Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yeni iş yerin hayırlı uğurlu olsun
Yeni isyerin hayırlı uğurlu olsun Yemekleri esinmi hazırladı .Elinden geliyordu sanırım.Ellerine sağlık.Zamanla bir düzen kurulur.

Şimdi fiyatlar hepimiz için fazla geliyor.Almasan olmuyorda.Ne yapcaz bilmiyorum .

Saolasin cnm ins cumlemize iyi gelsin yeni yil
Sen naptin?
İşten çıktım çalışmıyorum bebek oldugundan beri şimdide mahkeme süreci başlattım kafam karman çorman sözleşmemi fes etttim arabulucu sürecimiz başladı işten çıktım ama hala kopamadım ugraşıyorum hala canım

Günaydın
Bugün saati 8 e kurdum uyanayım diye. :)
Kızı da 15 dk sonra uyandırmayı umut ediyorum.
Gece yine uyuması geç oldu. Tam uyku moduna sokuyorum uyku saatimiz geldi diş fırçalamaya dedim. Eşim kahve istedi hiç de istemez. Sonra ben mutfağa geçtim. Teyzeyi aradı görüntülü konuşturdu. O da bir başladımı ooo kapatmak zaman alıyor.
Sonra geçtik diş fırçaladık. Yatağının üzeri dağınıktı topladık. Kitap okuduk uyudu derken saat 12 ye yaklaştı.
Bir de diyor benimle ilgilenmiyorsun. Zaten akşam ağzı durmuyor çay abur cubur tatlı. meyveyi çok yemez meyve yiyeceği tuttu saat 12 de. Gitmiş elma almış dolaptan çöpü sehpanın üzerinde
Zaten günüm yoğundu. Sabah geç kalktık klasik halimiz. Çünkü çocuk ( babası yüzünden) erken uyumayınca ben de geç uyuyorum.
Sabah kahvaltı hazırlan okula bırak. Sonra bugün şapka partisi vardı onun için malzeme aldım. Gezdim malum. Karton şapka aradım. Eve geldim çamaşır as evi topla. Yemek yaptım. Elayı almaya giderken arkadaşa mercimek köftesi götürdüm.Kapıdan bıraktım. Eve gelince banyo yaptırdım. Yemek yedik. Eşim yemeyeceğim dedi.
Sonra şapkayı yapmaya başladım. Sonra da çay faslı. Eşim hazırladı abur cubur.
1 saat oturmadım bile. Ela tablet izliyordu, bıraktı oyun oynayalım dedi. Kart oyunlarından oynadık.
İnsanlar zamanı nasıl yetiriyor hala anlayamadım.
Bugün güne erken başlamaya karar verdim.
Yapılacak o kadar iş varki. Ev toz içinde. Ütü yapmam lazım birikti.
Eşim bugün geç geleceğim dedi. Geç gelirse yemek de çok uğraşmam.

.
Günaydın.Bebeğiniz için tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün Umarım herşey gönlünüzce olur

Günaydın

Ama evde sanki yayılıp yatıyoruz benim eşim ya niye iş yapıyorsun okula bırakınca otur keyif yap diyor. Eee yapmasam ne olacak yine iş bana kalacak.
Ev işi kadınlarda, çocukla oyalanmak kadınlarda. Çalışan kadınlara daha da zor. Allah kolaylık versin.
Dün kardeşimle konuşuyoruz.camlar leşş dedim.ben gelince sileriz dedi
Yarım gün okula verince aslında hiç de zaman kalmıyormuş onu anladım.

Ev hanımlarının işini kolay zannediyorlarsanki yemekler kendi kendine pişiyor camlar kendi kendine siliniyor bulaşıklar ya da çamaşırlar kendi kendine yerleşiyor.

Erkekler evde dursalar eminim kaçacak yer ararlar
Ben hem dışarıda hem evde çalışanlardanım.Ağır işçiyim

Elim biraz rahatlayınca emekli olup sadece evhanımı olmak istiyorum

Amann boşver sen kendi keyfine sağlığına bak
Aynen en önemlisi sağlık. Bunu çok iyi anladım. Ve zaten şuan çabuk yorulmam da ilaç yüzünden. Ve insanlar hala beklentide malesef. Ben onun gibi iki haftada bir eve temizlikçi çağırıp, ütülenecek şeyleri dışarda ütületmiyorumki. Vaktim olsun.
Kızı okula bıraktım geldim. Bir odanın tozunu aldım daha.,diğer odalar var. Ütü zaten var. Sanırım hepsi yetişmez. Nevresimleri değiştirdim. Kız kum oynamıştı onu toparladım. Allahtan robot var. Olmasa bitmişim Oturup içtiğim bİr bardak çay. İki satır kelam şimdi kalkıp devam edeceğim işe kızı almama iki saat var.

Selammm
Sabah uyumusum hemde 10.30a kadar aiyy bi iyi geldi.
Alismakda istemiyorum gün bitiyor.

Oglan evde bugun benim icin isler dubleli yani.
Kahvaltiyi zaten gec yapti gözleme ıslak kek siparisi verdi paşam
Islak kek yaptim
Gozleme hamurunu yapcam ee firin acildi bir kere o ki portakalli kurabiyede yapim.
Siste tavuk ve pilav yapicam yemek olarakda.
Dün aksam fritozde ekmekden pizza yaptirdilar yine bana.
Doymuyolar arkadas besmele cekin diyorum yemeden.
Bu lelli simdi evhanımı ama keyfi neresine ne ara yapsın yedirenk79 eşin görsün keyfini ne ara yapalum da.
Ev süpürdüm ancak.

Ben saati 2 falan saniyorum bildigin 4 olmus saat ya.

Kart kesildi aksam hemen siparis girdim.
Tereyag, 3 tane 1lt süt, 6lı kakolu süt ×2, 4lü mesrubat ×2, ispanak, lor, tavuk, oglan cips cekirdek istedi kız sakız diye geziyodu onlara abur cubur, 400tl gitti sabah sabah.

2 seferdir tereyag siparislerimi iptal ediyorlardı
700gr tereyagi 119tl koyuyorlar aliyorum yanindada bisiler elimizde yok digerlerini yollayalim mi diyorlar, iptal ediyorum hepsini.
Usenmicem aksam tek tek sikayet edicem.
Recel siparisi vermistim 4 kavanoz, inciri kuru yollamislar taze istemistim iade etmeyin yenisini yollayalim dediler sagolsunlar onuda yolladılar.
Yaninda dalindan ayva , elma, bez poset bir surude hediye yolluyorlar her seferinde.
Cok begendim recelleri degisik degisik aliyorum.
Bizde bi ben seviyorum zaten oyle kahvaltiya gelenlere arkadaslara falan ancak çıkarıyorum.

Bu ara al iade et al iade et yapıyorum surekli.
Kusurlu ürün geliyor hep de bana denk geliyor bu ara.
Bir da iadelerin odemelerini takip ediyorum.

Dun 85tl urunu(75tl uzeri kargo bedava) iade etmistim kusurluydu.
65tl geri odemisler.
Hem saticiya yazdim hem asistana yetmedi musteri hizm. Aradim.
Siz napiyonuz dedim ya hem kusurlu urun yolla hem kargo bedava alim hemde 20tl benden kesin
Hemen sabah geri yatirmislar 25tl musteri memnuniyet kuponu vermisler takip edin valla tek tek önceden cok takip etmezdim simdi tek tek bakiyorum.
Herkes yolunu bulmuş valla

İşimi bitirdim. Kızın odasının kitaplığı temizlemedim. Zaten oyuncakları kaldır sil, bir de kitaplarla tek tek uğraşamayacağım. Halim de kalmadı. Elayı almaya gideceğim için 10 dk dinleneyim dedim. Yoksa yolda otururum
Odasındaki dolabına led ışıkla çam ağacı yaptım. Onunla uğraştım kaç gündür aklımda hala yapacağım.,
Oturma odasında çam var ama odasındaki led ışıkları öyle yapmak istedim.
Koci geç gelecekmiş. Kızımla oyun ve film keyfi yaparız.
Kargom geldi. Sunumum için tavşan maske almıştım. Süslü kürdanlar da geldi. krepleri süsleyeceğim çocuklara.
Tombala aldım. Oynarız akşama :)

Lellim ben senin kadarını yapsam biterim
Kurabiyesi böreği çöreği yemeğe kaç çeşit. Maşallaahh sana.
Ben zaman yetiremiyorum niye bilemedim.
Gittim aldım geldim. Az tombala oynamak istedi. Oynadık. Köfte pişirdim. Yemek de vardı biraz daha yedik.topladım.
Biraz sinema keyfi yaptık. Balerin ve afacan mucit filmini izledik.
Babası geldi biraz onunla vakit geçirdi. Gün bitti.
Film izlerken gelen tavşan maskelerinin lastikleri gitmiş. Yeni lastik taktım.

Ben calisirsam saatleri ozel de daha uygun olur diye,bir de guvenlik acisiindan ozele veririm sanirim.Guvenlikten kastim bizim Bursa cok kariisik.Cidden devlette kendi cocuklarimiza yer yok
Burası da öyle malesef. Onun için kara kara düşünüyoruz. Adres uymayan yere 50-60 bin para veriliyormuş. Yakın yere göndermeyiz.
Anaokulundan memnunuz ama. Çok şükür kayıtta bile seçiyorlar. Ücreti de az.

Yeni iş yerin hayırlı uğurlu olsun

Yeni isyerin hayırlı uğurlu olsun Yemekleri esinmi hazırladı .Elinden geliyordu sanırım.Ellerine sağlık.Zamanla bir düzen kurulur.
Saolasn cnm.Geliyor ya patates canagi yapmis bideBasemelli kiymali falan.Ben yapsm o patateslrr cig kalirdi kesin fjfjfj

Tadini cikar bebisinin
Ahh ya tez zamnda sonuclansin insalllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…