Gelinlik icin bisey diyemem hani hevesin falan olabilir ilk olsun isteyebilirsin.biz yine masraf azaltmaya calıscaz.
mesela ben arkadasımdan gelinlik alıcam takı konusunda işçilik olmayan seyleri secicem mobilya orta yollu secicez cünkü evlendikten sonra ev almak istiyoruz
düğün salonunun bütün imkanlarından faydalanıcaz kuaför davetiye camera vs kampanyalı olacak
Gelinlik icin bisey diyemem hani hevesin falan olabilir ilk olsun isteyebilirsin.
Ama esyada insanin hevesi geciyo belli br sure sonra ortayollu bisey almak mantikli.
Ev tasiyincada eve uymuyo yada soküp takinca zarar göruyor.
Zaten dugunde gelinlik, damatlık,dugun salonu,kamera,dıs cekim(studyo yada),takı, arac tutulması, dugun arabasi süsü,gelin basi vs bunlar hep masraf.
İyi arastirip uygun fiyatli hallediledebilir.
Kesinlikle buyuk pismanlik.
Ben esime dinletemedim.
Bizde esim dugun dugun diye tutturmustu sanki kiz o :)
Merakli sey.
Ve haziranin 19da sakir sakir yagmurla evlendik biz.
Karsidan karsiya arabayla gectik öyle bir yagmur.
Nekadar gereksizdi
Kıy nikahi gitsin.
Yagmurdan perisan oldu herkes uzaktan gelenler kesin hay boyle dugune bile demis olabilirler.
Kınam dugun gibi olmustu ama
Bahce icinde bir lokal minnak bir ev gibi.
Dileyen bahcede eglendi dileyen kapali alanda.
Kamelyalar vardi
Havai fisekler patladi.
Orgu calan akrabamdı diledigimizce eglenmsitik.
Kesinlikle dugunden daha guzel olmustu.
Dugun pismanliktir diyorum :)
Kınagecem guzeldi canım evet.pişmanlık diyosun ama heveslendiriyosun
cok sahane olms maşallahh
Bizde bere atki örucez bi grup bayan olarak.Bugün evdeyim. Yardımcımla temizlik yapıyoruz. Verilecek bir sürü şey ayırdık. Halep için yardım kampanyası varmış. Oraya göndereceğim.
Bende artik cok endiseliyimHayırlı cumalar hepinize,arkadaşlar herşeye inanılmaz zam gelmiş çok pahalı herşey bugün bir kilo kuzu kiyma aldım marketten yeni çektirdim çok güvenmiyorum cekilen kiymaya 41,50 tl kuzu bu kadarsa dana ne kadar tarasuf bir yana aç kalmayalim diye uğraşacaz yani Allah hepimizin yardımcısı olsun.
İnşalah canım. Ellerine sağlık.Bizde bere atki örucez bi grup bayan olarak.
Ben atki örücem yarın ip alıp baslamam lazım.
Umarım yardimlar ulasir
Nasıl guzel olmusMerhaba hanımlar,
Dün 10,64 gr'lık 22 ayar bilezik aldım. İşçiliksiz güzel bir model. 1340 TL dedi ama pazarlıkla 1300 TL'ye bıraktı. Haftaya düğünde amcamın kızına takacağım. Buraya takılmaya başladığımdan beri, vadesiz altın hesabında 12 gr altın biriktirmiştim. Onu bozdurdum. 1550 TL yaptı. 1300'ünü bileziğe verdim. 250 TL'de ay başına kadar beni idare eder.
Kenara bu parayı koymamış olsaydım bileziği kredi kartından almak zorunda kalacaktım. Baştatr_lelli olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim efenim
zaten 4 kişilik bir aile hergün sadece simit yese ayda 1400 lira yapıyormuş. asgarinin de üstünde. simit ya.. milyonlarca aile de açlık sınırının altında yaşıyor..Çevrenizde en yakın dostunuz bile olsa para ile ilgili buradaki kadar içten konuşulmuyor
en ufak şeyde adımız cimriye çıkabilir
ama burada herkes tasarruf ve gelecek için paylaşımlar yapıyor
iyi ki bu başlıkta toplanmışız
market alışverişi için ben uzun zamandır kaygılıyım
temel ihtiyaç yemek içmek
kıyafet almazsın koltuk almazsın
ama yemeden olur mu
ki 4 kişilik aile düşünün gelişme çağında çocukları da olsun
hesaplansa en az 1000 lira mutfak harcaması olur ki 1500 bile olur
ah ah umarım daha güzel bir gelecek yaşayacağımız günler gelir
zaten 4 kişilik bir aile hergün sadece simit yese ayda 1400 lira yapıyormuş. asgarinin de üstünde. simit ya.. milyonlarca aile de açlık sınırının altında yaşıyor..
Amin insAllahÇevrenizde en yakın dostunuz bile olsa para ile ilgili buradaki kadar içten konuşulmuyor
en ufak şeyde adımız cimriye çıkabilir
ama burada herkes tasarruf ve gelecek için paylaşımlar yapıyor
iyi ki bu başlıkta toplanmışız
market alışverişi için ben uzun zamandır kaygılıyım
temel ihtiyaç yemek içmek
kıyafet almazsın koltuk almazsın
ama yemeden olur mu
ki 4 kişilik aile düşünün gelişme çağında çocukları da olsun
hesaplansa en az 1000 lira mutfak harcaması olur ki 1500 bile olur
ah ah umarım daha güzel bir gelecek yaşayacağımız günler gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?