- 21 Ağustos 2015
- 32.129
- 97.515
- 798
- 38
Ben de oyle dusunerek isi biraktim bugun djjdjdjdCanim esin evdeyken ev isini yapamaz mi? Sen kac parca olacaksin böyle?
Çok güzel anlatmışsın canım.işte bazen böyle ani tepkilerimiz olabiliyor.sabır kalmayabiliyor.keşke o sabır olsa da sonra kızdığıma pişman olmasamyedirenk79 Bu durumlarda önce çocuğun hayatında değişen bir durum var mı ona bakılır. Mesela benim kızım yemeğini bir yaşından beri kendi yiyor, kuzeni olunca bana yemek yedirin, ben kucağınıza alın demeye başladı. Öyle durumda dr istiyorsa yedir , kucağına al normal dedi. Sonra geçti kendiliğinden.
Böyle bir durum yoksa , ela ya öncedeb sen kendin yapıyordum şimdi niye benim yapmamı istedin tatlim diye sorup( yani çocuğa göre konuşmayı sen ayarlarsın) bir şey var mı öğrenilir. Belirgin sebep yoksa bir şeyi istediğinde ah canım annesinin kendisini giydirmesini istemiş bugün deyip öpüp sevip giydirip sen artık büyüdüğün için bazı sorumlulukların olması gerekiyor hem herkes kendi sorumluluğunı yapınca beraber geçirecek daha çok vaktimiz kalır, istersen bir sorumluluk tablosu yapalım deyip resimli bir liste yapılabilir, beraber hazırlayabilirsiniz( nete böyle kapakçıklı örnekler var yaptıkça o görevin kapağı kapatılıyor ya da yıldız yapışırma olabilir) tabi bunları yaparsan şunı yapabilirisn ya da şunu alırız gibi bir ödül yok. O liste sadece görevleri takip için.
Tabi kararlı olmak önemli ne kadar ağlasada kesinlikle dönmemek gerekiyor, sabırla onun yapmasını bekliceksin, bazen sabrımızı zorluyorlar ama
Bunlar tabi benim okuduklarımdan kendi uyarlamam , tavsiye niteliği taşımamaktadır
Sevgiler
Canım Alyoşum alıştı annesini evde görmeye. Ve artık sen olmayınca zorlanıyor.çünkü bu defa gün boyu çalışıyorsun. O da onu etkiliyor.hakkınızda hayırlısı olsun canım. Allsh güzel bir kapı açsın inşallah.Kızın içinSlm bacimlar
İkizler burcu baby yine yapti yapacagini
Ani bir kararla isten ciktim
Alya gece teroru yasiyor.Gece uyanip 4 lere kadar gitme diye agliyordu.Sabahlari ellerime sariliyordu gitme diye.
Hic yapmazdi bukadr.
Cocuktan onemli degil dedik bizde.
Hayirlisi artik.
Ortama alismistim buruldum biraz ama onemli olan kizim sonucta dedim yine
Bugünlerde aklımdan çalışmayı özlediğimi geçirir oldum. Ama tüm yük malesef biz kadınlarda oluyor. Öyle düşünüp boşver gerek yok diyorum :)Ben de oyle dusunerek isi biraktim bugun djjdjdjd
Benimkilerden hiç bahsetmeyeyim, resim çeksem içler acısı. Utanırım kesinlelli sen cam dedikce kendi camlarimla bakisiyorum oyle boyle pisler
İki haftamıSelamm kırk yilda bir geri uyudum arkadasim msj atti kahveye gelim mi diye musaitsen.
Bayadirda denklesemiyoruz ozlesmistik ya bnm isim oluyoya onun ertelemek istemedim dedim gel.
Yataklari topla ortaligi topla derken 2 de geldi.
5e kadar oturduk
O gidince hemen bi et sote yaptim pilav yaptim.
Kiza yayla corbasi yaptim.
Arkadasim ekler getirmis kesesine bereket aksam çaylada kalanı yerler.
Çay yanı yapmadım.
Yoruldum ancak oturdum.
Yarın biraz camlara girisim 2. Hafta cam silmedim rekor
Benim ruhum daralıyor camları kirli görünce
Camla ilgili travmam mı var acaba
Amin cnm.Alya sebeplerden en önemlisi.Ben girerken söylenmeyen gezici eleman olsun konusu varbide bana uymaz,ben çıkıp elimde çanta gezemem.Otomotivde bunu bekleyen olmaz zaten.Ilk kez görüyorum böyle beklenti otomotivde.Canım Alyoşum alıştı annesini evde görmeye. Ve artık sen olmayınca zorlanıyor.çünkü bu defa gün boyu çalışıyorsun. O da onu etkiliyor.hakkınızda hayırlısı olsun canım. Allsh güzel bir kapı açsın inşallah.Kızın için
Geçmiş olsun cnm.İyi geceler,
Bugün sabah 8 de uyandım.Ela da 9 da yani erken uyandı bugün.pazar günü sabahtan öksürük başladı yine.dün gece de burnu tıkalıydı.bu defa da nezle oldu.dün gece paça çorbası içmek istedi.gittik onun için.hem iyi gelir dedik. Bu yıl havadan hasta olmayan kalmıyor.
Bugün okula göndermedim.biraz yatakta oyalandık.sonra kalktım kahvaltı hazırladım.o uzandı biraz dinlen dedim.
Kahvaltı yaptık.Eve girişmesem olmazdı.Ablam gelmişti ee hafta sonuda girdi araya.ev toz fena.yerlerde gözüme batıyor kaç gündür.
Ee Ela da alerjik toz coşturuyor.Sıvadım kolları. Mecbur. Robota süpürüp sildirdim.tozu ben aldım. Çamaşır attım. Arada Elayla oynadık. Zaten iş sırasınca anneeee annneee. Tv izledi şarkıda dast etti biraz.
Sonra puzzle yaptık.Bale oyunu,anne bebek vs vs. Zaman nasıl yetsin.
Eskiden bazen temizlik için kadın çağırıyordum. O çok iyi oluyordu. Vakit daha çok ayırıyordum. Eşim pazar günü yine dedi. Camlar için çağır gelsin kadın. Ama fiyatlar çok fena. Tek tek yapmak istiyorum. Yapamazsam da mecbur çağırurım.
Akşamüstü balık temizledim. Elayla birlikte dizdik tavaya. Sonra salata yaptık birlikte. O yeşillikleri kurutmayı çok seviyor.eğlence oluyor eliyle döndürmek.
Odasının tozunu alırken de oyunumuz hedefe top atma oyunuydu :)
Yine de yeterli vakit ayırmadığımı düşündüm. Yarın iş yapmayacağım.
Şu yemek işi bayağı vakit alıyor.
Yemek yedik. Eşim 8 e doğru geldi. Yemek ye,toparla ocağı sildim.ocakta çok kötü olmuştu. Makinayı dizdim.
Saat 21:30 gibi oturdum. 1 saat sonra uyku vakti demeye başladum.aslında geç bile kaldı. Kalktıydı hazırlandıydık kitap okuduk resim yapıyor masaya oturup.yatağa geçti. Çeneye devam
Hiç uyku gelmezmi 9 da kalksa da aynı 11 de kalksa da aynı. Tam 00:00 civarı uyudu.yok anacım şaşmıyor artık uyku saati. Bir de ilaç içti.uyku gelmezmi ya.
Ben uykusuzum dün geceden. Kafam sersem,bir de yoruldum.
Sabahın 7 sinde de uyandıramamki. Ben artık o saatte uyansam gündüz sersem sersem dolaşırım.kendime gelemem
İlaçla uykusuzluğa dayanamıyorum
Bnm salon ve mutfak camlari (3cam+balkon kapi cami) rutinim artik biliyonuz her hafta siliyorumİki haftamı
lelli sen cam dedikce kendi camlarimla bakisiyorum oyle boyle pisler
Beybiii hayırlısı olsun kuzu bazen biz istiyoruZ ama böyle seyler olabiliyor hersey bizim istedigimiz gibi gitmiyorGünaydınlar
Yine 4 te annee diyerek uyandik((
o bezleri cok gordum ama almadim daha hangisinden daha memnunsun alayim .bi abla gelicek insallah daha baslayamadik ama umudum ondan yanacanım calisiyorsun yardimci alabilirsin
Ama hani ben halledim diyorsan gunde 1 cam ve lutfen israrla soyluyorum ilbays ya da silver bez alin
(Is birligi reklam degildir asdffg)
Sadece suyla sabunsuz sil gec ne toz kaliyo ne iz.
Cok kirliyle bi kabasini alin onden sonra dedigim bezle sil gec mis.
Ben mesela salon ve mutfakda hic kabasini almiyorum artik sadece cerceveleri baska bezle siliyorum cami silip geciyorum.
Sik sildigimden kirlenmiyor
Bende kolyemi kalınlaştırmak istiyorum incelerindendi benimkisi istediğim şuan 10 bini aşmış durumda şuan ertelemek durumundayım . Altın dahada fazla yükselmeden Al tabi kendine şık bir hediyeGünooo
Yatakdan kalktim koltuga devrildim
Kız dün uyumadı ve 21.00 gibi uyudu o uykuyla hala uyuyo as bayraklari as as
Devamını bekliyorum cok amin.
Hergün şöyleli uyusa gunduz uyumasada olur.
Dünden sadece pilav kaldi
Sulu köfte yapıcam
Kızın corbası var.
Kek pasta bisi yapmam lazim bugun
Ev temiz aslında dün epey toz aldim yerleri falan sildim.
Ama supurge mutlaka acarim o da rutin malum.
3 cami da elden gecirim kalan 3 cam mechul
Ayy kac gundur bilekliklere bakıyorum
Sevgililer günü hediyemi secicem galiba
Bir de zincirimi kalinlastiricam 4bin tl hesabimda birikti bakim bendekide 3.5 gr falan
7gr bisi alabilsem bana simdilik yeterdi
Bende orta yollu sade bir zincir alacagim 7gr fazla alamam belki 8gr ancak.Bende kolyemi kalınlaştırmak istiyorum incelerindendi benimkisi istediğim şuan 10 bini aşmış durumda şuan ertelemek durumundayım . Altın dahada fazla yükselmeden Al tabi kendine şık bir hediye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?