Aynen canım ya anneme diyorum yata yata dogurmusunuz,ultrason yok, test yok...tek ekşın karınlarının ustunde alyans sallayıp durmak cinsiyeti tahmin etmek için
Öyle tabi ama şimdi bizim kosturmalari anlamsız buluyorlar..bu kadar doktora mi gidilir diyorlar:)))) onun da zevki ayrıdır ya... düşünsene, cinsiyeti bebek doğunca öğreniyorsun... az ekşın değil hani... :))
sağol canım verdiğin tavsiye için. ama eşime aldırırsam o zaman sürpriz olmaz. saati kendi ağzıyla istedi o yüzden almak istiyorum. daha önce çok kıyafet aldım ona ama onları hediyeden saymıyor nedense:)canım tekrar yazıyorum eşinin saate ihtiyacı varsa amerikadan o markaları çok ucuza alır ve sen boşuna bir ton para dökme. bunun yerine kazak, cüzdan, ihtiyacı varsa şişme mont, giyiyyorsa şişme yelek vs alabilirsin
benim eşim de iwatch (apple) saat istiyor, 3500 tl fiyatı. bana göre çok gereksiz ve şık da değil. çok saati var üstelik. tr de böyle pahalı, amerikan bir arkadaş falan gelecek olursa, oradan aldırmayı düşünüyorum. henüz araştırmadım ama orada daha ucuz oluyor bu tür şeyler. boşuna far vermek istemiyorum.
ben de fossil, nine west (bunu çok beğeniyorum gold ve zebra desenli, fiyatı da uygundu), casio ve ucuz marka bir saatim var. ancak takıp çıkarmak zor geliyor. eşimin saati benimkinden de çok ancak o takıntılı bir insan olduğundan, her gün aynı saati takar, halbuki renk renk kordonlu saatleri var.
Aynı dertten bende muzdaribim @elecda 2.çocuk baskısı
daha dün tuvalete girdim işyerinde bi abla solgun görünüyorsun 2. bebek mi geliyor dedi
tabi devamında arayı çok açma yaşın 35 olmadan yap bir tane kardeş şart baskıları
valla kafam karışıyor
oğlan daha 2 yaş 2 aylık geceleri uyku düzenimiz oturmadı
ben hiç hazır değilim çalışıyorum maddi durumda önemli
bi de dediğin gibi erkeler bile yorum yapıyor yuh pes
bi de ben mesafeli konuşurum erkeklerle ama tecrübeleriymiş falanmış izah ediyorlar
Bu durumu ben 8-9yildir yasiyorum(oglum 11yasinda)Aynı dertten bende muzdaribim @elecda 2.çocuk baskısı
daha dün tuvalete girdim işyerinde bi abla solgun görünüyorsun 2. bebek mi geliyor dedi
tabi devamında arayı çok açma yaşın 35 olmadan yap bir tane kardeş şart baskıları
valla kafam karışıyor
oğlan daha 2 yaş 2 aylık geceleri uyku düzenimiz oturmadı
ben hiç hazır değilim çalışıyorum maddi durumda önemli
bi de dediğin gibi erkeler bile yorum yapıyor yuh pes
bi de ben mesafeli konuşurum erkeklerle ama tecrübeleriymiş falanmış izah ediyorlar
Kabul ediyorum topigin çenesi dusuk issizi benim..Merhaba kızlar
Ne şok yazmışsınız. O yazıyo ben de okudum. Ve ben de sormayın lütfen diye bağırmak istiyorum. Bir tane çocuğum var. Ölümlerden döndüm. Doktorlar kesin bir dille 2. Gebeliği yasakladı.
Ama ben usandım artık. Size ne kardeşim size ne.. yapmayacağım. Belki canım istemiyor. Belki kocamla yatmıyorum. Belki bana bir tane yetiyor. Belki param Yok. Belki menapoza girdim.
Ben çok tersliyorum. Biz istemiyoruz diyorum. Aaaa tek olur mu diyorlar. Vur ağzının ortasına bir tane. Olur olur neden olmasın diyip kestirip atıyorum.
@amelia2 inşwllah mis kokulu bir bebeğin olur canım.
Kv ye doktora gittik oğlunun spermlerindeymis sorun desen bi daha omur boyu sormaz vallahi@amelia2 inşallah allah yüzünü güldürür minik kuzuna kavuşursun cancağızım.
bana kv "korunmayın kızım çocuğunuz olsun" demiştibu söylenir mi bir, ikincisi korunduğumuzu nerden çıkardın? "aylardır deniyoruz olmuyor" diyemedim.
Kız öldürdün beni gülmektenCanimsin sen hep gül inşallahama doğru değil mi, vallahi ben anneme söylerken bile çekiniyorum sonuçta nasıl oldu o bebek ? Ateşli gecelerden bahsediyor gibi hissediyorum kendimi
Haklısın hem de nasıl.İnşallah tez zamanda isteyen tüm arkadaşlar sağlıklı bebelere hamile kalsinlarfakat ben de 10 aydır bebek diye deli gibi uğraşan biri olarak itiraf etmeliyim ki hamile kalmaya çalışmak hamile olmaktan çok daha keyifli ve kolay bi surecmis..hamilelik demek hep kaygı hep endişe
Hadi bakalım pazartesi son inşallah.mesaim 1 saat sonra bıtıyor
eve gıdıcem bıraz dınlenır sonra kv. ıle yemek işine gırısırız.
sütcüm aradı kv.ede soyledım sutumu aldırdım
pazartesı yıne bir taş kırdırma işlemım var
ondan sonra bebek işleri için start verıcez ınsallah eşiminde o zamana kadar sonucları cıkmış olur
Biz de ilk evlendigimizde kv bana sakın bana güvenip çocuk doğurma ben torun falan bakamam demişti..o zaman aynı sehirdeydik ve kimsem yoktu ondan başka tanıdığım o şehirde...çok kırılmıştım..zaten aklıma bile gelmezdi ona güvenip çocuk doğurmakKabul ediyorum topigin çenesi dusuk issizi benim..hep benim yüzümden sayfalar kabariyor, ne yapayım huyum kurusun vur ağzının ortasına bi tane kısmı beni benden aldı, evvetttt yanındayım bu konuda tatlimmm
Bu da cok acimasiz olmus dicemde annemde bana boyle diyo suan.Biz de ilk evlendigimizde kv bana sakın bana güvenip çocuk doğurma ben torun falan bakamam demişti..o zaman aynı sehirdeydik ve kimsem yoktu ondan başka tanıdığım o şehirde...çok kırılmıştım..zaten aklıma bile gelmezdi ona güvenip çocuk doğurmak
Benimki bi de beter, 10 ayda 4 hamilelik, duyan her gece şenlik var sanacakKız öldürdün beni gülmekten
Anneler yine kiyamazlar da benim kv direkt vermişti mesajıBu da cok acimasiz olmus dicemde annemde bana boyle diyo suan.
Oglum buyurken annemin katkisi coktur.
Yeri geldi annemde kaldi.
Dr. Goturcem zaman hep eslik etti bana.
Birakip anneme her yere gidebildim.
Birine baktim yeter baska bakamam diyo.
Annem rahatina duskundur benim.
Bana guvenip dogurma diyo
Eminim olsa yine bakar kiyamaz ama hakli.
Kadin bu yastan sonra dinlenmek istiyo insanin kafasi kaldirmiyo demek.
Ama inan bir buyukden destek almadanda olmuyo.
Hastalaniyo panikliyosun.
Huysuzlaniyo sabredemiyosun o an ilac gibi geliyo destek olan bir el.
Yok canım ya. Sen aramızda ol da çokça yaz. Ben razıyım okumayaKabul ediyorum topigin çenesi dusuk issizi benim..hep benim yüzümden sayfalar kabariyor, ne yapayım huyum kurusun vur ağzının ortasına bi tane kısmı beni benden aldı, evvetttt yanındayım bu konuda tatlimmm
Canimsin cook teşekkür ederimYok canım ya. Sen aramızda ol da çokça yaz. Ben razıyım okumaya
Hem de kürekle vurasım geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?