- 27 Şubat 2013
- 14.802
- 42.309
- 798
Geçen meyveli yoğurt almış birini yedi. Gerisini attım çöpe. Alerjisinin yoğunlaştığı dönemde yemese daha iyi. Bir de gündüz abur cubur yemesine ölçülü olduğu sürece lafım yok. Ama gece 8 de yemek sonra abur cubur uykuya yatmadan 1 saat yemese o kadar birşey olmaz. Ama o kendi yeyince çocuğa da aşılıyor. Bugün yemeyeceğim dedi bakalım.kaç gün sürecek. Ben ilk çay yanına abartılı yemeyi bunların ailede gördüm alıştım. Teyzesi hala bize gelince tatlı yokmu kuruyemiş yokmu der. Ne mide varsa anlamadım. Benim midem ilk yıllar mahfolmuştu.Çocuğun alerjisi var neden veriyor?Alınanı atarım valla.Ne akla hizmet veriyorsun derim.Bu konuda netim.
Bereketli olsun canımmBu gün günüm vardı gittim, ara verdik herkes çocuğuyla vakit geçirsin diye. Güzel oluyor sohbet-çay-kahve yedik içtik. Eve gelmeden eşim hesabıma para atmış çektim biriktirdiğim para da yanımda idi kuyumcuya gittim ata altın aldım 8000 tl Ocak ayı birikimim tamamdır. Tavuk filetolu patatesli bezelyeli yemek yaptım pirinç pilavı da pişiyor yanına ayran yaparım tamamdır. Evde tesisatçı var lavabonun musluğu değişecek ebeveyn banyosunun duşlugu ve mutfak lavabosunun altı silikonlanacak ne kadar gider bilmiyorum ama tesisatçı evden eksik olmuyor. Eve gelirken bime ugradım dost laktozsuz süt 17.5 tl alıyordum 21 tl olmuş. Diğer alıcaklarımı da yarın alıcam listesiz gittim acil süt lazımdı aldım çıktım.
Bende cikolatalari (yumurta vs olanlari ) cope atiyorum direk.Geçen meyveli yoğurt almış birini yedi. Gerisini attım çöpe. Alerjisinin yoğunlaştığı dönemde yemese daha iyi. Bir de gündüz abur cubur yemesine ölçülü olduğu sürece lafım yok. Ama gece 8 de yemek sonra abur cubur uykuya yatmadan 1 saat yemese o kadar birşey olmaz. Ama o kendi yeyince çocuğa da aşılıyor. Bugün yemeyeceğim dedi bakalım.kaç gün sürecek. Ben ilk çay yanına abartılı yemeyi bunların ailede gördüm alıştım. Teyzesi hala bize gelince tatlı yokmu kuruyemiş yokmu der. Ne mide varsa anlamadım. Benim midem ilk yıllar mahfolmuştu.
Bugün koca karalama günü
Yıllarca küpe kolye takamamıştım.hep çekiştirdi.Bugun resmen bir duygudan otekine gecis yaptim durdum.
Oglan evde ya kizla kumalı karı gibi kavga ediyorlar.
Kız cok fena oglan yine ne derse yapmaya calisiyor ama cocuga rahat vermiyor
Nereye oturursa ne yerse kiymetli oluyor.
Abim tost yiyo bendeee (keske yese)
Abim koltuga oturdu ühüu
Abimin yatağına yatıcam
Abim niye wc girdi ühüü ayy surekli sikayet
Annem kandirdi hadi disari cikalim diye oleyy falan diye sevindi ustunu giyinmemek icin agladi bir tonda.
Tmm dedik giyinme gitmede bu seferde gidicem diye agladı
Ben cogunlukla arabada giydiriyorum artık esimle gideceksek hic sevmiyor.
Bi de kac gündür sey basladi ben sacimi genelde salık kullanirim disarida
Evde de toplattirmiyor bana
Topluyorum diye aglıyorresmen cildirmalik
Annesi sacini topuz yapiyo diye ağlayan bebe
Sacimi salacakmisim böyle yap diyor gosteriyor.
Kendi salık sevmiyor ama saçını agzina giriyomus.
Izah ediyorum kizim bak böyle terliyorum toplamam lazım diye asla ikna olmuyor.
Allahım ne sendromuysa bunlar gitsin bitsin.
Valla fenalık geliyo anneme aglaniyorum anne bunaldım diye.
Bugun annemi darladim baya.
Kızım bu değişik diyo o da napcaz buyucek öyle böyle diyor.
Cok inatcı, ikna olmuyor kolay kolay, cok direniyor.
Benim gariban oğlum cocuk bedavadan büyümüş valla
Ben kendime cok sabırlar diliyorumm.Yıllarca küpe kolye takamamıştım.hep çekiştirdi.
Boğa burcu inadı keskin olur.
Ben inatlaşma çok yaşamadım ama işte bazen böyle benim gergin yorgun olduğum ana geliyor sabırlı olamıyorum.
Heleki çocukların avazı çıktığı kadar ağlayıp yaptırmaya çalışması en tahammülsüzlüğümü artıran şey.
Tüm ilişkilerimde güzel konuşmaya davranışa yapmayacağım şey yoktur. Ama ters olununca işte tırnaklarını gösteren aslana dönüşürüm. Benim inadım da böyledir.inat konusunda 1.boğa 2.aslan :)
şaka bir yana bu sabırlı olamamak küçüklüğümüzdenmi yoksa günlük hayat şeklimizdenmi bilmiyorum.
İnşallah zor dönemlerinde sabırlı olabiliriz.
Tahinli cevizli çok lezzetli oluyor bende en çok onu yapiyorum sadece kendimize yapcaksam çok geliyor birazını buzluğa atıyorum tadı tazeliği hiç değişmiyor :) sizin açma poğaça tarifiniz vardı burda görmüştüm bir süredir poğaça yaparken sizin tarifinizi uyguluyorum her yiyen çok beğeniyor eşim ise götürsün diye yapıyorum buzluğa atıyorum bazen kızımı özel eğitime yada parka götürürken yanıma alıyorum seviyor diye bende benzerini yapıyordum ama bu tarif daha tam geldi bana ölçüsü Allah sizden razı olsun tarif için :)Kurabiyeyide bitirdiler aksam özellikle kız sevmisti gidip gelip yiyordu yaparim belki az kurabiye.
Annemler hazir almis vermisti 1 tabak o süründü günlerdir masada benim yaptigim ertesi gune bitti.
Sevmiyorlar hazır arkadaş yemiyolar begenmiyorlar.
Ben müko yapamiyorum elbette ama ev seysilerini daha cok seviyor benimkiler.
Hele tahinli cevizli yapiyorum ondan yapsam o gün biter
Tahin bitmis ceviz var
Tahin alirim ceviz olmaz
Ikisini denklestirip yapimde yesinler.
Rica ederim afiyet olsunTahinli cevizli çok lezzetli oluyor bende en çok onu yapiyorum sadece kendimize yapcaksam çok geliyor birazını buzluğa atıyorum tadı tazeliği hiç değişmiyor :) sizin açma poğaça tarifiniz vardı burda görmüştüm bir süredir poğaça yaparken sizin tarifinizi uyguluyorum her yiyen çok beğeniyor eşim ise götürsün diye yapıyorum buzluğa atıyorum bazen kızımı özel eğitime yada parka götürürken yanıma alıyorum seviyor diye bende benzerini yapıyordum ama bu tarif daha tam geldi bana ölçüsü Allah sizden razı olsun tarif için :)
Teşekkür ederim Yedirenkcim Allah razı olsun.Bereketli olsun canımm
Onları da denerim mutlaka teşekkürlerRica ederim afiyet olsun
acma tarifi tam tutuyor
Ayni hamurla hashaslıda yapıyorum o da guzel oluyor
Hello 2 yas ama bu bisey degil bunun 3 yasi varBugun resmen bir duygudan otekine gecis yaptim durdum.
Oglan evde ya kizla kumalı karı gibi kavga ediyorlar.
Kız cok fena oglan yine ne derse yapmaya calisiyor ama cocuga rahat vermiyor
Nereye oturursa ne yerse kiymetli oluyor.
Abim tost yiyo bendeee (keske yese)
Abim koltuga oturdu ühüu
Abimin yatağına yatıcam
Abim niye wc girdi ühüü ayy surekli sikayet
Annem kandirdi hadi disari cikalim diye oleyy falan diye sevindi ustunu giyinmemek icin agladi bir tonda.
Tmm dedik giyinme gitmede bu seferde gidicem diye agladı
Ben cogunlukla arabada giydiriyorum artık esimle gideceksek hic sevmiyor.
Bi de kac gündür sey basladi ben sacimi genelde salık kullanirim disarida
Evde de toplattirmiyor bana
Topluyorum diye aglıyorresmen cildirmalik
Annesi sacini topuz yapiyo diye ağlayan bebe
Sacimi salacakmisim böyle yap diyor gosteriyor.
Kendi salık sevmiyor ama saçını agzina giriyomus.
Izah ediyorum kizim bak böyle terliyorum toplamam lazım diye asla ikna olmuyor.
Allahım ne sendromuysa bunlar gitsin bitsin.
Valla fenalık geliyo anneme aglaniyorum anne bunaldım diye.
Bugun annemi darladim baya.
Kızım bu değişik diyo o da napcaz buyucek öyle böyle diyor.
Cok inatcı, ikna olmuyor kolay kolay, cok direniyor.
Benim gariban oğlum cocuk bedavadan büyümüş valla
Küçük kardeşim ikizler. Çok iyi bilirimİyi geceler
Biri bana sen ne yasiyon icin de?Neyin kafasi bu diyebilir mi?
Ben bugun yine ise gitttim cunku ikizler burcu olmaj djdjdjjd
Arkadas dogum iznine ayrildi,onun yerine gittim .
Valla ins ben kovulmam kizda kovulmus sayilmaz fjfjjf
Ben sigorta acentesi bildgim is diye gittim.
Zerre anlamadigimm konular
Vatandaslik isleri yapan bi sirket.Genelde Bg gocmenlerine.
Herseyin yurtdisi olani kesiliyor.
Bizde yesilkart keserdik ama bunlar vergisi algiisi herseyini yapiyor.
10-15 kisi var ofiste calisan .
Ben bi ara ben gideyim mi dedim kiz kafam kazan oldu fjdjdj
Paso espresso iciyorm onun bile makinasi otomatik degisik.
Onun bile dilinden anlamiyorm dusunun
Alya cigerimi soldurana kadr gidip gelirim iste .
Yada sen git otur evinde ablacim diyene kadr insanlar cjfjjfjfj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?