Küçük Düşün Büyük Olsun!

Rica ederim afiyet olsun
acma tarifi tam tutuyor
Ayni hamurla hashaslıda yapıyorum o da guzel oluyor
Açma hamurun diğer telefonumda kayıtlıydı. Tarifi yeniden gönderirmisin.
Bütün herşey silindi telefon numaraları da dahil. Çünkü yedekleme de yapamıyordum so. Zamanlarda

Şuan iyiyiz çok şükür eskiye göre düzeldi dediğniz gibi yapıyordum bende ekstra olarak soguk hava kompreksi uyguladım daha iyi olucak çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için canım

Canım hala cok sıkkın kursla konustugumuzda kapanma yok ogretmenlerle maaslar konusunda anlasamiyoruz ayin 30unda devam edicez diyorlar (yariyil tatilinin 1 haftasi tatil 2.hafta devamdı)
Biz inanmıyoruz bi arkadasin ogluyla ayni sinifta benim oglan o da bizi oyalıyor bunlar bosaltip kacacaklar diyor.
Ayy elim ise bile gitmedi bugun heryer heryerde hic keyfim yok.
Kafam zonk.
Baska bir dershaneyle konustum 10bin istiyor 1 donem icin.
Oglan ben evde çalışırım diyor ki kız asla izin vermez.
Babası olmaz aciga gecicen takviye lazım diyor.
Niye bizi buldu ya
Toplasan 3-5 kuruma denk gelecek olay geldi bizi buldu koca memleketde
Oglanin okul ortalamasi bile yukselmisti bize cok artısı olmustu.
Nasipden öte köy yok vardır bir hayır demek istiyorum
Rabbim yardımcımız olsun emeklerimizi zayi etmesin.

Başka okula geçen öğretmenler varsa oraya gönddrseniz canım. Başarısı arttıysa öğretmenlerin emeği çok.

İyi sabahlar diyeyim :)
Bugün ilk karne günümüzdü. Ayrı bir heyecandı.
Dönüşte Ela bizim sitede oturan sınıf arkadaşı için bize gelsinler anne dedi.
Dedim gelin çıktık bize. Onlar oynadı biz kahve içtik.tatil planının ilkini uygulamış olduk
Öğretmeni karnede herkese farklı görüş ve yorumları yazmış. Arkadaşla karşılaştırdık :)
Bazen klasik aynı şey yazılıyor ya.
Ela için yaşının üstünde bir olgunluk ve kurallara uyum sergilediğini, tüm gelişim alanlarında yaşıtlarının üzerinde bir performans sergilediğini belirtmiş.
Babası Elaya karne hediyesi mikrofon almış ( çok istiyordu ) kafam şişti :)
Zaten çene vardı iki katına çıktı

Off ya kotu olmus.
Hayirli kapilar acsin Rabbim kuzum

Gunaydinlar
Pazrtesi baska yerde persembe baska yerde calistigimdan bu sacma hafta bitsin istiyorm artik fkjfjfjf
İsyeri yogun,aksmdan yemegi yapiyirm Allahtan iki gundur yemek derdim yok.
Dun koci kizi anneme kitledi.Cumaya doye cikti,arkadasila bulusmus
Adam da hakli 1 aydir bunaldi,belinde bebeyle geziyo heryere.
Dedim iyi yapmissin.
Anamlar da koye gitcekyti.17.00 de aramis kociyi artik,gelcen mi diye
İzmir kofte vardi ,kiz cantik istemis ona da cantik almis koci.Oyle yedik.
Kizi sali yikadim aksm uyuya kaldi banyo yaptiramadim bugun yaptirmam lazim.
Patlican oturtma yaptm aksam icin yeter.
Oyle yani bende durumlar .
Cikis yapilan yerden maas 5nde yatck.
Onla biraz altin almak istiyorm.
Burda da masrafim yok yol yemek karsilaniyo.
Kociye dedim yemek evden gotursem oyle goturenler var,basima pinti oldun.Ye duzgun canin ne istiyosa,kurudun kaldin iyice diyo
49.5 kiloya dusmusum o isi cozmemm lazim

Hakkında hayırlısı canım umarim kapanmaz yarım dönemi var zaten bir daha kurs bulmak uğraşmak zorunda kalmazsınız

Makbul de 50 tl alırsan ceviz lelli
Çok üzüldüm ya inş düzelir bunlar 15 tatilde kapayıp kaçmasın

Baby ben tekrar aynı yere girdin sanıyordum.yeni iş yerimi burası. Hayırlı olsun canım işin

İyi geceler,
Elayı uyuturken uykuya kalmışız ikimizde.
Zaten bu ara bendeki uyku fena. Uyuyunca zor ayılıyorum. Çünkü çok geç uyuyorum. Uyuturken uyumam pek yoktu bu ara.
Bugün eşim arkadaşın eşiyle evde iki saat ney çalıp takıldılar. Kızlar da oynadı.
Ben de çıktım gezdim biraz. Pazara uğradım.
Pazar da pahalıydı bu hafta.
Tek ucuz olan hamsiydi. Kilosu 10 tl ye aldım.kış günü en sevdiklerimizden. Ela da balık çok seviyor. İyi oluyor.
Eve geldim, arkadaşım eşiyle kızı gittiler. Eşim bulaşık makinasını boşalttı.Ela odasını topladı ( oda toplarken ağlamak ne, bu ara sulu gözlü oldu. Yardım edin diye ağlıyor :)
Ben de salata çeşitleri yapayım dedim. Balığın yanına seviyorum. Eşim balık temizledi.maç izleyecekmiş. Balığı Elayla biz tavaya dizdik. Çok sever. Hamsi tava yaparken dizmeyi.
Ben pişirdim. Sonra eşim helva yaptı.
Öyle bu günde bitti.

Sagolun kizlar kafam aşırı karışık l bunalimlardayim. Annem ve arkadaş harici kimseyede anlatmadim.
Sey fark ettim eskiden olsa anlatmak isterdim hani paylasmak sıkıntımı yada mutlulugumu okadar bunaldim ki anlatmaya taakatim bile yok kimseye artık hic bisi.

Oglana ayakkabı icin avm gittik 2 ayakkabi arasinda kaldi biri 3.250tl digeri 1.500tl
Ikiside adidas uygun olan icine sindi dedim parasini düşünme hangisini begendiysen o olsun.
1 tanede üniye baslarken alırız (pozitif konusucam bundan sonra sanki hep nolcak nolcak diye diye çektim kötü enerjiyi)
Zaten detaylı alışveriş yapıcaz.
Baba kız da oyun alanindaydi.
Yemek yerinde buluştuk yemek yedik geldik.
Kız arabada uyudu
Bi ablam, burda bi ablaya gelcekmis bana dedi gel senide görelim oraya gittim 8 gibi 11e kadar oturdum iyi geldi az kafam dağıldı.
Tabi kız 10 da uyanmıs ben bu saatde buradaysam bizde parti vardir.
Eşim uyudu ve kız kalk oyun oynayalım diye diye uyumamaya direniyor hala

Canımın sıkıntısına bende bisiler aldim trendyoldan.
Oglana yine 2 set de kitap aldim
400tl onlara gitti.

Bugun hic bisi yapmadım evde yarın ×2 olarak dönecek bana ev işleri birikip.
Yoruldum.

Bugun evdeyiz zibilyon tane is var.
Nerden baslicam bilmiyorum
Kızda zorluyor karpuz istiyorum diye agladi 2 saat
Esim bulursam alim dedi bakacak aiyy cildirmalik
Büyüdükçe duzelmiceklermiydi ya bunlar benim ki iyice kayışı kopardı bende sabır denen bisi kalmadı.
Karpuz istiyorum diyede 2 saat aglamazsın.
Gidip alalım bekle diyoruz onada ikna olmuyor hemen istiyorum diyor şimdi
Ayyy lütfen ya şu bölümleri çabuk geçelim.

Kardesim balık tutmuş aksama yemek derdim yok şükür.
O da baya ticarete döktü gece gidiyor haftasonlari
10 kiloya yakin tutmuş.
Biraz eve ve bize ayirmis gerisini satmış 1000tl.
Balıkçılagamı baslasak napsak.
Bi tekne alalım diyoruz hem gezeriz hem ticaret
Haftada 2 gün öyle balik tutsam temiz 8 bin
Ticaret kafam yine hımhızlıcalisiyor.
O her hafta gidiyor gecen haftada 800tl satmıştı
Olta balığı ya iri iri.

Esim zam aldi, diger aracda zam aldı
Bileklik begendim gosterdim sabah hatta bileklikler diyim
Tamam dedi du bakalım.
9 taksit yapiyolar

Sabah seyi konusuyoruz haziranda arabanin taksitinin 1. Senesi doluyor vayy be
Kaliyor 1 sene
Nasil odicez falan derken odeniyor cok şükür

İyi geceler,
Bu sabah Elayı uyanınca banyoya soktum. Planımız teyzeye gitmekti. İki gün daha banyo yaptırmadan olmaz dedim.
Kahvaltıyı dışarda yapalımmı dedi eşim. Boşver simit al gel dedim. Biraz simit için gitmesemmi falan Ela simit istiyorum deyince dayanamadı gitti.
Kahvaltı yaptık takıldık biraz evde. Evi toparladım. Hazırlandım. Saat 4 gibi çıktık evden. Öğretmen mimar sinanı anlatmıştı ve ara tatilde onun eserleri olan bir yere götürebilirsşniz dedi. Ondan önce Ela söyledi de anlMamıştım. Anne bir insan varya bir insan deyip duruyordu ören yeri de demeye çalışıyor.tam diyemiyorda :) Onu nerden duymuş bilmiyorum.
Bu tarafa gelmişken süleymaniye camiine götüreyim istedim. Yol boyunca önce oraya gidelim dedi. Eşime teyze demiş kalabalık olur. Ben de dedim o zaman yarın ben görürürüm. Neyse eşim götürmek istedi sanırım. Gittik. Teyzeye de söyle dedi söyledim gelmek istemedi. İşte sen gelmek isterseniz diye sordun ya ondan gelmek istememiştir dedi. Ben de yalvaracak değilim. Gelmek istiyorlarsa teklif ettim gelirlerdi dedim.
Gittik gezdik biraz da anlattık Elaya.
Çıkışta kartpostal aldı. Öğretmenine verecekmiş. :) teyzeye de alalım dedi eşim ona da aldık.
Teyzeye geldik. Teyze soruyor kaç gün kalacaksınız Ela diyor 1 gün. Çünkü ben arkadaşlarımı çağıracağım
Elaya dayı karne parası vermiş mutfakta. Adam öyle milletin içinde gözüne sokar gibi vermiyor hiç.bize gelince de odasına bırakır sessizce.
Bir baktım teyze eşime anlatıyor işte dayın para vermiş de.Ela geldi bana para verdi dedi falan. Odada değildim ben. Ama Ela bana getirdi öyle dedi verdi parayı bana çantama koydum dedim. Eşim teyzesinin bu huyuna kızıyor. Bir hesap ödese onu da gelip bana söyler dayın ödedi diye. Dayısıyla eşimin arasındaki konu beni ilgilendirmez.
Bir de Elayı uyku için odaya geçirdim kapıyı kapattımki biran önce uyusun diye. Bir geldi Elanın kuzusunu getirdi çıktı kapattı kapıyı sonra geldi işte teyzeye öpücük yokmu dedi.
Bebekliğinden bu yana nedir bu çocuğu ben uyutacakken uykusunu dağıtmaya çalışmak anlam veremiyorum.
Neyse yarın öğleden sonra çıkar eminönüne de gider biraz gezerim. Eşim iş çıkışında da görüşür gideriz eve. Bir gün daha kalasım yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…