- 27 Şubat 2013
- 14.802
- 42.309
- 798
Açma hamurun diğer telefonumda kayıtlıydı. Tarifi yeniden gönderirmisin.Rica ederim afiyet olsun
acma tarifi tam tutuyor
Ayni hamurla hashaslıda yapıyorum o da guzel oluyor
Ben sabırlıyım da işte bazen tutuyor o da işte etken şeylerden olabilir.Ben kendime cok sabırlar diliyorumm.
Cunku sabırlı biri diilim benim buralarima falan cabuk geliyor.
Bu süreçleri aklı melekelerimi koruyarak atlatmam temennisiyle
Şuan iyiyiz çok şükürGeçmiş olsun canım, gece öksürüğü için ventolin cortair hava veriyorum iyi geliyor.alerji ilacı deloday da uyku öncesinde etkili oluyor. Ben uyumadan önce ya da yoğun öksürüğü olursa camı açıp odayı havalandırıyorum. Uyku arası su içiriyorum. Bazen de yastığını yükseltiyorum. Evde nemlendirici cihaz kullanıyorum.
Bu yıl yoğun bir öksürük var çocuklarda. Bu da covitti pandemiydi maskeydi dezenfekteydi.çocukların ciğerleri çöktü. Ve bağışıklık sistemleri zayıfladı.
Başka okula geçen öğretmenler varsa oraya gönddrseniz canım. Başarısı arttıysa öğretmenlerin emeği çok.Canım hala cok sıkkın kursla konustugumuzda kapanma yok ogretmenlerle maaslar konusunda anlasamiyoruz ayin 30unda devam edicez diyorlar (yariyil tatilinin 1 haftasi tatil 2.hafta devamdı)
Biz inanmıyoruz bi arkadasin ogluyla ayni sinifta benim oglan o da bizi oyalıyor bunlar bosaltip kacacaklar diyor.
Ayy elim ise bile gitmedi bugun heryer heryerde hic keyfim yok.
Kafam zonk.
Baska bir dershaneyle konustum 10bin istiyor 1 donem icin.
Oglan ben evde çalışırım diyor ki kız asla izin vermez.
Babası olmaz aciga gecicen takviye lazım diyor.
Niye bizi buldu ya
Toplasan 3-5 kuruma denk gelecek olay geldi bizi buldu koca memleketde
Oglanin okul ortalamasi bile yukselmisti bize cok artısı olmustu.
Nasipden öte köy yok vardır bir hayır demek istiyorum
Rabbim yardımcımız olsun emeklerimizi zayi etmesin.
Off ya kotu olmus.Ayy aşırı moralim bozuk resmen başım tuttu.
Oğlanın kurs kaPanıyormuş adam batmış 2 aydir ogretmenlerin maaşını vermiyormuş
Ögretmenler derse girmemiş falan ayyy vallahi ne stresler yaşıyoruz zaten hep mi bizi buluyo diye isyanda etmek istemiyorum ama çok yoruldum.
Siz biliyosunuz kurs bakarken esimle cok zitlastik benim istedigim yakın yeri istemedi.
Gitti oraya yazdırdı.
Icime doguyo işte bisiler oluyo oraya en başta ısınamamistım.
Parayida odedik nolcak napicaz
Henüz gidip görüşemedik şok etkisi oldu.
Paranin alsak yarısını diyelim 2.donem nereyi bulupda yazdirim cocugun alışması vs ayyy yeminle icim fena oluyo.
Şurda kalmış 5 ay olacak işmi ya.
Allahım yardım et bi kapı aç diye dua ediyorum.
Çocuk stres oldu dolanıp duruyor.
Cocugun biri calisiyormus isten cikip derse giriyormus kursun parasinida kendi calistigiyla ödemiş.
Oglum onada çok uzuldu bende üzüldüm ay benn hepsine üzülüyorum saka mı ya bu oyun mu?
Cocukları nasıl böyle tiiiiye alıyorlar
Su çocukların vebali boyunlarına olsun insAllah.
Haftasonu gidip görüşecez.
Esim arkadaşını aradi o aracı olmustu detayları bi ogren direk arayip kavga etmek istemiyorum dedi.
Olayin detayı ne nedir diye.
Ben artık stres stres kaldıramıyorum cidden.
Hakkında hayırlısı canım umarim kapanmaz yarım dönemi var zaten bir daha kurs bulmak uğraşmak zorunda kalmazsınızAyy aşırı moralim bozuk resmen başım tuttu.
Ögretmenler derse girmemiş falan ayyy vallahi ne stresler yaşıyoruz zaten hep mi bizi buluyo diye isyanda etmek istemiyorum ama çok yoruldum.
Siz biliyosunuz kurs bakarken esimle cok zitlastik benim istedigim yakın yeri istemedi.
Gitti oraya yazdırdı.
Paranin alsak yarısını diyelim 2.donem nereyi bulupda yazdirim cocugun alışması vs ayyy yeminle icim fena oluyo.
Cocugun biri calisiyormus isten cikip derse giriyormus kursun parasinida kendi calistigiyla ödemiş.
Oglum onada çok uzuldu bende üzüldüm ay benn hepsine üzülüyorum saka mı ya bu oyun mu?
Esim arkadaşını aradi o aracı olmustu detayları bi ogren direk arayip kavga etmek istemiyorum dedi.
Makbul de 50 tl alırsan ceviz lelliKurabiyeyide bitirdiler aksam özellikle kız sevmisti gidip gelip yiyordu yaparim belki az kurabiye.
Annemler hazir almis vermisti 1 tabak o süründü günlerdir masada benim yaptigim ertesi gune bitti.
Sevmiyorlar hazır arkadaş yemiyolar begenmiyorlar.
Ben müko yapamiyorum elbette ama ev seysilerini daha cok seviyor benimkiler.
Hele tahinli cevizli yapiyorum ondan yapsam o gün biter
Tahin bitmis ceviz var
Tahin alirim ceviz olmaz
Ikisini denklestirip yapimde yesinler.
Çok üzüldüm ya inş düzelir bunlar 15 tatilde kapayıp kaçmasınAyy aşırı moralim bozuk resmen başım tuttu.
Gitti oraya yazdırdı.
Baby ben tekrar aynı yere girdin sanıyordum.yeni iş yerimi burası. Hayırlı olsun canım işinGunaydinlar
Pazrtesi baska yerde persembe baska yerde calistigimdan bu sacma hafta bitsin istiyorm artik fkjfjfjf
İsyeri yogun,aksmdan yemegi yapiyirm Allahtan iki gundur yemek derdim yok.
Dun koci kizi anneme kitledi.Cumaya doye cikti,arkadasila bulusmus
Adam da hakli 1 aydir bunaldi,belinde bebeyle geziyo heryere.
Dedim iyi yapmissin.
Anamlar da koye gitcekyti.17.00 de aramis kociyi artik,gelcen mi diye
İzmir kofte vardi ,kiz cantik istemis ona da cantik almis koci.Oyle yedik.
Kizi sali yikadim aksm uyuya kaldi banyo yaptiramadim bugun yaptirmam lazim.
Patlican oturtma yaptm aksam icin yeter.
Oyle yani bende durumlar .
Cikis yapilan yerden maas 5nde yatck.
Onla biraz altin almak istiyorm.
Burda da masrafim yok yol yemek karsilaniyo.
Kociye dedim yemek evden gotursem oyle goturenler var,basima pinti oldun.Ye duzgun canin ne istiyosa,kurudun kaldin iyice diyo
49.5 kiloya dusmusum o isi cozmemm lazim
Yok kiz yeni.Ayni yere gitmem bidaha.Baby ben tekrar aynı yere girdin sanıyordum.yeni iş yerimi burası. Hayırlı olsun canım işin
baby ben olaylari hic anlamadim ama hayirlisi hakkinda insallah diyorumYok kiz yeni.Ayni yere gitmem bidaha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?