Canım benim kızlar yetişkin, canının tadlı istemesi de malum sebep. Kıyamıyorum evde tatlı olsa da o canının sevdiğini yemek istiyor.ablam senin kizlar kac yasinda
Babym hayırlısı olsun. Alya mutlu, huzurlu olsun çaresi bulunur.Slm bacimlar
İkizler burcu baby yine yapti yapacagini
Ani bir kararla isten ciktim
Alya gece teroru yasiyor.Gece uyanip 4 lere kadar gitme diye agliyordu.Sabahlari ellerime sariliyordu gitme diye.
Hic yapmazdi bukadr.
Cocuktan onemli degil dedik bizde.
Hayirlisi artik.
Ortama alismistim buruldum biraz ama onemli olan kizim sonucta dedim yine
Oyyyy oyyy ellerine sağlık lellim enfesto görünüyor. Afiyet şifa olsun.Divan, inci, Pelit işinize bakın karşimm asdfghjj
Eki Görüntüle 3192921
Pesinede un kurabiyesi yaptim.
3 cam bitti.
Evi supurdüm kaldı suluköfte.
Oğlan evde sanki yaşıtlar gibi kavga ediyolar.
Zaten kız ben abimle kavga edicem diye kosuyo abisinin odasına
O odasina istemiyor kız orda oynicam diye agliyor
Cildirmalı günler şu dönemi akıl sağlığımı kaybetmeden atlatırsam tamamım.
Ya sabır.
Oyyyy oyyy ellerine sağlık lellim enfesto görünüyor. Afiyet şifa olsun.
ÇOK ZOR ya üç beş gün anneme bırakıyorum gözüm arkada kalıyor eşimle kararlaştırdı evde yapıcam yetemiyorum ev işi kalıyor ödev ve sorumluluklarBeybiii hayırlısı olsun kuzu bazen biz istiyoruZ ama böyle seyler olabiliyor hersey bizim istedigimiz gibi gitmiyor
Umarım krese falan basladiginda hersey daha rayina oturur
Sağol babyimGeçmiş olsun cnm.
Geçmiş olsun canım, gece öksürüğü için ventolin cortair hava veriyorum iyi geliyor.alerji ilacı deloday da uyku öncesinde etkili oluyor. Ben uyumadan önce ya da yoğun öksürüğü olursa camı açıp odayı havalandırıyorum. Uyku arası su içiriyorum. Bazen de yastığını yükseltiyorum. Evde nemlendirici cihaz kullanıyorum.Selam kızlar
Oğlum hasta bir düzelemedik bu aralar üstümüzfe kara bulutlar dolanıyor yahu
Gece öksürükten uyuyamadı yine bugün gün içinde gözlemliycem düzelme olmazsa hastane yolları gözükür bize direndim ama olmuycak gibi bakalım hayırlısı ..
Altın takipteyim bu ara bankadakini bozdurup bilezik yapmaya karar verdim sonunda umarım karlı bir yatırım olur 2023 için şu bilezik hoşuma gidiyor bundan düşünüyorum inşallah
Desene kardeş kapışması başlamışDivan, inci, Pelit işinize bakın karşimm asdfghjj
Eki Görüntüle 3192921
Pesinede un kurabiyesi yaptim.
3 cam bitti.
Evi supurdüm kaldı suluköfte.
Oğlan evde sanki yaşıtlar gibi kavga ediyolar.
Zaten kız ben abimle kavga edicem diye kosuyo abisinin odasına
O odasina istemiyor kız orda oynicam diye agliyor
Cildirmalı günler şu dönemi akıl sağlığımı kaybetmeden atlatırsam tamamım.
Ya sabır.
Saolaın kzum.AminnnBeybiii hayırlısı olsun kuzu bazen biz istiyoruZ ama böyle seyler olabiliyor hersey bizim istedigimiz gibi gitmiyor
Umarım krese falan basladiginda hersey daha rayina oturur
Ilbays al zaten 3lü veya 4lü oluyoro bezleri cok gordum ama almadim daha hangisinden daha memnunsun alayim .bi abla gelicek insallah daha baslayamadik ama umudum ondan yana
saolasin lellim aldim simdiIlbays al zaten 3lü veya 4lü oluyor
Sil gec toz iz hic bisi kalmiyor
Çocuğun alerjisi var neden veriyor?Alınanı atarım valla.Ne akla hizmet veriyorsun derim.Bu konuda netim.Selammm herkese,
Sabaha doğru yine öksürüğü tuttu. Yatarken bakmıştım.burnu tıkalı değildi.öksürük yoktu.tabi öyle olunca hava vermedim. Eşim de dedi gerek yok.
Saat 7 gibi uykum kaçtı öksürüyordu.baktım burnu da tıkalı.soğan kestim koydum. Ev lahmacuncu gibi
Eşim de kalkmış söyleniyor. İşte dışarı çıktınızda ondan oldu da. İlla bir laf edecek.Yahu açık havanın ne zararı olabilir. Sanki avm ye girdik. Bir kere bile öksürmedi dün dışarda. Hep açık havadaydık.hava güneşliydi. Bebekken bile her gün dışarı çıkmalı diyor doktorlar.
Akşam geç saate kadar abur cubur yiyor. Uyku öncesinde yeyip yatıyor. Dün çayın yanına birşey koymadım. Benim koci arandı bişeyler bu defa tabiki Ela da istedi.
Uyuyana kadar çikolata bisküvi kuruyemiş galeta ekmeği yedi de yedi. Tabi bu da astımı tetikliyor gece.
Sabah söylenerek evden çıktı. Tabi Ela da uyanmıştı. Oyun oynadık biraz. Tabi uyku akıyor gözümden. Çünkü akşam da saat 2 ye kadar film izledik. Geç yatıyor sonra uykusuz kaldım oluyor
Mesaj yazdım. Bugün kızla vakit geçireceğim oyun etkinlik gün boyu. Ayrıca iş yapmayacağım yemek de dahil dedim
Ohh valla hem kızı oyalayayım zaten evde zor tutuyorum. Okul diye ağlanıyor.artık ben de eskisi gibi değilim. Yetişemiyorum.
O da evde yaptığımızdan okul kadar keyif almıyor.
Sabah 10:30 da uyuduk tekrar. 12:30 da uyandım o da 13:00 de kalktı. Etkinlik yaptı.kahvslto hazırladım. Topladım.çamaşır attım mecbur.
Şimdi biraz çizgi film izlemek istedi.dinlenmeye çekildim.
Şimdiden tatilde hangi arkadaşını çağırsa planı yapıyor. :)
Eşim beyler de eve dyson süpürge alacağım sıfır toz demiş. Ben de mobilyaların tozunumu alıyor sanki dedim. Sürekli toz alıyorum mecbur. Odaya da kilim tarzı halı sereceğim.
Keşke toz alıcı robotta çıkartsalar.
Bereketliolsun ablaBu gün günüm vardı gittim, ara verdik herkes çocuğuyla vakit geçirsin diye. Güzel oluyor sohbet-çay-kahve yedik içtik. Eve gelmeden eşim hesabıma para atmış çektim biriktirdiğim para da yanımda idi kuyumcuya gittim ata altın aldım 8000 tl Ocak ayı birikimim tamamdır. Tavuk filetolu patatesli bezelyeli yemek yaptım pirinç pilavı da pişiyor yanına ayran yaparım tamamdır. Evde tesisatçı var lavabonun musluğu değişecek ebeveyn banyosunun duşlugu ve mutfak lavabosunun altı silikonlanacak ne kadar gider bilmiyorum ama tesisatçı evden eksik olmuyor. Eve gelirken bime ugradım dost laktozsuz süt 17.5 tl alıyordum 21 tl olmuş. Diğer alıcaklarımı da yarın alıcam listesiz gittim acil süt lazımdı aldım çıktım.
Bereketli olsun masallahBu gün günüm vardı gittim, ara verdik herkes çocuğuyla vakit geçirsin diye. Güzel oluyor sohbet-çay-kahve yedik içtik. Eve gelmeden eşim hesabıma para atmış çektim biriktirdiğim para da yanımda idi kuyumcuya gittim ata altın aldım 8000 tl Ocak ayı birikimim tamamdır. Tavuk filetolu patatesli bezelyeli yemek yaptım pirinç pilavı da pişiyor yanına ayran yaparım tamamdır. Evde tesisatçı var lavabonun musluğu değişecek ebeveyn banyosunun duşlugu ve mutfak lavabosunun altı silikonlanacak ne kadar gider bilmiyorum ama tesisatçı evden eksik olmuyor. Eve gelirken bime ugradım dost laktozsuz süt 17.5 tl alıyordum 21 tl olmuş. Diğer alıcaklarımı da yarın alıcam listesiz gittim acil süt lazımdı aldım çıktım.
Bereketliolsun abla
Teşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun.Bereketli olsun masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?