Bence almasaydın keşke. Eşin zaten Amerika'da. Buradaki saatler orada dörtte bir fiyatına. Burada 450 tl olan saat orada 100 lira. Çoğu markada öyle. Ama İsviçre markalı saatler orada da pahalıdır. Biz yıllar önce çok fazla kargo ücreti ödeyip Amerika'dan saat getirdik buna rağmen, buranın yarısına geldi fiyatıkızlar çakma saat konusunda ne diyorsunuz
ben 15 gün önce 5 kğ şekerini aldım migrosun, geldim eve evhamlandım üstünde şeker pancarından üretilmiştir ibaresi yoktuÖğrendiğim iyi oldu ben de yarın bir uğrarım bimin bakliyatlarını hiç denemedim bir kere baktım hep ithaldi çin meksika kanada vs ürünleriydi sonra da bakmadım acaba düzeldi mi bir tek baldo pirincini kullandım onun da menşei türkiyeydi
ben de şoku seviyorum makarna 85 kuruş ve gayet güzel
ayrıca migrosun kendi markasının ürünlerini merak ediyorum hep büyük firmalar yapıyormuş şekeri konya şeker süt ürünlerini sek üretiyormuş gidip biraz kurcalamam incelemem lazım
anladım teşekkür ederim bilgiler için o zaman denk gelirse uğrarım özellikle gitmeye gerek yok
Ekmekler gramaja göre ve taş fırın normal fırın olmasına göre değişiyorİyi akşamlar kızlar.
Bugün bakliyat stoguna devam ettim. Çay , nohut , fasulye , kırmızı ve yeşil mercimek , tuz aldım. Kahvaltılık ihtiyaçlar da vardı yumurta peynir gibi. Hepsini bimden aldım. 84 tl ödedim. Bu arada kasiyerle konuşunca marketteki ürünlere yarın akşam zam yapılacağını öğrendim. Cuma günü fiyatlar değişecek dedi. İhtiyacınız varsa yarın halledin kızlar.
Akşam is dönüşü şok markete de ugradim. 5 paket makarna ve ekmek aldım. Ben pirinç ve makarnayı sürekli şoktan alıyorum memnunum. Ayrıca ekmek alırken fark ettim ki her yerde 1 tl olan ekmek 75 kuruş. Bizler için belki çok bir şey ifade etmez ama kalabalık ve durumu olmayan aileler için bu bile bir şeydir. Buradan onu da yazmak istedim. Fayda faydadır.
bugün daha iyiydim sağol canım. neler almışsın öyleeegeç kaldın şekerim eve çoktaaan döndüm:)) keşke kız isterdim valla gelmeni :*) nasılsın bu arada bulantılar hafifledi mi
cık diyorumkızlar çakma saat konusunda ne diyorsunuz
ne güzel olmuş :) senin adına çok sevindimBugun lcw ortaokul arkadasimi gordum tesaduf
Hic degismemis sadee kapanmis birde 3yaslarinca cocugu vardi.
Ben ismiyle seslendim o fark etmedi beni sonra o bakti o ismimle bi ciglik ben bi ciglik magzadakiler bize bakiyo ama :)
İkimizde sok.
Seni coook aradim
Cok bulmak istedim bulamadim feyste yoksun dedi.
Evet dedim yokum
Ortaokulda tek kankamdi
Yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi
Erzurumluydu annesi keteler yapardi okuldan cikinca karnimizi doyururduk evleri okula yakindi.
Ay bi gozlerimiz doldu falan.
Hemen telf aldik verdik.
Ay nerden nereye
Dunya kucuk.
Saniye farkla belki goremeyebilirdim.
O cikmis olabilirdi
Yada ben o magzaya girmicek olabilirdim.
Kader kavuscagimiz varmis.
Belki en sevdigim kademli dostum olur bundan sonra kimbilir.
Nasil koptuk onuda anlayamadik.
Her tesaduf bir vesile olabilir.
o zaman altın parasını saate veriyorumcık diyorum
Almalısın :)) ogluma kazak aldım 40 tl den 10 tlye düşmüş. Ayrıca kışlık mont aldım 25 tlye düşmüş sıfır kollu mont aldım baharda gıyer 15 tl olmuş. Eşime kaban aldık 200 tlden 140 tl olmuş süper bence
evet öyle oluyor ama o başka o başka. ben de geçen sene indirimden bu sıralar muhtemelen 1600 liralık saati 800 e almıştım yarı yarıya inmiş diye eşime. saat olayı başkadır bence. bir de ayakkabı. bunları iyisinden alıp yıllarca kullanmayı tercih ederim.o zaman altın parasını saate veriyorummomentus marka hiç duydun mu? 400 lira.. 700 liraymış normalde. haydi bakalım.
evet kesinlikle önerim yaptırdığım en iyi şeylerden biriydi. çok kolay oluyor kışın yaptırıyorsun yalnız bölgesine göre ve senin kıl yapına göre seanslar belirleniyor. ben yaptıralı tam 15 sene oldu bir tek kıl tüy çıkmadı.Kızlar lazer yaptıran var mı?
Bende düşünüyorum da nasıl oluyor?
Önerir misiniz?
haklısın. markası neydi ?evet öyle oluyor ama o başka o başka. ben de geçen sene indirimden bu sıralar muhtemelen 1600 liralık saati 800 e almıştım yarı yarıya inmiş diye eşime. saat olayı başkadır bence. bir de ayakkabı. bunları iyisinden alıp yıllarca kullanmayı tercih ederim.
valla hatırlamıyorum desem :)) markalara çok takılmam belli bir fiyat aralığının üstündekilerin hepsi iyi. İsviçre yapımları süperhaklısın. markası neydi ?
oysa ben seni elinde mağaza poşetleriyle hayal etmiştimGünaydın kızlarrrrrr
Dün o kadar outlet mağaza gezdim, hiç bir şey alamadım..hep aynı şeyler, ev dolu zaten giysi, ayakkabı...çok istekli olmama rağmen alamadım bir şey..gezmiş dolaşmış oldum, akşam dışarıda yedik yemeği 60 tl harcama oldu, onun dışında 5-10 tl su , mandalina gibi şeylere gitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?