- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Aminaman gercekten cok dertlıyım bu konuda Allahım ınsallah butun bebek ısteyenlere en kısa zamanda saglıklı mınnak mınnak bebişler versın ardından da bana Ya Rabbım...
insallah canimHadi bakalım pazartesi son inşallah.
Benimki bi de beter, 10 ayda 4 hamilelik, duyan her gece şenlik var sanacak
kizlar beni gulmekten oldureceksiniz sizkeşke elalemin ağzı torba olsaydı, büzerdik
Hiç olurmu sen hep yaz içini dökmüşsün, ben eminim yine burdan bize yazacaksın hamileyim diye. Herkesin sınavı farklı senin ki de böyle imiş hep tevekkülde ol Rabbim ol der olur.aslında bı suru kıyafet alabılırım bu 6500 tl ıle eşimde hıc karışmaz
ama onumuzde ınsallah sonucu hayırlı ama zorlu bı surec bızı beklıyor
tüp bebek dedı dr. eşimin sonucları negatıf cıkarsa
nasıl olacak bılmıyorum. Allaha dua etmekten başka caremız yok bıze gül kokulu bır bebek vermesi için işte bu da bır kadar alnına bebiş yazıldıysa oluyor yoksa malesef olmuyor içim acıyor... buraya yazarak sızı de kotu etkıyorsam soyleyın olur mu yazmam bı daha sadece ıçimi dökmek istedım...
oyle evet herkesin sinavi farkli...sagol tamam yaxarim.Hiç olurmu sen hep yaz içini dökmüşsün, ben eminim yine burdan bize yazacaksın hamileyim diye. Herkesin sınavı farklı senin ki de böyle imiş hep tevekkülde ol Rabbim ol der olur.
herkes akıl vermeye bayılıyor değil miSeninki daha küçük bence. Adem Güneş 2 çocuk arasında olması gereken yaş farkının en idealinin minimum 4 yaş olduğunu söylüyor. Öbür türlü hem sana hem de ilk çocuğuna yazık oluyor.
İkinci çocuk kararı öylesine alınabilecek bir karar değil ki. İşi gücü ayarlamak lazım, parayı ayarlamak lazım. Ben mesela aynı anda 2 çocuk bakamam. Kızımın tam gün okula başlamış olması lazım ki her ikisinin de hakkına girmeden birebir ilgilenebileyim.
Kızımın okulunda pedegog var. Onunla görüştüm. Diyor ki, kızınızın yeni gelen bebekten kaynaklı evden uzaklaştırıldığını düşünmemesi için siz de bedesel değişiklikler başlamadan tam güne geçmesi gerekir.
Bi de şimdi mesela arkadaşa gidiyorum onun da çocuğu var. Beraber oynarlarken kzım oyuncağını paylaşmak istemediği zaman "Tek çocuk ya o yüzden, kardeşi olsa paylaşmayı bilirdi" cümlesi mutlaka geliyor. Seri katile bağlayasım var o anlarda.
"Sen herşeyini arkadaşlarınla paylaşıyor musun?" diye soruyorum. "Ne alakası var" diyor. Bayılacağım
aslında bı suru kıyafet alabılırım bu 6500 tl ıle eşimde hıc karışmaz
ama onumuzde ınsallah sonucu hayırlı ama zorlu bı surec bızı beklıyor
tüp bebek dedı dr. eşimin sonucları negatıf cıkarsa
nasıl olacak bılmıyorum. Allaha dua etmekten başka caremız yok bıze gül kokulu bır bebek vermesi için işte bu da bır kadar alnına bebiş yazıldıysa oluyor yoksa malesef olmuyor içim acıyor... buraya yazarak sızı de kotu etkıyorsam soyleyın olur mu yazmam bı daha sadece ıçimi dökmek istedım...
24 saat alım satım yapabilirsinKızlar vadesiz altın hesabından sadece akşam 5e kadar mı altın alınıyor
yoksa akşam saatlerindede altın alınıyormu
benim kayınvalided aynı şeyi söyldi falancanın çocuğuna baktım sizlerinkine bakama artık dedi eltimle ben vardı oda döndü dedi benim annem bakar( gerçekten de annesi baktı kadının)Anneler yine kiyamazlar da benim kv direkt vermişti mesajı
ah canım inşallah ama taşlarla ugrasıyorum su anda onları bı halledeyım de bakıcaz artık ınsallahsen yaz gülüm içini dök
hiçte kötü etkilenmiyoruz v
ben daha öncede söylemiştim yakın zamanda senden bu yönde olumlu haber alacağız içime öyle doğuyor
Amin canım.Günaydın güzel insanlar. Cumamız mübarek olsun. Bugün herşey gönlünüzce olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?