ici bostu sanki bi ara,hareket ettikce agri saplaniyo.Enseme buz kompleksi falan yaptim ,oyle hafiflettim.
Kiz bide oyun derdinde,koci sabh isten geldi uykuda.
Bari kek yapalim oyalansin dedim,elmali kek yaptik.
15.00 gibi kpder aradi kociyi evdeyseniz gelcem diye.Onun da huyudur zile basarken nerdeyse arar.Ev topluydu en azindan salon cay demlerken geldi.Kek,kestane,cay ,kahve ugurladik.
Pirzola cikardim dokum tavada pisirdim.
Kiz ins uyucak,gunduz de uyumadi valla kafam oldu fadimenin dugunu

Selammm
Kinayı atlattim dedim ama 40 yas ustu ergeni cekilmiyor
Hala aram yok esimle ama annem dediki kızım gostermelik git çocuk durmuyo der kalkarsin
Onlarada davetiye vermisler arabadaydi gormustum esim çıkarmış yukari dün.
Babam dedi ben gelmem anneme dedim kimseyi tanimiyorum nolur gel
Iste ana olmada taş ol demisler bizde kiyamayiz evlatlarimiza kesin.
Annemide su tiplerle muhattap ettigim icin kendimede ayrica kiziyorum
Esim bi de tutturdu konvaya gel ya yuru git sukadar geldigimi sukret sen dedim ananla git konvoya dedim.
Saat 8 gibi bizi aldi 9 da kalktik
Biz annemle ayri masada oturduk almanciya uzakdan merhaba dedim ama suratlari bes karis alip yedirip icirmedim ya
Öyla yapiyolar hic umrum diil babannnem küsen yatagini ayri sersin derdi
Bi de suslenmisler abiyeler almislar saten saten kapalilar

Hic yerimden kalkmadim zaten esimde mac varmis kulakligi takti mac izledi
9 da dedim kizin uykusu geldi cidden eve geldik uyumus
Ben topuklulari cikardim spor giydim oglanla acile gittik kizi annem uyutmus.
Esim birakti bizi
3 gundur ishal
Igne vurdular ilac verdi
Raporda yazdi yarina
Salgın var sizde ishal varmi dedi yoo dedim
Bulasici dedi sizede bulasir dedi.
Yarin evi domestoslarim ben dip köse oglan genelde odasinda

Ordan esimi aramadim bi daha kizginim ya hala zaten
Gel la kokorec yiyelim dedim.
Kokorec yedik ayy 3 ceyrek 1 yarim 125tela
Daha 1 sene yemem
Yeni girdik eve.
Esim beyler geri gitti dugune cunku daha şoförlük yapicak milleti tasicak.
Eltim bizim masaya geldi naber iyilik harici kafami cevirdim telefona baktim dikildi dikildi gitti.
Konusalim diye mevzu aciyor hic orali olmadim.

Bi de herkese ayyy öpmim cok gribim dedim
Elimdede yalandan bi pecete
Beybi tabir sinsi gelin

Boşver bence iyiki gitmişsin, eşinin ailesinin ağzına laf vermedin.
Çocuk da böyle durumlarda iyi bahane oluyor Ben de küçükken çocuk nerde uyuyacak diyordum teyzede kalmıyordum. Üşüyecek diyordum. Daha yeni yeni bir veya iki defa kaldım son yılda. Hakikaten de çocuğa uygun yeri yoktu. Her an düşme tehlikesi vardı. Yerde halı yoktu o sebeple yeryatağı da istemiyordum. Çünkü evi soğuk oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…