Küçük Düşün Büyük Olsun!

Divan, inci, Pelit işinize bakın karşimm asdfghjj

Pesinede un kurabiyesi yaptim.
3 cam bitti.
Evi supurdüm kaldı suluköfte.

Oğlan evde sanki yaşıtlar gibi kavga ediyolar.
Zaten kız ben abimle kavga edicem diye kosuyo abisinin odasına
O odasina istemiyor kız orda oynicam diye agliyor
Cildirmalı günler şu dönemi akıl sağlığımı kaybetmeden atlatırsam tamamım.
Ya sabır.

ablam senin kizlar kac yasinda
Canım benim kızlar yetişkin, canının tadlı istemesi de malum sebep. Kıyamıyorum evde tatlı olsa da o canının sevdiğini yemek istiyor.
Babym hayırlısı olsun. Alya mutlu, huzurlu olsun çaresi bulunur.
Oyyyy oyyy ellerine sağlık lellim enfesto görünüyor. Afiyet şifa olsun.

Gratisede ciktim geldim hemencik bugun enerjime sağlık
Siparisim vardi magzaya istemistim onu aldim
Donuste 10dk arkadasa girdim ciktim kizi hastanede yatiyo telf. Kıza bırakmış ulasamamistim 2 gündür.
Ondan haber aldım dedim bisi istiyosaniz alo diyin.
Son enerjilerimle sulu köfteyi yapmayi ümit ediyorum (kıyma cozulmedi onu bekliyorum)
Bir de kızım uyursa uzerine kahve icerim ama.

Beybiii hayırlısı olsun kuzu bazen biz istiyoruZ ama böyle seyler olabiliyor hersey bizim istedigimiz gibi gitmiyor
Umarım krese falan basladiginda hersey daha rayina oturur
ÇOK ZOR ya üç beş gün anneme bırakıyorum gözüm arkada kalıyor eşimle kararlaştırdı evde yapıcam yetemiyorum ev işi kalıyor ödev ve sorumluluklar
Bence bir süre işe girme eğer maddi anlamda sıkışık değilsen lelli eşimle bile düşünüyorum habire söylemi yapsam böylemi arada kalıyorum al git gel o kadar zor ki
İşçi. Koysak gelen gideni aratıyor
Hep erkek insan çekiniyor orada bu yüzden de istemiyorum gitmek
Bende kendi işyeri iz olmasa eşim gideceğim yok soğudum ama mecburum. Da

Geçmiş olsun canım, gece öksürüğü için ventolin cortair hava veriyorum iyi geliyor.alerji ilacı deloday da uyku öncesinde etkili oluyor. Ben uyumadan önce ya da yoğun öksürüğü olursa camı açıp odayı havalandırıyorum. Uyku arası su içiriyorum. Bazen de yastığını yükseltiyorum. Evde nemlendirici cihaz kullanıyorum.
Bu yıl yoğun bir öksürük var çocuklarda. Bu da covitti pandemiydi maskeydi dezenfekteydi.çocukların ciğerleri çöktü. Ve bağışıklık sistemleri zayıfladı.

Desene kardeş kapışması başlamış kolay gelsin
Hiç yabancı gelmedi. Benim yeğenim de kardeşiyle arasında yaş farkı var bir uzlaşamadılar. Çok istedi kardeşim olsun olsun. Daha doğduğu ilk günler evin kapısının dibine koyuyordu.
Şimdi de illa birbirlerini didikliyorlar :)
Allah yine de ayırmasın ama annelere sabır diliyorum

İyi geceler kızlar
Saat 3 olmadıysa vaktim vardır
Kız saat 10 da uyandı 23 de uyudu.
Bizde eşimle filme devam. İyi takıldık yargı dizisine.eşim diyor başıma sardın filmi.ne yapayım hep güzel film dediler :)
Sabah kahvaltı sonrası evde işlerimi hallettim.
Saat 14;30 da parka çıktık. Zaten okul zamanı kimse yok. Ela çok istemişti.
Evde durmak istemiyorum diyor. Ya okul ya gezmek. Yay burcu değil de ne bu.
Tutturmuş Eminönüne gidelim
İlerde yurtdışına da açılır kesin.
Diyorum kızım uzak. Tatilde gideriz. Yok illa gidelim.
Parktan sonra kafamız esti.bindik metrobüse Avcılara gittik. Araba kullansam sanırım kimse tutamaz.
Gezerken Elanın sınıf arkadaşına toka aldık. Bana diyor anne lütfen sen karışma benim arkadaşım beğendiğim hediyeyi alayım :)
Elaya da bileklik aldık. Gezerken simit meyve suyu istedi aldım.o vazgeçilmezi.
Sonra muz aldım. Eski evin o tarafa gittim. Yufka ekmek almaya. Elaya gösterdim eski evimizi. Tam o arada üst kattan komşu seslendi. Gelin kahve içelim dedi.senin kızınmı dedi.ilk defa görüyor. Sağol geç oldu dedim. Zaten o zaman çalışıyordum. Hiç kimseyle komşuculuk yapmazdım.
Oradaki kasaba uğradım sucuk aldım.
Oturduk biryerde dürüm yedim. Ela yemedi. Zaten hiç dürüm yemiş değil.
Sonra eşim gelecekti onu bekledik bu tarafta. O ara yürüyüş ormanına girdik. Kuşlara gidelim deyip durdu.
Ya hala da gezmeye yer arıyor.
Bugünü de böyle geçirdik. Mutlu oldu mutlu oldum.
Bugünlerde kıyafet giyerken anneciğim senin giydirmeni istiyorum. sabah akşam bu şekil.

Beybiii hayırlısı olsun kuzu bazen biz istiyoruZ ama böyle seyler olabiliyor hersey bizim istedigimiz gibi gitmiyor
Umarım krese falan basladiginda hersey daha rayina oturur
Saolaın kzum.Aminnn
Vallahi Allahbeterinden korusun ama 3 aydır alt ust oldu hayatim.Yoruldum valla

Selamm
Simdi hesabimda 4000tl var
Bendede 1000tl var
Etti 5bin şu 3 gr zincirimi bunlarla kalinlastirim diyorum.
Esimede dedim bileklik begendim sevgililer günü hediyesi alicam kendime al napalım dedi
Bilekligide ona kitlicem.
Bir bileklikde kendim biriktirip alicam.
Bunlar bozdururken cok bisi etmiyor 14ayar ama söyle tabi bozdurmalık degil takmalık aliyorum.
Bir de tutupda 10 sene sonra bozarsan elbette ederi oluyor
Al sat icin zaten kimse altın tercih etmesin hep diyorum.
Altın al unut yatırımdır.

Bu sene ancak altın adina bunlari yaparım ben .
Arabanin taksiti bitmeden biz birikim yapamayiz.
Sadece esim emekliligini verirse o parayla benim altin bocumu odeyecek yavastan.

Bu senede bende birikim böyleli bacımlar
Kenara bisi atamam ama araba 1.250.000 olmus altinin artisindaki zarari, kredinin kredinin falan bile dusunce 300bin kafadan kardayiz.
Buna şükür o da bir yatırım.
Küçük küçük oluyor bişiler bakalım.
Altinda okadar kar edemezdik bukadar sürede

Selammm herkese,
Sabaha doğru yine öksürüğü tuttu. Yatarken bakmıştım.burnu tıkalı değildi.öksürük yoktu.tabi öyle olunca hava vermedim. Eşim de dedi gerek yok.
Saat 7 gibi uykum kaçtı öksürüyordu.baktım burnu da tıkalı.soğan kestim koydum. Ev lahmacuncu gibi
Eşim de kalkmış söyleniyor. İşte dışarı çıktınızda ondan oldu da. İlla bir laf edecek.Yahu açık havanın ne zararı olabilir. Sanki avm ye girdik. Bir kere bile öksürmedi dün dışarda. Hep açık havadaydık.hava güneşliydi. Bebekken bile her gün dışarı çıkmalı diyor doktorlar.
Akşam geç saate kadar abur cubur yiyor. Uyku öncesinde yeyip yatıyor. Dün çayın yanına birşey koymadım. Benim koci arandı bişeyler bu defa tabiki Ela da istedi.
Uyuyana kadar çikolata bisküvi kuruyemiş galeta ekmeği yedi de yedi. Tabi bu da astımı tetikliyor gece.
Sabah söylenerek evden çıktı. Tabi Ela da uyanmıştı. Oyun oynadık biraz. Tabi uyku akıyor gözümden. Çünkü akşam da saat 2 ye kadar film izledik. Geç yatıyor sonra uykusuz kaldım oluyor
Mesaj yazdım. Bugün kızla vakit geçireceğim oyun etkinlik gün boyu. Ayrıca iş yapmayacağım yemek de dahil dedim
Ohh valla hem kızı oyalayayım zaten evde zor tutuyorum. Okul diye ağlanıyor.artık ben de eskisi gibi değilim. Yetişemiyorum.
O da evde yaptığımızdan okul kadar keyif almıyor.
Sabah 10:30 da uyuduk tekrar. 12:30 da uyandım o da 13:00 de kalktı. Etkinlik yaptı.kahvslto hazırladım. Topladım.çamaşır attım mecbur.
Şimdi biraz çizgi film izlemek istedi.dinlenmeye çekildim.
Şimdiden tatilde hangi arkadaşını çağırsa planı yapıyor. :)
Eşim beyler de eve dyson süpürge alacağım sıfır toz demiş. Ben de mobilyaların tozunumu alıyor sanki dedim. Sürekli toz alıyorum mecbur. Odaya da kilim tarzı halı sereceğim.
Keşke toz alıcı robotta çıkartsalar.

Oglana hurharca kitap aliyorum
Bkm den 4 kitap 358tl aldim 3 gun once
2 set daha istedi 145tl.
Link atiyor bana ancak.
Bu cocuguda bir servis arabasi plaka alsak da direk is hayatinami atilsa naapsa
Ise baslayacagindan daha cok alacagi kesin
Kafamda surekli ticaret dolanıyor.
sonra calistikca biriktirir 1 tane alir yürür gider ordan.
Alicam okuldan bu cocuu ben

Bnm teyze kizlari okudu 2side calismiyor
Valla onlara harcanan parayi faize atsaydi enistem simdi faizini yese o kizlar yeterdi onlara.
Böyle emek verilince bide uzerine para harcaninca calismiyolar ya cok uyuz bir durum.
Cok varlikli insanla evlenirsin ya da maddi ihtiyacin yoktur anlarimda okadar okuyup babamdan harclik almak benim zoruma giderdi.
Evlenince hadi cocuk vardir sorumluluk artar vs calismayabilir insan ama bekarken bana hep tuhaf geliyor.

Bu gün günüm vardı gittim, ara verdik herkes çocuğuyla vakit geçirsin diye. Güzel oluyor sohbet-çay-kahve yedik içtik. Eve gelmeden eşim hesabıma para atmış çektim biriktirdiğim para da yanımda idi kuyumcuya gittim ata altın aldım 8000 tl Ocak ayı birikimim tamamdır. Tavuk filetolu patatesli bezelyeli yemek yaptım pirinç pilavı da pişiyor yanına ayran yaparım tamamdır. Evde tesisatçı var lavabonun musluğu değişecek ebeveyn banyosunun duşlugu ve mutfak lavabosunun altı silikonlanacak ne kadar gider bilmiyorum ama tesisatçı evden eksik olmuyor. Eve gelirken bime ugradım dost laktozsuz süt 17.5 tl alıyordum 21 tl olmuş. Diğer alıcaklarımı da yarın alıcam listesiz gittim acil süt lazımdı aldım çıktım.

Çocuğun alerjisi var neden veriyor?Alınanı atarım valla.Ne akla hizmet veriyorsun derim.Bu konuda netim.

Bereketliolsun abla

Bereketli olsun masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…