Küçük Düşün Büyük Olsun!

Çok güzel anlatmışsın canım.işte bazen böyle ani tepkilerimiz olabiliyor.sabır kalmayabiliyor.keşke o sabır olsa da sonra kızdığıma pişman olmasam
Kıyafet giyme konusunda artık büyüdüğünü bunu öğrenmesi gerektiğini zorlandığı yerde yardım isteyebileceğini uzun zamandır söylüyorum. Yemeği bile bazen hala ben hadi yemeğimizi yiyelim diyerek verdiğim oluyor.
Aman yemeğini yesin kaygısı tek sebep :)
Tabiki kemdi yediği kadar kendine bırakmak doğrusu, ama masadan kaç defa kalkıyor ve yemek yeme yerine o an konuşuyor sürekli.
Sonra da abur cubura sarıyor.
Kıyafetini de bu yıl kendisinin giymesini söylüyorum.sen giydir derken olay sen giydireceksine sonra da çığlık atarak ağlaysrak sen giydirecekdinee döndü. Tabi dediğin gibi eğlenceli hale getirmek daha güzel.
Uyku saatini düzene koymam şart.çünkü geç oluyor o zaman ben de yorgun oluyorum.hızlıca uyusun uzun sürmesin istiyorum. Ama bir saati buluyor.
Bugün yeniden konuştuk.Ama senin giydirmeni istiyordum dedi.ben de o zaman sen giydireceksiiiin diyerek bağırıp ağlayarak demek yerine anneciğim bugün senin giydirmeni istiyorum diyebilirsin dedim.
Söylediklerini de deneyeceğim canım.
İki gündür sakinleşti bakalım.
Dün o giyindi.bugün ben giydirdim.
Tuvalette de ısrarla gell demedi.öğrenecek zamanla.

Slm bacimlar
İkizler burcu baby yine yapti yapacagini
Ani bir kararla isten ciktim
Alya gece teroru yasiyor.Gece uyanip 4 lere kadar gitme diye agliyordu.Sabahlari ellerime sariliyordu gitme diye.
Hic yapmazdi bukadr.
Cocuktan onemli degil dedik bizde.
Hayirlisi artik.
Ortama alismistim buruldum biraz ama onemli olan kizim sonucta dedim yine

İyi geceler,
Bugün sabah 8 de uyandım.Ela da 9 da yani erken uyandı bugün.pazar günü sabahtan öksürük başladı yine.dün gece de burnu tıkalıydı.bu defa da nezle oldu.dün gece paça çorbası içmek istedi.gittik onun için.hem iyi gelir dedik. Bu yıl havadan hasta olmayan kalmıyor.
Bugün okula göndermedim.biraz yatakta oyalandık.sonra kalktım kahvaltı hazırladım.o uzandı biraz dinlen dedim.
Kahvaltı yaptık.Eve girişmesem olmazdı.Ablam gelmişti ee hafta sonuda girdi araya.ev toz fena.yerlerde gözüme batıyor kaç gündür.
Ee Ela da alerjik toz coşturuyor.Sıvadım kolları. Mecbur. Robota süpürüp sildirdim.tozu ben aldım. Çamaşır attım. Arada Elayla oynadık. Zaten iş sırasınca anneeee annneee. Tv izledi şarkıda dast etti biraz.
Sonra puzzle yaptık.Bale oyunu,anne bebek vs vs. Zaman nasıl yetsin.
Eskiden bazen temizlik için kadın çağırıyordum. O çok iyi oluyordu. Vakit daha çok ayırıyordum. Eşim pazar günü yine dedi. Camlar için çağır gelsin kadın. Ama fiyatlar çok fena. Tek tek yapmak istiyorum. Yapamazsam da mecbur çağırurım.
Akşamüstü balık temizledim. Elayla birlikte dizdik tavaya. Sonra salata yaptık birlikte. O yeşillikleri kurutmayı çok seviyor.eğlence oluyor eliyle döndürmek.
Odasının tozunu alırken de oyunumuz hedefe top atma oyunuydu :)
Yine de yeterli vakit ayırmadığımı düşündüm. Yarın iş yapmayacağım.
Şu yemek işi bayağı vakit alıyor.
Yemek yedik. Eşim 8 e doğru geldi. Yemek ye,toparla ocağı sildim.ocakta çok kötü olmuştu. Makinayı dizdim.
Saat 21:30 gibi oturdum. 1 saat sonra uyku vakti demeye başladum.aslında geç bile kaldı. Kalktıydı hazırlandıydık kitap okuduk resim yapıyor masaya oturup.yatağa geçti. Çeneye devam
Hiç uyku gelmezmi 9 da kalksa da aynı 11 de kalksa da aynı. Tam 00:00 civarı uyudu.yok anacım şaşmıyor artık uyku saati. Bir de ilaç içti.uyku gelmezmi ya.
Ben uykusuzum dün geceden. Kafam sersem,bir de yoruldum.
Sabahın 7 sinde de uyandıramamki. Ben artık o saatte uyansam gündüz sersem sersem dolaşırım.kendime gelemem
İlaçla uykusuzluğa dayanamıyorum

Canım Alyoşum alıştı annesini evde görmeye. Ve artık sen olmayınca zorlanıyor.çünkü bu defa gün boyu çalışıyorsun. O da onu etkiliyor.hakkınızda hayırlısı olsun canım. Allsh güzel bir kapı açsın inşallah.Kızın için

lelli sen cam dedikce kendi camlarimla bakisiyorum oyle boyle pisler
Benimkilerden hiç bahsetmeyeyim, resim çeksem içler acısı. Utanırım kesin
Yok anacım yok ben yapamıyorum. Birini yapsam biri kalıyor.
Bugün güya tatlı da yaparım diyordum.nerdeeee
Sen bir de çalışıyorsub, ikiz annesisin. Zor valla.camlarınla bakış tadını çıkar

İki haftamı

Amin cnm.Alya sebeplerden en önemlisi.Ben girerken söylenmeyen gezici eleman olsun konusu varbide bana uymaz,ben çıkıp elimde çanta gezemem.Otomotivde bunu bekleyen olmaz zaten.Ilk kez görüyorum böyle beklenti otomotivde.

Geçmiş olsun cnm.

lelli sen cam dedikce kendi camlarimla bakisiyorum oyle boyle pisler

canım calisiyorsun yardimci alabilirsin
Ama hani ben halledim diyorsan gunde 1 cam ve lutfen israrla soyluyorum ilbays ya da silver bez alin
(Is birligi reklam degildir asdffg)
Sadece suyla sabunsuz sil gec ne toz kaliyo ne iz.
Cok kirliyle bi kabasini alin onden sonra dedigim bezle sil gec mis.
Ben mesela salon ve mutfakda hic kabasini almiyorum artik sadece cerceveleri baska bezle siliyorum cami silip geciyorum.
Sik sildigimden kirlenmiyor

Günooo
Yatakdan kalktim koltuga devrildim
Kız dün uyumadı ve 21.00 gibi uyudu o uykuyla hala uyuyo as bayraklari as as
Devamını bekliyorum cok amin.
Hergün şöyleli uyusa gunduz uyumasada olur.

Dünden sadece pilav kaldi
Sulu köfte yapıcam
Kızın corbası var.
Kek pasta bisi yapmam lazim bugun
Ev temiz aslında dün epey toz aldim yerleri falan sildim.
Ama supurge mutlaka acarim o da rutin malum.
3 cami da elden gecirim kalan 3 cam mechul

Ayy kac gundur bilekliklere bakıyorum
Sevgililer günü hediyemi secicem galiba
Bir de zincirimi kalinlastiricam 4bin tl hesabimda birikti bakim bendekide 3.5 gr falan
7gr bisi alabilsem bana simdilik yeterdi

o bezleri cok gordum ama almadim daha hangisinden daha memnunsun alayim .bi abla gelicek insallah daha baslayamadik ama umudum ondan yana

Selam kızlar

Oğlum hasta bir düzelemedik bu aralar üstümüzfe kara bulutlar dolanıyor yahu
Gece öksürükten uyuyamadı yine bugün gün içinde gözlemliycem düzelme olmazsa hastane yolları gözükür bize direndim ama olmuycak gibi bakalım hayırlısı ..

Altın takipteyim bu ara bankadakini bozdurup bilezik yapmaya karar verdim sonunda umarım karlı bir yatırım olur 2023 için şu bilezik hoşuma gidiyor bundan düşünüyorum inşallah

Eklentiler

• 4B94B253-5C48-49EE-80DB-BDD1EEF54109.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 57
Bende kolyemi kalınlaştırmak istiyorum incelerindendi benimkisi istediğim şuan 10 bini aşmış durumda şuan ertelemek durumundayım . Altın dahada fazla yükselmeden Al tabi kendine şık bir hediye

Size bi anı anlatayım sinir olmuştum
artık elti kıskançlığımıdır nedir anlamadım yani yaptığı…

Eltimlerdeyiz bi gün eltimin kız kardeşide orda falan .. kolyemi falan takıp giderim öyle misafirliğie giderken ben özenirim haliyle Süslüyümdür .. neyse oturuyoruz kızlarla o an oğlum kolyemi tutup çekti kopardı eltimin kardeşi dediki kolyende gözüm kalmıştı abla nazar ettim dedi ordan eltim lafa atladı kolye ince kopması normal dedi yani şu zincirlerin 2 cm olanı bendeki ip gibi ince olandanda değil yani .. düğünde takılandı işte zaten değiştirme düşüncem senelerdir vardı eşime sürekli diyordum öyle olunca daha bi sinir oldum neyin kıskaçlığındasın yani patavatsız insanlara uyuz oluyorum . Hiç birşey demedim o an ama sogudum kızdan yani ilk kez senin evine gelmişim eltin olarak neyin kıskançlığı bu anlamadım

Bende kolyemi kalınlaştırmak istiyorum incelerindendi benimkisi istediğim şuan 10 bini aşmış durumda şuan ertelemek durumundayım . Altın dahada fazla yükselmeden Al tabi kendine şık bir hediye
Bende orta yollu sade bir zincir alacagim 7gr fazla alamam belki 8gr ancak.
Malesef gün gectikce hic alamıcam bu artışla.
Bilekliklerde cok hevesim var.
Diyorum senede 1 tane alsam bari
Nazar boncuklu bi de arpa zincir olandan istiyorum.
insan istiyo be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…