Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aynen canım ya anneme diyorum yata yata dogurmusunuz,ultrason yok, test yok...tek ekşın karınlarının ustunde alyans sallayıp durmak cinsiyeti tahmin etmek için

:)))) onun da zevki ayrıdır ya... düşünsene, cinsiyeti bebek doğunca öğreniyorsun... az ekşın değil hani... :))

sağol canım verdiğin tavsiye için. ama eşime aldırırsam o zaman sürpriz olmaz. saati kendi ağzıyla istedi o yüzden almak istiyorum. daha önce çok kıyafet aldım ona ama onları hediyeden saymıyor nedense:)

Bu durumu ben 8-9yildir yasiyorum(oglum 11yasinda)
Tamam cok ara verdim
Tamam 2.yaparsam cok zorlanicam
Tamam kardes guzel bisey ama kimene?
Ben bunu anlamiyorum.
Ki ben fikir sorarim akil verirler amenna.
Ama fikir sormadan akil verenlere ayar oluyorum.

1tanemi?
Baska yok mu?
Kardesi yok mu? Diyolar

Yani belki bir saglik sıkıntım var olmuyo bilmeden etmeden insanlarida üzebiliyorlar.

Allah herkese bakabilecegi kadar versin.
Yapmak marifet degil gelecegini saglamak, yetistirmek marifet.

Yani ara uzadikca cok daha duyarsiniz bu laflari.

Bugun disari ciktim annemle biraz arkadaslarla oturduk sonra kokoreccinin önunden gecerken canim cekti(severim)
En son 1.5ay once almistim 8tl idi.
8tl hazirladim bozuktu param
11tl dedi kadin!
Höng?
Bilseydim gercekden almazdim.
Nekadar pahalanmis hersey.
Bu milletin amaci ne?
Bukadar zam mi olur be arkadas ya!

Korkuyorum ben artik
Herseyin fiyatini pesin pesin sorucam sanirim.

Bugun harcama 11tl yani.
Bozuklari oraya verdim.

Hava cok soguk yagmur yagiyo en iyisi ede oturmak sifir harcama mis.

Merhaba kızlar
Ne şok yazmışsınız. O yazıyo ben de okudum. Ve ben de sormayın lütfen diye bağırmak istiyorum. Bir tane çocuğum var. Ölümlerden döndüm. Doktorlar kesin bir dille 2. Gebeliği yasakladı.
Ama ben usandım artık. Size ne kardeşim size ne.. yapmayacağım. Belki canım istemiyor. Belki kocamla yatmıyorum. Belki bana bir tane yetiyor. Belki param Yok. Belki menapoza girdim.
Ben çok tersliyorum. Biz istemiyoruz diyorum. Aaaa tek olur mu diyorlar. Vur ağzının ortasına bir tane. Olur olur neden olmasın diyip kestirip atıyorum.

@amelia2 inşwllah mis kokulu bir bebeğin olur canım.

@amelia2 inşallah allah yüzünü güldürür minik kuzuna kavuşursun cancağızım.
bana kv "korunmayın kızım çocuğunuz olsun" demişti bu söylenir mi bir, ikincisi korunduğumuzu nerden çıkardın? "aylardır deniyoruz olmuyor" diyemedim.

Kabul ediyorum topigin çenesi dusuk issizi benim.. hep benim yüzümden sayfalar kabariyor, ne yapayım huyum kurusun vur ağzının ortasına bi tane kısmı beni benden aldı, evvetttt yanındayım bu konuda tatlimmm

Kv ye doktora gittik oğlunun spermlerindeymis sorun desen bi daha omur boyu sormaz vallahi kayinvalideler oğullarına toz konduramaz

Haklısın hem de nasıl.

Hadi bakalım pazartesi son inşallah.

Kabul ediyorum topigin çenesi dusuk issizi benim.. hep benim yüzümden sayfalar kabariyor, ne yapayım huyum kurusun vur ağzının ortasına bi tane kısmı beni benden aldı, evvetttt yanındayım bu konuda tatlimmm
Biz de ilk evlendigimizde kv bana sakın bana güvenip çocuk doğurma ben torun falan bakamam demişti..o zaman aynı sehirdeydik ve kimsem yoktu ondan başka tanıdığım o şehirde...çok kırılmıştım..zaten aklıma bile gelmezdi ona güvenip çocuk doğurmak

Kızlar vadesiz altın hesabından sadece akşam 5e kadar mı altın alınıyor
yoksa akşam saatlerindede altın alınıyormu

Bu da cok acimasiz olmus dicemde annemde bana boyle diyo suan.
Oglum buyurken annemin katkisi coktur.
Yeri geldi annemde kaldi.
Dr. Goturcem zaman hep eslik etti bana.
Birakip anneme her yere gidebildim.

Birine baktim yeter baska bakamam diyo.
Annem rahatina duskundur benim.
Bana guvenip dogurma diyo
Eminim olsa yine bakar kiyamaz ama hakli.
Kadin bu yastan sonra dinlenmek istiyo insanin kafasi kaldirmiyo demek.
Ama inan bir buyukden destek almadanda olmuyo.

Hastalaniyo panikliyosun.
Huysuzlaniyo sabredemiyosun o an ilac gibi geliyo destek olan bir el.

Anneler yine kiyamazlar da benim kv direkt vermişti mesajı

Yok canım ya. Sen aramızda ol da çokça yaz. Ben razıyım okumaya
Hem de kürekle vurasım geliyor.

bugün elektrik saat 11de gitti, taa akşam saat 5te geldi. ve bu kaç gündür böyle. yarın evime gidecem çamaşır yıkayacam inşallah yine kesinti olmaz.

Yok canım ya. Sen aramızda ol da çokça yaz. Ben razıyım okumaya
Hem de kürekle vurasım geliyor.
Canimsin cook teşekkür ederim aynı hisleri paylaşıyoruz vallahi, saldırmak istiyorum ben de, sanane kardeşim diye bağırarak...tekme tokat dalasim var..11 yıldır evliyiz bu cümleleri kuranları toplasam bi köy dolusu insan eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…