Küçük Düşün Büyük Olsun!

kızlar çakma saat konusunda ne diyorsunuz
Bence almasaydın keşke. Eşin zaten Amerika'da. Buradaki saatler orada dörtte bir fiyatına. Burada 450 tl olan saat orada 100 lira. Çoğu markada öyle. Ama İsviçre markalı saatler orada da pahalıdır. Biz yıllar önce çok fazla kargo ücreti ödeyip Amerika'dan saat getirdik buna rağmen, buranın yarısına geldi fiyatı
Amerika'dan kendisine iyi markalı bir saat albilir. Saat takıntısı olan bir adam ise çakma takmaz
Cüzdan falan bakabilirdin
Tabi sen onun ihtiyacını bilirsin

ben 15 gün önce 5 kğ şekerini aldım migrosun, geldim eve evhamlandım üstünde şeker pancarından üretilmiştir ibaresi yoktu
gerimi götürsem falan neyse üzerindeki adrese girdim baktım konya şeker torkunun fabrikası yani
iç,m rahatladı

Ekmekler gramaja göre ve taş fırın normal fırın olmasına göre değişiyor
Misal 1 tl olan 300 gr, 75 krş olan 250 gr gibi
Böyle bir fark var mıydı acaba

ne güzel olmuş :) senin adına çok sevindim

o zaman altın parasını saate veriyorum momentus marka hiç duydun mu? 400 lira.. 700 liraymış normalde. haydi bakalım.
evet öyle oluyor ama o başka o başka. ben de geçen sene indirimden bu sıralar muhtemelen 1600 liralık saati 800 e almıştım yarı yarıya inmiş diye eşime. saat olayı başkadır bence. bir de ayakkabı. bunları iyisinden alıp yıllarca kullanmayı tercih ederim.

Kızlar lazer yaptıran var mı?
Bende düşünüyorum da nasıl oluyor?
Önerir misiniz?
evet kesinlikle önerim yaptırdığım en iyi şeylerden biriydi. çok kolay oluyor kışın yaptırıyorsun yalnız bölgesine göre ve senin kıl yapına göre seanslar belirleniyor. ben yaptıralı tam 15 sene oldu bir tek kıl tüy çıkmadı.

haklısın. markası neydi ?

ama kendime yıllar önce ilk maaşımla, bu arada maaşımın hepsiyle, burberry saat almıştım o zamanlar bu saat çok pahalıydı şimdilerde daha uygun. gerçi benim zevkimde çok değişti o zamandan bu zamana. ayrıca o kadar da değil takıntım artık.
şimdi swatch kullanıyorum mesela.

Günaydın kızlarrrrrr

Dün o kadar outlet mağaza gezdim, hiç bir şey alamadım..hep aynı şeyler, ev dolu zaten giysi, ayakkabı...çok istekli olmama rağmen alamadım bir şey..gezmiş dolaşmış oldum, akşam dışarıda yedik yemeği 60 tl harcama oldu, onun dışında 5-10 tl su , mandalina gibi şeylere gitti..

eskiden çok para harcamayı seviyordum latiyya eşim öyle değil o beni düzene soktu biraz. yoksa eşimden önce hiç para biriktirmişliğim yoktu üstelik iyi kazanıyordum. üst baş takı gezmeye gidiyordu. şimdi daha usturuplu harcıyorum. eşime bir saate 3000 lira verdim desem mesela (ilk maaşımla aldığım saat) beni kıtır kıtır keser

oysa ben seni elinde mağaza poşetleriyle hayal etmiştim

latiyya güle güle giy tatlim elbiseni, ceketini, mutlu günlerde sağlıkla kullan inşallah...benim de eşimin cakma saat gözlük, ayakkabı..ne bileyim. Kaban gibi eşyalarda takıntısı vardır..bunlara çok önem verir.. çok para verir alır uzun yıllar da kullanır..çok içine sinmediyse önümüz yılbaşı, abi,kardes baba gibi yakın bi akrabaya da hediye edebilirsin...sıkma canını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…