- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
Yeni iş yerin hayırlı uğurlu olsunSlmlar
İlk gunu atlattik sukur.
Ekiptekiler kafa insanlar.Zaten hepsi kuucukAbla diyo hepsi ,2000-1995 dogumlular var Kiz ben 2004 de liseden mezun oldim jdjxjxnd
Kardesimle kizim cicek yollamislar(yani kociyle kiz)
10.30 da mola var ,12.00 de yemek 1 saat mola birde 15.30 da mola 15 dk.Kendimi fabrikada gibi hissettim
Ofiste nerde yicen 1 saat yemrk,biri gelir kalkarsn yemekten.
Kizi kahvaltya ordan da metroy goturmus koci.
Benim eve girmem 19.00 oluyo yemegi de yapmislar
Makinaya camaasir attim hemen gelince.
10 gun rahatim asil 10 gun sonra basliyor mevzu
Yeni isyerin hayırlı uğurlu olsunSlmlar
İlk gunu atlattik sukur.
Ekiptekiler kafa insanlar.Zaten hepsi kuucukAbla diyo hepsi ,2000-1995 dogumlular var Kiz ben 2004 de liseden mezun oldim jdjxjxnd
Kardesimle kizim cicek yollamislar(yani kociyle kiz)
10.30 da mola var ,12.00 de yemek 1 saat mola birde 15.30 da mola 15 dk.Kendimi fabrikada gibi hissettim
Ofiste nerde yicen 1 saat yemrk,biri gelir kalkarsn yemekten.
Kizi kahvaltya ordan da metroy goturmus koci.
Benim eve girmem 19.00 oluyo yemegi de yapmislar
Makinaya camaasir attim hemen gelince.
10 gun rahatim asil 10 gun sonra basliyor mevzu
Şimdi fiyatlar hepimiz için fazla geliyor.Almasan olmuyorda.Ne yapcaz bilmiyorum .Esimde gecen gün bir kac kahvaltiliga 700tl verdi.
Surasi yilbasi sonrasi 2bin olur.
Nolcaz ya.
Eskiden asgari ucret azdi ama fiyatlar bize cok gelmiyordu. Bukadar zam olmuyordu.
Asgari ucret arttikca fiyatlar 3 katina cikiyor hic adil degil.
45tl aldigimiz peynir 130tl oluyor.
Bu simdi adil bir zam mı oluyor.
İşten çıktım çalışmıyorum bebek oldugundan beri şimdide mahkeme süreci başlattımSaolasin cnm ins cumlemize iyi gelsin yeni yil
Sen naptin?
Günaydın.Bebeğiniz için tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsünİşten çıktım çalışmıyorum bebek oldugundan beri şimdide mahkeme süreci başlattımkafam karman çorman sözleşmemi fes etttim arabulucu sürecimiz başladı işten çıktım ama hala kopamadım ugraşıyorum hala canım
GünaydınGünaydın
Bugün saati 8 e kurdum uyanayım diye. :)
Kızı da 15 dk sonra uyandırmayı umut ediyorum.
Gece yine uyuması geç oldu. Tam uyku moduna sokuyorum uyku saatimiz geldi diş fırçalamaya dedim. Eşim kahve istedihiç de istemez. Sonra ben mutfağa geçtim. Teyzeyi aradı görüntülü konuşturdu. O da bir başladımı ooo kapatmak zaman alıyor.
Sonra geçtik diş fırçaladık. Yatağının üzeri dağınıktı topladık. Kitap okuduk uyudu derken saat 12 ye yaklaştı.
Bir de diyor benimle ilgilenmiyorsun. Zaten akşam ağzı durmuyor çay abur cubur tatlı. meyveyi çok yemez meyve yiyeceği tuttu saat 12 de. Gitmiş elma almış dolaptan çöpü sehpanın üzerinde
Zaten günüm yoğundu. Sabah geç kalktık klasik halimiz. Çünkü çocuk ( babası yüzünden) erken uyumayınca ben de geç uyuyorum.
Sabah kahvaltı hazırlan okula bırak. Sonra bugün şapka partisi vardı onun için malzeme aldım. Gezdim malum. Karton şapka aradım. Eve geldim çamaşır as evi topla. Yemek yaptım. Elayı almaya giderken arkadaşa mercimek köftesi götürdüm.Kapıdan bıraktım. Eve gelince banyo yaptırdım. Yemek yedik. Eşim yemeyeceğim dedi.
Sonra şapkayı yapmaya başladım. Sonra da çay faslı. Eşim hazırladı abur cubur.
1 saat oturmadım bile. Ela tablet izliyordu, bıraktı oyun oynayalım dedi. Kart oyunlarından oynadık.
İnsanlar zamanı nasıl yetiriyor hala anlayamadım.
Bugün güne erken başlamaya karar verdim.
Yapılacak o kadar iş varki. Ev toz içinde. Ütü yapmam lazım birikti.
Eşim bugün geç geleceğim dedi. Geç gelirse yemek de çok uğraşmam.
Ama evde sanki yayılıp yatıyoruzBiz annelere bir ay hadi en az bir hafta izin verseler hiçbirsey yapmadan sadece kendimiz için günümüzü geçirsek ne güzel olur.Ne çocuk sorumluluğu, ne akşama hangi yemek pişecek derdi ,ne temizlik , ne bulaşık çamaşır ne de işyerinde evraklar vs...
Hiçbir sorumluluğumuz olmasa yiyip içip gezip dolaşşsak
Yakınlarda bir orman kenarına ya da ege kıyılarına kaçasım var.Olmadı en kötü ver elini boğaz vapurla tur atıp İstanbulda özgürce gezmek
Kimse benden birşey istemesin ve mümkünse birşey beklemesin
Ama tabi hayal sadece
Ev hanımlarının işini kolay zannediyorlarAma evde sanki yayılıp yatıyoruzbenim eşim ya niye iş yapıyorsun okula bırakınca otur keyif yap diyor. Eee yapmasam ne olacak yine iş bana kalacak.
Ev işi kadınlarda, çocukla oyalanmak kadınlarda. Çalışan kadınlara daha da zor. Allah kolaylık versin.
Dün kardeşimle konuşuyoruz.camlar leşş dedim.ben gelince sileriz dedi
Yarım gün okula verince aslında hiç de zaman kalmıyormuş onu anladım.
Amann boşver sen kendi keyfine sağlığına bakYani bu yıl düşünün arkadaşım bile sitemlendi ya, benim eski halimi bekledi. Bulamayınca küstü
Ne eski ben varım, ne de eski vaktim var
Allah razı olsun çokça teşekkür ederim.
Günaydın.Bebeğiniz için tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsünUmarım herşey gönlünüzce olur
Aynen en önemlisi sağlık. Bunu çok iyi anladım. Ve zaten şuan çabuk yorulmam da ilaç yüzünden. Ve insanlar hala beklentide malesef. Ben onun gibi iki haftada bir eve temizlikçi çağırıp, ütülenecek şeyleri dışarda ütületmiyorumki. Vaktim olsun.Amann boşver sen kendi keyfine sağlığına bak
Lellim ben senin kadarını yapsam biterimSelammm
Sabah uyumusum hemde 10.30a kadar aiyy bi iyi geldi.
Alismakda istemiyorumgün bitiyor.
Oglan evde bugun benim icin isler dubleli yani.
Kahvaltiyi zaten gec yapti gözleme ıslak kek siparisi verdi paşam
Islak kek yaptim
Gozleme hamurunu yapcam ee firin acildi bir kere o ki portakalli kurabiyede yapim.
Siste tavuk ve pilav yapicam yemek olarakda.
Dün aksam fritozde ekmekden pizza yaptirdilar yine bana.
Doymuyolar arkadas besmele cekin diyorum yemeden.
Bu lelli simdi evhanımı ama keyfi neresine ne ara yapsınyedirenk79 eşin görsün keyfini ne ara yapalum da.
Ev süpürdüm ancak.
Ben saati 2 falan saniyorum bildigin 4 olmus saat ya.
Kart kesildi aksam hemen siparis girdim.
Tereyag, 3 tane 1lt süt, 6lı kakolu süt ×2, 4lü mesrubat ×2, ispanak, lor, tavuk, oglan cips cekirdek istedi kız sakız diye geziyodu onlara abur cubur, 400tl gitti sabah sabah.
2 seferdir tereyag siparislerimi iptal ediyorlardı
700gr tereyagi 119tl koyuyorlar aliyorum yanindada bisiler elimizde yok digerlerini yollayalim mi diyorlar, iptal ediyorum hepsini.
Usenmicem aksam tek tek sikayet edicem.
Recel siparisi vermistim 4 kavanoz, inciri kuru yollamislar taze istemistim iade etmeyin yenisini yollayalim dediler sagolsunlar onuda yolladılar.
Yaninda dalindan ayva , elma, bez poset bir surude hediye yolluyorlar her seferinde.
Cok begendim recelleri degisik degisik aliyorum.
Bizde bi ben seviyorum zaten oyle kahvaltiya gelenlere arkadaslara falan ancak çıkarıyorum.
Burası da öyle malesef. Onun için kara kara düşünüyoruz. Adres uymayan yere 50-60 bin para veriliyormuş. Yakın yere göndermeyiz.Ben calisirsam saatleri ozel de daha uygun olur diye,bir de guvenlik acisiindan ozele veririm sanirim.Guvenlikten kastim bizim Bursa cok kariisik.Cidden devlette kendi cocuklarimiza yer yok
Saolasn cnm.Geliyor ya patates canagi yapmis bideYeni iş yerin hayırlı uğurlu olsun
Yeni isyerin hayırlı uğurlu olsunYemekleri esinmi hazırladı .Elinden geliyordu sanırım.Ellerine sağlık.Zamanla bir düzen kurulur.
Tadini cikar bebisininİşten çıktım çalışmıyorum bebek oldugundan beri şimdide mahkeme süreci başlattımkafam karman çorman sözleşmemi fes etttim arabulucu sürecimiz başladı işten çıktım ama hala kopamadım ugraşıyorum hala canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?